Scripta Vasárnap
2024-11-24
03:54
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 25 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
AmyDátum: Kedd, 2012-07-17, 12:56 | Üzenet # 481
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Nézd meg szerintem leírtam annál a résznél, ahol Perselus álmában beszél Lilyvel és akkor mondja el Lily, hogy mit mért tett meg persze egy kis töprengés Perstől happy

ScaleDátum: Szerda, 2012-07-18, 11:00 | Üzenet # 482
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Régen írtam már a sztorihoz, de most új bejegyzéssel jelentkezem. biggrin

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

AmyDátum: Szerda, 2012-07-18, 11:35 | Üzenet # 483
Ötödéves
Láttam biggrin Bőszen gondolkodom,hogy mi legyen

Az üzenetet módosította: Amy - Szerda, 2012-07-18, 12:07

ScaleDátum: Szerda, 2012-07-18, 11:39 | Üzenet # 484
Ötödéves
Csak nem megint feladtam a leckét? happy

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-18, 11:41 | Üzenet # 485
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Látom Scale még a végén átkelsz a sötét oldalra, de persze 2 út van:(legalább)
1. ez akár csapda is lehetne, mert Voldi megtudja h. bántani akarják az unokáját és bosszút áll
2. Malfoly kiadja Pitont Mordonnak, és akkor megint 3-on áll a vásár, hogy ki menti meg: a fia, az apja, vagy a nagyapja, hihi

Az üzenetet módosította: mzperx - Szerda, 2012-07-18, 11:44

AmyDátum: Szerda, 2012-07-18, 12:08 | Üzenet # 486
Ötödéves
Hát Scale fel biggrin

ScaleDátum: Szerda, 2012-07-18, 12:08 | Üzenet # 487
Ötödéves
Nekem a második a szimpibb, azon belül is a harmadik verzió. wink Csak hogy még bonyolultabb legyen. angry

(Pillangó-hatás c. film)

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-18, 12:12 | Üzenet # 488
Írástudó
Nekem is Scale, és remélem, ha valaki megelőz a folytatásban, akkor egyetért majd velünk!

ErikaDátum: Szerda, 2012-07-18, 12:27 | Üzenet # 489
Hatodéves
Üzenetek: 374
A leghosszabb részletem hozzáadva. *Erika büszke magára*

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

SmaragdDátum: Csütörtök, 2012-07-19, 00:09 | Üzenet # 490
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Pár lehangoló sor bepötyögve.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

ErikaDátum: Csütörtök, 2012-07-19, 07:04 | Üzenet # 491
Hatodéves
Gonosz Smaragd! cry sob

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

evelynDátum: Csütörtök, 2012-07-19, 09:47 | Üzenet # 492
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Uh Scale édes,ugye nem a sötét oldalt akarod gazdagítani? Kezdek félni vagyis inkább Pitont félteni.Na most az a kérdés,hogy vajon Lucius miért csinálta ezt.Csapdát akart állítani Mordonnak vagy tényleg ki akarja adni a barátját az aurornak.Kezdenek az idegeim rongyosak lenni.Ennyi izgalmat elviselni cool wink Viszont imádom és most nagyon kíváncsian várom,hogy a történet szála merre fog haladni tovább biggrin Vajon mi lesz Perselus sorsa.Remélem,hogy nem esik baja biggrin

Hozzáadva (2012-07-18, 13:39)
---------------------------------------------
Erika drága ez aztán szép volt. biggrin Ha Remus eddig nem tudta,hogy Harold és Harry ugyan az a személy akkor most el fog gondolkozni ezen,mert ugye Harold honnan tudná,hogy Bill veszélyben van ha nem egy látomás miatt.Bár tudhatná máshonnan is,mégis el fogja gondoloztatni ez a dolog meg Sirius fura viselkedése :DRemus mindig okos volt,gyorsan össze fogja rakni a dolgokat csak azt nem fogja érteni,hogy miért játszotta el a fiú halálát Pers.Hm érdekes,nagyon érdekes.Ebből még sok minden lehetséges.a végén még Mordon bá tényleg hoppon marad :)Bár attól félek,hogy MZ ezt nagyon nem hagyná cool Érdeklődve várom a folytatást.Kíváncsi vagyok,hogy mit fogtok ezzel kezdeni smile

Hozzáadva (2012-07-19, 10:47)
Hm,ugye mondtam,hogy Remus okos és el kezd majd töprengeni azon,hogy Harold vajon honnan szerzett tudomást arról,hogy Bill veszélyben van.Harry nagyon el lehet keseredve ha nem tűnik fel neki,hogy Sirius pontosan tudja kicsoda ő és ráadásul azt is,hogy Pers miatta áldozta fel magát.Amint teljesen lenyugszik eszébe fog jutni amit a keresztapja mondott és teljesen le fog döbbeni.Aztán talán beszélgetés címszó alatt kivallatja,hogy mégis honnan innen jól informált és talán nem lesz olyan szinten dühös rá,mint az öregre,végül is Sirius is aggódik és Ő legalább tenni is akar azért,hogy Pers újra ott legyen velük még akkor is ha eddig titkolta előlük az igazságot.Érdekes kis részlet volt biggrin Kíváncsian várom,hogy merre mentek tovább smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

mzperxDátum: Csütörtök, 2012-07-19, 16:39 | Üzenet # 493
Írástudó
RAJTA SCALE!!!!

Hozzáadva (2012-07-19, 17:39)
Igen Smaragd hajlandó volt helyettem is elvinni a balhét, ezért hálám messzire fogja üldözni térben és időben!! ^_^

++++ Az utolsó bejegyzésem Amy tiszteletére

Az üzenetet módosította: mzperx - Csütörtök, 2012-07-19, 18:45

evelynDátum: Csütörtök, 2012-07-19, 18:44 | Üzenet # 494
Hatodéves
MZ miért van nekem olyan érzésem,hogy az a bál nagyon rosszul fog esni Perselusnak?Hm...miért van olyan érzésem,hogy Lucius tervez valamit?Elvégre,hogy úgy mondjam üzletet kötött Mordonnal és nagyon de nagyon nem teszi szimpatikussá,kivéve persze ha Lucius drága átveri az öreget,de sajnos Te nagyon is ragaszkodsz Mordonhoz,ezért valahogy nem tudom azt hinni,hogy Lucius jót akarna a barátjának.Hm viszont ha a bálon elkapják Pitont és Voldemort ezt megtudja akkor az meglehetősen fájdalmas lesz szőke barátunknak.Majd akkor talán elgondolkozik azon,hogy lehet,nem kellett volna elárulnia a barátját.Hm ami Voldemort atyai szigorát illeti,na ezen kiakadtam és vihogtam egyszerre.Ilyen sem történt még velem happy Bellát szeretem a házimanó szerepben látni,megérdemli.Naginit imádom,hogy ennyire védelmezi Perselust és nem bízik Bellában,megjegyzem joggal mert nem kétlem,hogy tenne valamit elég őrült hozzá. smile Szegény Pers azt hiszem miután Mordon kezére kerül már ő maga fog az öreg ex-auror nyakába borulni,hogy végre sikeresen megszabadult kedves nagyapjától úgy,hogy ez még ne is legyen feltűnő wink Mordon pedig attól fog sokkolódni,hogy Perselus Piton borult a nyakába smile Hm nagyon kíváncsi vagyok,hogy merre megy tovább a történet szála smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Csütörtök, 2012-07-19, 18:48 | Üzenet # 495
Írástudó
Evelyn, Smaragdé is az érdem, ő ösztönzött, ezt el kell ismernem! És nagyon örülök h csomó olyan dolgot hozok ki belőled, ami korábban még nem esett meg veled!!! Smaragd is ezt teszi velem!!!!

Az üzenetet módosította: mzperx - Csütörtök, 2012-07-19, 19:12

AmyDátum: Csütörtök, 2012-07-19, 19:10 | Üzenet # 496
Ötödéves
Sziasztok! MZ köszönöm a részletedet. Az enyém is kész lett.Most egy kicsit rövid. Ezt tudtam kihozni belőle. Olvasásra vár.kíváncsi vagyok ki hogyan folytatja.

evelynDátum: Csütörtök, 2012-07-19, 19:29 | Üzenet # 497
Hatodéves
Drága Amy,isteni volt.Bár nagyon tartok tőle,hogy az a bál hogyan fog végződni,de egyben örülök is neki,mert talán lesz lehetősége Persnek egy kicsit kiszöknie,főleg a szigorú nagypapa figyelő szemei elől.Furcsa Luciust ilyennek látni.Annyira nem illik hozzá,hogy így beszél Perselussal.Hm Lucius szerintem a bálra időzítette azt a valamit amit eltervezett,nagy valószínűség szerint Mordon is akkor akarja elkapni Pitont,Pers örül,hogy megszabadulhat egy kis időre Volditól.Nos,akkor röhögnék nagyot ha mindenki tervét keresztül húzná a kedves nagypapa aki szintén meg jelenne a bálon.Így bár Persnek rossz lenne,de hoppon maradna Mordi bácsi is meg Lucius is happy Nekem tetszett.Van egy olyan érzésem,hogy ez az egész hajcihő lassan Pers agyára megy főleg,hogy már a barátja is új hajlong előtte mintha tényleg valami herceg lenne.Pers pedig semmit sem utál jobban mint azt ahogy jelenleg viselkednek vele,de hangosan ugye nem mondhat semmit wink Nagyon kíváncsian várom én azt a bált biggrin Érdekel,hogy Lucius mit tervelt ki,hogy az sikerül-e neki és főleg,hogy mit fog szólni az egészhez Pers és persze a drága nagyapa smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Péntek, 2012-07-20, 07:10 | Üzenet # 498
Írástudó
na jó, akkor a változatosság kedvéért itt egy kis dráma smile smile

AmyDátum: Péntek, 2012-07-20, 07:21 | Üzenet # 499
Ötödéves
happy

ErikaDátum: Péntek, 2012-07-20, 07:56 | Üzenet # 500
Hatodéves
MZ, ez jó volt!

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024