Ötletek és Kritikák
|
|
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-08-27, 13:19 | Üzenet # 681 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
| HÁLÁS KÖSZÖNETEM SMARAGDNAK, AKI MÁRIS ELÉRHETŐVÉ TETTE SZÁMUNKRA A FORDÍTOTT VILÁG CÍMET VISELŐ ELSŐ FÓRUMSZTORIT LETÖLTHETŐ FORMÁBAN.ÉN MÁR A MAGAMÉNAK TUDHATOM KÖSZÖNET AZ ÍRÓKNAK ÉS KÜLÖN HÁLÁS KÖSZÖNETEM AZÉRT, HOGY TISZTELETBELI ÍRÓNAK LETTEM VÁLASZTVA SZERETTEM A TÖRTÉNETET ÉS SZERETLEK TITEKET KÖSZÖNÖM!!!
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-08-27, 13:46 | Üzenet # 682 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Nos, evelyn, most már semmi nem áll a könyvgyártás útjába!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-08-27, 13:49 | Üzenet # 683 |
Hatodéves
| Bizony,bizony Nincs más dolgom mint kinyomtatni,aztán bekötni és egy szép képet keresni hozzá borítónak
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-08-27, 15:16 | Üzenet # 684 |
Főinspektor
Üzenetek: 507
| Na, akkor én is elmondom!
1.; Smaragd Zseniális voltál, mint mindig - remélem nem ebbe betegedtél bele
2.; Írók Fantasztikusak voltatok! Úgy hatottatok az oldalra akár egy katalizátor! Csak úgy vonzottátok az olvasókat!
3,; Olvasók - Véleményezők Hálásak vagyunk minden ránk hagyott szóért - minden vélemény fontos volt és előre lendítette a sztorit! Az olvasók pedig reméljük nagyon jól szórakoztak!
Köszöntet mindenkinek!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-08-28, 10:26 | Üzenet # 685 |
Hatodéves
| Hm én már nagyon várom a következő fórumsztorit Hozzáadva (2012-08-28, 11:26) --------------------------------------------- Drága Smaragd és MZ! Nagyon örülök,hogy már is olvashattam a Fórumsztori II. első részletét.Igazán tetszik az elgondolás,hogy egyszerre ketten írtátok.Kellemesen sötét hangulatban kezdődik a történet.Ha jól gondolom akkor Perselus Piton volt a sötét alak aki dacolva az elemekkel úgy ment az ódon épületbe mintha nem lenne kint vihar és ő maga csak egy szellem lenne.Igazán remek kezdés Nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen történet lesz és ki hogyan fogja most folytatni.Máris imádom,pedig még szinte nem is tudunk semmit Azt viszont igen,hogy valószínűleg Voldemort kastélyában kezdődik az ő pince börtöneiben ahol jelenleg is valaki vagy valakik kínzása folyik és ide érkezett meg a sötét alak személyében Perselus Piton*én rá tippelek*Nos érdeklődve várom,hogy miként fog folytatódni a történet
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-08-28, 10:33 | Üzenet # 686 |
Inspektor
| Nos a részlet játéknak indult, figyelemelterelésként a kinti vihar miatt, de úgy éreztem, hogy ide nyitásnak tökéletes lesz. Remélhetőleg egy komolyabb történet kerekedik belőle egy ilyen kezdéssel, de majd idővel kiderül Az első sztori is 180 fokos fordulatot vett, szerintem senki nem gondolta volna, hogy ez lesz belőle. Épp ezért sem lett megszabva semmi ebben a történetben sem, pedig gondolkodtunk egy elnagyolt cselekményvonalon...
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-08-28, 13:54 | Üzenet # 687 |
Hatodéves
| Aha tehát ez még a történet legelején jár.Itt még élnek Lilyék,de kitudja meddig.Kíváncsi vagyok,hogy Perselus most milyen lesz.Az tény,hogy kém,de vajon kinek az oldalán áll?Jelenleg úgy tűnik mintha Voldemort oldalán állna,bár lehet csak Mordont tisztelte meg ezzel az alaposan kigondolt gúnnyal.Végülis mikor belépett rendesen meglepődött,hogy Dumbledore legerősebb embereit kapták el és alaposan meg kínozták őket.Gondolom Perselusnak legilimentálnia kell őket,hogy kiszedje az összes titkukat.a kérdés már csak az,hogy itt most Sirius lett-e a titokgazda vagy megint az a patkány és ha Sirius a titokgazda és megtudja belőle Perselus,hogy hol tartózkodik a Potter házaspár akkor azt elmondja-e urának vagy hallgat róla így biztosítva őket arról,hogy a világos oldalnak kémkedik és nem szándékozik elárulni a párt,hogy aztán Voldemort kivégezhesse őket.Nos egyre érdekesebb a történet Érdeklődve várom,hogy ki mit fog hozzá írni Hozzáadva (2012-08-28, 14:54) --------------------------------------------- Igen Smaragd,igazad van Bizony 180 fokos fordulatot vett és valóban az elején senki nem gondolta volna,hogy végén a jókból lesznek a gonoszok és a gonoszból pedig a jó De pont így volt tökéletes.Remélem,hogy ez is ugyan olyan remek szórakozást fog nyújtani mindenkinek mint az előző sztori és ugyan akkora lelkesedéssel csatlakoznak az írók hozzá Az biztos,hogy én ugyan olyan lelkesedéssel írom a kis kritikáimat amik inkább vélemények mint kritikák,de én nagyon élvezem
|
|
| |
Amy | Dátum: Kedd, 2012-08-28, 20:38 | Üzenet # 688 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
| Sziasztok! Úristen MZ . Ez a részlet nem semmi, de gonosz vagy A tekergők megérdemelték amit kaptak ez nem probléma.Viszont Perselus fantasztikusan játtsza a szerepét (remélem az :D), olyannyira, hogy még én is megborzongtam itt a székemben. Erre a részletre mit írnak vajon a többiek nagyon kíváncsi vagyok. Amint lehet bekapcsolódom én is, de jelenleg még halvány lila gőzöm sincs mit írjak. Na majd a következőre:D
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-08-28, 21:38 | Üzenet # 689 |
Hatodéves
| Egyetértek Amyvel,MZ tényleg gonosz vagy Vicces,mert most kivételesen fogalmam sincs,hogy Perselus valójában tényleg ennyire gonosz lenne vagy csak ennyire jó színész?Végülis a Tekergők megérdemelték amit kaptak vagy is Sirius és Mordon nagyon is,Remus hát valamilyen szinten ő is,hiszen soha nem állította le Potterékat pedig tudta,hogy igazságtalanul bántak Perselussal szóval valamilyen szinten ő is megérdemelte amit kapott.Longbottomról nem tudok nyilatkozni,de mivel Dumbli embere gondolom veszélyes volt Voldemortékra nézve.Perselus nagyon gonosz,sőt kicsit őrülten volt gonosz.Nem csoda,hogy a nagy szájú Sirius Black a végén félt már tőle.Tökéletes volt a lelki terror amit Pers alkalmazott.Sirius csak addig volt nagy legény amíg ott álltak a háta mögött a barátai akik nem maradtak el gonoszságban mögötte.Most nem miért csodálkoznak azon,hogy Pers olyan lett amilyen.Valamilyen szinten mondhatjuk,hogy ők lökték oda ahol van.Hm és elmondta a titkot.Na ezért nem vagyok biztos benne,hogy Pers a jó oldalon áll Az már biztos,hogy most is Lilyt akarja és Voldemort úgy tűnik most is neki ígérte.Milyen lenne már egy olyan világ,ahol mondjuk Lily nem hal meg csak James,Lilyt egy a fiát pedig Perselus kapná meg.Lily valamiért kötve lenne Persihez nem hagyhatná el,pl.be lenne zárva vagy valami erős bűbáj,Pers sajátjaként nevelné fel Harryt olyannak amilyen ő akarná.Lilyék nem szenvednének semmiben hiányt csak éppen nem a jó oldal vezetője állna nyerésre No úgy tűnik,hogy MZ az én Fő gonoszom teljesen megrontott No lányok érdeklődve várom,hogy mi fog ebből kisülni
|
|
| |
Amy | Dátum: Kedd, 2012-08-28, 22:01 | Üzenet # 690 |
Ötödéves
| A fő szál micsoda műfajilag maradunk a severitus témakörben ugye? Nem semmi Smaragd! Hűha! Na ha lesz ihletem beírom a részletem ami jelenleg még várat magára Kíváncsi vagyok mit írnak erre a részletre a többiek
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-08-28, 22:21 | Üzenet # 691 |
Inspektor
| Bármi lehet, majd az írók megmondják. Köszi!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-08-28, 23:31 | Üzenet # 692 |
Hatodéves
| Nagyon röhög Most komolyan ez a féreg még írni is dadogva ír? Smaragd nagyon nagy vagy Még mindig vihog Bocsika de ez haláli....No most,hogy megreguláztam a nevető izmaimat a részletről.Komolyan el gondolkoztam,hogy melyik Perselust imádjam jobban.Ezt a kegyetlen könyörtelen férfit vagy a hűséges szeretőt?Bár szerintem mindkettő meg található benne.Végül is ha úgy vesszük akkor a Tekergők is ugyan olyan gonoszak és kegyetlenek voltak,csak éppen ők ezt csínynek nevezték és Dumbledore-ék pedig hagyták,sőt amikor Perselus majdnem meghalt csak mert Black jó ötletnek tartotta,hogy egy vérfarkas elé küldje még Perselust fenyegették meg,hogy el ne járjon a szája.Ezek után aligha lehet bármit a szemére vetni.Nos az viszont érdekes fordulat,hogy itt az a féreg még nem volt a csatlósa csak az akart lenni.A kérdés számomra az,hogy mi a fenének akart csatlakozni ha ennyire be volt sz..rezelve Voldemorttól.Ez örök rejtély marad számomra.Eddig nagyon érdekes.Engem is érdekel,hogy vajon Severitus lesz-e a végén és ha igen akkor miként Jelenleg Perselus nagyon hitelesen alakítja a gonosz,kegyetlen halálfalót,bár lehet az is közre játszik,hogy kiket kellett megkínoznia és ha úgy vesszük ő csak törleszt.A kérdés már csak az,hogy ez vajon színjáték vagy valóban ilyen?Érdeklődve várom,hogy hogy folytatjátok lányok
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 08:29 | Üzenet # 693 |
Harmadéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 83
| Lányok! Ez a felütés nem mindennapi!!! Végre egy fic, ami elég sötét és komor!! Nagyon az ínyemre való, úgy hogy valószínűleg többször fogtok látni (remélem nem baj..)! Beindult a fantáziám! Nagyon rám fért, hogy feldobja valaki a napjaim köszönöm
Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 08:39 | Üzenet # 694 |
Inspektor
| Szia, örülünk, hogy tetszik a szál, így legalább egy kicsit mindenki ki tudja gonoszkodni magát
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 08:42 | Üzenet # 695 |
Hatodéves
Üzenetek: 374
| Azt hiszem, hogy én elhasználtam a gonoszsági készletem az előző törinél! De még várakozó állásban vagyok!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Amy | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 09:56 | Üzenet # 696 |
Ötödéves
| Sziasztok! Én szintén Nagyon jók a részletek úgyhogy még gondolkozom mit írjak
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 13:10 | Üzenet # 697 |
Hatodéves
| No kedveskéim,ez aztán a sötét és gonosz töri Úgy látom,hogy nem csak én élvezem ezt Szegény Erika és Amy remélem azért nem adjátok fel és ti is fogtok írni Tehát ahogy én látom Persi most tényleg nagyon gonosz,kivéve ha a végén kiderül,hogy az egészet csak álmodta Addig is utolsó három bejegyzést nagyon imádtam.Remek hehe még csak nem is Voldemort ment oda hanem Persi és elégtételt vehetett Potteren,hogy aztán Lilyt és a gyereket biztonságos vagy inkább szuper biztos helyre vigye.Heeh kis gonosz,úgy látom Persi hiába szereti a nőt úgy gondolja,hogy azért amiért ő is szenvedett hát most a nő is szenvedjen.Amiket Lily gondolt,mégis mit hitt? Ha tudta,hogy Persi mindig félénk,visszahúzódó gyerek volt aki úgy csüngött rajta mint az utolsó mentsvára,akkor még is mit gondolt,hogy mit fog tenni,akkor ha a remek kis barátai,azok az állatok,annyi szenvedést okoztak neki,hogy ez alatt senki nem volt mellette és az utolsó mentsvára aki ellökte őt magától egyetlen egy szóért ami nem kellett volna,hogy számítson abban a pillanatban ha igazán a barátja lett volna a fiúnak szépen eltaszította magától.Nem értem mit csodálkozik ezen a nő.Tudta,hogy milyen volt Persi .Neki kellett volna a fiú mellett állnia,ki kellett volna tartania mellette és nem lett volna szabad megsértődnie csak azért mert a másik a szégyen miatt,hogy egy lány akarja megvédeni dühében azt mondta,hogy rá,hogy sárvérű.Aztán mikor bocsánatot akart kérni ezért akor nem egyszerűséggel elfordult tőle és hozzá ment ahhoz a pökhendi undorító Potterhez.Nem is értem,hogy miért csodálkozik ez a nő,hogy Persi Voldemort mellett kötött ki.Hiszen az állítólagos jó oldalon nem kapott semmit ami jó lett volna,csak szenvedést, megalázást,elutasítást és fenyegetést és soha egyetlen pillanatra sem állt ki mellette senki,még egy tanár sem,még az igazgató sem,aztán egy aprócska szó miatt az egyetlen egy barátja is szépen hátat fordított neki.Hát én nem csodálkozom azon,hogy Persi ilyen lett.Örüljön neki,hogy őt és a kölykét életben hagyta.Jesszus milyen indulatokat tud kiváltani belőlem néhány részlet Most komolyan totálisan le vagyok döbbenve,hogy a híresen okos boszorkány a nagy önhittségében nem képes rájönni arra,hogy a régi gyerekkori barátja miért lett olyan amilyen.Hát én bizony felvilágosítanám arról,hogy milyen érzés lehetett a másiknak a totális elutasítás hét éven keresztül.Valahogy csak el lehet érni,hogy a nő ugyan azokat érezze amiket Persi érzett minden alkalommal amikor az állítólagosan hű de remek kis barátai a tanárok mind mind csak a lenézésüket adták ennek a fiúnak,hogy mit érzett amikor majdnem meghalt Blacknek köszönhetően és akkor sem kapott semmit még csak meg sem büntették a híresen gonosz négyest.Élje csak át,hogy mit kellett leszenvednie Persnek egészen tizenhét éves koráig aztán merje azt mondani,hogy a világos oldal jó.Anyám de megbüntetném Lily Pottert amiért ő is szenvedést okozott a fiúnak pedig pontosan tudta,hogy ő az egyetlen és utolsó mentsvára a fiúnak.Nos érdeklődve várom,hogy ki hogyan fogja folytatni Oh és,hogy mi lesz a gyerek sorsa.Vajon Voldi fogja felnevelni mint a saját fiát,vagy meg akarja majd ölni.Hm érdekes agyon kíváncsi vagyok.Szóval hajrá lányok,érdeklődve várom a folytatást Hozzáadva (2012-08-29, 14:10) --------------------------------------------- Hm ez aztán a fordulat.Vajon,hogy lehet Harry Voldemort lelkének a másik fele? Hiszen Perselus volt Lilyék otthonában nem? Voldemort nem átkozta meg a gyereket így nem tudott vissza pattanni az átok,hiszen Voldemort nem tűnt el,akkor mégis hogyan lehet a gyerek a lelkének a másik fele?Na ezt,hogy fogjátok meg magyarázni Hehe Persi is meglepődött ezen,de vajon Lily,hogy fogja fogadni,hogy a fia a sötét mágusra vigyorgott ahelyett,hogy megijedt volna? esetleg Lilynek van némi sötét titka a múltjában? Érdekes...Kíváncsi vagyok,hogy erre mit fogtok írni lányok
Az üzenetet módosította: evelyn - Szerda, 2012-08-29, 09:59 |
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 13:23 | Üzenet # 698 |
Főinspektor
| TINN Hagyd csak szépen így - remek ötletet adtál..:DD Már rohanok ís írni a kövi részletet...DD
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Tinn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 14:10 | Üzenet # 699 |
Elsőéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
| Örülök, már kezdtem megijedni, hogy megakadunk emiatt
"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!" Vavyan Fable
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 14:13 | Üzenet # 700 |
Főinspektor
| A tiéd miatt nem - majd utánam hal meg a sztori...
|
|
| |