Ötletek és Kritikák
|
|
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 08:38 | Üzenet # 181 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Állapot: Offline
| Tudod, annak mindig!!! OFF: menek megkérdezem a fórumszakikat! Endoff
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
MZ | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 09:29 | Üzenet # 182 |
Csoport: Vendégek
| Egek! Csajok nez pokolian jó lett, különösen a tiéd Kristenholt!!!
Volna egy KÍVÁNSÁGOM: a történet folyamán valaki húzzon már be Dumbinak.
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 09:33 | Üzenet # 183 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Hozzátettem én is a magamét! Van cím ötletem is: Harry Potter és a Brazil szappanopera
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 09:33 | Üzenet # 184 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Hát kedves MZ, hajrá! Neked már úgy is nagyon meg a pofozkodás
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 09:35 | Üzenet # 185 |
Inspektor
|
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 09:50 | Üzenet # 186 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok Teljesen meg vagyok hatódva.Nem teszek mást csak leírom azt amit épp kivált belőlem egy-egy rész és kiegészítem azzal amerre tovább haladhatna még a történet. Igen Smaragd már mondta,hogy írnom kéne,de én nem tudok úgy írni mint Ti,viszont tényleg hatalmas a fantáziám és boldog vagyok ha legalább a kritikáim segítenek Nektek és így én is részese lehetek.Köszönöm szépen No és akkor most Kristine imádlak,végre egy Sirius aki nem utálja Perselust Azt hiszem,hogy Albus most alaposan kifogta és rendre mindenkit kiakaszt az állandó titkolózásaival.Uh ez a vérdíj azért durva.Most már nem teheti meg az öreg,hogy folytatja a kisded játékait.Siriusék segíteni akarnak igaz,hogy ezt így konkrétan még nem mondták ki,most csak az igazat akarják hallani és tekintve,hogy Sirius Harry keresztapja,mert gondolom itt is az maradt,és Perselussal már régen megbékéltek ezért joga van tudni az igazságot ha már így kiderült.Huh hát ha Albus nem akarja,hogy a fiát elkapják az aurorok és alaposan megkínozzák,mert ha így lesz akkor valóban Voldi győz,neki kell lépnie.Mondja el a minisztériumban,hogy Perselus Harry vérszerinti apja és vonják vissza a vérdíjat,csak így tudja megvédeni a saját fiát.Azt hiszem,hogy ha már ekkora galibát okozott a kis hazugságaival itt lenne az ideje,hogy egyszer az életben amikor szükség van rá álljon a sarkára és tegyen az ellen ami ellen képes tenni.Ha egyenlőre még tovább akarja titkolni,hogy ő maga Pers apja akkor tegye,de ne hagyja,hogy hajtóvadászatot indítsanak a fia és az unokája ellen,mert akkor még jobban össze fogja törni Perselus szívét és ezzel együtt Harryét is.Nos azt hiszem most Albuson áll minden.Ebben a helyzetben neki kell helyes döntést hoznia.Bár jelenleg még biztonságban vannak a kúriában,de ha elhagyja a kúriát bármiért is az már veszélyes lehet.Kíváncsian várom,hogy merre mentek innen tovább lányok Többfelé is lehet menni,érdeklődve várom,hogy Ti melyiket válasszátok Hozzáadva (2012-07-01, 10:50) --------------------------------------------- Erika pedig a lehető legjobb megoldást választotta Sirius nem csak,hogy nem gyűlöli a bájitalok mesterét de még gondolkodni is tud,ez üdítő változás Tehát elrohan Hagridhoz,hogy tőle kérdezze meg,mi a fene történt.Ha pedig a félóriás megtudja,hogy segíteni akar Perselusnak mert vérdíjat tűztek ki a fejére akkor Hagrid nem fogja vissza magát,mert ahogy én látom Hagridot nagyon bántja ahogy viselkedett Perselusal és bármit megtenne,hogy azt jóvátegye.Tehát most Hagridon áll,hogy elmondja az igazat és abból is,hogy mennyit.Nyilván azt,hogy Pers Harry apja azt elmondja,de azt,hogy Pers az igazgató fia,háááááát az már kérdéses.Na és ha Sirius már tudja az igazat akkor lesz érdekes,hogy mihez fog kezdeni Érdeklődve várom a Sirius és Hagrid beszélgetését
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 09:53 | Üzenet # 187 |
Hatodéves
| Drága Evelyn! Gratulálok a kinevezésedhez! Neked is írnod kellene a fórumsztorihoz.
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 09:57 | Üzenet # 188 |
Hatodéves
| Köszi Erika Én csak kritikát tudok írni,de azt nagyon és szeretem is
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
MZ | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 13:07 | Üzenet # 189 |
Csoport: Vendégek
| Kedves Smaragd pont azért lenne jó ha nem én írnám le, talán még péppé veretném
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 15:05 | Üzenet # 190 |
Inspektor
| Tiétek a fórum, tessék alkotni! Engem várnak A fiúk a klubból!
|
|
| |
Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 16:55 | Üzenet # 191 |
Ötödéves
Üzenetek: 199
| Szisztok! Ideértem Kész a részletem lehet olvasni! Ez most hosszabb lett Kíváncsi vagyok mit írtok erre.
|
|
| |
Scale | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 17:18 | Üzenet # 192 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Szegény Sirius! Ha most nem kap szívrohamot, akkor sose! Nagyon jó lett, Amy!
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 17:59 | Üzenet # 193 |
Hatodéves
| Nos lányok,én itt a hőségben már lassan szét olvadok de ez a sztori mindig felvidít Sirius amint Hagriddal beszél tökéletes jelenetként játszódott le előttem.Az elkeseredett Hagrid az abrosz méretű zsepije,Agyar ahogy megpróbálja vigasztalni a gazdáját,hogy aztán vidáman csaholva hívja fel a figyelmet a látogatóra.Ahogy sejtettem,szegény vadőr olyan elkeseredett azért amit tett,hogy most már Siriusnak sem akar beszélni viszont a vérdíj megemlítésére már muszáj reagálnia.Uf és akkor a következő bejelentés Siriustól Most akkor kérdeném én,hogy szegény Perseluson és Harryn kívül még is ki az aki közel áll hozzájuk és nem tudott arról,hogy a két említett vérrokonságban áll egymással?Mert mindenki aki a közvetlen környezetükben van tudott róla és ez a két érintett tudomására jut akkor még jobban fognak csalódni,hogy hagyták tönkre menni az életüket. Nos ezek után kíváncsi vagyok,hogy ki mit fog lépni.Mondjuk Hagrid valószínűleg elmondja Siriusnak,hogy azért mentek el mert a titok kiderült és úgy érezték,hogy nekik már nincs helyük a roxfortban és a prifesszor elvitte magával a fiát.Innentől pedig vagy elmondják a minisztériumban,hogy miért is tűntek el és rákérdeznek,hogy ki volt aki elhintette ezt az ostobaságot vagy elkezdik saját maguk keresni őket esetleg a kettőt egy időben Érdekesen alakul a sztori,minden alkalommal egyre kíváncsibb vagyok,hogy ki merre fog kanyarodni a történet szálával és mindig nagyon várom,hogy mikor jön hozzá újabb részlet
|
|
| |
Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 19:26 | Üzenet # 194 |
Ötödéves
| Köszönöm Scale Hozzáadva (2012-07-01, 20:26) --------------------------------------------- És Köszönyjük a véleményt Evelyn
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 19:32 | Üzenet # 195 |
Hatodéves
| Nos, megint írtam 1 mondatot! Hozzáadva (2012-07-01, 20:32) --------------------------------------------- Újabb mondat!
|
|
| |
Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 19:49 | Üzenet # 196 |
Ötödéves
| Hozzáadtam én is a részletem. Erika köszi azt az egy mondatott sokat segített
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 19:52 | Üzenet # 197 |
Hatodéves
| Szívesen Amy! *Erika nem tud tájleírást írni* Beírja valaki a maga részét és arra gondol, hogy innentől ebbe az irányba megy a történet, erre jön Erika és egy mondattal eltereli az egészet. Ha nem vigyázok, ki leszek tiltva a sztoriból!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 20:10 | Üzenet # 198 |
Hatodéves
| ÁÁÁÁÁÁÁ nem hiszel,hogy pont a szabályoknál hagytad abba Amy Nos tehát James tudott arról,hogy Lily Perselus gyermekét várja,kíváncsi vagyok,hogy Lily és Pers szerelmesek voltak csak a tekergők vagy más valami miatt vált el az útjuk,mert ezek szerint Lily nem próbálta úgy intézni a dolgot,hogy a végén James úgy tudja a gyerek az övé.Nos igen Sirius egy hangyányit elkésett a titok felfedésével.Amikor azt mondta,hogy emiatt békült ki Perselusal akkor elgondolkoztam,hogy vajon miért várt akkor eddig.Mert ugye azt mondta,hogy csak akkor mondhatta el ha kiderül,hogy valójában a jó oldalon áll,de ha nem ott állt volna akkor Sirius nem békül ki vele csak azért mert Harry az ő fia.Esetleg úgy gondolta,hogy ugyan még nincs tisztában azzal,hogy Perselus hol is áll,de a fia kedvéért és Lilyék kedvéért ad neki egy esélyt,hogy bizonyítson?Ez azért fura mert eltelt azóta jó néhány év és már a rendtagok mind tudják,hogy Persi Albus kéme vagy itt nem tudta senki csak Albus?Hm akkor viszont nem taníthatott volna az iskolában.Érdekes viszont látni,hogy ez Siriust is bántja.Mármint az,hogy ilyen sokáig várt.szeretem a Siriusotokat Remus vajon miről beszélhetett Albussal?Beszélt vele egyáltalán vagy ő is azonnal elhagyta az irodát és megpróbált a nyomukra akadni.Nos azt már tudják,hogy hoppanáltak de,hogy onnan hova mentek?Hm Dobby és Socius is segíteni akar megtalálni őket.Nos én úgy gondolom,hogy a két manónak van a legnagyobb esélye erre.Imádom ezt a két manót.Perselus szerintem nem is sejti,hogy a fiának ez a szoba lesz az első igazi szobája.Viszont azt kell mondjam,hogy most le sem tagadhatná,hogy ki az édesapja Kíváncsi vagyok milyen szabályokat fognak le fektetni és mikor fognak komolyan is elbeszélgetni.Az is érdekel,hogy a manók mire jutnak és persze,hogy Harrynek lesznek-e rémálmai. Kristine hálás köszönet Sociusért,őt nagyon szeressük Érdeklődve várom,hogy ki mit fog erre kitalálni
Az üzenetet módosította: evelyn - Vasárnap, 2012-07-01, 20:11 |
|
| |
Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 20:11 | Üzenet # 199 |
Ötödéves
| ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ugyan azok az egy mondatok is jók, amúgy csak halkan jegyzem meg én sem tudok tájleírás írni
|
|
| |
Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 20:17 | Üzenet # 200 |
Ötödéves
| Igen evelyn tudod kell egy kis izgalom Sociusért én is hálás vagyok. Nagyon érdkel mit fognak erre a többiek kitalálni
|
|
| |