Ötletek és Kritikák
|
|
Amy | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 13:28 | Üzenet # 661 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Állapot: Offline
| Sziasztok! Haj Vége lett. MZ, Smaragd és a többiek akik részt vettek benne nagyon kitettek magukért. A történet írását nagyon élveztem és jó volt az, hogy elolvashattam, amit a többiek írtak,mert ennek fejében lehetett változtatni és alakítani a történet fonalát. Olvasása közben éreztem azt, hogy ez a történet az amiben öröm volt részt vennem. Imádtam az elejétől a végéig és meglepett egyes részlet,ami csak még jobbá tette a történetet. Köszönöm mindenkinek,hogy részt vehettem benne és a bétáknak is hogy türelmesek voltak velem és segítettek nekem, és persze a buzgó kritikaírónak,aki sok mindennel ellátott és vélemény alkotott az írásunk után nekem nagyon sokat segített. Szóval köszönöm mindenkinek és ha lesz,majd még egy ilyen örömmel veszek részt benne. ( A történet vége nagyon jó lett. Hálás vagyok érte. :D)
|
|
| |
Tinn | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 14:20 | Üzenet # 662 |
Elsőéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
| Hali, mindenki:)
Én is imádtam ezt a történetet. Sokszor szerettem volna belekontárkodni, de csak a vége felé mertem igazán:). Köszönöm, hogy volta lehetőségem az elolvasására (na meg a belekontárkodásra). Remélem ha legközelebb is lesz ilyen akkor is ilyen élvezetes lesz az olvasása (bár az írókat tekintve biztos vagyok benne:])
"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!" Vavyan Fable
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 14:23 | Üzenet # 663 |
Hatodéves
Üzenetek: 374
| Van egy ötletem! Fel kellene tenni a fórumsztorit a scripta II-re.
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 14:47 | Üzenet # 664 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Tinn, tessék a következőbe is belekontárkodni!
Erika, oda túl nagy munka lenne feltölteni. Itt meg mindenki megtalálhatja. Sőt, lesz egy letölthető verzió is, így majd mindenki viheti, akit érdekel
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 14:56 | Üzenet # 665 |
Hatodéves
| Értem.
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Scale | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 15:43 | Üzenet # 666 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Sziasztok!
Hűha! Mindenkinek nagyon gratulálok, aki szorgoskodott ennek a törinek a megírásában! Valami fantasztikus volt részt venni benne, hatalmas élmény volt! Áldom az eszem, amiért akkor én is belekontárkodtam.
Még egyszer gratulálok nektek, és nagyon-nagyon várom a következőt!
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Amy | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 18:30 | Üzenet # 667 |
Ötödéves
| Hozzáadva (2012-08-25, 19:30) --------------------------------------------- Na én meg repülök újraolvasni az irományunkat élvezetes lesz
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 19:39 | Üzenet # 668 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Én is újra fogom olvasni és egészen biztos,hogy amint letölthető állapotba kerül azonnal meg is fogom kaparintani,nehogy véletlenül elvesszen Imádtam az elejétől a végéig és már most nagyon várom a következő ilyen fórumsztorit :heart: Köszönet minden írónak:Kritine,Smaragd,MZ,Amy,Scale,Erika,Tinn,Aremeh,aena,és Mugli akiről nem mindig tudtuk,hogy ki lehet Külön köszönettel tartozom MZ-nek és Smaragdnak akiknek sikerült minket jókat egy kicsit megrontaniuk Engem egy kicsit jobban és nagyon élveztem KÜLÖN SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI KRISNEK ÉS SMARAGDNAK,HOGY A TITKOS-TITOKZATOS MSN TÖRTÉNETÜK ELINDÍTOTTA EZT A GYÖNGYSZEMET!!! KÖSZÖNÖM LÁNYOK!!!! :heart:
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
Az üzenetet módosította: evelyn - Szombat, 2012-08-25, 19:40 |
|
| |
Amy | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 20:03 | Üzenet # 669 |
Ötödéves
| Én is veled fogok tartani a letöltés illetően Nekem is kell ebből a töriből egy saját példány Ami ha letölthető lesz Akkor Evelyn után én fogom megkaparíntani Hozzáadva (2012-08-25, 21:03) --------------------------------------------- Cím is kellene neki! Valami ötlet? (mer Címet tudtommal nem adtunk neki és így a végén jó lenne).
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 20:11 | Üzenet # 670 |
Hatodéves
| Igazad van Amy! Kell neki egy cím.Ha jól emlékszem akkor voltak már tippek a címet illetően,de nem jutottunk eredményre Viszont itt az ideje,hogy kapjon valami szépet,találót ami pontosan illik hozzá.Akkor most ezen dolgozzuk egy kicsit és adjunk neki közösen címet
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 20:29 | Üzenet # 671 |
Hatodéves
| Oké, oké, bevallom, én írtam kijelentkezve, vagyis elfelejtettem bejelentkezni. Bocsi!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-08-25, 21:19 | Üzenet # 672 |
Hatodéves
| Erika tudom Mások is írtak így csak nem akartam kihagyni senkit
|
|
| |
Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-08-26, 13:25 | Üzenet # 673 |
Ötödéves
|
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-08-26, 14:35 | Üzenet # 674 |
Inspektor
| Muglik hárman voltunk a történet folyamán, én, MZ és Erika. Kizárásos alapon, tudtam, hogy a mostani mugli csak Erika lehet
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-08-26, 14:50 | Üzenet # 675 |
Hatodéves
| Oké akkor senkit nem hagytam ki
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-08-26, 15:34 | Üzenet # 676 |
Hatodéves
| Ennyire nyilvánvaló volt?
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-08-26, 22:33 | Üzenet # 677 |
Inspektor
| Nekem igen, mint ahogy az is, hogy előbb szövegszerkesztőbe volt bepötyögve a történet, és onnan lett átmásolva Ja igen, Arameh is volt mugli az első hozzászólásában. (De utólag szerkesztve lett, hogy látszon ki írta). Reszkessetek, mert én mindenre emlékszem! Na jó, csak a nagyjára.
A szemfülesek láthatják - mivel nem volt eredményes a címvadászat -, hogy én még tegnap adtam neki egy hivatkozási címet: Fordított világ. Szerintem találó a történetre. A szerkesztés fele már tegnap elkészült, de mint sejtettem - jócskán van még hiba a szövegben (elgépelés stb.). Összesen 128 oldal lett, és 70-ig sikerült nagyjából átnézni.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-08-26, 23:07 | Üzenet # 678 |
Hatodéves
| Nekem nagyon tetszik a címe.Szerintem igen találó és remekül illik rá 128 oldal?Hűűűűűű nagyon szép teljesítmény.Alig várom már,hogy letölthető formában meg kaparintsam magamnak Hm és erősen gondolkodom azon,hogy ki is fogom nyomtatni és kis könyvet csinálok belőle amit aztán a polcomra rakhatok
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-08-27, 07:09 | Üzenet # 679 |
Hatodéves
| Persze, hogy előbb a word-be írtam. Épp mást írtam, amikor elkapott az ihlet. "Gyorsan" lepötyögtem, és bemásoltam. Nekem is tetszik a cím!
|
|
| |
Amy | Dátum: Hétfő, 2012-08-27, 08:13 | Üzenet # 680 |
Ötödéves
| Sziasztok Jó Cím tetszik nekem is
|
|
| |