Scripta Szombat
2024-11-23
16:33
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 34 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
AmyDátum: Szombat, 2012-08-25, 13:28 | Üzenet # 661
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Sziasztok! Haj Vége lett. biggrin MZ, Smaragd és a többiek akik részt vettek benne nagyon kitettek magukért. A történet írását nagyon élveztem és jó volt az, hogy elolvashattam, amit a többiek írtak,mert ennek fejében lehetett változtatni és alakítani a történet fonalát. Olvasása közben éreztem azt, hogy ez a történet az amiben öröm volt részt vennem. Imádtam az elejétől a végéig és meglepett egyes részlet,ami csak még jobbá tette a történetet. Köszönöm mindenkinek,hogy részt vehettem benne és a bétáknak is hogy türelmesek voltak velem és segítettek nekem, és persze a buzgó kritikaírónak,aki sok mindennel ellátott és vélemény alkotott az írásunk után nekem nagyon sokat segített. Szóval köszönöm mindenkinek és ha lesz,majd még egy ilyen örömmel veszek részt benne. ( A történet vége nagyon jó lett. Hálás vagyok érte. :D)

TinnDátum: Szombat, 2012-08-25, 14:20 | Üzenet # 662
Elsőéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
Hírnév: 1
Hali, mindenki:)

Én is imádtam ezt a történetet. Sokszor szerettem volna belekontárkodni, de csak a vége felé mertem igazán:). Köszönöm, hogy volta lehetőségem az elolvasására (na meg a belekontárkodásra). Remélem ha legközelebb is lesz ilyen akkor is ilyen élvezetes lesz az olvasása (bár az írókat tekintve biztos vagyok benne:])

"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!"
Vavyan Fable

ErikaDátum: Szombat, 2012-08-25, 14:23 | Üzenet # 663
Hatodéves
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Van egy ötletem! Fel kellene tenni a fórumsztorit a scripta II-re.

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

SmaragdDátum: Szombat, 2012-08-25, 14:47 | Üzenet # 664
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Tinn, tessék a következőbe is belekontárkodni!

Erika, oda túl nagy munka lenne feltölteni. Itt meg mindenki megtalálhatja. Sőt, lesz egy letölthető verzió is, így majd mindenki viheti, akit érdekel
biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

ErikaDátum: Szombat, 2012-08-25, 14:56 | Üzenet # 665
Hatodéves
Értem.

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

ScaleDátum: Szombat, 2012-08-25, 15:43 | Üzenet # 666
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Sziasztok!

Hűha! Mindenkinek nagyon gratulálok, aki szorgoskodott ennek a törinek a megírásában! smile Valami fantasztikus volt részt venni benne, hatalmas élmény volt! biggrin Áldom az eszem, amiért akkor én is belekontárkodtam. smile

Még egyszer gratulálok nektek, és nagyon-nagyon várom a következőt! heart

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

AmyDátum: Szombat, 2012-08-25, 18:30 | Üzenet # 667
Ötödéves
biggrin

Hozzáadva (2012-08-25, 19:30)
---------------------------------------------
Na én meg repülök újraolvasni az irományunkat biggrin élvezetes lesz biggrin

evelynDátum: Szombat, 2012-08-25, 19:39 | Üzenet # 668
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Én is újra fogom olvasni és egészen biztos,hogy amint letölthető állapotba kerül azonnal meg is fogom kaparintani,nehogy véletlenül elvesszen biggrin
Imádtam az elejétől a végéig és már most nagyon várom a következő ilyen fórumsztorit biggrin heart :heart:
Köszönet minden írónak:Kritine,Smaragd,MZ,Amy,Scale,Erika,Tinn,Aremeh,aena,és Mugli akiről nem mindig tudtuk,hogy ki lehet biggrin
Külön köszönettel tartozom MZ-nek és Smaragdnak akiknek sikerült minket jókat egy kicsit megrontaniuk smile Engem egy kicsit jobban és nagyon élveztem smile
KÜLÖN SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI KRISNEK ÉS SMARAGDNAK,HOGY A TITKOS-TITOKZATOS MSN TÖRTÉNETÜK ELINDÍTOTTA EZT A GYÖNGYSZEMET!!!
KÖSZÖNÖM LÁNYOK!!!! heart :heart: heart

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

Az üzenetet módosította: evelyn - Szombat, 2012-08-25, 19:40

AmyDátum: Szombat, 2012-08-25, 20:03 | Üzenet # 669
Ötödéves
Én is veled fogok tartani a letöltés illetően heart Nekem is kell ebből a töriből egy saját példány biggrin Ami ha letölthető lesz Akkor Evelyn után én fogom megkaparíntani biggrin

Hozzáadva (2012-08-25, 21:03)
---------------------------------------------
Cím is kellene neki! Valami ötlet? (mer Címet tudtommal nem adtunk neki és így a végén jó lenne).

evelynDátum: Szombat, 2012-08-25, 20:11 | Üzenet # 670
Hatodéves
Igazad van Amy! Kell neki egy cím.Ha jól emlékszem akkor voltak már tippek a címet illetően,de nem jutottunk eredményre biggrin Viszont itt az ideje,hogy kapjon valami szépet,találót ami pontosan illik hozzá.Akkor most ezen dolgozzuk egy kicsit és adjunk neki közösen címet biggrin

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szombat, 2012-08-25, 20:29 | Üzenet # 671
Hatodéves
Oké, oké, bevallom, én írtam kijelentkezve, vagyis elfelejtettem bejelentkezni. Bocsi!

evelynDátum: Szombat, 2012-08-25, 21:19 | Üzenet # 672
Hatodéves
Erika tudom biggrin Mások is írtak így csak nem akartam kihagyni senkit biggrin

(Alban Goodier)

AmyDátum: Vasárnap, 2012-08-26, 13:25 | Üzenet # 673
Ötödéves
happy

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-08-26, 14:35 | Üzenet # 674
Inspektor
Muglik hárman voltunk a történet folyamán, én, MZ és Erika. Kizárásos alapon, tudtam, hogy a mostani mugli csak Erika lehet biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2012-08-26, 14:50 | Üzenet # 675
Hatodéves
Oké akkor senkit nem hagytam ki biggrin

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Vasárnap, 2012-08-26, 15:34 | Üzenet # 676
Hatodéves
Ennyire nyilvánvaló volt? happy

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-08-26, 22:33 | Üzenet # 677
Inspektor
Nekem igen, mint ahogy az is, hogy előbb szövegszerkesztőbe volt bepötyögve a történet, és onnan lett átmásolva biggrin
Ja igen, Arameh is volt mugli az első hozzászólásában. (De utólag szerkesztve lett, hogy látszon ki írta). Reszkessetek, mert én mindenre emlékszem! Na jó, csak a nagyjára. smile

A szemfülesek láthatják - mivel nem volt eredményes a címvadászat -, hogy én még tegnap adtam neki egy hivatkozási címet: Fordított világ.
Szerintem találó a történetre.
A szerkesztés fele már tegnap elkészült, de mint sejtettem - jócskán van még hiba a szövegben (elgépelés stb.).
Összesen 128 oldal lett, és 70-ig sikerült nagyjából átnézni.
biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2012-08-26, 23:07 | Üzenet # 678
Hatodéves
Nekem nagyon tetszik a címe.Szerintem igen találó és remekül illik rá biggrin 128 oldal?Hűűűűűű nagyon szép teljesítmény.Alig várom már,hogy letölthető formában meg kaparintsam magamnak biggrin Hm és erősen gondolkodom azon,hogy ki is fogom nyomtatni és kis könyvet csinálok belőle amit aztán a polcomra rakhatok smile biggrin

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Hétfő, 2012-08-27, 07:09 | Üzenet # 679
Hatodéves
Persze, hogy előbb a word-be írtam. Épp mást írtam, amikor elkapott az ihlet. "Gyorsan" lepötyögtem, és bemásoltam. biggrin Nekem is tetszik a cím!

AmyDátum: Hétfő, 2012-08-27, 08:13 | Üzenet # 680
Ötödéves
Sziasztok biggrin Jó Cím tetszik nekem is biggrin

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024