Scripta Szombat
2024-11-23
17:25
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 9 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
SmaragdDátum: Szombat, 2012-06-30, 17:51 | Üzenet # 161
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Nos gyerekek, nekem megártott a meleg, és a Brazil szappanoperák világa beköltözött a Roxfortba biggrin

Kedves MZ ezt übereld felül! smile

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

ErikaDátum: Szombat, 2012-06-30, 17:54 | Üzenet # 162
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Smaragd, b....g! happy

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

SmaragdDátum: Szombat, 2012-06-30, 17:56 | Üzenet # 163
Inspektor
Köszi! happy

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

ScaleDátum: Szombat, 2012-06-30, 18:11 | Üzenet # 164
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Jaj, istenem, Smaragd, ezen annyira jót nevettem! happy happy happy

Evelyn, valójában az illetéktelenek sosem fognak beleütközni a házba. Ez olyan, mint a szivárvány, hiába futsz utána, mindig távolodni fog előled. smile Ha csak én írnám a törit, akkor igaz lenne, hogy a nagyszülők senkinek sem mondták el, de hát vannak itt társszerzők bőven. wink Szerintem az apa-Harry megszólítás még nagyon messze van, hiszen még egy nap sem telt el, hogy megtudták egymásról az igazat.

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

evelynDátum: Szombat, 2012-06-30, 18:40 | Üzenet # 165
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Tudom Scale,nem is azt akarom,hogy már most apa-Harry megszólítás legyen csak Perselus ne Potterezze hiszen nem Potter biggrin De tudom,hogy majd ennek is eljön az ideje smile
Smaragd most komolyan happy Erre mit lehet mondani happy Na ezután ki,hogy fogja folytatni? happy
A Voldis rész tetszett úgy látom eléggé elmebajosnak alkottad meg.Ha így folytatja nem marad egy halálfalója sem mert az összeset kicsinálja mire Perselusék nyomára bukkannak.Ajajjjj Hagrid legalább akkora a szája mint amekkora a zsepije smile Na de,hogy Albus és Minerva surprised Bár ha jobban belegondolok illenek egymáshoz.Hát az öreg most alaposan megkapja,nem baj megérdemli.Ilyesmivel nem szabad játszadozni.Most aztán kíváncsi vagyok,hogy ezt,hogyan fogjátok folytatni biggrin Az is érdekel,hogy merre fognak elindulni.Hehe Voldinak még az eszébe se jutott,hogy ahogy Pers az ő unokája esetleg az van vele Harry mert egészen véletlenül Harrynek meg Pers az apja?Nos kíváncsi vagyok,hogy milyen megállapításra fog jutni Voldi bá a gondolkozás közben,hogy vajon miért is van Harry Potter Perselus Pitonnal ha Pers nem hozzá viszi a kölylöt smile Izgi,nagyon fondorlatos egy töri smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

AmyDátum: Szombat, 2012-06-30, 20:16 | Üzenet # 166
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Sziasztok! Kész a részletem happy Ez megint rövid lett

evelynDátum: Szombat, 2012-06-30, 21:04 | Üzenet # 167
Hatodéves
Amy drága nem az számít,hogy milyen hosszú lett hanem az,hogy szívből jön biggrin Nos én már inkább palotának mondanám és nem kúriának.Nos legalább már azt is tudjuk,hogy Perselus nagyszülei gazdagok voltak,nem csoda ha Harrynek tátva maradt a szája.De jó lenne ha már nem magázná a fiát.Legalább erről szokjon le.Azért örülök,hogy képes kimutatni az érzelmeit még akkor is ha egyenlőre inkább vissza rakja a semlegesség álarcát.De van idejük,megismerhetik egymást és sokat beszélgethetnek.Bár kérdés,hogy az eltitkolt szülő és nagyszülő mikor fog rájuk akadni smile Arra is kíváncsi vagyok,hogy melyikük fog előbb a lehető legközelebb kerülni ahhoz,hogy rájuk akadjon és főleg az érdekel,hogy Perselusnak van-e másik terve ha rájuk találnának.Bár lehet,hogy nincs tekintve,hogy ő azt mondta a szülei rá akarták hagyni és Perseluson kívül senki nem tud a kúriáról.Ami könnyen lehet,hogy nem igaz happy Érdeklődve várom melyikőtök és mivel fogja folytatni biggrin Azt viszont elárulom,hogy imádom és remekül szórakozom közben és ezt nagyon szépen köszönöm heart

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Szombat, 2012-06-30, 21:39 | Üzenet # 168
Inspektor
Elhiheted, hogy én is remekül szórakozom, és az már csak hab a tortán, hogy van, aki még értékeli is a perverzitásomat smile heart

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2012-06-30, 21:53 | Üzenet # 169
Hatodéves
Bizony én nagyon értékelem smile Imádok perverz lenni,így imádom ha más is perverz happy

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szombat, 2012-06-30, 22:19 | Üzenet # 170
Írástudó
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
sziasztok, na megfogadtam tanácsotokat és kinyomtam egy fél órára a mobilt biggrin az eredmény a tőlem megszokott hosszúságú kis részlet

SmaragdDátum: Szombat, 2012-06-30, 22:25 | Üzenet # 171
Inspektor
Szuper, hogy itt vagy biggrin Újabb fondorlatos csavar tőled smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 00:56 | Üzenet # 172
Hatodéves
Imádlak Smaragd,végre egy kis kedvesség Perselustól heart Igaz,hogy semmi extra de azért már ez is valami.Tényleg nem könnyű neki,végül is még is csak több mint egy évtizeden át gyűlölte a fiút akiről kiderült,hogy a saját fiát kínozta az iskolában.Azért ezt sem lehet könnyű megemészteni.De bízom én benne és Harryben,hogy ők meg fogják oldani ezt a kis apróságot. biggrin Hát mz tudod jól szórakoztam miközben elképzeltem amint Voldi bá előkaparja az atyai érzéseit és nekiáll gondoskodó és törődő lenni happy A terv jó lenne ha tudná,hogy Perselus nem elrabolta Pottert hanem csak elvitte a fiát smile Azért megnézném ám Voldi bácsi arcát mikor megtudja,hogy a terve dugába dőlt mert az ember nem rabolhatja el a saját gyermekét,főleg ha az önszántából ment el vele.Azért ügyes próbálkozás,de remélem nem jön össze neki smile Igazán remekül tudok szórakozni,köszönöm nektek biggrin
heart

Hozzáadva (2012-07-01, 01:56)
---------------------------------------------
ÁÁÁÁÁ annyira tudtam,hogy valami még hiányzik ebből a sztoriból és most már tudom,hogy mi smile Ismét megleptél Smaragd és egy ravasz csavarral bedobtad Sirius Blacket és Remus Lupint biggrin Nos Albus alaposan megkapta a magáét,szegény kezdem sajnálni az öreget,de hát mit gondolt?Az ilyen titkok előbb-utóbb kiderülnek főleg akkor ha egy kissé habókos fél óriás is tud róla.Bízd Hagridra és tuti kikotyogja happy Bizony Albus felsültek a terveid wink Nos Sirius ebben a sztoriban vajon milyen embernek számít,ezen töprengek egy ideje.Általában utálom,mert indok nélkül gyűlölte és bántotta Perselust de nem mindig osztanak rá ilyen ronda szerepet.Kíváncsi vagyok,hogy most milyen lesz.Tartok tőle,hogy pont olyan amilyennek én utálom látni biggrin Na és vajon miért is akar azonnal beszélni Harryvel.Azt nem tudhatja még,hogy Harry a professzorral együtt távozott,hacsak valaki aki közel áll Harryhez,pl a barátai vagy Hagrid nem szóltak neki,hogy Harry eltűnt.No Albus ebből,hogy mászol ki wink Oh igen és megint nagyon de nagyon várom,hogy ebből mit fogtok kihozni smile Pusszantás nektek

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 06:49 | Üzenet # 173
Inspektor
Nos mivel nagyban elrugaszkodtunk a könyvektől (reményeim szerint), ez a Sirius bármilyen lehet biggrin Egyébként én is utálom a könyvbelit, de hogy valóban milyen lesz, az nem csak rajtam múlik. wink

Ciryl Vernon Conolly

KristineHoltDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 07:24 | Üzenet # 174
Főinspektor
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
na, én is belefirkálom a sajátomat - de előtte közlendőm van!

Újraolvastam a Sztorit, és mellette párhuzamosan a kritiket is.
Azt ütötte meg a szememet, hogy bár Evelyn konkrétan nem írkál, a szavai mégis alaposan hatással vannak az írókra, így döntöttem:

Evelyn! Ezennel kinevezlek teljes jogú SZERZŐNEK!!!!!

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 07:35 | Üzenet # 175
Inspektor
Bizony! Én már mondtam neki, hogy aki ennyi fantáziával rendelkezik és ennyi mindent lát pár mondatban, annak írnia kellene! biggrin

Gratula, Evelyn!

Ciryl Vernon Conolly

ScaleDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 07:44 | Üzenet # 176
Ötödéves
Bizony-bizony, ezzel teljesen egyet értek! smile Gratula, Evelyn! heart

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

KristineHoltDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 07:52 | Üzenet # 177
Főinspektor
Na a firkám elkészült, nem lett sok, nem túl eseménydús, de remélem hozzáadott valamit a Sztorihoz!

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

ScaleDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 08:02 | Üzenet # 178
Ötödéves
Hogy hozzáadott-e? surprised Perselus és Sirius már jóban vannak, ha nem is barátok! A kettőjük kibékülését mindig annyira szeretem, még akkor is, ha nincs részletezve. heart

(Pillangó-hatás c. film)

KristineHoltDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 08:09 | Üzenet # 179
Főinspektor
Na akkor a te kedvedért majd lesz! Úgyis szeretem a visszaemlékezős részeket - csak még azt nem tudom, hogy Piton "mondja-e" vagy Sirius... wink

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 08:11 | Üzenet # 180
Inspektor
Helyes-helyes! Látom volt értelme az ötletelésnek biggrin

Ciryl Vernon Conolly

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024