Ötletek és Kritikák
|
|
mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-07-26, 07:28 | Üzenet # 541 |
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Állapot: Offline
| na írtam még egy kis részletet a törihez, most már tényleg ti jöttök!
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-07-26, 08:20 | Üzenet # 542 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Írtam egy kicsit!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Amy | Dátum: Csütörtök, 2012-07-26, 09:33 | Üzenet # 543 |
Ötödéves
Üzenetek: 199
| Én is írtam! Jó hosszú lett most! Olvassátok!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-07-26, 10:17 | Üzenet # 544 |
Hatodéves
Üzenetek: 493
| Hihi úgy látom,hogy Amyék is tudnak gonoszkodni kicsit Nagyon remek részleteket olvashattam.Tehát sikerült lenyugtatni Harryt,ellátni Pers sérüléseit,Remus is végre megtudta az igazat és Dumblinak van képe beállítani oda.Nos Sirius reakcióját imádtam Nagyon védi ezt a két embert és nagyon nem tetszik neki,hogy Dumbli odapofátlankodik és nagyon szépen kiosztotta.Nos ezek után roppant kíváncsi vagyok,hogy mit fog mondani nekik,mert úgy látom,hogy egyikőjüket sem fogja tudni meggyőzni semmi féle a nagyobb jó érdekében tettem dumával.Ahhoz ez a két szerencsétlen túl sokat szenvedett.Sirius is remekül összefoglalta azokat a hibákat amiket az igazgató tett és roppant módon nem tetszik neki,hogy zavarja őket.Nos Harrynek igaza van amíg nem engedik meg,hogy elmondja amit akar addig nem fog távozni,de azt hiszem nagyon nem fog könnyen menni amit eltervezett.Sem Harryt,sem Persit és még Siriust sem fogja tudni ismét átverni.Azt hiszem remekül mutatja a dolgok állását az,hogy mindenki aki Minerva lakosztályban tartózkodik haragszik az igazgatóra. Érdeklődve várom,hogy mit fog mondani Dumbli,hogy meggyőzze őket,bár kétlem,hogy ez sikerülni fog neki.
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-07-26, 15:32 | Üzenet # 545 |
Hatodéves
| Újabb részletecske!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-27, 20:53 | Üzenet # 546 |
Hatodéves
| Oh és igen Nagika fogja a végén elsimítani a dolgokat Hm elcsusszan szépen az ő Hercegéhez és elsziszegi neki amit akar és a végén szépen minden a helyére kerül Egy kicsi mondatocska de renget a lehetőség benne Szóval lányok kíváncsian várom,hogy merre mentek tovább.Ahogy az is érdekel még mindig,hogy Albus mivel akarja kiszúrni a többiek szemét magyarázat címszó alatt Hozzáadva (2012-07-27, 20:40) --------------------------------------------- Uh gonosz,gonosz,gonosz Itt abbahagyni*haját tépi*Imádom,hogy mindenki ilyen szívélyesen fogadja az igazgató urat.Nem tűnik fel neki,hogy a szobában tartózkodók közül még Sirius sem fogadja kitörő örömmel?Hogy a forrófejű ex-griffendéles most csak úgy magától Perselus oldalára állt?Hogy Perselust és Haroldot védi pont tőle?Az évszázad legerősebb fehérmágusa a bölcs öreg igazgató most inkább tűnik ostobának,mint bölcsnek.Elgondolkozhatna,hogy vajon mit is csinált rosszul a egyikük sem akarja meghallgatni a süketelését.Örülök,hogy ennyien vannak Persék oldalán.Nem elég,hogy hazudott,hogy átverte őket,hogy elárulta őket,hogy Perselus a mostani borzalmas állapotát az ő régi cimborájának köszönheti még van képe kijelenteni,hogy Minerva lakosztálya a Roxfort tulajdona és csak neki van joga bárkit is kidobni.Komolyan mondom,hogy az öreg most még inkább elásta magát a többiek szemében.Annyira kíváncsi vagyok,hogy mit tett Sirius amikor megunta az öreg viselkedését. Szerintem rövid úton kiteszik a szobából az öreget,aztán Poppy szépen valamilyen szinten helyre teszi Persit aztán pedig ott hagyják a Roxfortot.Ő és a fia tuti biztos,Minerva nem hiszem,hogy örömmel hagyná őket magukra ezért nagyon valószínűnek tartom,hogy ő is menne legalább addig amíg Persi nem lesz jobban,Siriusék pedig a kastélyban fogják szerintem szemmel tartani az öreget.Most komolyan Voldi esküszöm kezd világosabb lenni mint amilyen Albus Ő legalább tényleg szereti őket és képes könyörögni is,hogy visszakapja őket,míg Dumbli véleményem szerint inkább volt fenyegető amit megpróbált a jóság álarca alá rejteni.Kár,hogy ezt már senki nem veszi be tőle,legalább is akik rajta kívül még a szobában tartózkodtak biztos nem és erre a legjobb példa maga Sirius.Hm akkor most Nagika mellett még Voldi papa is a kezébe akarja venni a dolgokat,hogy vissza kapja az unokáját és a dédunokáját,Albus pedig csak fenyegetőzni tud hátha még tud hatni rájuk,szánalmas Tehát érdeklődve várom,hogy Sirius mit tett mikor megunta az öreg beszólásait Érdekel,hogy mit fognak tenni Persék miután az öreget a lakosztályon kívül fogják tudni.Hihi igen,igen Albus bá szenvedjen csak.ez még kevés nagyon kevés ahhoz képes amit a másik két embernek kellett elszenvednie miatta.Annyira jó érzés most gonosznak lenni Várom,hogy ki hogyan folytatja Hozzáadva (2012-07-27, 21:53) --------------------------------------------- Smaragd Te vagy a nap fény pontja Hehe és így még csak azt sem tudhatja az öreg,hogy hová ment Perselus a fiával,mert először a saját lakosztályába mentek,ott összepakoltak és csak onnan mentek vissza a kúriába.Így az öreg nem fogja tudni,hogy hol keresse őket.Hm azt hiszem tökéletesen érthető,hogy hármukat meghívta.Minerva egyébként is úgy viselkedik velük mintha a nagymamájuk lenne Siriusék segítették ki az igazgatói irodából és ráadásul még pluszba Sirius volt az aki Minerva lakosztályában is képes volt pálcát fogni az öregre ez pedig nagyon nagy szó.Harry pedig alapjáraton szereti az apját és utálja a nagyapját.A kúriában pedig ott van nekik a két manó.Socius Pers manója ergo a Roxfort nem rendelkezik vele,Dobby pedig szabad manó ráadásul imádja Harryt így előbb fog szót fogadni Persinek mint Dumblinak Most pedig kíváncsi vagyok,hogy milyen volt a reakciója az öregnek miután Persék távoztak,mit mondtak Siriusék,egyáltalán felvilágosítja őt valaki,hogy Morodnnak köszönhető,hogy Persi ilyen állapotban van.Bár ha az öreg figyelt a Roxforti irodában akkor pontosan tudná,hogy kinek a kezétől lett ilyen állapotban.Hm Dobby biztos vagyok benne,hogy remekül fogja teljesíteni a feladatát és Minerván kívül senkinek nem fogja oda adni a levelet és az is biztos,hogy mind a hárman elfogadják és elmennek hozzájuk.Most,hogy a kúriába mentek vissza Nagika is könnyen meg fogja őket találni.Azért kíváncsi vagyok,hogy Voldi vajon meddig fogja keresni Pettigrew-t
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Scale | Dátum: Szombat, 2012-07-28, 15:31 | Üzenet # 547 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Kész az eddigi leghosszabb részletem, csak három részben tudtam feltenni. Remélem, azért nem lett hülyeség, és nem mondd ellent az eddigieknek...
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2012-07-28, 15:33 | Üzenet # 548 |
Hatodéves
| Ez baromi jó lett!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-28, 18:08 | Üzenet # 549 |
Hatodéves
| Scale aranyom ez nagyon jó lett Ráadásul milyen jó hosszú Nos sejtettem,hogy Dumbli valahogy csak meg fogja környékezni a fiút,hogy elmondhassa neki a magáét és némi kis manipulációval szépen a kegyeibe férkőzzön.Nekem személy szerint nem nagyon tetszik sem a mód,bár nem volt erőszakos,sem pedig a mondanivaló de Harry ugye nem olyan haragtartó mint az apja.Szépen körítette mind azt a rosszat és hibát amit elkövetett,hogy elnyerje a fiú jóindulatát és úgy látom,hogy ez sikerült neki.Még szerencse,hogy a végén Harry azt mondta,hogy az apja nevében nem nyilatkozhat.Mert ugye nézzük csak mit mondott Dumbli.Kénytelen volt a gyereket a rokonaira bízni a véráldozat miatt,mert Persi még sok haláfalónak adott hamis szökési útvonalat tehát nála nem lehetett biztonságban,ez igaz és még el is fogadható érv.Aztán azt mondta,hogy Persi és ő mennyire utálták egymást már az elejétől kezdve és Persi állandóan szidta ezért nem mondhatta el,mert félt attól,hogy ha megteszi és még sem tudnak kijönni azt fájdalmas lett volna látnia még ezt is elfogadnám de és itt a legnagyobb DE.Már eleve milyen apa az aki a saját fiát is eleve ilyen helyzetbe hozta.Nem az a baj,hogy hibázott az öreg,hanem az,hogy egymásután kétszer hibázott és ráadásul ugyan abban és ugyan úgy.Mi a jó fészkes fenét képzelt?Miért engedte annak a részeges pasinak,hogy felnevelje, bár nem lehet nevelésnek nevezni amit tett, az ő saját gyermekét.Ha jól tudom Persi nem lett volna veszélyben ha magához veszi és felneveli,de rendben nem tette akkor a kérdésem az,hogy miért nem tett semmit akkor sem amikor már a Roxfortba járt.Nagyon jól tudta,hogy a híres neves barom James Potter milyen mélyen megalázza szerencsétlent csak azért mert a Mardekárba került és azt is,hogy a végén a kétségbeesése már olyan mértékű volt,hogy a legrosszabb utat választja.Milyen apa az aki ezeket az égbekiáltó nagy hibákat elköveti és aztán várja a csodát,hogy majd megtörténik.Talán Harrynél elérte amit akart,de a fiú nem gondolkozott el azon,hogy gyakorlatilag az egész nem is történet volna meg akkor,hogy ha az öreg az elején segíti a fiát és nem pedig kényelmesen elfordítja a fejét,mert a szememben ez megbocsáthatatlan.Még Siriusék tettei sem olyan mértékűek mint Dumbledoré.Hehe azért csak sikerült még meglepni az öreget.Hah és akkor most mit fog csinálni.Megtudta,hogy Voldi bá Persi nagyapja,bár nem értem,hogy miért csodálkozik el ezen,hiszen Persi már akkor is elejtette ezt a kis bombát csak éppen nem figyelt rá akkor sem.Mint ahogy egész életében tette.Nézte a saját fiát de igazából soha nem látta és soha nem figyelt oda rá.Mert erre már tényleg nincs jó magyarázat.Lehet,hogy Harrynél bejön a "meg akartalak védeni" duma,de Persinél már nem,met mégis mitől vagy kitől akarta volna megvédeni.Ezt nem fogja tudni kimagyarázni.Jújjjjjjjjjjjjjjj de mérges vagyok Lehet egy embert annyira gyűlölni,hogy miközben olvasom legszívesebben a klaviatúrát törném össze mérgemben?ÁÁÁÁ Scale része gyönyörű volt és szépségesen hosszú,de nem vagyok teljesen elégedett.Bár számítottam rá,hogy Harry megbocsátó lesz,hiszen az édesapjának is megbocsájtott méghozzá sokkal hamarabb mint az öregnek,de ez nem jelenti azt,hogy az első és legnagyobb hibáját vagyis inkább bűnét az öregnek ilyen könnyen el lehet nézni.Hm és úgy érzem még nem is szenvedett még eleget Gonosz lennék? Nos azt hiszem elég sok szenvedés lenne még neki az,hogy megtudja Mordon bánt el a fiával ennyire és Minerva az életben többet nem állna vele szóba csak és kizárólag munkaügyben.Na jó ez inkább Persitől függ,mert ha idővel megbocsájt az apjának akkor hülyén jönne ki,hogy közben Minerva szereti őt mintha a nagyanyja lenne és Albussal meg nem áll szóba.Szóval ez az egész leginkább Persitől függ Érdeklődve várom,hogy ki mit fog még kihozni ebből Hm azt hiszem a fiú is még kicsit bizonytalan lábakon áll az öreggel szemben.Megérti,hogy vele miért tette ezt de a megbocsájtása még nagyon ingatag.Ha az öreg elbízza magát akkor a fiú könnyen megharagudhat még rá
|
|
| |
Scale | Dátum: Vasárnap, 2012-07-29, 07:58 | Üzenet # 550 |
Ötödéves
| Na igen, Ev, de ha belegondolsz, az ötödik kötetben sem mondott mást Dumbledore Harrynek, mint hogy meg akarta védeni, ezért adta Dursleyékhez - és Harry megértette, elfogadta és megbocsátott. Ha Harry nem lenne az a megbocsátó típus, kábé olyan gonosz lenne, mint Voldemort. ;)
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
Az üzenetet módosította: Scale - Vasárnap, 2012-07-29, 07:58 |
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-30, 16:45 | Üzenet # 551 |
Hatodéves
| Tudom drága Ezért mondtam,hogy szerencse,hogy Harry ilyen megbocsájtó különben az édesapjának sem tudott volna megbocsájtani főleg nem ilyen hamar Csak Én vagyok még mindig nagyon dühös rá,mert ha Persivel nem kezdi el ezt a hazgság áradatot hanem felvállalja,hogy az ő fia vagy legalább vigyáz rá és nem nézi tétlenül,hogy miként alázzák meg az iskola előtt és halad miattuk a sötét oldal felé akkor Harry sem erült volna a kedves rokonokhoz. Vagyis Dumbledore már a legelején a saját fiával kezdve cseszte el nagyon ezt az egészet Most arra vagyok kíváncsi,hogy miért tette tönkre a fia életét,mit mond majd Persinek Voldi és utána mit fognak még csinálni hőseink Hozzáadva (2012-07-30, 17:45) --------------------------------------------- Hm meló helyett megint itt ténfergek Nagika a kis huncut még véletlenül sem említené meg kedves gazdájának,hogy Feregfark bizony már régen meg lett emésztve szóval ne is keresgélje tovább.Hehe azon gondolkoztam,hogy vajon Nagika,hogy tudná kézbesíteni Voldika levelét?Mert ugye a patkány már nem fog előkerülni Kíváncsi leszek,hogy a kedvenc kígyónk rá fog-e jönni,hogy miként tudná vissza kapni az ő hercegét.Most komolyan eltűnődtem azon,hogy vajon tényleg jó ötlet-e kicsinálni Voldikát.Bár azt hiszem,hogy tök mindegy mit gondolok mert ugye én azt szeretném amit Harry és Persi akar.Már pedig ők vérontás nélkül akarják befejezni a háborút,ha ehhez az kell,hogy Voldi bá jó létre szenderüljön akkor az fog történni,de ha a békéhez Voldi papa is kéne akkor az fog történni,a lényeg,hogy béke legyen és ne legyen több áldozata ennek az egésznek. Kíváncsian várom,hogy mit fogtok lépni Gyerünk lányok sok lehetőség van még és érdeklődve várom,hogy ki merre fog haladni
|
|
| |
Scale | Dátum: Hétfő, 2012-07-30, 16:56 | Üzenet # 552 |
Ötödéves
| Most azon gondolkodom, hogy Nagika ugye nem tudja, hogy megette Féregfarkot? Vagy igen? :D
(Pillangó-hatás c. film)
Az üzenetet módosította: Scale - Hétfő, 2012-07-30, 16:57 |
|
| |
mzperx | Dátum: Hétfő, 2012-07-30, 17:03 | Üzenet # 553 |
Írástudó
| Bizony tudja, sőt! Így akart bevágódni az ő Hercegénél, csak még nem jött rá, hogy tálalja neki a hírt, hihi
|
|
| |
Scale | Dátum: Hétfő, 2012-07-30, 17:14 | Üzenet # 554 |
Ötödéves
| Hűha, akkor újra kell olvasnom azt a részt!
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
mzperx | Dátum: Kedd, 2012-07-31, 00:17 | Üzenet # 555 |
Írástudó
| Na, kicsit tovább sziszegtem.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-01, 16:15 | Üzenet # 556 |
Hatodéves
| Említettem már MZ,hogy imádom amikor sziszegsz? Juhé Voldi bá is tudja,hogy végre eltűnt az a patkány bár remélem,hogy annyira azért nem szorongatta meg Nagika nyakát.Most komolyan időnként Voldi úgy nyafog mint egy kisgyerek,nektek nem tűnt még fel? De én imádom ilyennek jobban mint mikor a dühöngése átmegy vérfürdőbe.Amikor olyan mint egy hisztis gyerek még szerethető is Most nagyon érdekel,hogy mit fognak reagálni a kígyóra a többiek,de leginkább arra vagyok kíváncsi,hogy Voldi papa mit írt a levelében Érdeklődve várom mit fogtok írni lányok Hozzáadva (2012-08-01, 17:15) --------------------------------------------- Hm ez így aztán nagyon érdekes.Minerváék megkapták a meghívót és nem is késlekedtek,hogy elmenjenek Harryékhez.Nos én csodálkoztam volna ha Perselus ilyen sérülések után ilyen hamar rendbe jön.Még Poppy sem tudta rendesen ellátni,mert az öreg miatt olyan gyorsan akart távozni a fiával amilyen gyorsan csak tud.Most ennek köszönhetően fekszik eszméletlenül és közben hozza megint a frászt a fiára.Még szerencse,hogy nincsenek egyedül,így legalább Harryt meg tudják valahogy nyugtatni,mert nyilván nagyon fog aggódni az édesapjáért.Minerva aki úgy szereti őket mint egy nagymama nem fogja őket magukra hagyni addig amíg nem lesz egészen biztos,hogy Perselus már jól van és a gyógyulás útjára lépett addig viszont biztos nem lehet majd onnan kirobbantani.Hm azon gondolkoztam,hogy vajon Harry bosszút akar-e majd állni Mordonon amiért ilyen állapotba került az apja neki köszönhetően és vajon Mordon már ráébredt-e,hogy anno Albus nem csak a saját fiát hagyta cserben de neki köszönheti a maradandó sebhelyeket is.Ezek nagyon érdekelnek.Most viszont aggódhatok Persiért.Érdeklődve várom,hogy mit fogtok írni lányok
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-08-02, 11:00 | Üzenet # 557 |
Hatodéves
| Néhány mondatocska!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-02, 11:56 | Üzenet # 558 |
Hatodéves
| Hm elképzeltem ahogy Nagika felmagasodik Harry háta mögött,hát nem csodálom,hogy azt hitték a fiút akarja bántani.De még szerencse,hogy Harry érti a kígyót így meg tudta akadályozni,hogy megátkozzák szegényt.Minerva tényleg nagyon szereti őket ez látszik.Most már csak Perselusnak kéne segítség amit meg is fog kapni.Arra viszont kíváncsi lennék,hogy Nagika,hogy jutott be úgy,hogy a többiek nem vették észre.Az viszont nagyon tetszik,hogy Nagika is ennyire védelmező Perselussal és Harryvel szemben.Hm a kígyó vajon hármuk közül kire hallgatna,Voldira,Persire vagy Harryre.Ez egy nagyon érdekes kérdés.Érdeklődve várom,hogy mit fogtok még kihozni belőle
|
|
| |
Amy | Dátum: Hétfő, 2012-08-06, 17:09 | Üzenet # 559 |
Ötödéves
Üzenetek: 199
| Sziasztok! Kész a részletem! Most kevés lett a párbeszéd De majd korrigálok rajta Kíváncsian várom, mit írnak a többiek
Az üzenetet módosította: Amy - Hétfő, 2012-08-06, 17:13 |
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-08-07, 06:48 | Üzenet # 560 |
Hatodéves
| De jó,hogy újra itt vagy Amy No hát ez érdekesen alakul.Persi a kis makacs itt az eredménye annak,hogy nem engedte legalább azt,hogy Poppy ellássa.Most szegény Harry megint agyon aggódhatja magát,de most legalább nincs teljesen egyedül.Ott vannak neki a barátok és családtagok.Minerva aki olyan mint egy nagy szülő,Sirius a keresztapja és Remus aki olyan mint egy nagybácsi neki.Na és ott van a drága kis kígyó aki szinte már családtagnak számít és aki legalább annyira aggódik mint a fiú.Nagyon remek kis részlet volt.Én is érdeklődve várom,hogy mit írnak a többiek Hozzáadva (2012-08-07, 07:48) --------------------------------------------- Igen és Smaragd is visszatért Szegény Persi.Nagyon nincs jó bőrben,de szerencséje,hogy vannak olyanok akik mindent megtesznek azért,hogy rendbe jöjjön.Minerva eddig is nagyon aggódó volt és most sem csalódtam benne.Hm tényleg nem szenvedett a sok gombbal bár azt hiszem,hogy egy ilyen pillanatban nem az a legfontosabb.Socius igen imádni való manó.Hm miért tudtam,hogy az Álomtalan álom nem igazán Persinek lesz.Minervának igaza van,tényleg elfelejti az ember ha aggódik,hogy a másik is tudja mi a jó neki,de jelen esetben a legjobbat tette.Harry nem ment volna aludni addig amíg az apja fel nem ébredt,mert az nem lett volna elég neki,hogy a bájitaloktól jobban van.Ő csak akkor nyugodott volna meg igazán amikor már magához tért addig pedig nem tudták volna alvásra bírni a fiút.Tehát Minerva azt tette amit a legjobbnak vélt.Nem csak Persi miatt aggódik hanem Harry miatt is.Lehet,hogy Sirius Dumbledore-hoz hasonlította,de van egy különbség.Minerva nem árulta el a másikat és nem is folyamodik ilyesmihez csak akkor ha már tényleg nincs más választása.Jelen helyzetben pedig tudták mindannyian,hogy a fiúnak is ez volt a legjobb.Így mire felébred addigra az apja is valószínűleg már jobban lesz.Addig amíg ők ketten alszanak a többiek vigyázhatnak rájuk.Nagika is ott marad és vigyáz a gazdáira. Viszont nagyon kíváncsi vagyok,hogy Persi mit akart mondani nekik.De ez még várat magára amíg fel nem ébred.Nos lányok érdeklődve várom ki hogyan folytatja
|
|
| |