Ötletek és Kritikák
|
|
mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:53 | Üzenet # 601 |
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Állapot: Offline
| Bocsi Scale, de Pers helyében nem békülnék ki egy olyan alakkal, aki ennyiszer elárulta őt. de ez persze nem csak rajtam múlik, hanem rajtatok is.
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:55 | Üzenet # 602 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Erika jött, látott, és megint gonosz volt! Ezt hozza ki belőlem a meleg!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 13:55 | Üzenet # 603 |
Hatodéves
Üzenetek: 493
| Hehe Erika ez nagyon jó lett Úgy beállítani,hogy Dumbli tényleg elvesztette az eszét nagyon ó ötlet Nem is baj,megérdemli nem kellett volna ármánykodnia.Legalább akkor vigyázhatott volna a saját gyermekére amikor iskolás volt és látta,hogy,hogy miként bánnak vele.De őt nem érdekelte a fia sorsa aztán pedig csak és kizárólag az érdekelte,hogy milyen információkat hoz neki Volditól,hogy közben mennyit szenved az már hidegen hagyta.Meg is érdemli,hogy így végezte.Hm a madara pedig helyesen döntött Ahogy én elképzeltem mivel mind a hármukra leszállt és végül Persi mellett maradt ezért úgy gondolom,hogy őket hármukat választotta végül.Minerva pedig a szívem csücske Persi után Igazi nagymamája mind a kettőjüknek Érdeklődéssel várom,hogy mit fogtok ebből most kihozni
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 13:57 | Üzenet # 604 |
Hatodéves
| Nem hagyhattam, hogy Scalet elcsábítsa Dumbli a szép szavaival!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Amy | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 14:01 | Üzenet # 605 |
Ötödéves
Üzenetek: 199
| Megint egy jó részlet Erika! Kíváncsi vagyok mit írnak hozzá a többiek. Leginkább el tudom képzelni, hogy az a manipulatív vén gazemberrel ez történt Vagy Scale részlete is jó. Az is könnyen előfordulhat, de akkor meg Persi tekeri ki az igazgató nyakát. A helyében én is ezt tenném.Na majd kiderül ki melyiket választja.
|
|
| |
Scale | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 14:48 | Üzenet # 606 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Hát én úgy vagyok vele, hogy ha már Harry képes volt megbocsátani Perselus X évnyi terrorját (nem is tudom Harry hanyadikos ebben a töriben ), akkor Perselus is simán megbocsáthatna. De nekem végül is mindegy, ha ti így akarjátok... Hozzáadva (2012-08-09, 15:48) --------------------------------------------- Jaj, amúgy jó lett a részleted, Erika.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 15:13 | Üzenet # 607 |
Írástudó
| Igazad van Scale, csak én Dumbiban nem látom a változást. Ne feledjük, h simán képes volt elhinni Persről, hogy meggyilkolta a saját fiát, aztán meg amikor joggal vett elégtételt magáért, akkor nem a jóléte meg a saját bűnei izgatták, hanem h Piton most majd sötét lesz. Még mindig nem apaként viselkedik, hanem egy sakkjátékosként, aki elvesztette kedvenc bábuit.
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 15:48 | Üzenet # 608 |
Hatodéves
| Ha rajtam múlik, akkor Dumbli ott fog megrohadni a zártosztályon!
|
|
| |
mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 15:54 | Üzenet # 609 |
Írástudó
| Azért szerencsére ez mindünk törije, mindannyian terelgetjük valamerre. Tiszta kötélhúzás, hogy mi lesz a vége
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 15:55 | Üzenet # 610 |
Hatodéves
| Az igaz! Tudod mit látnék szívesen? Egy Minerva/Voldi szerelmi szálat!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 16:23 | Üzenet # 611 |
Hatodéves
| Hehe végülis mind a ketten nagyszülők, simán össze jöhetnének Egyébként pedig MZ-nek igaza van. Dumbi nem úgy viselkedik még mindig ahogy egy apának kéne. Voldi legalább változni akar, hogy az unokájának és a dédunokájának is jó legyen és azonnal ment, hogy meggyógyítsa amikor hívták. Szóval én is hagynám Dumblit a zártosztályon
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Amy | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 19:59 | Üzenet # 612 |
Ötödéves
| Én is
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-09, 21:43 | Üzenet # 613 |
Hatodéves
| Uh szegény Dumbli annyi neki
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 06:26 | Üzenet # 614 |
Ötödéves
| Hozzáadva (2012-08-10, 07:26) --------------------------------------------- Tudod Ev csak rajtunk múlik mi lesz vele
|
|
| |
Erika | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 06:38 | Üzenet # 615 |
Hatodéves
| Valamennyire bírtam Dumblit a könyvekben, de most végleg meg utáltam!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 08:48 | Üzenet # 616 |
Hatodéves
| Tudom Amy,de ahogy látom majdnem mindannyian megutáltuk szerencsétlen öreget valamilyen szinten Meg is érdemli mert ugye nem úgy viselkedik ahogy Persék megérdemelnék,ellenben Voldival aki minden elkövet,hogy visszakapja a családját No igen Erika nem volt annyira lehetetlen alak a könyvekben,nem volt igazából miért utálni,de itt egészen más a helyzet De én nem bánom,hogy utálnom kell. Hm azt hiszem,hogy a történet elejéhez képest,mostanra MZ és Smaragd rendesen megrontottak minket
|
|
| |
Erika | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 09:01 | Üzenet # 617 |
Hatodéves
| Bizony!
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 09:56 | Üzenet # 618 |
Ötödéves
| Ez igaz! Mondjuk nekem Dubmli a könyvben olyan semleges volt. De itt nem gond hogy utálom Élvezem olvasni a részleteiteket És írni is nagyon élvezem
|
|
| |
Erika | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 10:01 | Üzenet # 619 |
Hatodéves
| Ezzel nem vagy egyedül!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 10:08 | Üzenet # 620 |
Hatodéves
| Ezt a történetet nem lehet nem élvezni Mindig kíváncsian várom,hogy melyikőtök mit fog írni
|
|
| |