| Ötletek és Kritikák | 
|  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-16, 20:27 | Üzenet # 1 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | És, hogy legyen egy alfórum is, ahol a készülő történettel kapcsolatos ötleteket és kérdéseket lehet majd felvetni, többek között a sztori címét is itt fogjuk majd kitalálni :) 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-16, 20:32 | Üzenet # 2 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Ez mind szép és jó... de nem kezdenéd el végre a törit?? 
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-16, 20:33 | Üzenet # 3 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Te is elkezdheted, ha ennyire türelmetlen vagy!   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-16, 20:35 | Üzenet # 4 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Na, neeeeem!!! Te találtad ki - te is kezded!!!   

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-16, 20:44 | Üzenet # 5 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline |  Jellemző. Akkor kénytelen vagyok én kezdeni! 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-16, 22:17 | Üzenet # 6 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | A történet elindult, lehet ötletelni a címen. Az is ad egyfajta irányvonalat a ficnek... 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 17:07 | Üzenet # 7 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Amy, szépen belecsaptál a lecsóba!   Ide írj, ez a topic azért jött létre, hogy itt beszélgessünk, és ne a falon!

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 18:13 | Üzenet # 8 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Na, én is előkerültem.. Ilyen egy rohadt mozgalmas vasárnap délutánt..::(( Látom van friss vágtázok olvasni..   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 18:17 | Üzenet # 9 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Vágtázz csak :D 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 18:22 | Üzenet # 10 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Megvolt   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 18:28 | Üzenet # 11 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Na ez gyors volt, jöhet a folyti!   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 18:29 | Üzenet # 12 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | csak utánad Drágám!!!       

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 18:46 | Üzenet # 13 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Ha-ha, így teljesüljön minden kívánságod   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 19:05 | Üzenet # 14 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Jaja.. már rohanok is lottót venni...   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 19:12 | Üzenet # 15 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Megoldottam a levelet, mert az így egy kicsit fura volt nekem... 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 19:20 | Üzenet # 16 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Jól tetted!! ezzel is hízik a töri, de már igazán kereshetnétek neki valami címet!!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 19:24 | Üzenet # 17 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Bizony az nem ártana, de úgy nehéz, ha csak mi vagyunk itt! 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 19:34 | Üzenet # 18 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Bezony   

|  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 19:41 | Üzenet # 19 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Sziasztok! Túl hamar volt gondolom. Jól bonylítjuk a dolgokat. Most én jövök ugye? Csak az a baj hogy Kriszti olyan jót írt hogy gondolkodnom kell mi legyen  Hozzáadva (2012-06-17, 20:41)---------------------------------------------
 Mit szólnátok arra címre hogy.... Ha Fény derül az igazságra ?
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-06-17, 19:43 | Üzenet # 20 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Bizony egy kicsit hamar csaptál bele a lecsóba, de nem történt semmi vészes. Máris egyedi lett tőle a történet   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  |