Ötletek és Kritikák
|
|
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-06-29, 21:03 | Üzenet # 141 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Állapot: Offline
| Poppyra én is gondoltam, de annyira jó ötletnek tartottam, hogy nem tettem közkinccsé
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-06-29, 21:05 | Üzenet # 142 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Na én már csak annyit mondok,hogy mindegy kivel hozzátok össze a lényeg,hogy legyen benne severitus szál Kivéve persze ha snarry
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 05:26 | Üzenet # 143 |
Főinspektor
Üzenetek: 507
| Scale!!
Draco/Piton/Harry??
Van ám fantázia!!!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
|
Erika | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 07:36 | Üzenet # 145 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Evelyn, erről szólnak a sevitus történetek. Apa-fia, majd szeretők. Angolul van jó pár ilyen sztori, magyarul nincs!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 08:02 | Üzenet # 146 |
Hatodéves
| No igen,de én nem tudok angolul így csak akkor van lehetőségem ilyet olvasni ha valaki lefordítja és közzé teszi Addig sajnos lemaradok róluk
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 09:20 | Üzenet # 147 |
Hatodéves
| Tudom, hogy mit érzel!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Scale | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 09:44 | Üzenet # 148 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Már hogyne lenne magyarul sevitus! Igaz, még nem befejezett, csak négy vagy öt fejezet van belőle, de akkor is van.
Parancsoljatok: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93131
Kristine, fantázia az van, csak meg is kéne tudni írni amit kitalálok.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 10:50 | Üzenet # 149 |
Hatodéves
| Scale köszi a linket
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 10:54 | Üzenet # 150 |
Hatodéves
| 1 mondat!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 11:09 | Üzenet # 151 |
Inspektor
|
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Scale | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 11:32 | Üzenet # 152 |
Ötödéves
| Én is hozzátettem a magamét. Erika, köszi azt az egy mondatot, mert beindítottad a fantáziám. ;)
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
Az üzenetet módosította: Scale - Szombat, 2012-06-30, 11:37 |
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 12:52 | Üzenet # 153 |
Főinspektor
| Apa-Fia, majd szeretők??? Na, olyat én bizti nem fogok írni - de a kis gang-bang igen izgalmasan hangzik
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 12:59 | Üzenet # 154 |
Főinspektor
| Smaragd! Tök jó lett a Voldis részed - kár, hogy azt én akartam megírni!!!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 14:02 | Üzenet # 155 |
Hatodéves
| No kislányok megint szépet alkottatok Hah kezdem megsajnálni Hagridot.Érdekes időszak jön,megy majd a harc,hogy ki találja meg előbb Perselusékat.Bár remélem,hogy sokáig nem fognak a nyomukra akadni,mert így lenne esélyük beszélgetni és megismerni egymást.Hm viszont elgondolkoztam egy kicsit.Ha Voldemort lánya volt Eileen akkor esetleg ő tudhat a kúriáról,ez viszont baj kivéve ha el van rejtve és a titokgazda nem egy Voldemorthoz közeli egyén.Hm még szerencse,hogy Perselusnál volt zsupszkulcs és el tudtak tűnni,különben igen gyorsan Voldemort előtt találhatták volna magukat.Kíváncsi vagyok,hogy Dumbledore végre el mondja-e az igazat most,hogy a fia és az unokája elhagyták a kastélyt.Arra pedig még inkább,hogy Hagrid képes lesz-e annál többet elárulni,mint amit eddig mondott.Az,hogy ő még mindig barátjának tekinti Perselust jó hír,viszont nem lesz neki könnyű vissza szerezni a professzor bizalmát és barátságát.Dumbledoreban és Hagridban bízott meg egyedül,valószínűleg még az életét is rájuk bízta volna,erre pont ebben a két emberben kellett a legnagyobbat csalódnia.Úgy gondolom,hogy Perselusnak nem is az a pofon és még csak nem is az amit mondott fájt a legjobban hanem az,hogy Hagrid tudta,hogy Harry a fia és ő sem árulta el neki.Amikor meg véletlenül elszólta magát akkor feldühödik,pedig ha jobban belegondol nem is volt annyira sértő amit Pers mondott.Nos érdekel,hogy Minerva,hogy fog reagálni.No meg ki merre kezdi el keresni a szökevényeket.Írtó kíváncsi vagyok,hogy erre most mit fogtok kitalálni
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 14:32 | Üzenet # 156 |
Inspektor
| Krisz, én ugyan nem akadályozlak benne, még mindig írhatod! Azért annyira nem lett jó, és ha nagyon akarsz még tudsz mit írni hozzá
Evelyn, na ez bizony jó kérdés, az összes
|
|
| |
MZ | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 15:14 | Üzenet # 157 |
Csoport: Vendégek
| sziasztok, este remélhetőleg lesz egy kis időm és akkor én is beszállok a folytiba. addig írjátok ki magatokból, amit akartok, mert utána becsap a ménykű
|
|
| |
Scale | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 15:30 | Üzenet # 158 |
Ötödéves
| Kérés teljesítve. Kiírtam magamból.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Amy | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 16:33 | Üzenet # 159 |
Ötödéves
Üzenetek: 199
| Mi a kutyafülét írjak erre Scale ?
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 16:52 | Üzenet # 160 |
Hatodéves
| Hehe Scale aranyom most aztán alaposan feladtad a leckét Érdekes elgondolás egy olyan illúziót létrehozni ami azt mutatja,hogy a ház nagyon messze van valójában meg ott áll az orrod előtt.Ez egy részről jó,mert ki az ördög akarna olyan sokat gyalogolni,másrészről viszont aki rászánja magát csodálkozni fog,hogy megy néhány lépést és beleütközik a házba.Az pedig remek,hogy Perselus szerint a nagyszülei senkinek nem mondták el rajta kívül mert azt akarták,hogy ő örökölje meg a kúriát.A kérdés már csak az,hogy ez valóban így van-e?Mert ha igaz,akkor Dumbledore is és Voldemort is meg fogják enni a kefét,hogy hova a fenébe tűntek el ilyen nyomtalanul De legalább Perselus és Harry egy ideig magukban lehetnek és beszélhetnek,ismerkedhetnek egymással.Jó lenne már ha eljutnának odáig,hogy nem Tanár uramoznak,meg Pottereznek.Végtére is ők apa és fia.Hm most még inkább fog érdekelni,hogy Perselus és Harry mit fognak még szólni a további családtagokhoz,miszerint Dumbledore Persi apja Voldi pedig a nagyapja.Igazán bámulatos és sokrétű egy család No kíváncsian várom,hogy mihez fogtok kezdeni lányok.Ez egyre izgalmasabb
|
|
| |