Scripta Csütörtök
2021-06-17
23:00
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Severitus írások | Regisztráció | Belépés
mzperxAnimae dimidium meae!


Ezúttal egy merőben más jellegű történettel jelentkezem: testcsere Dumbledore és Piton főszereplésével. Dumbledore talál egy régi varázslatot, mely segít jobban megismerni embertársait. Pitont szemeli ki áldozatául, ám azzal nem számol, hogy a kitétel, miszerint a másik bőrében fogja érezni magát szó szerint kell érteni. Míg Perselusnak lehetősége nyílik megtapasztalni, hogy milyen is egy köztiszteletben álló, mindenki által szeretett, százhúszon is túl lévő igazgató élete, milyen típusú kapcsolata is van egy bizonyos griffendéles házvezetővel, és miért is érdemes Harry Potter a figyelmére, addig Albusnak egy sokkal sivárabb valósággal kell szembesülnie: megvetés, közutálat, bizalmatlan kollégák, magány, ostoba diákok, halálfaló gyűlések és maga Voldemort. Az események Harryék 5. évében játszódnak, de a cselekmény innentől nem ragaszkodik szorosan a könyvben leírtakhoz. A történetben egy idő után előtérbe kerülnek majd az atyai érzelmek is, de hogy ki, ki iránt fog így érezni, az legyen titok. Egyelőre!


Szereplők:Harry P., Perselus P. Minerva McGalagony, A. Dumbledore, Voldemort
Korhatár: 16
Figyelmeztetések Kínzás, Durva nyelvezet
Kategória: Severitus
Jellemzők

 AU
Fejezetek: 2
Befejezett: NEM
Fejezet kritikái: 01 - 02
Karácsonyi történetet, ajándékképp bétámnak KH-nak. 
Ajánló az ő szavaival: 
Aprócska Severitus, csupán pár szóval elmesélve. 
Következetesen figyelmen kívül hagyja az eredeti történetet, és így tesz az eredeti karakterekkel is. 
Kellemes olvasmány, boldogságos befejezéssel. KH"
Szereplők:Harry P., Perselus P.
Korhatár: 16
Figyelmeztetések OOC szereplők, 
Kategória: Severitus
Jellemzők

 AU
Fejezetek: 1
Befejezett: IGEN
Fejezet kritikái:  1 


Perselus Piton immár négy éve dolgozik a Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotályban mikor egy nap riasztást kap, s hamar egy lerombolt mugli utcán találja magát, ahol megdöbbentő felfedezést tesz... 


Szereplők:Harry P., Perselus P.
Korhatár: 14
Figyelmeztetések OOC szereplők, Szereplő halála
Kategória: Severitus
Jellemzők

 AU
Fejezetek: 1
Befejezett: NEM
Fejezet kritikái: 01 

KristineHolt: Ha kiderül az igazság...Befejezett!!    Harry az ötödévre készül. A nyár Vernonéknál, minden eddiginél rosszabb, ráadásul szembe kell néznie az unokatesója bosszújával is. A bosszúval, ami olyan történések láncolatát indítja el, amilyenekre senki nem gondolt. Még maguk az érintettek sem... A történet, csak az első négy könyvet veszi figyelembe, és nagyon AU. A történetet, csak a magam és mások szórakoztatására írtam, minden jog Rowlingot, és a sleppjét illeti! A történet alfája: én, bétája: Naon. A 12. fejezettől Smaragd bétázta. 

Rövidke Severitus a béták legjobbikának, Smaragdnak – mert megérdemli, és nem mellesleg azért, mert ezt kérte a szülinapjára!!!

Ez a tiéd, Drágám! Úgy olvasgasd, hogy minden sora kizárólag neked íródott! Figyelembe vettem a kívánságod – miszerint legalább hat oldal legyen, ezt sajnos kissé túlteljesítettem, de ezért tudom, hogy nem leszel csalódott!

A történet egyszerű, a szokásos alapokkal: Perselus és Harry. Ennél többet nem mondok, az utóbbi napokban ugyanis a titkolózós énem uralja a lelkem, így kénytelen leszel magad eldönteni, hogy miről is szól ez az aprócska történet! Gondolom azt mondanom sem kell, hogy – szokás szerint –, nagyon, AU.

Érezd magad nagyon szeretve!!!


KristineHolt: Lelkünk mélyén


Újabb Severitus, reményeim szerint egészen más, mint az előző történetem. Páran már találkozhattak vele - akkor összesűrítve. Ide már teljes terjedelmében kerül majd fel. Igyekszem tartani a már megszokott heti frisst. A jogok természetesen Rowlingot és a hozzá csapódott hiénákat illetik! A történet alfája: Én - Bétája: Smaragd! A történet AU!Zsupszkulcs
 • Tollforgató
 • Toll-Fész

 • Szavazás
  Mit szólsz egy új kihíváshoz?
  Összes válasz: 43

  Belépés


  Csevegő

  Infó

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
 • Total users: 307

 • Iránytű
 • Smaragd fic ajánlója
 • PTC oldal
 • Smaragdvilág
 • Scale írópalattája
 • Hotaru Világa

 • Fejezetek, egyebek
  Kritikák: 403
  Fórum: 62/2785
  Képek: 21
  Hírek: 6
  Downloads: 5
  Fejezetek: 83
  Vendégkönyv: 1

  Keresés

  The Best

  Zene nélkül soha

  Megosztás

  Designed by:KristineHolt © 2021