Scripta Szombat
2024-11-23
20:58
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 30 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
ErikaDátum: Szerda, 2012-08-08, 09:43 | Üzenet # 581
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Na, arra én is kíváncsi vagyok!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

AmyDátum: Szerda, 2012-08-08, 09:53 | Üzenet # 582
Ötödéves
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
én szintén happy

ErikaDátum: Szerda, 2012-08-08, 10:03 | Üzenet # 583
Hatodéves
Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy ki folytatja! Olyan sokan vagyunk az oldalon, mégis olyan kevesen írunk hozzá!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

mzperxDátum: Szerda, 2012-08-08, 22:23 | Üzenet # 584
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Na, írtam hozzá egy szép hosszú részt, remélem mosolyt csal az arcotokra holnap. smile

evelynDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 00:10 | Üzenet # 585
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Hm hiányoztál MZ biggrin Nekem már most mosolyt csalt az arcomra a kis részleted.Szeretem mikor Voldemort átalakul Tommá mert ilyenkor olyan emberi lesz.Hm azért azon a hasra esésen nagyon jót mulattam biggrin Minerva igazán remek asszony.Tom Denem pedig kimondta a bűvös szót amivel megnyerte Minervát.Igen jól látja ha ezeket az embereket neki állna megölni azt Persi soha nem bocsátaná meg neki.Hehe Mordon nincs biztonságban.Nem tenne jót az egészségének ha találkozna Minervával.Kíváncsi vagyok,hogy mennyire sikerül Voldinak rendbe hozni az unokáját és arra is,hogy a többiek mit fognak szólni.Harry biztos nem fogja bántani ha megtudja,hogy megmentette az édesapja életét.De,hogy Siriusék mit fognak szólni az még kérdéses.Érdeklődve várom mit fogtok ebből még kihozni smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

ErikaDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 07:17 | Üzenet # 586
Hatodéves
Szegény Tom, pofára esett, mint a zsíros kenyér! happy

AmyDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 08:04 | Üzenet # 587
Ötödéves
Sziasztok! Kész lett a részletem, jó hosszú lett. biggrin Olvassátok! Mz Azon a pofára esős részen én is jót röhögtem happy . Kíváncsi vagyok hogy fogjátok folytatni. happy

mzperxDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 09:24 | Üzenet # 588
Írástudó
Nem mondom, Amy, igazán drámai rész lett! biggrin Nekem nagyon tetszett, különösen a Voldi - Minerva párbeszéd. Már csak az a kérdés, Nagika eközben merre tekergett. smile

ErikaDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 09:53 | Üzenet # 589
Hatodéves
Mz, a feladat adott!

mzperxDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 09:55 | Üzenet # 590
Írástudó
crazy

ErikaDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 09:57 | Üzenet # 591
Hatodéves
Olyan szépen tudsz sziszegni!

evelynDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 11:53 | Üzenet # 592
Hatodéves
Oké most egy kicsit meg vagyok zavarodva.Harrynek ez most a legrosszabb döntése volt.Azt hiszem.Neki most az apja mellett lenne a helye és nem pedig Dumbledore-al.Nem értem,hogy miért nem várta meg amíg az apja felébred és beszélni tud vele.Abba bele sem gondolt a fiú,hogy mit fog szólni Persi ha felébred és nem találja maga mellett a fiát?Ráadásul ha a többiek elmondják neki,hogy az öreg madara vitte el akkor rájön,hogy hol van és a legkevésbé sem fog örülni neki.Ez az egész pedig az öreg hibája.Harry ugyan megbocsátott neki,de az apja nem és ezt a fiú is tudja.Nem lenne szabad önkényesen viselkednie.Ezt az egészet meg kellett volna beszélnie az apjával.Bár nem kétlem,hogy Persi is egyet értett volna a fiával abban,hogy fel kell készülnie de a felkészítését inkább saját maga vállalta volna Remusékkal kiegészülve.Nem lesz boldog a férfi,hogy a fia valahol azzal az ember van aki ugyan az Ő apja mégis a legtöbb szenvedést neki köszönhetik.És ha Harry az öregnek meg tudott bocsátani akkor Voldemortnak is meg kéne,végül is Voldi jelenleg jobban aggódik értük és nem utolsó sorban neki köszönheti a fiú,hogy az apja nem hal meg annak következtében mert Dumbli nem volt őszinte soha a saját fiával szemben.Most nagyon mérges vagyok.Bocsi lányok de nem akarom,hogy Harry távol legyen az apjától mert tudom,hogy az öreg kihasználná a fiú jó szívét és elkezdené szépen manipulálni és ezt nagyon nem akarom.Neki az apja mellett van a helye.Amennyire mellette akart lenni,hogy ébredés után rögtön oda akart rohanni,most annyira nem érdekli?Ezt nem tudom elfogadni.Oké ő azt hiszi,hogy Voldi mindenkit átver pedig jelenleg egyáltalán nem tervezi ezt.Szóval most nagy kettősség van bennem,mert megértem a fiút de még sem akarom,hogy ott legyen ahol most van.Arról nem is beszélve,hogy jelenleg Voldit jobban kedvelem.ÁÁÁ remélem,hogy valaki vissza tereli a fiút szépen az apja mellé,mert neki most ott van a helye és nem pedig a manipuláló nagyapja mellett.Szóval lányok most nagyon nagy érdeklődéssel várom,hogy ki merre fogja vini a történet szálát smile

(Alban Goodier)

ScaleDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 11:58 | Üzenet # 593
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Ev, drágám, látom nagyon felhúztalak. happy happy Én amúgy nem hiszem, hogy Dumbledore kihasználná... vagy legalábbis ha csak rajtam múlna, nem így írnám meg. wink

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

ErikaDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:11 | Üzenet # 594
Hatodéves
Harry egy idióta!!!

AmyDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:16 | Üzenet # 595
Ötödéves
Az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon érdekel ki mit fog írni erre biggrin A helyzetet tekintve nem tartom a legjobb döntésnek, hogy elment vele. De ezt másra bízom wink A többiek részletére is kíváncsi vagyok biggrin

mzperxDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:17 | Üzenet # 596
Írástudó
Bocsi Scale, de ebben a ficben most Dumbi lett a manipulatív rossz fiú, Voldi meg kezd ember lenni. A kérdés az, hogy Perselus hogyan dönt, mert Voldit meg kell állítani. De vajon inkább leszámol a Sötét Nagyúrral, vagy megpróbálja meggyőzni a nagyapját, s ezáltal valamit talán megmenteni a lelkéből élete végére. nem biztos, hogy A. K. kell ehhez, talán Dumbi szeretet szövege nem rossz, csak ezuttal másként kell alkalmazni...

evelynDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:25 | Üzenet # 597
Hatodéves
Na igen és Harry szemét felnyitni,hogy neki az apja mellett lenne a helye.Amúgy pedig szerintem Albus volt az aki a legnagyobb bűnt elkövette.Bár Voldi gyilkolászott de igazán nem árult zaákba macskát.Nálad pontosan lehetett tudni,hogy mit akar és most az is egyértelmű,hogy neki a családja most a legfontosabb,még a kis hatalmi játékáról is hajlandó lemondani ha ezzel vissza kapja az unokáját és dédunokáját ez pedig nagyon nagy szó,tekintve,hogy Voldemortról beszélünk.Dumbli ezzel szemben azokat hagyta cserben,árulta el és vette semmibe akikkel a legjobban kellett volna törődni.Az egész életét egy óriási hazugságra építette fel és még mindig csak saját magára gondol és nem azokra akikre kellene.Uh tényleg felhúzott ez egy kicsit smile De reménykedek abban,hogy a végén minden jóra fordul smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:29 | Üzenet # 598
Írástudó
Harry kamasz és mint ilyen, érthetően forrófejű. Ilyenkor könnyű vakon menni a világba és néha rosszul dönteni.

evelynDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:38 | Üzenet # 599
Hatodéves
Ezért van neki ott az apja,a nagyanyja meg a keresztapjáék akik elvileg a jó úton tarthatnák ha nem csaklizta volna el Dumbli madara a fiút happy Viszont amíg a fiú tanul a hibáiból addig nincs semmi baj a forrófejűséggel és biztos vagyok benne,hogy Persi amint felébred és elég jól lesz hozzá a fülénél fogva fogja visszaterelni a helyes útra biggrin

(Alban Goodier)

ScaleDátum: Csütörtök, 2012-08-09, 12:50 | Üzenet # 600
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Vaaaagy kibékül "Harry-mentés" közben az apjával! smile

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024