Ötletek és Kritikák
|
|
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-20, 08:18 | Üzenet # 501 |
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Állapot: Offline
| Szia Tinn de jó h te is írtál hozzá! csak aztán Harry griffendéles akciói nehogy bajt hozzanak rá is az ügyeletes Ördög
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-07-20, 09:31 | Üzenet # 502 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
| Kész lett a részletem. És a segítség a legjobb pillanatban érkezett. Olvasátok. Bétázásnak szerintem örülnék.Ez most jó hosszú lett. Kíváncsi vagyok hogyan folytatjátok tovább. Tinn kis részlete beindította a fantáziám.
|
|
| |
Erika | Dátum: Péntek, 2012-07-20, 09:52 | Üzenet # 503 |
Hatodéves
Üzenetek: 374
| Én is hozzáraktam a magamét!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-20, 10:08 | Üzenet # 504 |
Hatodéves
Üzenetek: 493
| Oh,hogy most mennyivel jobban Üdv köreinkben Tinn Remélem,Te is sokszor fogsz írni a töribe Nos igazán remek kis részeket hoztatok össze.MZ te nem változol Bella fejese Nagika fekhelyébe igazán tetszett Voldemort még mindig túlságosan féltő,de nem baj.Ezeken jókat tudok mulatni Hm Lucius úgy hiszem,hogy nem gondolja úgy,hogy bármi rossz érhetné őt ha nem változtatott semmit a tervén.Nos szerintem ezt alaposan át fogja gondolni.Ha azt a szerencsétlent aki csak a rossz hír vitte,hogy nem érkezett meg a díszvendég ilyen kevesen fogadta akkor mit fog tenni a szőkével? Mert ugye ezt nem tudja kimagyarázni.Csak ők tudták,hogy Lucius a manóját fogja küldeni és mivel egy másik manó ment érte így egyértelmű,hogy ki a ludas,de ha nem is lenne egyértelmű nos Lucius akkor is átkozni fogja a napot amikor elfogadta Mordon ajánlatát.Perselust alaposan elintézte és esküszöm kezdem azt hinni,hogy őrültebb mint Bella és kegyetlenebb mint Voldi.Ja és persze ostoba.Nos Harry érzései most sem csapták be őt és sikerült rátalálnia az apjára.Ami ugye jó.Sok mindent megtudott Mordon sebhelyéről is meg arról,hogy az apja miket tett Voldemort és Dumbledore parancsára.Szerencsére sikerült elvinnie az apját a kúriába.Az a hely biztonságos hiszen csak Minerva ismeri jelenleg rajtuk kívül így teljes biztonságban vannak.Ami Mordont illeti,nem hiszi el,hogy az ő jó öreg barátja ezt tette vele?Hm el kellett volna mondani neki,hogy Pers a fia és végig tudott is róla.Az ahogy a saját fiával bánt elég bizonyíték arra,hogy egy baráttal sem fog másként bánni ha a hülye érdekei úgy akarják.Bár komolyan elgondolkoztam,hogy mire volt jó Dumblinak,hogy nem engedte meggyógyítani az ex-auror sebekkel borított arcát.Nagyon jók voltatok.Érdeklődve várom,hogy innen,hogy folytatjátok tovább Hozzáadva (2012-07-20, 11:08) --------------------------------------------- Hihi Nagika a kis édes.Egyre jobban szeretem ezt a kígyót.Most képzeljétek el ha a kígyó hűségesebb lenne Perselushoz mint Voldihoz.De legalább a frászt hozza Bellára.Na meg gondolom tudatni fogja Voldemort-al is,hogy rosszban sántikált a szőke,egy kígyó érzékeit nehezen lehet becsapni.Haha Lucius most már egész biztos,hogy meg fogja bánni,hogy Mordon kezére játszotta egykori barátját.Mert ezek után Perselustól sem várhat sok jót Egyre izgibb Várom a folytatásokat
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 19:02 | Üzenet # 505 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Üdv, Tinn! Jó, hogy beszálltál az "alkotásba". Üdvözlünk körünkben
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 19:17 | Üzenet # 506 |
Hatodéves
| Nos,Tinn egy igen érdekes kis részletet hozott. Voldemort tombol azt hiszem a halálfalók sem fogják megköszönni Lucius kis stiklijét.Hm érdekes,ez bizony érdekes Lucius a feleségével együtt eltűnt ura haragja elől és a fiát az egyetlen örökösét pedig ott hagyta a roxfortban?A marha azt hitte ott biztonságban lesz a fiú Voldemorttól? Hát mondhatjuk,hogy nagyot tévedett.Hehe Mordon elől Harry biztonságba helyezte az apját,Lucius eltűnt a feleségével és ki fog ezért bűnhődni?Hát persze,hogy Draco.Hm Albus Dumbledore sok mindenkit kihasznált.Mert szerintem Mordont is kihasználta.Egy hazugsággal nem engedte begyógyítani a sebeit így heges maradt az arca ösztönözve ezzel az ex-aurort,hogy kiérdemelhesse a Rémszem nevet,Eltitkolta Perselus elől,hogy igazából ő az apja és nem az akit annak hitt,elnézte,hogy bántalmazzák a saját fiát és végig nézte ahogy megpecsételi a saját sorsát.Már az is meg fordult a fejemben,hogy talán pontosan erre számított,hogy aztán kémkedni küldhesse,ezért nem is szólt neki,hogy van egy fia.Várt titkolózott és nagyon elszúrta.Most pedig igen csak kapálózik,hogy vissza kaphassa illetve most már inkább úgy mondanám,hogy visszakaphassa a fiát,hogy aztán a dutyiba dugathassa,mert ugye azonnal el kell hinnie amit mondanak neki.Remélem,hogy Minerva elmegy Harryékhez és segít rendbe hozni a férfit.Voldemort még ha kicsit fojtogatóan is de törődött az unokájával.Nem kétlem,hogy Pers mellett Harrynek is ilyen kiemelkedő lenne a helyzete ha megtudná,hogy a fiú nem halott sőt nagyon is él és Perselus fia.Ha ez kiderülne akkor minden követ megmozgatna,hogy mind a ketten nála lehessenek.Bár egy ilyen eset után szerintem sokkal nagyobb őrizetben tartaná őket,de nem hiszem,hogy szétválasztaná őket.Szóval lányok Tinn kis részlete után kíváncsian várom,hogy merre fogtak haladni
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
MZ | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 19:24 | Üzenet # 507 |
Csoport: Vendégek
|
|
|
| |
mzperx | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 20:39 | Üzenet # 508 |
Írástudó
| Csak megerősíteni tudom az elöttem szólókat, Tinn örülünk, hogy körünk bővült veled, kellet már a friss lendület és az új fantázia ide!!!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 21:33 | Üzenet # 509 |
Hatodéves
| Ho hát MZ mit nem olvasok én itten? Először komolyan azt hittem,hogy Minervát viszed oda,hogy segítsen Harrynek,de neeem.Hova is gondoltam,mikor van egy másik és sokkal élvezetesebb út is Hm tehát Voldemort megérezte a jegyen keresztül Perselust.Kíváncsi vagyok,hogy miként fogja fogadni az unokája fiát ;)Hm ha Perselust ennyire szereti,fura de tényleg szereti,még ha egy kicsit betegesen is,de szereti akkor biztos vagyok benne,hogy Haroldot is fogja,főleg ha megtudja,hogy a dédunokája és ráadásul meg mentette az édesapja életét és még vissza is vitte hozzá.Uh,hogy ebből mi lesz Nos a lényeg,hogy oda mennek és megpróbálják belülről elvégezni a dolgot.Már ha persze nem fogják meggondolni magukat.Végül is Voldi bár elég beteges és azt hiszem,hogy miután vissza mentek oda Voldi bá unokáját és dédunokáját bizony hét lakat alatt fogja őrizni de nem fogja őket elárulni,nem fog nekik hazudni és bizony érezni fogják,hogy a kedves nagyszülőtől többet kapnak mint Albustól :)MZ ez nem azt jelenti ám,hogy ezt akarom,de kezdesz megrontani na most mit tagadjam Na te fő gonoszom,tetszett a kis részleted Érdeklődve várom,hogy merre mentek tovább
|
|
| |
mzperx | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 21:39 | Üzenet # 510 |
Írástudó
| Kedves evelyn a kulcsszó a: "van egy másik és sokkal élvezetesebb út is" volt PS.: Ugyan miért gondolnák? Mindkettő makacs, mindkettő szereti feláldozni magát, mindkettőnek hiányzik a nagypapa, és ráadásul Nagikát is otthagyták
Az üzenetet módosította: mzperx - Szombat, 2012-07-21, 21:49 |
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 22:06 | Üzenet # 511 |
Hatodéves
| Oké,ez igaz Nos legalább két lénynek örömet fog okozni,hogy visszamennek.Voldi nagypapi és Nagika
Az üzenetet módosította: evelyn - Szombat, 2012-07-21, 22:09 |
|
| |
mzperx | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 08:46 | Üzenet # 512 |
Írástudó
| Yuppi Smaragd, szeretem hogy nem veszel 180 fokos fordulatot a részeim után, így nem vész el a sötét összhatás. Harryéknak most már csak ki kell találnia mihez kezdenek a kedves rokonnal. remélem azért legalább ők nem lesznek túl gonoszak, hisz a nagypapa sokat változott az utóbbiakban. Viszont van itt két személy, akiknek számolniuk kell a haragjával? a jó Luc, meg a kedves Mordon. Gumbledore meg szerencsétlen jobb ha összekapja magát.
Ps.: Na evelyn kezdek olyanlenni mint te, most ki is ront meg ki??? t
Az üzenetet módosította: mzperx - Vasárnap, 2012-07-22, 08:47 |
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 14:00 | Üzenet # 513 |
Hatodéves
| Nem féltelek én MZ,nem fogsz ennyitől megváltozni Amúgy pedig Smaragd is tenni fog ezért.Hidd el,kettőt pislantsz és már is előtör a fő gonosz és aztán szépen előkerítik Luciust,Mordont és mindenkit aki bántani merte Perselust,aztán kis Sátánom kiélheted magad Nos kicsit kemény érzekés volt.Szegény Harry alaposan megkukult Voldi papi látványától.Még szerencse,hogy előjött Nagika és kihúzta a kátyúból a fiúból.Hm aztán pedig csak egy kis nyöszörgést kellett hallania ahhoz,hogy felébredjen a döbbenetből és azonnal észre vette és szólította is az apját.No hát érdeklődve várom,hogy innen merre tovább Hozzáadva (2012-07-22, 15:00) --------------------------------------------- Üdv itt Aremeh Örülünk,hogy Te is csatlakozol Hm ritkaság számba megy,hogy Voldemort egy hírtől ennyire ledöbben és megnémul Hah tehát most már tudja,hogy Harold Perselus fia tehát akkor az ő dédunokája.Azt is észre kellett vennie,hogy a fiú mennyire aggódik az apjáért tehát nem átverés.Bár kicsit ijedt a fiú,de bátran néz vele szembe.Hm amíg Perselust ellátják addig talán Harry elmondja az ideges nagyszülőnek,hogy bizony Mordon volt az aki így elintézte az ő édesapját.Bár félő,hogy ha elkapják az ex-auror kikotyogja,hogy Harold egyenlő Harry Potterrel de talán erre a Nagyúr magától is rá fog jönni és mivel ő látszólag nagyon is szereti az unokáját így aztán nem fog emiatt kiakadni,sőt hm talán még Dumbledore orra alá is lehetne ezt dörgölni valahogy.Ha már Voldi papi gonosz akkor üssünk már még egy jó nagyot az öregen,ha ennyire nem hisz a saját fiában és el tudta hinni,hogy képes volt meg ölni a gyermekét akkor megérdemelné,hogy a tudomására hozzák,hogy mind a ketten jól vannak,hogy Pers már épül fel azokból a sérülésekből amiket Mordontól szenvedett el és Harry pedig az apja mellett van és ő ápolja.No adtam egy kis teret MZ-nek,hogy gonoszkodhasson
|
|
| |
aena | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 20:05 | Üzenet # 514 |
Harmadéves
Üzenetek: 81
| na most kiváncsian várom a folytatást ha éppen lesz használható ötletem megprobálom magam én is beeverekedni magam
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 21:21 | Üzenet # 515 |
Ötödéves
Üzenetek: 199
| Sziasztok! Kész a részletem Olvasásra bocsájtom. Most hírtelenjében ilyen rövid lett. Kíváncsi vagyok mit fogtok hozzá írni
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 22:19 | Üzenet # 516 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Amy, javítva vagy!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 07:25 | Üzenet # 517 |
Hatodéves
| Csak én emlékszem rosszul, vagy Féregfarkot már rég megette Nagini?
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
MZ | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 07:30 | Üzenet # 518 |
| ez simán csk féreg volt, nem féregfark /a halálfalók közt elég sok van belőlük/
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 07:34 | Üzenet # 519 |
Hatodéves
| Az igaz!
|
|
| |
MZ | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 08:02 | Üzenet # 520 |
| egyébként most látom h igazat kell adnom neked, Tinn véletlenül feltámasztotta őt egy rövid rész erejéig. De ilyen fordult már elő ebben a ficcben
|
|
| |