| Ötletek és Kritikák | 
|  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 19:56 | Üzenet # 21 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Amy.. ez tök jó volt így.. legalább kipróbálhattam az exmemoriamot, még soha nem használtam  Amúgy nincs pontos sorrend, akkor írsz amikor csak szeretnél, akár egymás után többször is..:   
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 20:24 | Üzenet # 22 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Jelentem kész a kis részletem. lehet olvasni  A töri második oldalán található  Bár nem tudom miért nem Smaragd része alá tette  remélem érthető voltam:D és a rész is az én egy kicsit elkapkodottnak érzem. |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 20:30 | Üzenet # 23 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Amy! Jó helyen vagy! Azért vagytok már a 2. oldalon, mert egy oldalra csak 15 HSZ fér - így már a második lapot gyürjük   

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 20:39 | Üzenet # 24 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Ja, de hogy miért dobta be az oldal tetejére a megnyitást, az még rejtély... 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 20:40 | Üzenet # 25 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Az jó! Jól alkul a storynk  és mégojbb hogy csak egyre hosszabb lesz |  |  |  |  | 
|  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 20:54 | Üzenet # 27 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Nem minden a hossz... a lényeg, hogy olvasható és kellően izgalmas legyen   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 20:56 | Üzenet # 28 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Ez igaz  Az is lesz szerintem   |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 21:26 | Üzenet # 29 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Mára ennyit az ötletelésből, mindenkinek szép álmokat, főleg nekem én csak 3 órát aludtam...  és egyre több hibát vétek, mert már fáj a fejem is   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 21:39 | Üzenet # 30 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | oké szia! Kész a kövi részlet.Lehet olvasni most én is csak röviden fogalmaztam. |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 21:42 | Üzenet # 31 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Már láttam azt is  Most megyek kutyázni, ha felébredek lent, még lehet, hogy visszanézek... 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 11:15 | Üzenet # 32 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Nahh, újfent hozzá tettem a magamét... Ti jöttök   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:52 | Üzenet # 33 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline |  Banyek, most törhetem a fejem, mert semmit nem magyaráztál meg, inkább csak bonyolítottad! 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:10 | Üzenet # 34 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Tudod előbb a titkok utána a megoldások..:D 

|  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 19:20 | Üzenet # 35 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Kész részlet rendelkezésetekre áll  Lehet olvasni.Remélem nem elkapkodott. Ha mégis bétázást szívesen fogadok. És írtam kritit a Lelkünk mélyén Új fejezetéhez   |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 19:40 | Üzenet # 36 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Már átnézve, és javítva. Amit felmegy a fejim rittyentek is hozzá valamit   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 19:42 | Üzenet # 37 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Amy Köszi, menek megnézem   

|  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 21:14 | Üzenet # 38 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Kész a kövi részlet mehettek olvasni  Szerintem egy kis bétázás ráfér:D |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 22:21 | Üzenet # 39 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline |   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 07:48 | Üzenet # 40 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Sziasztok! Kész a részletem. : D Elég sokat töprengtem rajta, és ez lett az eredménye. Olvassátok nyugodtan. Ha hibát véltek felfedezni bátran javítsátok  Nagyon jól alakul a sztori. Vannak benne izgalmas fordulatok rendesen.   |  |  |  |  |