Ötletek és Kritikák
|
|
Amy | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:01 | Üzenet # 741 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Állapot: Offline
| Sziasztok! Húh! Na én is írtam a sztorihoz végre elkapott az ichlet és leírtam azt a részt Amikor találkozott Rheával (Bocsi csajok, de én már elneveztem Rhea Vulgrumnak. A név -mármint a Rheas- Tinn írományából származik ) Nya szóval! Lehet,hogy később jött ez a rész de épp írásban voltam mikor beadta a részleteiteket. Remélem nem rossz ha az akkor szóljatok és törlöm. Nagyon jók lettek a részletek.
Az üzenetet módosította: Amy - Csütörtök, 2012-08-30, 22:18 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:02 | Üzenet # 742 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Nos, a fórum pont ezért van, hogy megbeszéljétek itt a dolgokat. Véleményem szerint az a részlet, ami előbb került fel elsőbbséget élvez, de ahogyan azt ti gondoljátok.
Amy, drága. Szép hosszú részletet tettél a fórumsztorihoz, de kéretik szóközökkel dúsítani azt Elég picik ezek a betűk amúgy is, hogy összeakadjon a szemünk olvasáskor, és gondolni kell szegény MZ-re is, mert ezt bizony egyikünknek utólag javítani kell, ha te nem teszed meg.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Amy | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:03 | Üzenet # 743 |
Ötödéves
| Na itt vagyok! Aremeh megtennéd hogy a részemet kicseréled a tiéddel ugyanis nekem fogalmam nincs hogy kell Tudom MZ Épp írásban voltam amikor bejöt Aremeh része
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:10 | Üzenet # 744 |
Inspektor
| Kéretik lementeni mindkét részletet, ha megtettétek törölni fogom őket és akkor újra fel lehet tenni!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:17 | Üzenet # 745 |
Harmadéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 83
| A mentés részemről megtörtént. És majd kicsit Amy részéhez igazítom a sajátom
Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
Az üzenetet módosította: Aremeh - Csütörtök, 2012-08-30, 21:17 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:19 | Üzenet # 746 |
Inspektor
| Te szeretnél Amy után jönni? Mert akkor csak a te bejegyzésedet kell törölni és Amyé maradhat.
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:44 | Üzenet # 747 |
Harmadéves
| Igen! Amyé olyan jó lett, hogy így lesz a legjobb Köszönöm
Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
Az üzenetet módosította: Aremeh - Csütörtök, 2012-08-30, 21:45 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:50 | Üzenet # 748 |
Inspektor
| Ok, törölve!
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:51 | Üzenet # 749 |
Harmadéves
| Ok Katasztrófa elhárítva
Az üzenetet módosította: Aremeh - Csütörtök, 2012-08-30, 21:55 |
|
| |
Tinn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 21:55 | Üzenet # 750 |
Elsőéves
Üzenetek: 30
| Amy nagyon jó rész lett én kb így képzelem el a démonkát :P
"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!" Vavyan Fable
|
|
| |
Amy | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 22:17 | Üzenet # 751 |
Ötödéves
| Örülök Tinn! Köszi Aremeh, hogy cseréltünk így már sokkal jobb A részletem javítva és szóközzel dúsítva Hozzáadva (2012-08-30, 23:17) --------------------------------------------- Köszönöm MZ És Smaragd, hogy szóltatok
|
|
| |
mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 22:19 | Üzenet # 752 |
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
| Szívesen, erre vagyunk.
Ügyes vagy! Mennyivel szebb így a szöveg is
Az üzenetet módosította: Smaragd - Csütörtök, 2012-08-30, 22:25 |
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 22:29 | Üzenet # 753 |
Hatodéves
Üzenetek: 493
| Oh háh ez aztán a pasi Ilyen miért nincs az életben? Nos akkor lássuk, ki milyen szépet alkotott. Az öreg komolyan képes volt erre? Ez totális döbbenet. Szóval először azért akart hatalmat, hogy legyőzze az akkori sötét varázslót. Hm ostoba fajankó, ha ilyen jól emlékszik, hogy mi történt az első alkalommal, akkor, hogy a fenébe tudta elfelejteni amit akkor utoljára mondott neki a démon. Csak magát okolhatja ezért. Rhea akkor megmondta, hogy legközelebb nem őt fogja szolgálni, mert lesz egy nála erősebb akit szolgálni fog. Tehát mi a fenének idézte meg, ha tudta, hogy nem neki fog engedelmeskedni. Szerencsére Perselus először vissza ment a Roxfort-ba és így megtudhatta, hogy mit tett az igazgató, ahogy azt is, hogy mit mondott neki szó szerint a démon, amiből Pers gyorsan össze is rakta, hogy bizony a gyerek lett az ura a démonnak. Hm Voldemort elég erős, ahogy Pers is és mind a ketten elég gonoszok, vagyis nem igen hiszem, hogy tartaniuk kéne Rheától, de azért nem árt az óvatosság. Végül is a vérmágiának köszönhetően ők ketten vannak a gyerekhez kötve és ennek a vérmágiának köszönhető szerintem, hogy Harry ennyire erős lett, vagy lesz, vagy valami Tehát most jön az érdekes része a dolognak, vajon Rhea mit fog szólni ahhogy, hogy gyakorlatilag a majdani gazdájának van két amolyan majdnem apja, egy anyja aki éppen bűnhődik és a gyerek csak a két sötét varázslónak fogad szót, csak őket hallgatja meg, vagyis tényleg csak védeni fogja tudni a gyereket. A kérdés már csak az, hogy Rhea mit fog lépni arra, hogy Persék milyen szépen átverik az egész bagázst. Azért Pers nem olyan rossz, hiszen az öreg erejével de le akarta győzni a démont, mikor úgy tudta, hogy az Voldemort-hoz mehetett csak. Vajon most mit fog tenni Perselus? Mit fog tenni Rhea? És ami a legfontosabb, mit fog tenni Albus? Elvégre ő okozta ezt a kalamajkát. Remek részek voltak Érdeklődve várom a továbbiakat Vajon, most merre megy tovább a történet Hozzáadva (2012-08-30, 23:29) --------------------------------------------- Au MZ, miért pont McNair? A marhája tudni kell, hogy ha csak egy újjal is mer nyúlni ahhoz ami az övé, akkor neki annyi. Na, nem azért, mert annyira szereti Lilyt, nem, pont, hogy csak miatta szenvedhet a nő. Szóval érdekes kérdés, hogy vajon tényleg akar-e bármit is cserébe az ételért, vagy pusztán csak még jobban rá akart ijeszteni a boszorkányra.Hm ezek után nagyon várom, hogy mit fognak ebből kihozni a többiek
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Péntek, 2012-08-31, 10:26 | Üzenet # 754 |
Harmadéves
| Drága Smaragd, lemaradtam a kanyarban ki mentette meg Lilyt?
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-08-31, 11:22 | Üzenet # 755 |
Hatodéves
| Eh igen ez nagyon jó kérdés,bár szerintem Vldemort,hiszen ott volt,hogy ő tudja a legtovább fenn tartani a cruciátust.De persze könnyen lehet,hogy drága Smaragdunk másra gondolt Eh viszont tetszett,hogy a végén oda vetette McNair-nek,hogy hol van az ő könyörülete,mikor kegyelemért könyörgött.Hát ezek után én simán el tudtam volna képzelni,hogy megöli.Hm aztán az is lehet,hogy nem is Voldi hanem Perselus volt,bár honnan tudhatná,hogy ő meddig képes fenntartani a cruciátust?Ajh mégis csak Tom kell,hogy legyen Érdeklődve várom,mit fogtok még ebből kihozni
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Péntek, 2012-08-31, 11:29 | Üzenet # 756 |
Harmadéves
| Na most nagyon kíváncsi lettem meg azt sem tudom, hogy időben ez mikor történik? Mert ha még a démon érkezése előtt... de ha már a démon érkezése után, akkor sem Voldemort, sem Piton nem lehet, ugyanis mással vannak elfoglalva juuj Smaragd!!! Ne hagyj kétségek közöt!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-08-31, 12:19 | Üzenet # 757 |
Hatodéves
| Na igen, de a démon ennél azért szerintem erősebb.És nem hiszem,hogy pont Lilyt akarná menteni,ő a gyerek miatt ment oda, hiszen Harry lesz illetve Harry a gazdája csak még nagyon kicsi, tehát szerintem őVoldemort után Bellához ment volna, hogy lássa a gyereket és azt sem tudhatja, hogy a boszorkány mi célból van bezárva.Bár most már én is alaposan megzavarodtam Szóval, reméljük, hogy Smaragd drága vagy bárki más hamar eloszlatja a ködöt ami jelenleg a szemünk előtt lebeg Hozzáadva (2012-08-31, 13:19) --------------------------------------------- Oké Tinn, ezzel a kis csavarral alaposan össze is zavart Még is, hogy került oda Minerva? A végén még kiderül, hogy Minerva sem olyan szent mint, ahogy mindenki gondolja? Ez ám a csavar Így már érthető lenne, hogy Lily miért sikított.Ha meglátta, hogy egykor házvezető tanára áll ott az ajtóban akkor csak egyféle képpen kerülhetett oda.Úgy, hogy Voldemort tud róla Hehe igazán izgalmasan alakulnak a dolgok Érdeklődve várom, hogy ebből mi fog kisülni
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Péntek, 2012-08-31, 12:28 | Üzenet # 758 |
Harmadéves
| Na ez aztán a csavar! És így az időrend is nagyjából rendbe jött tehát a démon tombol, miközben Minerva szorgoskodik. Remélem ő is jó gonosz lesz Az lenne az igazi
|
|
| |
Tinn | Dátum: Péntek, 2012-08-31, 12:30 | Üzenet # 759 |
Elsőéves
Üzenetek: 30
| nekem nem szabad több új szereplőbe belekontárkodnom, mert mindenkit gonosszá teszek :P
"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!" Vavyan Fable
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-08-31, 13:50 | Üzenet # 760 |
Hatodéves
| Az nem baj Tinn Ilyen sötét sztori is kell néha MZ miatt pedig igazán élvezet nekem minden olyan töri ahol Minerva ott áll ahol Piton Ha ehhez most az kell, hogy Minerva is gonoszka legyen, akkor rajta, engem nem zavar
|
|
| |