Scripta Vasárnap
2024-11-24
06:34
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 23 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
mzperxDátum: Szombat, 2012-07-14, 11:59 | Üzenet # 441
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Állapot: Offline
Jóóó, remélem szereti az elektromos kábelt is!

ErikaDátum: Szombat, 2012-07-14, 12:00 | Üzenet # 442
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Két rossz tévé kábeljét már leamortizálta! evil

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

AmyDátum: Szombat, 2012-07-14, 12:50 | Üzenet # 443
Ötödéves
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Nekünk Németjuhász kutyusaink vannak Azokat is beszolgátahatom ha gondold

KristineHoltDátum: Szombat, 2012-07-14, 12:59 | Üzenet # 444
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Viheted a Zafrinát is, igaz nem Német Juhász - ellenben Angol Bullterrier happy

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

AmyDátum: Szombat, 2012-07-14, 13:02 | Üzenet # 445
Ötödéves
Az Komoly

ErikaDátum: Szombat, 2012-07-14, 13:05 | Üzenet # 446
Hatodéves
Látod, MZ, összefogunk a nyugalmadért! biggrin

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

evelynDátum: Szombat, 2012-07-14, 14:45 | Üzenet # 447
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Ez ismerős,csak az én szomszédom dobol, angry szóval megértelek.Nos az én kutyám egy németjuhász és ír farkas keverék,szép nagy jószág ha kell én is kölcsön adom smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szombat, 2012-07-14, 15:10 | Üzenet # 448
Írástudó
Köszönet mindenkinek, ha jol látom most már egy egész falkáravaló kutyus van,

evelynDátum: Szombat, 2012-07-14, 15:28 | Üzenet # 449
Hatodéves
Oh édes istenem surprised Mit csináltatok szegény Billel?Jesszus hányszor kellett szerencsétlenek meghalnia?Mz,Smaragd,TI nagyon gonoszak vagytok angry Úgy reménykedtem benne,hogy életben maradhat.Amy jó ötlet volt a bájital,nekem kimondottan tetszett az ötlet,ahogy Erika álom vagy inkább rémálom ötlete is,de erre jön a két legördögibb ördög és mindent tönkre tesz.Pedig annyira jó lett volna ha Bill életben marad.A bájitalos résznél pont azon gondolkoztam,hogy másnap amikor Bill felébred akkor szépen be avathatta volna a kis csoportot,hogy Perselus a látszat ellenére még mindig a jó oldalon áll.annyira szerettem volna.Az álmos rész is remek lett volna,Molly mivel amúgy is ki van készülve mert úgy hiszi az ő kis Harryje halott teljesen érthető ha valamelyik fiáról is azt álmodja,hogy meghal de aztán felébred és miután Bill elmondja,hogy nincs semmi baja Molly megnyugszik.Erre jön a két fő gonoszunk és nem ám csak simán megölik hanem Inferust csinál belőle,hogy aztán még eltemetni se lehessen.Teljesen meg vagyok döbbenve surprised Uh ezek után tényleg senki nincs biztonságban.Hm tetszett viszont az a rész amikor Voldi bemutatta az utódját.Hehe milyen büszke rá és nem is sejti,hogy közben meg ellene szervezkedik.Amúgy Voldi azt mondta,hogy Bill bántotta az unokáját ezért kell meghalnia de én nagyon szeretném tudni,hogy mikor és mivel bántotta meg Perselust,mert szerintem semmivel.Na most már csak egyet kérek a két FŐ GONOSZ-tól,ne essen baja Harrynek,Perselusnak,Minervának és lehetőleg Siriusnak és Remusnak.De az első három személynek semmi esetre sem eshet bajuk.A többit rátok bízom.Őket megvédik a TÜNDÉREIM!!!Uh kezdem azt hinni,hogy nem szabad ötleteket adnom a kritikámba mert tutira valahogy felhasználják rossz célokra wink Komolyan kezdem azt hinni,hogy szűk szavúra kéne fognom magam,de az úgy sem menne,szóval maradok olyan amilyen és közben lerágom a körmeimet,hogy MZ és Smaragd a két ÖRDÖG mit fog kitalálni wink De egy kicsit már tényleg szenvedhetne Dumbledore is.Megint meghalt valaki és ő mit tesz?Semmit..csak szomorúan megállapítja,hogy még egy jó embert vesztett a világos oldal.Arra is kíváncsi vagyok,hogy tud-e már az újság cikkről,hogy a fia megölte Harry-t.Bár azt hiszem ő nem hinne a cikknek.Hm valahogy az az érzésem,hogy menet közben valahol elvesztettem a hitem az öregben.Ti nem így látjátok?Az elején még nem akartam,hogy szenvedjen de közben eljutottam odáig,hogy most már szinte mindig arra buzdítok mindenkit,hogy valahogy őt is szenvedni lássam,de sehogy sem jön össze. happy Nos érdeklődve várom,hogy mit fogtok még kihozni ebből az egészből és merre mentek tovább biggrin

(Alban Goodier)

Az üzenetet módosította: evelyn - Szombat, 2012-07-14, 15:34

evelynDátum: Szombat, 2012-07-14, 15:36 | Üzenet # 450
Hatodéves
Ja,most már csak a falka vezért kéne megválasztani biggrin

(Alban Goodier)

MZDátum: Szombat, 2012-07-14, 15:38 | Üzenet # 451
Csoport: Vendégek

az nem is kérdés hogy ki lesz!
természetesan aki először esik neki a kábeleknek!

evelynDátum: Szombat, 2012-07-14, 15:42 | Üzenet # 452
Hatodéves
Oké akkor majd értesíts,hogy melyik kutyusnak áll szanaszét a bundája.Az tuti neki esett a kábeleknek happy

Hozzáadva (2012-07-14, 16:42)
---------------------------------------------
Öhm és ha a kábelek nem a földön vannak hanem a falon vezetéknek való csatornába mennek,akkor mi lesz ;)A kábeleket akkor nem fogják elérni a kutyák smile

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szombat, 2012-07-14, 15:45 | Üzenet # 453
Hatodéves
Matyi nagyot ugrik! biggrin Különben is, majd egymás hátára állnak, úgy biztos, hogy elérik! happy

evelynDátum: Szombat, 2012-07-14, 15:47 | Üzenet # 454
Hatodéves
Uh ezt most elképzeltem happy

(Alban Goodier)

AmyDátum: Szombat, 2012-07-14, 16:01 | Üzenet # 455
Ötödéves
Huha Ez aztán a terjengős kritika! Nagyon szépen köszönjük Evelyn biggrin Nem tudom a többiek,hogy folytatják arra én is kíváncsi vagyok

Az üzenetet módosította: Amy - Szombat, 2012-07-14, 16:02

mzperxDátum: Szombat, 2012-07-14, 17:10 | Üzenet # 456
Írástudó
Sziasztok, rájöttem, hogy azzal is megelégszem ha a két idióta kamaszt tépik szét, ma kb négy körül átmentem (falka nélkül) és igencsak visszafogottam kértem őket, h halkítsák már le azt a k...va hevimetált, mert lerobban a fejem a csukott ablak mellett, de azt mondták, hogy nem is hangos, és a többi szomszédot nem zavarja, úgyhogy ne pattogjak, szóval holnap aszem nekiküldöm a családot a szüleiknek evil

evelynDátum: Szombat, 2012-07-14, 17:18 | Üzenet # 457
Hatodéves
Uh nem irigyellek.Én nagyjából úgy indítok egy ilyen beszólás után,hogy elhelyezek a szeme alatt egy szép monoklit.Mit érdekeljen engem,hogy a többi szomszéd mit csinál.Lehet,hogy csak simán nem foglalkoznak velük vagy nem is mernek szólni a bömbölő zene miatt.Ha már közösségeben élünk akkor legyünk már tekintettel a másikra.Nálunk a szomszédba vettek egy átkozott trambulint és azon ugrálnak a kölykök és közben jó hangosan visonganak.Hát én is eléggé ott tartok,hogy átmegyek egy husággal.

(Alban Goodier)

ErikaDátum: Szombat, 2012-07-14, 18:57 | Üzenet # 458
Hatodéves
Egy kicsit írtam a törihez. Nem Weasley szemszög!

evelynDátum: Szombat, 2012-07-14, 19:09 | Üzenet # 459
Hatodéves
Juhé és Erika vissza kanyarodott oda,hogy Nagini felkereste Harryt.Hm és igen Harry ki is használta,hogy tud üzenni az apjának.Most pedig nagyon érdekel,hogy mi is zajlott Minervánál mikor Harry kiment.Érdekelne a beszélgetés és az,hogy Siriusék mit fognak tenni.Mordonról már nem is tudom,hogy mit merjek mondani.Mindegy a két fő ördög úgy is tesz valami olyat amitől megint a hajunkat fogjuk tépni wink Szóval tudjuk,hogy Mordon az igazgató irodájába ment utána,de mit mondott el nekik Minerva és hogyan reagáltak rá.Mordon tudjuk,hogy miként vélekedik,neki csak a bosszúja fontos.Azért remélem,hogy a végén még sem fogja tudni elérni Perselust olyan szinten,hogy beválthassa a bosszúját.De Siriusék mihez fognak kezdeni.Hiszen ők is ki akarják hozni onnan Perselust.Nos kíváncsian várom,hogy mit fogtok kihozni ebből.Jó sokféle beszélgetés és reakció lehetséges.Érdekel,hogy most merre mentek tovább smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szombat, 2012-07-14, 22:39 | Üzenet # 460
Írástudó
következik Nagika fürdőszobai kalandja

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024