Scripta Szombat
2024-11-23
23:06
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 29 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
SmaragdDátum: Kedd, 2012-08-07, 07:24 | Üzenet # 561
Csoport: Vendégek

Smaragd végig itt volt, csak mugliként írogatott a munkahelyéről biggrin

mzperxDátum: Kedd, 2012-08-07, 08:49 | Üzenet # 562
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Állapot: Offline
Na, nagyon ügyi voltál Smaragd, szépen összeraktad ezt a jelenetet, és jól kihoztad belőle amit csak lehetett.
engem meg megihlettél, hogy gonoszkodjak kicsit utána.

evelynDátum: Kedd, 2012-08-07, 09:16 | Üzenet # 563
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Juj MZ de gonosz vagy*vihog* happy Ez igazán érdekesen alakul.Imádom ezt a kígyót,annyira értelmes és legalább annyira akar segíteni Persnek mint Minerva és Harry.Okos döntés volt tőle,hogy Minervának adta át a levelet mert így legalább sok egyéb mellett azt is megtudta,hogy sötét átkot használtak ellene.Ezért azért remélem,hogy Mordon még bűnhődni fog és azt is remélem,hogy Albus is megtudja had szenvedjen még egy kicsit.Még nem szenvedett eleget és Harry pedig már úgy is megbocsátott neki,szóval itt az ideje,hogy megint megtudjon valamit ami miatt tépelődhet mert ugye az,hogy Persi ilyen állapotban van az közvetve de az ő hibája.Hm érdekes viselkedés volt ez Minervától.Azon nem lepődtem meg,hogy a levél után vihogni fog,hiszen elég komikus egy helyzet ez az egész családi banzáj de miért kezdett zokogni?Mert Voldi a nagyapja,mert Albus az apja vagy mert mindezek tetejébe a legtöbbet mégis ők szenvedtek.Pers és Harry.Ezek után kíváncsi vagyok,hogy Minerváék miként fognak dönteni.A levél alapján Voldi hajlandó bármire ha ezzel vissza kapja a családja tagjait és ő az egyetlen jelenleg aki képes meggyógyítani Persit.Tehát vajon miként fognak dönteni Minerváék?Mert abban biztos vagyok,hogy Siriusék is meg fogják tudni a levél tartalmát.Érdeklődve várom,hogy mivel folytatjátok biggrin

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

ErikaDátum: Kedd, 2012-08-07, 09:18 | Üzenet # 564

Mz, annyira imádom, amikor itt sziszegsz!

evelynDátum: Kedd, 2012-08-07, 09:55 | Üzenet # 565
Hatodéves
Háh és igen Aremeh is megérkezett smile Nos Minerva erős boszorkány ahogy látom nem sokáig volt maga alatt.Nos érdeklődve várom,hogy miként fogja elmondani a levél tartalmát és mire fognak jutni azzal kapcsolatban,hogy mit is csináljanak Voldemorttal.Érdekesnek ígérkezik és én nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit fogtok kihozni belőle smile

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Kedd, 2012-08-07, 10:48 | Üzenet # 566
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Mostmár nem ártanacímet adni a törinek!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

SmaragdDátum: Kedd, 2012-08-07, 10:57 | Üzenet # 567

Tényleg az nincs még neki! biggrin
Az én tippem: Családi kötelék

ErikaDátum: Kedd, 2012-08-07, 11:46 | Üzenet # 568
Hatodéves
Harry Potter, az életem bonyolultabb, mint hittem! happy
Voldi, Dumbli, Perselus és Harry avagy a galád család! happy

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

SmaragdDátum: Kedd, 2012-08-07, 11:51 | Üzenet # 569

Vér és barátság

Erika, a tieid nagyon jók, csak sajna túl hosszúak sad

ErikaDátum: Kedd, 2012-08-07, 11:52 | Üzenet # 570
Hatodéves
Tudom, hogy hosszúak, csak viccnek szántam őket! happy
Kapcsolatok

evelynDátum: Kedd, 2012-08-07, 12:18 | Üzenet # 571
Hatodéves
Hm a Sötét dinasztia világos beütéssel happy

Hozzáadva (2012-08-07, 13:03)
---------------------------------------------
Ha már vicceknél tartunk smile

Hozzáadva (2012-08-07, 13:16)
Juhhé kíváncsi voltam,hogy Siriusék mit fognak elsőnek gondolni és ahogy sejtettem először azt hitték,hogy megbolondult,de aztán odaadta a levelet és most már ők is tudják,hogy Voldi Pers nagyapja.Nem csoda ha így ledöbbentek.Ha nem tévedek akkor Sirius hamarosan arra is rá fog döbbenni,hogy akkor Harrynek pedig a dédnagyapja.Na ez ki fogja verni a biztosítékot.Viszont nem ártana figyelembe venniük,hogy Voldi hajlandó áldozatot hozni azért,hogy visszakapja őket és nem utolsó sorban,hogy Ő meg tudja gyógyítani Persit.Hm kíváncsi vagyok,hogy Harry mit fog szólni a levélhez.Vajon Pers és Harry lemondanak a tervükről,hogy bosszút álljanak vagy eltántoríthatatlanok.Voldinak igaza volt Persinek bizony első sorban Harry a legfontosabb és mindent ami tesz azt érte teszi és nem hajlandó a fiát sem átverni,sem hazudni neki,sem pedig elárulni nem fogja.Ha a fiú meg akarja ölni akkor nem fog az útjába állni,de ha képes lesz neki is megbocsátani ha Dumblinak meg tudott akkor Persi is meg fog.Ők ketten nem akarnak mást csak boldogan és békében élni.Dumbli tette legalább akkora mint Voldié,tehát nem tartom kizártnak,hogy ők ketten képesek lesznek megbocsátani Voldninak is vagyis Harry mert Persi nem nagyon akar hallani a kedves édesapjáról.Érdeklődve várom,hogy mit fogtok ebből kihozni smile

Hozzáadva (2012-08-07, 13:18)
Még jobb cím: Sötét dinasztia avagy a Galád család happy Erika ötlete nekem is tetszik és így nem is olyan hosszú smile

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Kedd, 2012-08-07, 12:50 | Üzenet # 572
Hatodéves
A dinasztia titai

AmyDátum: Szerda, 2012-08-08, 07:56 | Üzenet # 573
Ötödéves
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Sziasztok! Kész lett a részletem biggrin Erika Megihlettél. Olvassátok!

Nekem is van egy címem: Vér,család és barátság biggrin De Smaragd ötlete nekem tetszik

evelynDátum: Szerda, 2012-08-08, 08:09 | Üzenet # 574
Hatodéves
Meló helyett megint itt tekergek smile Amy megint egy remek részt hoztál smile Hm Minervának igaza van,nem tudhatják,hogy ez csapda-e vagy sem de nincs más választásuk.A levél sok mindent meg magyaráz és Voldemort nem tudhatta,hogy az unokája hova lett csak azt,hogy elment a fiával együtt,ő pedig mindent elkövet azért,hogy őket visszakapja.Tehát nem fogja Minerváékat bántani mert tudja,hogy azzal csak Persi haragját vonná magára.Amikor Voldi megérkezik majd amúgy is látni fogja,hogy Minerva milyen szeretettel ápolja és Siriusék is aggódnak érte,tehát nem lesz érdekében az,hogy bántsa őket.Nos elküldték Nagikát aki Voldival fog vissza térni de erről Harry nem tud.Lesz meglepetés neki miután felébred.Mert úgy gondolom,hogy addig nem fog elmenni amíg az unokája nem gyógyul fel,Harry pedig nem fogja ezt az időszakot átaludni.Érdeklődve várom,hogy merre mentek tovább lányok smile

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szerda, 2012-08-08, 08:23 | Üzenet # 575
Hatodéves
Átvettem a gonosz szerepét, és bosszút álltam Dumblin! evil

AmyDátum: Szerda, 2012-08-08, 08:34 | Üzenet # 576
Ötödéves
UHHHHH! Ez gonosz volt Erika biggrin De Dumbli csak azt kapta, amit megérdemelt. Fawkves eltűnése volt az utolsó csepp a pohárban, ami már így is tele volt. és most kiborult az összes rázúditva Dumblira happy

AremehDátum: Szerda, 2012-08-08, 08:58 | Üzenet # 577
Harmadéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 83
Juj! Ez csúnya volt happy de azért nagyot kacagtam rajta!

Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).

ErikaDátum: Szerda, 2012-08-08, 09:02 | Üzenet # 578
Hatodéves
Pláne, ha megjelenne Fawkes Voldinál! happy De ezt másra bízom!

AmyDátum: Szerda, 2012-08-08, 09:27 | Üzenet # 579
Ötödéves
happy

evelynDátum: Szerda, 2012-08-08, 09:40 | Üzenet # 580
Hatodéves
happy Nagyon röhög happy Erika ez nagyon gonosz volt Eh ezt alaposan elcseszte és végre rájött erre.Hehe de,hogy még a főnixe is végleg ott hagyja,na ezt gondolom,hogy ő maga sem gondolta volna.Végül is a főnixek maguk választják ki,hogy melyik embert tisztelik meg azzal,hogy hozzájuk verődnek.Ez a főnix anno Dumbledoret választotta,de most úgy tűnik,hogy a tiszteletét elveszítette.Valóban elég érdekes lenne ha Voldinál jelenne meg,de szerintem inkább Perseluséknál lenne a legjobb helye. biggrin Én úgy képzelem el,hogy vagy Perselust vagy Harryt választja új gazdájának,esetleg még Minervát.Elképzeltem az öreget ahogy az irdoájában pucérkodik és közben el kezd őrjöngeni.Uh kíváncsi vagyok,hogy tényleg megőrült vagy pusztán pillanatnyi kilengés volt amikor tudatosodott benne,hogy senkije nem maradt a kis játszadozásainak hála.Érdeklődve várom,hogy ki merre fogja tovább vinni a történetet smile

(Alban Goodier)

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024