Scripta Szombat
2024-11-23
16:49
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 8 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
SmaragdDátum: Péntek, 2012-06-29, 21:03 | Üzenet # 141
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Poppyra én is gondoltam, de annyira jó ötletnek tartottam, hogy nem tettem közkinccsé biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2012-06-29, 21:05 | Üzenet # 142
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Na én már csak annyit mondok,hogy mindegy kivel hozzátok össze a lényeg,hogy legyen benne severitus szál biggrin Kivéve persze ha snarry happy

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

KristineHoltDátum: Szombat, 2012-06-30, 05:26 | Üzenet # 143
Főinspektor
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Scale!!

Draco/Piton/Harry??

Van ám fantázia!!!!

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

evelynDátum: Szombat, 2012-06-30, 07:16 | Üzenet # 144
Hatodéves
Bizony de még milyen!!!!!!!! smile smile Szeressem az ilyet love Imádnék egy ilyen édes hármasról olvasni biggrin De jöhet bármi csak legyen benne severitus,kivéve ha Harry mint szerető kerül a professzor mellé smile

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szombat, 2012-06-30, 07:36 | Üzenet # 145
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Evelyn, erről szólnak a sevitus történetek. Apa-fia, majd szeretők. Angolul van jó pár ilyen sztori, magyarul nincs! sad

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

evelynDátum: Szombat, 2012-06-30, 08:02 | Üzenet # 146
Hatodéves
No igen,de én nem tudok angolul így csak akkor van lehetőségem ilyet olvasni ha valaki lefordítja és közzé teszi biggrin Addig sajnos lemaradok róluk cry

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szombat, 2012-06-30, 09:20 | Üzenet # 147
Hatodéves
Tudom, hogy mit érzel! sad

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

ScaleDátum: Szombat, 2012-06-30, 09:44 | Üzenet # 148
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Már hogyne lenne magyarul sevitus! Igaz, még nem befejezett, csak négy vagy öt fejezet van belőle, de akkor is van. wink

Parancsoljatok: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93131 smile

Kristine, fantázia az van, csak meg is kéne tudni írni amit kitalálok. happy

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

evelynDátum: Szombat, 2012-06-30, 10:50 | Üzenet # 149
Hatodéves
Scale köszi a linket smile

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szombat, 2012-06-30, 10:54 | Üzenet # 150
Hatodéves
1 mondat!

SmaragdDátum: Szombat, 2012-06-30, 11:09 | Üzenet # 151
Inspektor
happy good applause

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

ScaleDátum: Szombat, 2012-06-30, 11:32 | Üzenet # 152
Ötödéves
Én is hozzátettem a magamét. smile Erika, köszi azt az egy mondatot, mert beindítottad a fantáziám. ;)

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

Az üzenetet módosította: Scale - Szombat, 2012-06-30, 11:37

KristineHoltDátum: Szombat, 2012-06-30, 12:52 | Üzenet # 153
Főinspektor
Apa-Fia, majd szeretők???
Na, olyat én bizti nem fogok írni - de a kis gang-bang igen izgalmasan hangzik happy happy happy

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

KristineHoltDátum: Szombat, 2012-06-30, 12:59 | Üzenet # 154
Főinspektor
Smaragd!
Tök jó lett a Voldis részed - kár, hogy azt én akartam megírni!!! sad tongue wacko

evelynDátum: Szombat, 2012-06-30, 14:02 | Üzenet # 155
Hatodéves
No kislányok megint szépet alkottatok biggrin Hah kezdem megsajnálni Hagridot.Érdekes időszak jön,megy majd a harc,hogy ki találja meg előbb Perselusékat.Bár remélem,hogy sokáig nem fognak a nyomukra akadni,mert így lenne esélyük beszélgetni és megismerni egymást.Hm viszont elgondolkoztam egy kicsit.Ha Voldemort lánya volt Eileen akkor esetleg ő tudhat a kúriáról,ez viszont baj kivéve ha el van rejtve és a titokgazda nem egy Voldemorthoz közeli egyén.Hm még szerencse,hogy Perselusnál volt zsupszkulcs és el tudtak tűnni,különben igen gyorsan Voldemort előtt találhatták volna magukat.Kíváncsi vagyok,hogy Dumbledore végre el mondja-e az igazat most,hogy a fia és az unokája elhagyták a kastélyt.Arra pedig még inkább,hogy Hagrid képes lesz-e annál többet elárulni,mint amit eddig mondott.Az,hogy ő még mindig barátjának tekinti Perselust jó hír,viszont nem lesz neki könnyű vissza szerezni a professzor bizalmát és barátságát.Dumbledoreban és Hagridban bízott meg egyedül,valószínűleg még az életét is rájuk bízta volna,erre pont ebben a két emberben kellett a legnagyobbat csalódnia.Úgy gondolom,hogy Perselusnak nem is az a pofon és még csak nem is az amit mondott fájt a legjobban hanem az,hogy Hagrid tudta,hogy Harry a fia és ő sem árulta el neki.Amikor meg véletlenül elszólta magát akkor feldühödik,pedig ha jobban belegondol nem is volt annyira sértő amit Pers mondott.Nos érdekel,hogy Minerva,hogy fog reagálni.No meg ki merre kezdi el keresni a szökevényeket.Írtó kíváncsi vagyok,hogy erre most mit fogtok kitalálni smile

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Szombat, 2012-06-30, 14:32 | Üzenet # 156
Inspektor
Krisz,
én ugyan nem akadályozlak benne, még mindig írhatod! Azért annyira nem lett jó, és ha nagyon akarsz még tudsz mit írni hozzá smile

Evelyn,
na ez bizony jó kérdés, az összes biggrin

Ciryl Vernon Conolly

MZDátum: Szombat, 2012-06-30, 15:14 | Üzenet # 157
Csoport: Vendégek

sziasztok, este remélhetőleg lesz egy kis időm és akkor én is beszállok a folytiba.
addig írjátok ki magatokból, amit akartok, mert utána becsap a ménykű happy

ScaleDátum: Szombat, 2012-06-30, 15:30 | Üzenet # 158
Ötödéves
Kérés teljesítve. smile Kiírtam magamból. rah

(Pillangó-hatás c. film)

AmyDátum: Szombat, 2012-06-30, 16:33 | Üzenet # 159
Ötödéves
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Mi a kutyafülét írjak erre Scale ?

evelynDátum: Szombat, 2012-06-30, 16:52 | Üzenet # 160
Hatodéves
Hehe Scale aranyom most aztán alaposan feladtad a leckét smile Érdekes elgondolás egy olyan illúziót létrehozni ami azt mutatja,hogy a ház nagyon messze van valójában meg ott áll az orrod előtt.Ez egy részről jó,mert ki az ördög akarna olyan sokat gyalogolni,másrészről viszont aki rászánja magát csodálkozni fog,hogy megy néhány lépést és beleütközik a házba.Az pedig remek,hogy Perselus szerint a nagyszülei senkinek nem mondták el rajta kívül mert azt akarták,hogy ő örökölje meg a kúriát.A kérdés már csak az,hogy ez valóban így van-e?Mert ha igaz,akkor Dumbledore is és Voldemort is meg fogják enni a kefét,hogy hova a fenébe tűntek el ilyen nyomtalanul smile De legalább Perselus és Harry egy ideig magukban lehetnek és beszélhetnek,ismerkedhetnek egymással.Jó lenne már ha eljutnának odáig,hogy nem Tanár uramoznak,meg Pottereznek.Végtére is ők apa és fia.Hm most még inkább fog érdekelni,hogy Perselus és Harry mit fognak még szólni a további családtagokhoz,miszerint Dumbledore Persi apja Voldi pedig a nagyapja.Igazán bámulatos és sokrétű egy család happy No kíváncsian várom,hogy mihez fogtok kezdeni lányok.Ez egyre izgalmasabb smile

(Alban Goodier)

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024