Scripta Vasárnap
2024-11-24
04:12
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 24 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
mzperxDátum: Szombat, 2012-07-14, 23:11 | Üzenet # 461
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Állapot: Offline
happy sob

evelynDátum: Szombat, 2012-07-14, 23:30 | Üzenet # 462
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Jesszusom ez nagyon beteg MZ happy Kis híján lefordultam a székemről a kis fürdőszobai jeleneted miatt biggrin Szegény Pers pedig csak fürdeni akart és kis híján szívrohamot kapott.Nagyon érdekelne,hogy ki akart ott tojásokat rakni.Talán a szép szobai díszítéseknek használt kígyók paráználkodtak?Mert ha igen akkor már most sajnálom Perselust.Állandóan hallgatni ahogy minden kígyó beszélget uh nem lesz neki könnyű.Aztán Nagika érdekes elképzelése van a fürdésről.Jesszus most komolyan Voldi nem hajlandó fürdeni?Hű de guszta ;)Viszont rohadt jót röhögtem. happy Oké ha nem történik valami nagyon gyorsan félek,hogy Pers meg fog ott őrülni hamarosan.Nagyon gáz,ahogy Voldika a nagyapát alakítja.Még azért sem szólt semmit,hogy Pers ilyen öhm tiszteletlenül beszélt vele.Máskor ennek a töredékéért is már minimum cruciatus alatt vergődött volna.Uh nem irigylem Perselust.Uh ha ez így megy tovább oda megyek és kipofozom a lelket is a kedves szomszédaidból drága csak,hogy megnyugodjál.Talán akkor kevésbé leszel kegyetlen Perselussal smile wink Azért érdeklődve várom ám,hogy mi lesz még itt smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-07-15, 01:34 | Üzenet # 463
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Nos, Smaragd megtanult olvasni, ezért törölte a bejegyzését, és a hozzá tartozó kritikát is. book

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

KristineHoltDátum: Vasárnap, 2012-07-15, 12:13 | Üzenet # 464
Főinspektor
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Hová lett ANNA részlete a sztori 10 oldaláról!!!
Választ azonnal!!!

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

ErikaDátum: Vasárnap, 2012-07-15, 12:22 | Üzenet # 465
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Elvitték az ufók!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

KristineHoltDátum: Vasárnap, 2012-07-15, 13:00 | Üzenet # 466
Főinspektor
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Valaki fusson utánuk!!!!

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-16, 16:02 | Üzenet # 467
Ötödéves
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
happy

SmaragdDátum: Hétfő, 2012-07-16, 20:02 | Üzenet # 468
Inspektor
Felkaroltam a törit, mert az utóbbi napokban nagyon el volt hanyagolva szegény.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Hétfő, 2012-07-16, 21:42 | Üzenet # 469
Írástudó
Kedves Smaragd, már megint a legrosszabbat hoztad ki belőlem! Tündérek kössétek fel a szárnyaitokat! wacko

mzperxDátum: Hétfő, 2012-07-16, 21:51 | Üzenet # 470
Írástudó
CSAK ÚGY FINOMAN MEGJEGYEZNÉM, HOGY EMLÉKEIM SZERINT MÉG MINDIG NEM TUDJUK, LILY MIÉRT HAGYTA EL PERSELUST, MIÉRT HALGATTA EL ELŐLE A FIÁT, ÉS HOGY HOGY IS TÖRTÉNT AZ Ő APASÁGA

SmaragdDátum: Hétfő, 2012-07-16, 22:29 | Üzenet # 471
Inspektor
Mily megtisztelő ez nekem biggrin Pedig én csak meghagytam a lehetőséget másnak.

Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Hétfő, 2012-07-16, 22:32 | Üzenet # 472
Írástudó
igen az ördög is mindíg ezt teszi, csak megteremti a lehetőséget, hogy a rosszat válasszuk! smile

SmaragdDátum: Hétfő, 2012-07-16, 22:38 | Üzenet # 473
Inspektor
happy

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-16, 22:43 | Üzenet # 474
Hatodéves
Áh szerencsém,hogy már leadtam Kris-nek a szülinapos mini kihívásos életem első töriét különben most bajban lennék.Annyira szeretném egy kicsit megtekergetni Albus nyakát,és egy kicsit fejbe csapkodni Mordont.Nem hiszem el,hogy az öreg ennyire nem hisz a saját fiában.Jesszusom csak addig tartott ki a fene nagy hite amíg nem közölte vele az ex-auror,hogy találtak egy testet aki hasonlít a fiúra.Ha az öreg nem lenne ennyire hülye*bocsika most ezzel alaposan felhúzott agyilag*akkor elsőként meg akarta volna nézni a testet és meggyőződik arról,hogy egy ügyes hamisítvány.Már kezdtem örülni,hogy végre a sarkára áll az öreg mikor közölte magban,hogy most nem köntörfalaz.Na persze csak éppen az igazat nem mondta el,nem hisz a saját fiában és azzal,hogy Morodonra bízta Perselust a halálos ítéletét írta alá.Áhhh sikerült elérnetek,hogy most olyan szinten gyűlöljem az öreget amilyet még soha az életben nem éreztem,főleg nem az öreg igazgató személyét illetően.Igazán nehéz ám ezt elérni nálam,szóval megyen nektek egy szép piros pont smile Már régebben elhatároztam,hogy ha valaki eléri,hogy ilyen mély megvetést,gyűlöletet érezzek Albus Dumbledore iránt az kiérdemel tőlem nagy gratulációt biggrin Sokszor voltam rá dühös,de amit Ti hoztatok ki belőlem az bizony páratlan smile wink Köszönöm MZ,Smaragd,és nem,nem hibbantam meg,még ha most úgy is tűnik happy Szóval lányok most hogyan tovább wink

(Alban Goodier)

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-16, 22:48 | Üzenet # 475
Hatodéves
Én meg megint az ötletelőben hagytam a kritikám cool Ez a Ti hibátok MZ,Smaragd wink Alaposan kiakadtam az öregre biggrin Gratulálok lányok ilyet sem sikerült még senkinek elérnie nálam smile Ha majd kicsit összekapartam magam akkor hagyok némi értelmes véleményt is biggrin

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Kedd, 2012-07-17, 07:40 | Üzenet # 476
Hatodéves
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Drága, Ev! Mint tudjuk, Dumbli egy idióta! Én már semmin nem lepődök meg vele kapcsolatban!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

evelynDátum: Kedd, 2012-07-17, 09:07 | Üzenet # 477
Hatodéves
Igen, lassan már sem smile MZ és Smaragd a végén jól megedzenek happy

(Alban Goodier)

AmyDátum: Kedd, 2012-07-17, 10:03 | Üzenet # 478
Ötödéves
MZ Szerintem már leírtam,de ha nem akkor majd korrigálom a dolgot. A levélből minden kiderül szerintem vagy lehet az is, hogy maga Lily mondja el a fiának majd még eldöntöm ha megjön az ihlet most erre várok biggrin Vagy Scale is kezébe veheti az irányítást

Az üzenetet módosította: Amy - Kedd, 2012-07-17, 10:40

AmyDátum: Kedd, 2012-07-17, 10:41 | Üzenet # 479
Ötödéves
happy

MZDátum: Kedd, 2012-07-17, 10:57 | Üzenet # 480
Csoport: Vendégek

Szia Amy, huh, bocs, ha te már leírtad, akkor nem szóltam. Már nem igazán emlékszem mindenre, amit korábban írtunk happy

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024