Scripta Vasárnap
2024-11-24
01:26
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 27 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
ErikaDátum: Hétfő, 2012-07-23, 08:10 | Üzenet # 521
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Nem érdekes! Szerintem Féregfarkól szellem lett! wacko

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-23, 08:59 | Üzenet # 522
Ötödéves
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Kösz Smaragd biggrin

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-23, 14:13 | Üzenet # 523
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Oh és igen Amy drága megadta a döbbenetet Voldinak biggrin Na most már tudja,hogy van neki egy dédunokája is,ráadásul ígéretesnek tartja és úgy tűnik érdemesnek is arra,hogy ő is átvegye majd az örökségét amit Voldika hagy rájuk.Hm egészen rendesen bánik velük Voldi papi.A végén még tényleg annyira jól fog bánni velük,hogy nem akarnak majd visszatérni egy olyan emberhez aki kihasználta őket,aki hazudott nekik és aki elárulta őket.Most már csak azt kell elérni,hogy ha Voldi papa megtudja,hogy Harold ugyan az a személy mint Harry akkor ne akarja kicsinálni őket.Én még mindig azt a megoldást látom magam előtt,hogy valamilyen módon rájön az igazságra és ezt szépen Dumbli orra alá kéne dörgölni.Hadd tudja meg,hogy az ő régi jó barátja Mordon milyen szépen elintézte Perselust.Tessen szenvedjen egy kicsit az öreg az árulásért és azért mert elhitte,hogy Pers képes lett volna megölni a saját fiát wink Nos kíváncsian várom,hogy mit fogtok hozzá írni smile

Hozzáadva (2012-07-23, 00:52)
---------------------------------------------
Áh MZ az én fő gonoszom biggrin Igen,igen,igen.Mondom én,hogy lassan Voldi jobb lesz Perséknek mint Albus.Oh és a halálfalók abszolút hülyesége.Toxikológust visznek oda ahova inkább egy sebész kéne smile Aztán meg Harry közli,hogy több kárt okoz amúgy is szenvedő apjának erre a marhák őt akarják kidobni a szobából.Még szerencse,hogy addigra Voldi is megérkezett és miután Harry közölte,hogy az a sarlatán jobban megkínozza Mordon tette inkább maga Voldi intézkedik és vérzést csillapít fájdalmat csökkent legalábbis próbálkozik és miután meg tudta azt is,hogy milyen átkokat használtak rajta gyorsan ledönti a megfelelő bájitalokat Pers torkán és miután végre gyógyító álomba merül Voldi is lerogyik az ágy melletti székbe és elgondolkozva figyeli Haroldot és közben azon töpreng,hogy milyen nagy lett hirtelen a család smile Hm és igen kimondták.Annyi neked Mordon hehehe.Hm és még a Malfoyokat is elkapták.Ez aztán majd okot adhat Voldi papának,hogy kieressze a feszültséget amit unokája eltűnése óta érzett wink Most már csak annyi kéne,hogy Albus orra alá legyen dörgölve,hogy kedves régi kebelbarátja kis híján megölte a fiát és amúgy pedig a legnagyobb ellensége háza táján ápolgatja a fia akit halottnak hittek és ami miatt másodszor is elárulta a saját fiát.Jesszus de bosszú szomjas lettem Albival szemben surprised Érdeklődve várom,hogy merre fogtok tovább menni smile

Hozzáadva (2012-07-23, 15:13)
Hm vajon Minerva tájékoztatva lesz arról,hogy a számára két oly nagyon fontos ember Voldemorthoz került méghozzá saját akaratukból?Szegény asszony egy ideig még tutira idegeskedhet miattuk.Arra leszek kíváncsi,hogy Albusnak mikor fogják már az orra alá dörgölni,hogy mekkora hülye volt wink Azt hiszem nagyon mérges vagyok Dumblira smile De tényleg nem tett eddig semmit amivel kivívta volna bárki szimpátiáját,az enyémet legalábbis nem wink Nagyon várom,hogy merre mentek tovább lányok smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

MugliDátum: Hétfő, 2012-07-23, 19:37 | Üzenet # 524
Csoport: Vendégek

Smaragd, ez szép volt és mennyi teret hagy a gonoszkodásra. surprised Kár, h. Voldemort nem volt már a szobában, ahogy egyre megkedveli a családját talán megbánja egyszer, hogy hagyta, az erőszakos Tobias nevelje szerencsétlent. Harry legalább anyira megbocsátó, amennyire a szülei nem, igazán jólelkű fiú. Örülök, h. Lily döntését vmenyire te is árulásnak látod. én is. na ezt folytassa valaki!

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-23, 20:48 | Üzenet # 525
Hatodéves
Smaragd szívem ez nagyon de nagyon remek lett.Perselus feszültsége teljesen érthető,elég sokat szenvedett és igazán megbántották és megalázták és elárulták őt is ahogy a fiát is.Nem is csodálkoztam azon,hogy Harry mikor észlelte,hogy az apja belül forrong azonnal odabújt hozzá és csodák csodája Persi lenyugodott.Most már elmondhatjuk,hogy apa és fia nagyon közel került egymáshoz és tapintható a szeretet amit éreznek.Bár azt hiszem,hogy Persi a fián kívül csak egyetlen embert képes elfogadni talán szeretni is és az nem az igazi apja hanem Minerva aki olyan lett neki is mint egy nagymama.Persi elhatározása mi szerint bosszút áll mindenkin aki bántotta őt vagy a fiát vajon azt jelenti,hogy a nagyapját is beleszámolja vagy átgondolják a dolgot és úgy fognak dönteni,hogy bár a nagypapa bántotta őket de nem árulta el őket.Nem árult zsákbamacskát mindenki tudja,hogy milyen ember vagy lény vagy mi a fene Voldi,szóval róla mindenki tudta,hogy nem éppen az a szeretgetős fajta de vajon ez elég lesz Perséknek vagy a mindenki alatt őt is érti.Annak továbbra is nagyon örülök,hogy ezek szerint Albus is meg fogja kapni a magáét,végre már épp ideje,hogy ő is szenvedjen legalább annyira mint amennyire ők szenvedtek.Minerva biztonságban van ez biztos Sirius és Remus talán biztonságban vannak de Albus és Mordon nincs ők sokat ártottak Persinek.Hm a végén még azért fogok itt könyörögni,hogy legyen teljes és békés a Mardekár család smile Jesszus nagyon Albus ellenes lettem biggrin Teljesen megrontottál MZ happy Szorítok Persi bosszúhadjáratának biggrin Érdeklődve várom,hogy ki mit fog ebből kihozni biggrin

(Alban Goodier)

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-23, 21:56 | Üzenet # 526
Ötödéves
Kész lett a részletem. Egy picit rövid lett biggrin Olvassátok! Ja és bétázásnak nagyon örülnék biggrin Kíváncsi vagyok erre mit írnak a többiek.

Az üzenetet módosította: Amy - Hétfő, 2012-07-23, 21:57

evelynDátum: Kedd, 2012-07-24, 11:13 | Üzenet # 527
Hatodéves
Drága Amy,Te mindig tudod,hogy mit kell írni biggrin Annyira szeretem amikor apa és fia között minden rendben van és most bár a körülmények nem éppen ideálisak mégis megható az a ragaszkodás ami Harryből árad az édesapja felé.Szerencsére Persinek nem lett komolyabb baja bár még nincs jól,de van kiért küzdeni.Nos közben érdekelne,hogy mi lett a Malfoyokkal és persze arra is,hogy hova próbált meg Lucius menekülni.Na meg érdekelne,hogy miután Mordon orra elől Harry elvitte az apját mit csinált a férfi vajon gondolkozik azon,hogy amit Pers mondott neki igaz-e,végül is tudja,hogy Albus a saját fiának is hazudott sőt elnézte,hogy elcseszi az életét és kémkedni küldte akkor miért ne hazudhatott volna neki is?Miért ne lehetne igaz amit Pers mondott.Albus Albus nagyon rosszul áll a szénád smile Én is kíváncsi vagyok mit írnak a többiek biggrin

Hozzáadva (2012-07-24, 01:57)
Hm mondom én,hogy a végén még össze melegszik ez a család.Végül is úgy gondolom,hogy ez a két ember annyit szenvedett,hogy most már megérdemelnék a békét és a nyugalmat.Hm a végén még Voldemort papi is egy érző emberré fog válni.Nos azt elmondhatjuk,hogy nagyon is szeretne részesévé válni annak a családi bensőségességnek ami jelen van apa és fia között.Azt is elmondhatjuk,hogy fájt neki szenvedni látni az unokáját,tehát képes érzelmekre ez jó.Milyen édes ugyan azt a fogadalmat tette amit Persi.Le se tagadhatnák,hogy rokonok.Persinek a fia a legfontosabb,őt akarja megvédeni és megóvni.Voldemortnak pedig az unokája és most már a dédunokája akiket szándékozik megvédeni.A végén még kiderül,hogy nem is Voldi volt az igazán gonosz hanem Albus smile Hehe ő lesz majd az a családtag akit kitagadtak a rokonok mert elárulta őket happy Érdeklődve várom,hogy mit fogtok ebből kihozni smile

Hozzáadva (2012-07-24, 12:13)
pray pray Drága Smaragd igenigenigen smile Végre megkapja a magáét a drága apuka biggrin Most nagyon élvezkedek ám,mert nem csak apuci kapja meg a magáét hanem az ex-auror.Így remélhetőleg apuci is megtudja,hogy drága barátja mit művelt és kiderül apuka szarkavarása is.Még,hogy nem volt más választása mint arra a vadállatra bízni a saját fiát.Ekkora egy szemetet.De elszámolta magát,mert ahogy látom Persi bizony nem elégszik meg holmi hülye kifogásokkal és nem is érdekli,hogy miért tette amit tett.Az árulása megbocsáthatatlan.Az is tetszett,hogy Nagika parancsot kapott,hogy védje meg a fiát és elég ha az illető csak csúnyán néz a fiúra.De várom,hogy mit akar majd tenni és főleg mit fog mondani Persi.Remélem,hogy utána a drága apuci nagyon de nagyon fog szenvedni és nem azért mert megkínozták wink Uh de jó ilyen gonosznak lenni smile Érdeklődve várom,hogy folytassátok lányok smile

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Kedd, 2012-07-24, 11:43 | Üzenet # 528
Hatodéves
Írtam két mondatot!

Hozzáadva (2012-07-24, 12:43)
Smaragd evil pray

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

AmyDátum: Kedd, 2012-07-24, 19:38 | Üzenet # 529
Ötödéves
Áuccs Smaragd ez nagyon jó! Most gondolkodhatok mit írjak erre biggrin

AmyDátum: Kedd, 2012-07-24, 20:01 | Üzenet # 530
Ötödéves
Nya! Sziasztok! Kész lett a részletem! Alkottam egy kis manót biggrin Socius után szabadon biggrin Olvassátok! Bétázásnak is örülnék happy

evelynDátum: Szerda, 2012-07-25, 01:24 | Üzenet # 531
Hatodéves
Mit is írjak*erősen gondolkozik* Imádtam ahogy Mordon és Dumbledore szépen megkapták a magukét,bár elég kevéskének tartom.Egy kicsit többet kellett volna szenvedniük wink Nos azt hiszem ezek után Mordon tényleg el fog gondolkozni azon,hogy a sebhelyeit valójában kedves öreg barátjának köszönheti,hiszen képes volt ilyen szinten elárulni a saját fiát.Persit mellesleg tökéletesen megértem,ha Mordon csak egy halálfalót lát maga előtt akkor kapja is meg.Albus remélem,hogy azért még fog egy kicsit szenvedni.Amúgy annyira tudtam,hogy Harry az apja után fog menni.Szeretem őket így látni.Persze Pers egy kicsit egészségesebb lenne az jobb lenne,de legalább Harry nem akadt ki sőt ő maga is egy kicsit mintha vérszomjas lenne,nem? wink Hm az apja pálcájával a levegőbe küldte őket mint egy rakétát és még csak ki sem mondta hangosan,le vagyok nyűgözve biggrin Minerva,Minervát egyszerűen imádom.Nos ha másból nem is ebből Dumblinak már ki kell tudni találni,hogy Minervát bizony elveszítette és nem fogja tudni visszaédesgetni magához.Imádom ezt az asszonyt.Annyira lehet érezni a szeretetét Perselus és Harry irányába.Sirius és Remus pedig minden további nélkül segítettek neki elhagyni az igazgatóit.Örülök neki,hogy Sirius segíteni akar Persinek.Ahogy mondta jó ötlet volt álcázni a fiát és milyen érdekes eddig még egyiknek sem tűnt fel,hogy Voldit egyszerűen lenagyapázta Pers.Csak arra figyeltek,hogy vissza akar menni oda a fiával nehogy észre vegye nagypapi az eltűnésüket.Kíváncsi vagyok,hogy kinek és mikor fog leesni,hogy Pers nagyapaként utalt Voldemortra.Hm dörzsölgetem a kezem,jön a Malfoyok kínzása.Úgy tűnik,hogy alaposan elintézik azokat akik ténylegesen bántották az ő sötét dinsztiájának tagjait.Kár,hogy Voldi még nem is tudja,hogy igazából Harry a dédunokája.De nem vagyok telhetetlen csak egy egészen kicsit happy Most örülök,mert Albus és Mordon fejjel lefele lógnak és nem igen megy senki,hogy leszedjék őket onnan,a Malfoyok is egy szép kínzás elé néznek és Harry az apjával lehet.Siriusék és Minerva pedig az ő oldaluk állnak és nem Dumblién.Kell ennél több? smile Nagyon várom a többi részletet smile

Hozzáadva (2012-07-24, 21:12)
Uh Amy kis részlete után most lehet gondolkodni,hogy vajon mi húzta fel ennyire Minerva nagyit biggrin Mellesleg ez engem is nagyon érdekelne.Aztán ott van Remus is kíváncsi vagyok,hogy ő még mindig a sötétben tapogatózik vagy végre neki is összeállt a kép.Most viszont Minerva dühének oka érdekelne nagyon smile Várom,hogy ki mit fog ebből kihozni smile

Hozzáadva (2012-07-24, 21:15)
Juj tényleg Doxi az új manó.Vajon a manóknak van egy olyan sajátos képessége,hogy az álca alá látnak?Valószínűleg igen,máskülönben mégis honnan tudta volna,hogy aki előtte áll az Harry happy Imádom a manókat legalábbis ezt a hármat biggrin

Hozzáadva (2012-07-25, 02:24)
Uh ez aztán szép véres részlet volt biggrin Lucius megérdemelte amit kapott.Még,hogy nem tett semmit és nem tudja,hogy mégis,hogy került Perselus annak az őrült Mordonnak a kezei közé.De Voldi papa nem hitt neki és milyen jól tette.A sok kínzás miatt meggyengült a védelme így könnyen meg tudhatta az igazat.Azért érdekelne,hogy vajon akkor is ilyen kitartóan hazudott volna ha mondjuk a kicsi fiacskájával zsarolják meg?Azt azért megnéztem volna.Hm vajon mit remélt Lucius,hogy megmutatta azt az emléket amiben ő is bekukkantott a barátja elméjébe és felfedezte,hogy Pers nem ölte meg Harry Potter mert Harry Potter a fia és a fiát nem bántani hanem védeni akarta.A következtetés remek volt.Jé tényleg tud számolni.A végkövetkeztetés pedig egyértelmű:Dumbledore.Hát azt az öreg lassan áshatja a saját sírját mert egy igen veszélyes lavinát idított el ami rá nézve most már inkább halálos smile Voldi papi rohan,hogy újra kezdjék a megismerkedést,félelmetes de tényleg oda meg vissza van értük,Remélem,hogy Persék addigra visszaértek Pers szobájába.Ne azért kezdjen dühöngeni a nagypapi,hogy nincsenek ott ahol lenniük kéne.Kezdem azt hinni,hogy tényleg jobban járnak ha a nagyszülőt választják.Ami ezer százalékig biztos,hogy Pers és Harry ott marad mindig egymásnak. smile Imádtam ezt a kis véres részletet.Érdeklődve várom,hogy ki mit fog hozzá írni smile

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szerda, 2012-07-25, 07:37 | Üzenet # 532
Hatodéves
Gonosznak érzem magam! evil Van egy cím ötletem: Harry Potter és a bosszúhadjárat evil

Az üzenetet módosította: Erika - Szerda, 2012-07-25, 07:41

ErikaDátum: Szerda, 2012-07-25, 07:38 | Üzenet # 533
Hatodéves
El csábultam. happy

evelynDátum: Szerda, 2012-07-25, 09:45 | Üzenet # 534
Hatodéves
happy happy Uh Erika ez nagyon gonosz volt happy Viszont nagyon tetszett.Imádom,hogy ez a két hm ember ennyire nem számíthat jelenleg senkire.Hóborc nagyon leleményes és ügyesen vitte a hírt szerte a kastélyban.A diákok meg nem,hogy leszednék őket nem eszük ágában sincs,inkább jól kiröhögik.Na most Dumbli pontosan átérzi,hogy a fia mit élhetett át amikor James Potter fellógatta és nevetségessé tette az egész iskola előtt.Gonosz vagyok,de Dumbli egye csak meg a főzött evil Érdeklődve várom ki,hogy folytatja smile

(Alban Goodier)

ScaleDátum: Szerda, 2012-07-25, 10:21 | Üzenet # 535
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Kész a részletem, kíváncsi vagyok mit fogtok hozzá szólni. biggrin Erika, a címed rettentően illik a részletemhez, pedig még csak nem is olvastam az itteni bejegyzésed. happy

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

evelynDátum: Szerda, 2012-07-25, 11:10 | Üzenet # 536
Hatodéves
Hm ez szép volt Scale.Ügyesen dolgoztad ezt ki.Pedig már azt hittem,hogy Voldi papi egy kicsit megváltozhat,de most nagyon elgondolkoztam.Végülis Harry kijelentette,hogy meg fogja bosszulni az anyját és Jamest.Azért remélem,hogy Voldi papa nem fogja azonnal megkínozni őket mikor majd találkoznak.Viszont most a helyzet úgy áll,hogy nem mehetnek vissza a nagypapihoz,főleg ezek után.Hm és Dumbli még nem kapott eleget,ennél sokkal többet kell szenvednie.Most nagyon érdekel,hogy mit fogtok ebből még kihozni lányok smile

(Alban Goodier)

AmyDátum: Szerda, 2012-07-25, 15:37 | Üzenet # 537
Ötödéves
Nekem is kész van a részletem biggrin Olvassátok! biggrin Most egy kicsit rövid lett. Na majd legközelebb hosszabb lesz. Szerintem bétázás ráfér biggrin

Az üzenetet módosította: Amy - Szerda, 2012-07-25, 15:37

evelynDátum: Szerda, 2012-07-25, 16:27 | Üzenet # 538
Hatodéves
Hm hehe és ha eddig Remus nem tudott semmit akkor most már ő is tud mindent.Kíváncsi vagyok,hogy most mit fognak csinálni.Harrynek valahol igaza van,nem mehetnek vissza.De Voldi nem akarta őket bántani,sőt.Harry volt az aki ellenszegült és dühösen a fejéhez vágta,hogy bosszút fog állni.Ha egy kicsit nyugodtabb lett volna akkor megkérdezi,hogy most mit szándékozik tenni vele és az apjával aztán dönteni arról,hogy érdemes-e vissza térniük.Persi belülről akart tenni ellene,bár nem tudom,hogy meddig bírtak volna ellenállni Voldinak.Végül is ő másként bántotta őket.Most nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit fog tenni Pers.Nem fogja a fiát kitenni semmi veszélynek.Szóval vagy maradnak Minerva nagyinál,vagy vissza mennek a saját kúriájukba.Érdekes,nagyon nagyon érdekes smile Érdeklődve várom,hogy ki hogyan folytatja biggrin

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-25, 17:27 | Üzenet # 539
Írástudó
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Na nem hagyom magam, én is megírtam a részletemet. Ha fel tudnám rakni az "Aláírásomat" most ezt olvashatnátok: evil

Draco dormiens nunquam titillandus! - Ne ébreszd fel az alvó sárkányt!

Hihi, fontoljátok meg! roll

evelynDátum: Szerda, 2012-07-25, 18:53 | Üzenet # 540
Hatodéves
MZ ha most itt lennél akkor bizony magamhoz ölelgetnélek smile Egy majdnem depis Nagyúr ez haláli.De valahogy megnyugodtam,hogy Pers még mindig kitudja hozni a legrosszabbnak hitt dolgokból is a legtöbbet.Igen,Pers véget akar vetni a háborúnak úgy,hogy lehetőleg több áldozat ne legyen.Ha ehhez az kell,hogy ők a Nagyúr rokonai megváltoztatják a Nagyúr hozzáállását akkor ezt kell megtenniük.Voldemort is remekül látja a dolgot.Nem ölheti Harryt mert akkor elveszti végleg Perselust.Tehát el kell fogadnia azt,hogy az unokája bizony szereti és kötődik a fiához ahogy a fia is hozzá.Ez van erre mondják,hogy vagy meg szoksz vegy meg szöks.Nagika imádni való kígyó.Mintha egy kicsit sem bánná,hogy átpártolt Pershez.Ami jó jel,hogy Voldi nem akadt ki olyan nagyon és képes arra,hogy ő kezdeményezzen.Igen neki is ugyan úgy a család az első mint ahogy Persnek és Harrynek.Ez alól úgy tűnik az egyetlen kivétel Dumbli mert ahogy én látom neki aztán semmit nem jelentett az a szó,hogy család.Nagyon helyes,hogy nem hagytad magad,én gonoszom smile Kíváncsian várom,hogy a többiek mit fognak szólni ehhez és miként fogják folytatni smile

(Alban Goodier)

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024