Scripta Szombat
2024-11-23
19:11
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 33 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
AmyDátum: Vasárnap, 2012-08-19, 19:18 | Üzenet # 641
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Azta Smaragd biggrin Lily Él!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez óriási. írok hozzá amint lesz ihletem, de a többiek írása is érdekel biggrin Nagyon izgi és fondorlatos a történet biggrin

Hozzáadva (2012-08-19, 20:18)
---------------------------------------------
Szívesen Vaveva happy

evelynDátum: Vasárnap, 2012-08-19, 21:45 | Üzenet # 642
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Smaragd ez aztán a fordulat smile Most komolyan Lily életben?Akkor eddig vajon miért nem harcolt azért,hogy láthassa a fiát?Vagy Lily szintén megegyezett Voldemorttal cserében életben hagyta?Vajon Lily tudott arról,hogy Persinek Voldi a nagyapja és Albus az apja?Lehetséges,hogy Tom mindenbe beavatta és kíváncsian várta,hogy mi fog kisülni a végén az egészből?Azt tudta,hogy Persi az apja Harrynek,talán azt is tudta,hogy Tom a nagyapja Persinek így a dédapja Harrynek és talán Tom elárulta,hogy Eileen a lánya volt és az anyja Persinek.Így könnyen lehet,hogy Lily arra volt kíváncsi,hogy Albus aki a jó nevében cselekedett mindig mikor fogja végre elárulni,hogy Persinek az apja és mikor fog végre kiállni a fia mellett?Az a nő okos volt és bátor de vajon miért volt Voldemortnál?Nem úgy tűnik mint akit fogva tartottak és kínoztak.lehetséges lenne,hogy Lily ennyire ravasz lenne?Nos mindegy a lényeg,hogy életben van és Tom megadja az esélyt Persnek és Harrynek,hogy boldogok legyenek.Persi visszakapja a szeretett nőt a fia édesanyját és Harry pedig visszakapja az édesanyját az apja mellé és így teljes egész és nem csonka családban nőhet fel.Bár már elég idős azért még gyerek és szüksége van a családjára a szüleire és a szeretetükre.Tom pedig megérdemli ezek után,hogy valóban visszakapja ő is a családját.Jobban megérdemli mint Dumbli.Harry már adott neki egy esélyt ezért Voldi ezt úgy köszöni meg,hogy megadja Harryéknek azt amire a leginkább vágynak Lilyt.Tehát elmondhatjuk,hogy Voldemort eddig többet tett az unokájáért és a dédunokájáért mint Albus Dumbli aki nem tett mást eddig mint,hogy titkolózott hazudott és elárulta azokat akiket védenie kellett volna.Ráadásul a fiára szabadította azt az elmebajos Mordont.Eh most aztán nagyon érdekel,hogy mit fogtok kihozni ebből smile Smaragd drága hozta a formáját és megint belerakott egy remek fordulatot biggrin Na lányok,mit fogtok erre írni?Én nagyon kíváncsi vagyok,ahogy arra is,hogy mi is Lily története.Elvégre halottnak kéne lennie ezzel szemben életben van és ráadásul Voldinál volt eddig.Na most már Sirius sem haragudhat amiatt,hogy megölte Lilyt csak amiatt,hogy Jamest de emiatt nem kell már annyira haragudni végül is visszakapta Lilyt is a keresztfiát is és James helyett ott lesz Persi és ott van még Remus is.Ráadásul Sirius tudott arról,hogy Persi az apja Harrynek csak éppen nem mondta el az igazságot.de örülök neki,hogy mire Persi felébred nem csak a fia lesz mellette hanem a nő is akit egész életében szeretett.így lesz teljes a család boldogsága smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

AmyDátum: Vasárnap, 2012-08-19, 23:01 | Üzenet # 643
Ötödéves
Sziasztok! Kész a részletem! Lehet, hogy butaság, de nézzétek el nekem későn írtam biggrin Olvassátok! Érdekel innen ki, hogyan folytatja majd. Smaragd megadtad az ihletett, bár baromi sokat gondolkoztam mit írjak erre és ez sült ki belőle. Jó hosszú rész lett. biggrin Ha zavaros szóljatok és javítom biggrin Bétázásnak nagyon örülnék biggrin

evelynDátum: Hétfő, 2012-08-20, 00:38 | Üzenet # 644
Hatodéves
Ájvé ez egyre jobb,egyre izgalmasabb biggrin Nos Lily hozta meg a döntését,hogy eltűnik a fia életéből.Hm és Tomnak szólította Voldit,ezek szerint Lily elment hozzá és ott élt nála.Ahogy ezek szerint már azt is tudja,hogy Persi előtt kiderült az ő kis titka miszerint Harry az ő fia és nem Jamesé.Aranyos volt Harry ahogy első nekifutásra nem akarta elhinni,hogy az édesanyját látja aztán pedig megöleli és az édesanyja ölelő karjaiban újra éli gyermekkorának boldog pillanatát.És végre Persi is felébredt.Hehe az első akit észre vett az Tom és rögtön a fia után kérdezett.Harry pedig azonal oda is ment és megfogta a kezét,hogy tudassa vele szereti és vele van,és közben Persi és észre vette Lilyt.Azért kíváncsi vagyok,hogy Sirius milyen arcot vágott mikor meglátta a nőt az ajtóban.Végtére is emiatt már nem haragudhat voldira,ráadásul Lily maga döntött úgy,hogy ki lép az életükből.Érdeklődve várom,hogy mi lesz Lily magyarázata. biggrin De legalább most már ott vannak egymásnak és csak ez számít.Együtt legyőznek bármit és bárkit.Értem itt ezalatt azt az őrült Mordont és persze Albust aki szintén alaposan meg fog döbbenni,hogy Lily életben van és mostantól újra egy családot alkotnak csak James helyébe Harry igazi apja került és innentől fogva ők ketten együtt fogják nevelni Harryt méghozzá szeretetben.Tomnak köszönhetően pedig a legnagyobb biztonságban.Legalábbis az már biztos,hogy gondoskodni fog a biztonságukról hiszen ők a családja és látható,hogy igazán nagyon szereti őket.Nem fogja megkockáztatni,hogy elveszítse bármelyiküket is.Az is biztos,hogy Siriusék is mellettük fognak maradni főleg ha megtudják a teljes igazságot Dumbliról.Érdeklődve várom ki mit fog ebből még kihozni biggrin

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Kedd, 2012-08-21, 05:33 | Üzenet # 645
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Figyelmeztetés!
Nyáldömping a fórumsztoriban, mindenki csak saját felelősségre olvassa! biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

AmyDátum: Kedd, 2012-08-21, 08:09 | Üzenet # 646
Ötödéves
happy

evelynDátum: Kedd, 2012-08-21, 10:32 | Üzenet # 647
Hatodéves
Ah Smaragd ez egyáltalán nem volt nyáldömping.Ez pont így volt jó biggrin Nekem nagyon tetszett.Végre Harry vissza kapta a családját,Voldemort már inkább Tom,kiderült,hogy mégis hogyan lehet életben Lily,megtudtuk,hogy miként is kell értelmezni a jóslatot ami tönkre vágta Harryék életét és megtudhattuk,hogy Albus volt az akinek ez az egész köszönhető mert rohadtul féltette a hatalmát.Hát innen nézve rohadtul megérdemelné,hogy élete végéig szenvedjen,legalább úgy ahogy Harry,Perselus és Lily.Aztán vegyük még hozzá Siriust,Remust és persze Minervát.A végére pedig még egy kicsit Tomot is,mert az egésznek az egész rohadt háborúnak nem volt semmi értelme csak egy hataloméhes öreg igazgató volt aki miatt olyan sokan szenvedtek.Ráadásul a legrosszabb,hogy ő a saját gyerekét az unokáját árulta el és tette kockára az életüket,miközben a jóságos nagyapó álcáját használta,hogy dögölne meg happy Jujjjj de dühös vagyok rá.Remélem,hogy sokat fog még szenvedni,mert amit eddig szenvedett az közel sem elég.Hm és mi is lenne neki nagyobb büntetés mint az,hogy ha a fia lenne az aki mind azt a szenvedést amit Harrynek el kellett viselnie most az ő keze által kéne elszenvednie.És,hogy még jobban megforgassuk azt a bizonyos tőrt a szívében álljon elé az egész család és szépen tálaljanak ki az öregnek aztán Mordonnal együtt küldjék Azkabanba vagy a Mungoba egy csini gumiszobába biggrin Írtózatosan jó részlet volt.Most aztán érdeklődve várom ki mit fog írni smile

(Alban Goodier)

KristineHoltDátum: Kedd, 2012-08-21, 19:00 | Üzenet # 648
Főinspektor
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Drágáim!
Takarékossági és átláthatósági okokból a "kritikák helye"-t és az "ötletelőt" összevontam, ezentúl minden a Fórumsztorival kapcsolatos ötletet véleményt kritikát - kéretik ebbe a topikba írni!! wink

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

evelynDátum: Kedd, 2012-08-21, 20:31 | Üzenet # 649
Hatodéves
Azt hiszem ez érthető,hiszen az ötletelőben is voltak kritikát,és a kritikák helyén pedig ötletek biggrin Már nekem is eszembe jutott,hogy célszerűbb lenne összevonni a kettőt,de mindig elfelejtettem szólni,hogy érdemes-e. wink

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Kedd, 2012-08-21, 20:33 | Üzenet # 650
Inspektor
Bizony, össze-vissza mentek a dolgok biggrin
Eredetileg is egy topic volt tervezve a részemről, de aztán lett egy kritika topic is kérésre
wink

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Csütörtök, 2012-08-23, 13:04 | Üzenet # 651
Hatodéves
Hehe igen én kértem biggrin aztán én voltam az aki a leginkább mentem össze vissza smile De így most jó,mert egy helyen lesz minden biggrin

Hozzáadva (2012-08-22, 11:20)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Aremeh ez aztán nem volt szép.Végre igazi család lehetnének erre jön drága Aremeh és egy pillanat alatt szét zilálja smile Amúgy tökéletesen érthető Harry kifakadása.Valószínűleg a szívét darabokra törte Lily azzal,hogy életben volt és neki mégis el kellett szenvednie a bántalmazásokat a rokonaitól.Van amit már tényleg nem lehet megbocsátani és ha csak nem tud valami nagyon jó magyarázattal elő állni akkor nem,hogy a fia de még Pers sem fogja megbocsátani azt amit tett.Még Voldi bűnei sem ennyire emészthetetlenek.Ahogy látom Perselus is haragszik pedig látszik,hogy szereti a nőt,de úgy tűnik,hogy a fiát még jobban.Ráadásul Lily nem csak ebben vétkezett ellenük hanem abban is,hogy azt a tényt is eltitkolta,hogy Perselus Harry édesapja.Igaz,hogy megírta levélben és állítólag vissza akarta venni,bár ebben már kételkedem mert ez lehet Albus egyik szemét kis húzása is.Most viszont nagyon oda kell figyelnie a boszorkánynak,hogy mit ad válaszként mert nem csak Harrynek kell magyarázatot adnia hanem Persinek is,akit jelenleg a fia jóléte és bizalma jobban érdekel és ebben a kérdésben már közel sem tartja gyereknek,még akkor sem ha minden más tekintetben igen.A lényeg,hogy Pers amióta megtudta,hogy Harry a fia azóta bizony nem mond le róla egyetlen pillanatra sem sőt.Igazán szereti a gyereket és lehet,hogy Lily is szereti őket még is képes volt hosszú évekig elnézni,hogy a két számára elvileg fontos ember mennyit szenved,ez pedig a legnagyobb bűn a világon.Arra azért kíváncsi vagyok,hogy miért akarták elhitetni a többiekkel a könnyes egymásra találást,vagy szimplán csak Harryben túlcsordultak az érzések és ezért borult zokogva az apjára? Végül is azért sokat elmond az is,hogy nem az anyja nyakába borúlt zokogva.Ha így nézem akkor nem is annyira fura,hogy aztán azonnal neki támadt a nőnek.Hm kíváncsian várom,hogy milyen magyarázattal szolgál Perselusnak és utána a férfi,hogy fogja megítélni a dolgot,tekintve,hogy mennyire félti és védi a fiát ami tökéletesen érthető.Érdeklődve várom,hogy mit fogtok erre írni biggrin

Hozzáadva (2012-08-22, 12:42)
Most megint írhatnék ide sok sok á-t,de azt hiszem enélkül is érezhető a totális döbbenet surprised Hehe szegény Lily kezdem sajnálni.Mégis milyen anya az ilyen?Harry és Pers túl sokat szenvedett amiatt amit Lily tett.Rossz döntést hozott és most sem magyarázta meg a dolgot hanem dühös lett és azt hangoztatta,hogy Harrynek az anyja és joga van az élete része lenni,pedig ezt a jogát elvesztette amikor úgy döntött,hogy cserébe azért,hogy életben maradjon alkut kötött.Amit még meg is lehetne érteni hiszen nem akarta itt hagyni a fiát és a férfit akit szeretett,de azzal,hogy semmit sem tett azért,hogy a két számára fontos ember ne szenvedjen minden jogot elveszített.Ha Dumbli nem mutatja meg a levelet akkor még most sem tudná egyikük sem,hogy rokonok ráadásul az öreg törölni is akarta az emlékeit Persenk még szerencse,hogy nem sikerült a terve hála Voldinak.Perselusnak pedig valóban a fia a legfontosabb.Na és Lily min gondolkozik miután Pers kitaszította a szobából?Nem a többiek segítségét akarja kérni,nem,hanem várni akar napokat,heteket akár hónapokat sőt éveket,hogy aztán majd leüljön megbeszélni a dolgot előbb Perselussal aztán Harryvel.A baj csak az,hogy Harry már nem sokáig marad gyerek és jelenleg éppen elég neki,hogy tudja ott van az apja akire számíthat van egy nagyanyja,dédnagyapja és keresztapja.Ők mind mind Harry érdekeit nézik,hogy a fiú ne szenvedjen többet az életben és most már boldog lehessen.Lily aki az anyja még most sem tudott normális magyarázatot adni arra,hogy miért tette amit tett azon kívül,hogy életben akart maradni.Hm azért azt észre vettem ám,hogy még mindig nem tudjuk,hogy mit is tett Lily azon kívül,hogy életben maradt és közel sem foglalkozott azzal,hogy milyen szenvedéseken kellett keresztül mennie a fiának és a szerelmének.Tényleg nem érdemli meg,hogy a kis család része legyen még akkor sem ha valójában hozzájuk tartoznak.Mert egészen biztos,hogy egy anya aki szereti a gyermekét kitalált volna valamit,hogy segítsen neki és el tudta volna intézni,hogy a szeretett férfi tudomására hozza a fia létezését,de Lily semmit sem tett.Jujjjj ez egyre érdekesebb.Kíváncsian várom,hogy mit fogtok még kihozni ebből lányok smile

Hozzáadva (2012-08-22, 12:49)
Áhá,kezdem azt gondolni,hogy nem célszerű azonnal véleményt írnom happy Nos így már azért egészen más a helyzet.Ez is Dumbli hibája.de akkor Lily miért nem mondta ezt el azonnal.Perselus megértette volna és nem törölte volna a fia emlékeit arról,hogy az édesanyja életben van.egy apró megjegyzés Perselus véletlenül nem az unokája Voldinak?Mert Mugli drága bár remek részeket ír hozzá most a fiaként említette.Nekem aztán így is jó lenne de Pers az sajnos Dumbli fia.voldinak lánya volt.Csak egy apró észrevétel.Bár sokszor én is elveszek a részletekben,hogy akkor most ki kinek kije happy Izgatottan várom,hogy hogyan folytatjátok lányok smile

Hozzáadva (2012-08-23, 14:04)
Uh most lehet aggódni?Vajon mi történt Harryvel?Remélem,hogy Tom tud segíteni.Még az is lehet,hogy ugyan úgy mint Persnél,Harrynél sem hatásos az emlék törlés?Lehetséges lenne,hogy ez a vérvonaluknak köszönhetően egy fura áldás amivel csak a Mardekár örökösei rendelkeznek?Ez érdekes magyarázat lenne.De ha még sem akkor reméljük,hogy nincs nagy baja a fiúnak.Érdeklődve várom miként folytatjátok lányok smile

(Alban Goodier)

AmyDátum: Péntek, 2012-08-24, 21:55 | Üzenet # 652
Ötödéves
Sziasztok! Kész lett a részletem! Picikét rövid lett, de most ennyire futotta tőlem biggrin Olvassátok! biggrin

evelynDátum: Péntek, 2012-08-24, 22:27 | Üzenet # 653
Hatodéves
Ahá már megint Dumbli*a haját tépi*Miért nem hagyják már békén szegény gyereket.Azt tudjuk,hogy Mordon szépen elvitte az öreg bugrist a gyogyóból mert mindenáron bosszút akar állni Perseluson aki Dumbli fia aki viszont Harry apja és Voldi unokája.Az öreg aki soha egyetlen pillanatra sem akart részt venni a fia életében és akit úgy rángatott ahogy kedve tartotta,hazudott neki és elárulta most Harry elméjét támadja?Mégis mit akar elérni?Azt akarja tudni,hogy hol vannak?Miért nem képes egyetlen egyszer az életben azt tenni ami a helyes és ami a dolga lett volna.Remélem,hogy Tomnak sikerül kiűzni azt a gazembert.Hm mivel az emléktörlés után közvetlenül lett rosszul a fiú könnyen lehet,hogy ugyan úgy jártak mint amikor Persi elméjéből akarta törölni a drága igazgató,hogy Pers Harry édesapja,de nem sikerült mert Tom akkor legilimentálta Persit.Remélem,hogy Dumbli is és Mordon is végre meg kapják a magukét.Már nagyon elegem van belőlük és szerintem már Persiéknek is elegük van belőle.Most reménykedek benne,hogy Tom segíteni tud a dédunokájának és biztonságban felébred az apja karjai között.Jelenleg csak ez számít a többi majd megoldódik.Remek részt írtál Amy biggrin Érdeklődve várom,hogy ki hogyan folytatja biggrin

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szombat, 2012-08-25, 08:27 | Üzenet # 654
Írástudó
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Na fokoztam kicsit a családi idillt én is. Bocsánat lányok, de mivel komolyabb tartalomütközések voltak néhány bejegyzésben, kénytelen voltam visszamenni a forráshoz, és onnan folytatni.

evelynDátum: Szombat, 2012-08-25, 09:41 | Üzenet # 655
Hatodéves
Drága MZ annyira örülök,hogy újra itt vagy biggrin Hiányoltam már a kis fondorlataidat smile Nos Persi rosszat álmodott.De nem mindenben.Lily elő került és amíg ő aludt addig mindent megbeszéltek a többiek.Aztán Persi felébredt és gyorsan átment a családjához.Igaza volt Persinek,mindannyian bántották valamilyen szinten egymást és ha képesek voltak megbocsátani egymásnak akkor Lily sem maradhat ki belőle.Imádom,hogy Persi simán nagyapának szólítja Tomot amikor nem figyel oda.Hm elárulta,hogy Dumblinak elárulta Voldemortot,bár szerintem Tom ezzel pontosan tisztában van.Tom is családot akar sőt a saját családját akarja most már nem számít,hogy mi történt a múltban.Most tiszta lappal indulhatnak együtt,ahogy Tom is mondta.Szülőkkel,nagyszülőkkel,gyerekkel és nagybácsikkal na és persze a házi kedvenccel smile Most már csak Dumblinak és Mordonnak kéne vissza kerülni a gumiszobába vagy Mordon esetében még az Azkabant is meg merném kockáztatni,végül is tiltott átkokat használt és majdnem megölte Persit.Most aztán nagyon kíváncsi vagyok,hogy miként folytatjátok lányok smile

(Alban Goodier)

AmyDátum: Szombat, 2012-08-25, 10:37 | Üzenet # 656
Ötödéves
MZ és Smaragd! Nagyon jó lett a részletetek biggrin

evelynDátum: Szombat, 2012-08-25, 10:51 | Üzenet # 657
Hatodéves
Hm igazán érdekes.Mondtam én,hogy Tom pontosan tudott arról,hogy az unokája árulta el és ezért hallgatta el,hogy Lily él.Mivel úgy tűnik,hogy szerette az unokáját csak kezdetben még nem volt ezzel igazán tisztában ezért meg sem fordult a fejében,hogy végeznie kéne vele.Nos a terv jó és imádtam,hogy Tom képes lenne vállalni a büntetést azért amiket elkövetett a családja kedvéért,de Persi elég jó Mardekáros és úgy fogja nyilvánosságra hozni az egészet,hogy se neki,se a nagyapjának se a fiának egyszóval senkinek aki jelenleg fontos neki ne essen baja és még véletlenül se kerüljön egyikük se bajba.Miután meg volt a nagy családi összeborulás neki álltak össze hozni a tervet ami egészen biztos,hogy a javukra fog eldőlni.Talán meg kéne Voldinak halnia és Tomnak feltámadni,hogy nyugalomban élhessenek miután Persi kitálalt biggrin Érdeklődve várom,hogy milyen tervet hoztak össze biggrin

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szombat, 2012-08-25, 12:39 | Üzenet # 658
Hatodéves
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Mi lesz most? Vége a fórumsztorinak! Igazán élveztem azt a törit! Köszönöm!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

SmaragdDátum: Szombat, 2012-08-25, 12:54 | Üzenet # 659
Inspektor
Szia Erika!

Hogy mi? Természetesen egy másik, de előtte még jön a feketeleves! cool Ugyanis összegezzük a tapasztalatainkat biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2012-08-25, 13:01 | Üzenet # 660
Hatodéves
NEM AKAROM,HOGY VÉGE LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cry
Egyébként pedig csodálatos befejezése lett a történetnek.Voldemort végül eltűnt a varázsvilág pedig fellélegezhetett.Szép színjáték volt és így mindenki jól járt,kivéve persze Dumblit és Mordont.Bizony ezer százalékig biztos volt,hogy mind a ketten megjelennek ha feltűnik Voldi és Piton,de sokan felfedezték,hogy bizony Pers a testével védte Harryt és Minerva is a kis csapat oldalán harcolt.Sirius és Remus közösen védték Perselust Mordontól mert az nyilván való volt,hogy őt nem érdekelte semmi csak az,hogy Perseluson bosszút álljon.Harry szépen átverte a tömeget míg Pers kicserélte a testeket.Aztán szépen a Mungoba vitették Dumblit az aurorok pedig minden további nélkül teljesítették a parancsot.Aztán Perselus és Harry Siriusékkal együtt szépen hazament,hogy aztán a bájital segítségével Voldemort végleg eltűnjön és a helyébe visszatérjen Perselus nagyapja.Minerva kis tette viszont remek volt.Mordont állatalakban átadni Nagikának ennél jobb ötletet ki sem lehetett volna találni.Nagika pedig imádattal fogadta a dolgot Mordon már kevésbé.A legteljesebb bosszú az unokáját ért támadásért.Harrynek végre vannak szülei ráadásul a vérszerinti szüleivel élhet tovább szeretetben,Perselus visszakapta a szeretett nőt együtt nevelhetik a fiúkat és van két nagyszerű nagyszülője a két nagyszerű barátról már nem is beszélve.Lily visszatérhetett szeretett családjához,hogy végre részese lehessen az életüknek Tom és Minerva pedig gazdagabb lett néhány remek emberrel,baráttal és természetesen az unokákkal.Amit Dumbli a Prófétának nyilatkozott igaz volt de az már nem tetszett neki,mikor megkérdezték,hogy ha valóban Perselus Piton a fia akkor,hogy bánhatott ilyen aljasul vele.ezen persze kiakadt és dühöngeni kezdett.A lényeg,hogy mindenki megkapta azt ami járt neki.Minerva remek igazgató lesz,a tanári kar pedig ténylegesen azt fogja tanítani amit kell és nem lesznek ármánykodások,legalább is Persék kis családjában biztosan nem,csupán mérhetetlen szeretet és béke.Nyugalomban és boldogságban élhetnek tovább úgy,hogy senki sem fogja tudni,hogy igazából mi is történt akkor a minisztériumban.
Én nagyon szerettem ezt a sztorit.Sok-sok remek fejezet részlet került bele,sok sok remek írótól akiket egytől egyig nagyon szeretek.Örömmel olvastam és boldog vagyok,hogy részese lehettem ennek a kis sztorinak.Hálás köszönetem érte.REMÉLEM,HOGY LESZ MÉG ILYEN SZTORI A FÓRUMON.
KÖSZÖNÖM NEKTEK heart heart heart

(Alban Goodier)

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024