Scripta Szombat
2024-11-23
18:32
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 32 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
AmyDátum: Péntek, 2012-08-10, 10:16 | Üzenet # 621
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Azt én is biggrin

SmaragdDátum: Péntek, 2012-08-10, 13:54 | Üzenet # 622
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Smaragd hazatért agyzsibbasztó munkahelyéről, és örömmel olvasta evelyn sorait, miszerint ő egy megrontó biggrin
Vállon veregeti magát, és gratulál MZ-nek ez elért sikerek miatt!
smile

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Péntek, 2012-08-10, 15:37 | Üzenet # 623
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
MZ meg már dolgozik a bővítő bűbájon, hogy mindketten elférjünk a Tartarosz trónján! evil

ErikaDátum: Péntek, 2012-08-10, 15:41 | Üzenet # 624
Hatodéves
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Erika meg nem tudja eldönteni, hogy annyira sz*r, vagy annyira jó, amit írt a fórumsztorihoz, hogy senki nem tudja folytatni!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

SmaragdDátum: Péntek, 2012-08-10, 15:43 | Üzenet # 625
Inspektor
Quote (mzperx)
MZ meg már dolgozik a bővítő bűbájon, hogy mindketten elférjünk a Tartarosz trónján!

Ez igazán kedves tőled, drága! biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Péntek, 2012-08-10, 15:47 | Üzenet # 626
Inspektor
Quote (Erika)
Erika meg nem tudja eldönteni, hogy annyira sz*r, vagy annyira jó, amit írt a fórumsztorihoz, hogy senki nem tudja folytatni!

Nem írtál sz@rt, csak az én fejem a sajátommal van tele, és időbe telne áthangolódni egy másikra, pedig tegnap is tervben volt egy kis pötyögés
sad

Ciryl Vernon Conolly

ErikaDátum: Péntek, 2012-08-10, 15:49 | Üzenet # 627
Hatodéves
Nem gond Drága! Én sem igazán vagyok toppon!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

evelynDátum: Péntek, 2012-08-10, 17:15 | Üzenet # 628
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Túl nagy a meleg,túl fárasztó melózni.Még nekem is nehéz a kritikáimat összehozni biggrin

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Péntek, 2012-08-10, 18:21 | Üzenet # 629
Inspektor
Óh, akkor én még örülhetek, hogy a melóban 3 nap alatt összehoztam a 13. fejimet biggrin

Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Péntek, 2012-08-10, 19:26 | Üzenet # 630
Írástudó
Szerintem, Smaragd, ennek elsősorban mi örülhetünk!! én biztosan szárnyalok tőle. Köszönet, megspóroltál nekem egy Redbull árát, így azt elfröccsözhetem a strandon!! biggrin

ErikaDátum: Hétfő, 2012-08-13, 06:57 | Üzenet # 631
Hatodéves
Újabb rövid részletecske!

evelynDátum: Hétfő, 2012-08-13, 14:16 | Üzenet # 632
Hatodéves
Igen és a végén még tényleg kialakul benne egy Minerva/Voldi vagy Tom szál biggrin Na igen Harry azonnal megértette,hogy Voldiban most egyáltalán nincs semmi rossza szándék ha Dumbli madara nem csak,hogy rászállt a vállára de még kedveskedve meg is csipkedte,így már nem volt értelme tovább pálcát szegezni neki.Minerva pedig tényleg kétszer is a védelmére kelt.Siriustól nem is vártam mást mint,hogy neki álljon vitázni miközben Persi az ágyban fekszik és még mindig küzd az életéért.Harry pedig amíg a többiek azon vitáznak,hogy a varázslények mennyire okosak és akarják-e hallani Voldi kis előadását erről,addig kitakarta az apját,hogy a madár hozzáférjen a sebéhez,hogy aztán be tudja gyógyítani.Nyilván Siriusék nem látták,hogy Dumbli madara mind a három varázslóra oda szállt különben eszébe sem jutna,hogy Volditól bárkit is meg kéne védeni.Tényleg jó lenne benne egy Minerva/Tom szál.Ha Voldi úgy is képes lenne lemondani a hatalomról és minden másról a családja kedvéért akkor miért is nem lehetne,hogy egy normális emberi külsőt szerezzen magának és meghódítsa Minervát.Nos érdeklődve várom,hogy mit fogtok írni erre smile

Hozzáadva (2012-08-13, 08:41)
---------------------------------------------
Igen és Perselus végre a gyógyulás útjára lépett.Hála érte Voldinak és Harrynek aki nem törődve a többiekkel segített,hogy a főnix meggyógyíthassa az édesapját biggrin Érdeklődve várom,hogy mit fogtok még írni smile

Hozzáadva (2012-08-13, 15:16)
Oké meló helyett megint itt grasszálok biggrin Hm érdekes részlet.MZ részleteinél soha nem lehet tudni,hogy mikor mit ír biggrin Azt hiszem ez hangulat függő happy Most viszont érdekesen alakulnak a dolgok.Perselus már csak idő kérdése és magához tér.Viszont semmi szüksége rá,hogy vitatkozzanak a feje fölött.Harry nagyon éretten viselkedik.Legalábbis érettebben mint Sirius.Harry és Voldi mennek és megbeszélik ezt az egészet.Remélem,hogy Harry is és Persi is értékelni fogja Voldemort erőfeszítéseit.Látszik,hogy ő tényleg mindenre hajlandó azért,hogy vissza kapja a családját.Ez pedig mindenképpen értékelendő gesztus a részéről.Sőt elsőként mondta,hogy átadja a pálcáját Minervának,hogy biztosítsa Sirius felé,hogy nem szándékozik bántani a dédunokáját.Voldemort vagy inkább Tom Denem mindent elkövet,változik és a jó irányban.Míg Albus nem volt hajlandó erre és ha Harry képes volt az öregnek megbocsátani akkor Voldinak is megbocsáthat.Ez az egész helyzet csak és kizárólag Albusnak köszönhető.Ha valakit lehet emiatt utálni akkor az ő.Most viszont nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit fogtok erre írni smile

(Alban Goodier)

AmyDátum: Kedd, 2012-08-14, 08:56 | Üzenet # 633
Ötödéves
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Sziasztok! Kész a részletem! Jó hosszú lett. Olvassátok. Kíváncsi vagyok ki hogyan fogja tovább folytatni. Most csak ennyire futotta tőlem biggrin

evelynDátum: Kedd, 2012-08-14, 10:00 | Üzenet # 634
Hatodéves
Hm igen Voldemrot szépen lassan át fog változni Tom Denemmé.Harry még nem akar hinni benne,de bizony Voldemort az ő számukra már nem létezik.Azok az érései amik előjöttek azóta,hogy megtudta van családja és nem egyedül áll ezen a földön olyan érzések amikről addig hallani sem akart.Szerintem azért mert soha nem voltak barátai igaz barátai.Valamikor volt viszony hiszen volt egy lánya de,hogy a lánya miként fogant azt még nem tudjuk,ahogy azt sem,hogy a felesége volt-e vagy csak szimplán egy nő akit teherbe ejtette.Most viszont ott van neki a családja akikért bármire képes.Úgy gondolom,hogy Voldi Harry kedvéért képes lesz változni,hiszen már most is változott.Most már nem okozna semmi olyat a családjának amivel bánthatná bármelyiküket.Igen Harry képes volt hinni és megbocsátani Perselusnak is meg az öregnek is és ahogy látom az ő számára az apja a mindene,és most már nem tudna megbocsátani senkinek aki az apját bántaná.Azért érdekelne,hogy Mordon meg kapja-e a méltó büntetését azért amit Perselusal tett.Végül is sötét varázslatot használt rajta és kis híján ezzel megölte.Hm Harryék gyorsan megbeszélték a dolgot,most már csak Persinek kéne magához térnie.Azért remélem,hogy akkor fog felébredni mikor a fia már mellette van.Végülis neki is a fia jelenti a mindent.Minerva az ő támaszuk.Az már biztos,hogy azok akik jelenleg ott tartózkodnak a kúriában azok soha nem árulnák el őket.Most nagyon kíváncsi vagyok,hogy miként fogjátok folytatni smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szombat, 2012-08-18, 18:42 | Üzenet # 635
Írástudó
Na, jöttem, és szokás szerint kicsit megint kevertem egyet a ssssz... üstön biggrin

mzperxDátum: Szombat, 2012-08-18, 19:30 | Üzenet # 636
Írástudó
És... elkapott a lendület, írtam hozzá még egy kicsit!!!

evelynDátum: Szombat, 2012-08-18, 20:11 | Üzenet # 637
Hatodéves
Háhá MZ Te vagy az én emberem biggrin Igen azt hiszem,hogy Alastor Mordon nem fogja csak úgy levadászni Perselust.Amúgy ez az idióta még nem tudja,hogy igazából Dumblinak a fia?Hogy az öreg fiát akarja levadászni?Hm vissza kell olvasnom mert nem emlékszem,hogy közölve lett-e ez az apró tény,de most határozottan érdekel,hogy Dumbli vajon mit fog ehhez szólni.Egy biztos Morodonnak bizony az Mungóban lenne a helye mert úgy tűnik,hogy nagyobb őrült mint az öreg.Arról már nem is beszélve,hogy Persi mellett jelenleg nagyon sokan állnak és nem utolsó sorban Voldi aki jelenleg egyetlen dolgot akar,méghozzá azt aki majdnem megölte az unokáját.Oh és nem csak ő akarja elkapni jelenleg azt aki miatt most Pers szenved,de a fia is Siriusék és Minerva is.Azt hiszem Mordon nincs nagyon tisztába az erő viszonyokkal és azzal,hogy milyen sok embernek számít Perselus élete.Itt a legnagyobb kérédés az,hogy az öreg mihez fog kezdeni.Vajon mit fog tenni most a saját fiáért?Mert az az egy biztos,hogy Persit nem fogják tudni elkapni ahhoz néhány embernek is lesz szava.De amíg Voldiék biztos,hogy Persi mellett állnak és nem fogják hagyni,hogy Mordon bárhogyan bántsa addig Albusról ezt nem tudnám száz százalékig biztosan állítani.Végül is az egész életében titkolta,hogy a fia és soha egyszer sem állt ki mellette sőt.Szerintem sokkal kegyetlenebb volt az öreg Persivel szemben mint bárki más,mint akár James Potter és hasonlók.Most aztán nagyon kíváncsi vagyok,hogy ki mit fog írni és merre fogjátok vinni tovább a szálat smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szombat, 2012-08-18, 20:23 | Üzenet # 638
Írástudó
De tudja, csak ez nem érdekli, vagy nem hatja meg. Miután megcruciózta Piton, aligha hiszi el h nem gonosz, és mivel Albus is kapott akkor, hát azt reméli szövetségesre talált.

evelynDátum: Vasárnap, 2012-08-19, 12:35 | Üzenet # 639
Hatodéves
Aha tényleg.Azért remélem,hogy Mordon magára marad a hülyeségével és Albus végre egyszer az életben kiáll a saját gyermeke mellette.Máskülönben nem érdemli meg,hogy szülőnek vagy akár rendes embernek tartsák.Az a kis crució pedig semmi nem volt ahhoz a szenvedéshez képest amit Pers-nek kellett elszenvednie.Szóval mind a ketten megérdemelték amit kaptak.Hm vigyék vissza őket a Mungóba biztos remek társaság lesznek egymásnak.Osztozhatnak egy gumiszobán happy Hm egy kicsit sem akar rosszat nekik happy

Hozzáadva (2012-08-19, 13:35)
Um Scale nagyon gonosz vagy.Miért ölted meg szegény Dobbyt?Ráadásul szegény Socius miatt halt meg.Hm szerintem senki nem fogja hibáztatni őt de épp elég lesz neki,hogy azzal a tudattal kell tovább élnie,hogy miatta halt meg Dobby.Tom kezd egyre emberibb lenni és ez tetszik.Most már azt hiszem,hogy Mordon gonoszabb mint Voldemort happy Tehát most nagyon érdekel,hogy merre mentek tovább.Kíváncsian várom,hogy mit fogtok erre írni smile

(Alban Goodier)

vavevaDátum: Vasárnap, 2012-08-19, 15:08 | Üzenet # 640
Csoport: Vendégek

biggrin
Nagyon tetszik a fórum story, köszönet az íróknak.

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024