Scripta Szombat
2024-11-23
19:40
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 11 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
evelynDátum: Vasárnap, 2012-07-01, 21:51 | Üzenet # 201
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Igen Amy tudom biggrin Csak most még inkább várom,hogy mikor folytatjátok addig meg rágom a köröm smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Hétfő, 2012-07-02, 06:08 | Üzenet # 202
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Megtörtént az első lépés, aztán meg egy féllel vissza. Nesze semmi fogd meg jól! biggrin Szép napot mindenkinek, este megnézem mit alkottatok! Akik dolgoznak (mint én) azoknak jó munkát mára, és természetesen a kedves íróknak is smile

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

KristineHoltDátum: Hétfő, 2012-07-02, 06:52 | Üzenet # 203
Főinspektor
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Nem megy a tájleírás? Csak szóljatok nekem - én abban zseni vagyok!!!
Nézzétek csak:

Táj

Na ugye, hogy ugye! Megmondtam happy

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

KristineHoltDátum: Hétfő, 2012-07-02, 07:27 | Üzenet # 204
Főinspektor
Köszi csajszik! Socius is köszöni - igaz kissé megsértődött Smaragdra, amiért lebarnázta az ő csodálatos szürkészöld bőrét. Denem kell izgulni, hamar kiengesztelődik.. wink
Nos, a részletem odatéve biggrin

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-02, 10:06 | Üzenet # 205
Hatodéves
Juj hát ez a beszélgetés Perselus és Harry közt,hát erre most mit mondjak? smile Egy kicsit fura,de ha jól látom akkor lassan fognak haladni ezen az ismerjük egymást úton.A szabályok lefektetése nagyon tetszett,különösen amikor dühösen közölte,hogy mi lesz az ő szabályaival?Ezen nagyon jót mulattam.Főleg akkor amikor közölte,hogy ő már nem Potter így aztán már nem helyén való őt így szólítani.Nos Pers kérdése azt jogos volt,viszont tényleg fura tovább Potterezni ha már kiderült nem az.Nos a kölyök sem a legjobb,nekem mindig Vernon Durley jut róla eszembe,szóval remélem hamarosan áttérünk a kölyökről a Harryre.Socius okos manó.Hamar megtalálta a módját,hogy feltűnés mentesen tudjon Dobbyval Perselusék után menni.Harry álma viszont nagyon érdekes.Meg álmodta volna,hogy a manók megérkeztek a kúriához?Mert én erre következtettem.Jót vigyorogtam a kis szóváltáson az álmokról,de azért nem hinném,hogy Perselust hidegen hagyná ha a fiának rémálma lenne amiről is tudomást szerezne.Nos amire én most a legjobban kíváncsi vagyok,a két manó a segítségét ajánlotta Siriuséknak tehát ha ők ketten megtalálták a kúriát akkor most Siriusék tudnak erről vagy a két manó is szépen minden szó nélkül eltűnt.Másodszor pedig vajon a manók is tudnak a kitűzött vérdijról?Mert ha igen akkor azt el kell mondaniuk.Hehe de érdekelne,hogy mind e közben vajon Albus mit csinál.Ismét örömmel olvastam,mindig izgalmas várni,hogy vajon milyen irányt vesz a történet biggrin Nagyon de nagyon kíváncsi vagyok,most merre fogtok haladni smile

(Alban Goodier)

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-02, 10:58 | Üzenet # 206
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Sziasztok! Kész van a részletem lehet olvasni! biggrin
Evelyn köszönjük az újabb szép kritikát happy

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-02, 10:58 | Üzenet # 207
Ötödéves
happy

ScaleDátum: Hétfő, 2012-07-02, 11:16 | Üzenet # 208
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Táj! happy happy

Közben én is írtam, magamhoz képest szokatlanul rövid. És előre is elnézést kérek a tartalma miatt. smile Ha nagy hülyeség, nem kell figyelembe venni... biggrin

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

ErikaDátum: Hétfő, 2012-07-02, 11:50 | Üzenet # 209
Hatodéves
Üzenetek: 374
*Erika sírva röhög Scale részletén!* happy happy happy

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-02, 12:07 | Üzenet # 210
Ötödéves
biggrin happy Scale Egy kérdés Ki azaz ET?

KristineHoltDátum: Hétfő, 2012-07-02, 12:09 | Üzenet # 211
Főinspektor
Scale! ET????

*nagyon röhög* happy happy

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-02, 13:04 | Üzenet # 212
Hatodéves
No kislányok olvastam az újabb részleteket és most visítva röhögök happy Most komolyan,Scale ET után,hogy írjak én egy komoly kritikát? happy Ez nagyon jó volt.Amy drága megint a legjobb résznél hagytad abba wink Oké és Albus elviharzott a minisztériumba.Gondolom azért ment rögtön Kingsleyhez mert ő Rend tag is egyben nem csak az aurorok vezetője.Imádom mikor a titkárnők nagyon tiltakoznak,hogy valaki nem mehet be a főnökhöz és még sem tudja kint tartani az illetőt,mint most Albust biggrin Jajjj de kíváncsi vagyok erre a beszélgetésre.Vajon mi mindent fog elárulni Albus,hogy sikerrel járjon.Csak annyit,hogy Perselus az apja Harrynek vagy azt is,hogy egyben Pers az ő fia és Harry pedig az unokája és ezért nem lehet azzal vádolni a férfit,hogy elrabolta a fiút.Roppant kíváncsi vagyok,hogy mikor fog végre kiderülni és miként,hogy Albus Perselus édesapja.Ahh és akkor a hihetetlen beszélgetés apa és fia között.Már azon hangosan röhögtem,hogy Perselus ki ejtette a száján azt,hogy ET már hazament,de amikor Harry dühösen a párnájába bokszolt és közölte csak úgy magának,hogy ET egyébként is barna,na itt lefordultam a székről. happy Pedig ha minden igaz akkor tényleg oda kint van a kis zöld manó.Érdekel,hogy ezek után,hogy fognak Sociusék bejutni a kúriába.Nos gondolom,hogy Socius Piton manója akkor elvileg eljuthat hozzá.Az már más kérdés,hogy a bűbájokon,hogy tudnak átjutni vagy át tudnak egyáltalán és ha nem akkor ők azt látják amit Harry is látott vagy Socius mint Perselus manója látja a kúriát és elkezdi majd feszegetni a varázslatokat amiket Pers érzékelni fog és végre megnézi,hogy ki akar a kúrába bejutni.Érdekesen alakulnak a dolgok.Kíváncsi vagyok,hogy miközben Albus a minisztériumban van a manók pedig valószínűleg már a kúriánál addig Siriusék vajon mit csinálnak. biggrin Továbbra is imádom ez a sztorit mert nem lehet tudni,hogy merre is fog haladni a történet szála smile

(Alban Goodier)

ScaleDátum: Hétfő, 2012-07-02, 13:31 | Üzenet # 213
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Nem tehetek róla, azután a zöld után egyből az ufók jutottak eszembe. happy Mondom ezt valahogy bele kell szőni. cool

Egyébként valóban érdekes fordulatot vett a történet, kíváncsi vagyok Albus mit intéz a minisztériumban, ahogy Sirius terveit is érdeklődve várom. wink

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-02, 13:45 | Üzenet # 214
Ötödéves
Scale! Neked aztán van humorod happy E.T ez kész ezen még most is röhögök happy

mzperxDátum: Hétfő, 2012-07-02, 14:54 | Üzenet # 215
Írástudó
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Egy beteg elme szüleményei... sajnálom csajok, de most csak erre tellett tőlem! Nem tagadhatom hogy evelyn kritikája ihletett meg, ahol a Sötét Nagyúrról és annak kétes eredetű feltörő atyai érzelmeiről elmélkedett.
Ajánlom Kristenholtnak és Smaragdnak ezt az eszement kis részt!

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-02, 15:10 | Üzenet # 216
Ötödéves
Fúj! Most elképzeltem amint a sötét nagyúr Naginit "dédelgeti" csak, hogy gyakorolhassa ha Perselus a kínoktól szenvedve mit tehet vele ......Brrrr Ez undorító. Remélem ebből a csajok valamit kihoznak , mert amúgy a részleted jó csak én most hirtelen nem tudok erre mit írni

Az üzenetet módosította: Amy - Hétfő, 2012-07-02, 15:12

MzDátum: Hétfő, 2012-07-02, 15:14 | Üzenet # 217
Csoport: Vendégek

erre nem is kell, smile főleg hogy az egész egy csavart humor végett született, és különben is csak Voldi rémálma volt, szóval nincs miért aggódnod happy

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-02, 15:43 | Üzenet # 218
Ötödéves
Húh Akkor megnyugodtam happy Elég bizar rémálom az biztos

ErikaDátum: Hétfő, 2012-07-02, 15:57 | Üzenet # 219
Hatodéves
Üzenetek: 374
Drága MZ! Te beteg vagy! happy Szegény bátyám nem tudta eldönteni, hogy mi bajom van! Fuldokoltam a röhögéstől! happy

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-02, 16:35 | Üzenet # 220
Hatodéves
Drága MZ!Erre most mit mondjak? happy Szegény Voldi most nagyon sajnálom,mert a fene nagy igyekezetében szerintem ha ezt megvalósítaná akkor inkább halálra rémítené vele Perselust és inkább menekülne tőle még inkább csak ne legyen része atyai törődésben smile Voldemort eléggé beteg egy elme.Oh és a kis édes már ki is alakította Perselus kis birodalmát.Azért ez édes.Tényleg elhiszi,hogy sikerrel fog járni és az unokája a végén összetörve kerül majd hozzá.Közben nem is tudja,hogy milyen rokoni összefonódások vannak még itt.Érdekes lesz látni amikor ezek a tények napvilágot látnak.Mondjuk az már biztos,hogy ha Voldemort az unokáját ennyire akarja,akkor mit fog szólni ha kiderül,hogy a legnagyobb ellensége akit meg akar ölni már csecsemő kora óta a dédunokája,minden követ meg fog mozgatni csak,hogy mind a ketten nála kössenek ki és lehetőleg épségben.Viszont nem számol azzal,hogy ott van Albus aki szintén igényt fog tartani a fiára is és az unokájára is.Most pedig kalapot emelek drága és megtisztelő,hogy megihlettelek happy Ennek tényleg nagyon örülök.Érdeklődve várom,hogy ki mit fog még kihozni ebből a sztoriból smile

(Alban Goodier)

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024