Scripta Vasárnap
2024-11-24
02:55
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 17 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
mzperxDátum: Szombat, 2012-07-07, 14:11 | Üzenet # 321
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Állapot: Offline
Én is írtam hozzá - evelyn nagy bánatára -, de ti csajok most nagyot alkottatok elöttem!

mzperxDátum: Szombat, 2012-07-07, 14:15 | Üzenet # 322
Írástudó
Amy Scale, nagyok vagytok, látom azért Lilyt visszacsempészted, de csakazért se fejezem be azt a szálat, az a tiétek :-)
Scale ügyi vagy h behoztad a Weasey-ékat, és hogy az a hír megjelent a prófétában! Hát egyrészt ebből most Albus is nehezen mossa ki a fiát, különösen ha Harryt nem akarják felfedni. Perselus meg szegény tkpen most pont Voldi mellett van a legnagyobb biztonságban, mert a fény oldala kicsinálná amiért megölte a megváltójukat.

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 14:52 | Üzenet # 323
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
MZ te egy nagyon ördögi személy vagy,ugye tudod? smile wink Ahá most már tudom,hogy Perselus miként is fogja megérteni Nagikát.Szóval elfedték az örökségét mikor még csecsemő volt és most Voldi feloldotta így mikor felébred már fogja érteni és beszélni a párszaszót.Ez nagyon furmányos ötlet volt,de nagyon is lehetséges.Akkor viszont Harry is ezért beszéli és nem azért mert Voldi megtámadta mikor egy éves volt.Azért kíváncsi lennék,hogy mit is szólna Voldika ha rájönne tulajdonképpen a saját dédunokáját támadta meg egy éves korában és jelenleg is úgy tudja,hogy már halott.Szegény Nagini alaposan megszenvedi az ebédjét happy Uh Minerva pont a lehető legrosszabb embertől kér segítséget.Azért remélem,hogy fel fedi előtte az igazságot is ha már a segítségét kéri.Nagyon nem tetszik nekem ez a Mordon,az az ördögi kacaj minden volt csak megnyugtató nem.Úgy érzem,hogy tényleg Voldi mellett van most a legnagyobb biztonságba szegény Perselus.Azért reménykedem benne,hogy lesz neki segítsége máskülönben Mordon nem lesz szívbajos megátkozni szerencsétlent.Viszont imádom,hogy Minerva ennyire nagyon büntetni akarja Albust,megérdemli az öreg.Hogy ebből mi lesz?Hjaj már előre félek vagyis inkább féltem Perselust.Úgy érzem,hogy még korán sincs vége a szenvedéseinek.Ahogy Harry is még sokat fog szenvedni.Kíváncsian várom Minerva és Mordon beszélgetését.Bár nagyon nem örülök neki wink

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 14:54 | Üzenet # 324
Hatodéves
MZ nagyon gonosz vagy smile Hát nem lehet téged elterelni a Mordon száltól?Pedig nagyon igyekeztem happy No de majd Amy és Scale kiegyenlítik a mérleg nyelvét smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szombat, 2012-07-07, 15:06 | Üzenet # 325
Csoport: Vendégek

Evelyn, ha személyesen is ismernél, akkor tudnád, hogy patáim, meg farkincám is van és épp növőben van a szarvacskáim :-)

AmyDátum: Szombat, 2012-07-07, 16:02 | Üzenet # 326
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Megpróbáljuk majd Evelyn happy

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 16:45 | Üzenet # 327
Hatodéves
biggrin

(Alban Goodier)

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 16:57 | Üzenet # 328
Hatodéves
Aszem ehhez nem kell,hogy személyesen ismerjelek.A kis részleteid magukért beszélnek happy

Hozzáadva (2012-07-07, 17:57)
---------------------------------------------
Scale hát ez nagyon jó lett.Lucius igazi Mardekéros smile A saját és a családja jövőjét tartja szem előtt és minden további nélkül feláldozná a barátját.Ez azért fájt.Én szeretem ha Lucius akkor is hűséges a barátságukhoz ha kiderül,hogy ellentétes oldalon állnak.Szóval a kreált emlék amit gondolom azon csinált Pers,hogy ha Voldi a fejébe néz akkor ne legyen kétsége afelől,hogy az igazat mondja.Nos érdekelne,hogy miért hullott darabjaira az egész amikor Lucius megnézte és éppen ki jött volt na az emlékből.De az még jobban érdekelne,hogy ha Lucius megtudta,hogy Harry apának szólította a férfit akkor nyilván nem is ölte meg,akkor viszont mi célja volt azzal,hogy transzfigurált egy testet és névtelenül szólt a Prófétának erről a hírről.Ezek szerint nem Voldi akarta,hogy a Próféta címlapon hozza.Érdekelne,hogy mik Lucius tervei ezekkel a lépésekkel,mert van neki ez biztos wink Nos lányok rajtatok a világ szeme.Merre tovább? smile

(Alban Goodier)

ScaleDátum: Szombat, 2012-07-07, 17:16 | Üzenet # 329
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Ezt a részt leginkább azért írtam, hogy kiküszöböljem az előbbi hibát, amiért ugrottam egy napot azzal a prófétás hírrel. De amúgy szerintem azért jó is, hogy Lucius is visszajött, hiszen Mordon mégiscsak vele alkudozott, neki is kell lépéseket tennie, hogy jól jöjjön ki ebből az egészből. Én is kíváncsi vagyok, a többiek merre viszik Lucius útját. smile

Ja, én tudom miért hullott szét az emlék, vagy legalábbis van mivel magyaráznom. wink

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 18:07 | Üzenet # 330
Hatodéves
Remélem,hogy azt a magyarázatot meg is fogod írni,hogy én is tudjam smile Oh és kíváncsi vagyok,hogy Lucius mennyire lesz gonosz biggrin Bennetek van minden reményem,mert MZ és Smaragd eléggé gonoszkák smile wink

(Alban Goodier)

ScaleDátum: Szombat, 2012-07-07, 18:39 | Üzenet # 331
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Ja, hát igen, azt nem írtam meg. XD Én Lilyvel magyarázom; mivel annyira koncentrált rá, ezért azt már meg sem érezte, hogy valaki behatol az elméjébe. Mondjuk lehet, hogy ez elég gyenge magyarázat, de ezt találtam ki rá hirtelenjében. biggrin Én sem szeretem, ha Lucius túl gonosz, szóval én nem fogom gonosznak írni. Aztá, hogy Amy mit fog írni nem tudom. Lehet, hogy beindul nála valami, és Ördöggé formálja Lucit. happy

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

AmyDátum: Szombat, 2012-07-07, 19:07 | Üzenet # 332
Ötödéves
Nem hiszem Scale! Habár kitudja wink lehet, hogy elkap az ihlet és mégis gonosszá formálom biggrin Bár én sem szeretem, ha túl gonosz happy Mondjuk nekem nem a szívem csücske, de azért én nem írnám ördögire azt valahogy Voldiról tudom elképzelni, de lehet, hogy változik a véleményem. A Lily-s magyarázatod nagyon jó, mert én is ezen gondolkodtam happy , hogy ezért juthatott be Lucius Könnyedén az elméjébe, meg persze a nap eseményei is hozzájárúltak a védelem felmondásához.

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 19:28 | Üzenet # 333
Hatodéves
Azért ne formáld túlságosan gonosszá,oké? biggrin Legalább Lucius aki a barátja ne legyen már nagyon gonosz vele.Elég ha rászabadítják Mordont és ott van neki Voldemort biggrin

(Alban Goodier)

AmyDátum: Szombat, 2012-07-07, 20:14 | Üzenet # 334
Ötödéves
Oké Scale! Rajtad áll, hogy folytasd biggrin

Hozzáadva (2012-07-07, 21:14)
Nem fogom happy Evelyn

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 20:40 | Üzenet # 335
Hatodéves
Köszönöm Amy pray

(Alban Goodier)

AmyDátum: Szombat, 2012-07-07, 22:16 | Üzenet # 336
Ötödéves
Szívesen happy

Hozzáadva (2012-07-07, 23:16)
Kész lett a részletem biggrin

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 23:07 | Üzenet # 337
Hatodéves
No igen a nagy kérdés itt a hogyan.Tehát Lily végig szerelmes volt Perselusba csak nem akart csalódást okozni Jamesnek.Hm úgy látom Pers nagyon haragszik még mindig Albusra és ez sokáig így is lesz.Legalább Lily magyarázattal szolgált.Megnyugtatta,hogy Harry biztonságban van Minervánál de szüksége van az apjára is.Örülök,hogy Lilynek sikerült meggyőznie,hogy menjen vissza a fia mellé és ne dobja el a lehetőséget,hogy boldog lehessen és az apja lehessen a fiúnak.No és végre bevallotta,hogy szereti a fiát még akkor is ha csak álmában de akkor is bevallotta.A kérdés,hogy miként fog tudni kijutni onnan és ha ezt megtette akkor mit fognak kezdeni azzal a hírrel,hogy megölte állítólag Harryt.Nos az is igaz,hogy ezt könnyen meg lehet oldani csak le kell szedni a fiúról a bűbájt és ki kell állni a közvélemény elé és elmondani,hogy a fiú él és nem mellesleg a fia.De attól tartok,hogy Volditól nem lesz olyan egyszerű elszökni.Megszállottan maga mellett akarja tudni az unokáját.Ajajjj remélem,hogy Siriusék tudnak neki segíteni.A gondot Voldemorton kívül Mordon jelenti.Nos lányok érdeklődve várom,hogy miként próbálkozik majd Perselus onnan kijutni.Köszönöm Amy biggrin

Hozzáadva (2012-07-08, 00:07)
Hm arra is kíváncsi vagyok,hogy Lucius fog-e beszélni Perselusal vagy csak úgy stikában tervezgeti a saját terveit amik majd jól jönnek neki,hogy védje magát és a családját.Talán most,hogy tudja Harry a barátja fia nem fog neki keresztbe tenni.Hm talán még segítene is neki.Érdeklődve várom miként haladtok tovább lányok smile

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-07-08, 10:35 | Üzenet # 338
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Egy észrevétel Amy bejegyzésével kapcsolatban:
"- Lily nem a te hibád volt az, hogy nem tudtam Harryről, hanem Albusé, ha hamarabb értesülők erről a tényről, akkor minden másként lenne. Megbocsájtok." - Ez nem pont így volt, hiszen Lily, meggondolta magát a levél átadásával kapcsolatban, csak előbb meghalt, mintsem, hogy Dumbi vissza tudta volna adni neki.
Az meg már a személyes véleményem, hogy senki nem lenne ennyire megbocsátó, Piton meg pláne nem az a fajta, inkább a rágódós. (Legalábbis nálam.) Hisz képes volt évekig utálni egy vétlen gyereket az apja bűnei miatt, és ezt az a tény sem nagyon ellensúlyozta, hogy Lily fia is volt.
A lényeg, hogy ezt a mondatod, vagy át kéne fogalmazni, vagy beilleszteni egy pár gondolatot, hogy Piton miért bocsát meg ilyen hamar.
wink

------------------------

Msn-en megtalálsz good

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Vasárnap, 2012-07-08, 11:38 | Üzenet # 339
Írástudó
Szívemből szóltál Smaragd! én se bocsátanák meg Perselus helyében egykönnyen Lilybek ha egyáltalán megbocsájtanák (mindentől függetlenül az, h. mindezek után Lily avval a fiúval járt és ment hozzá, akiről tudta, hogy mennyire kegyetlen volt barátaival egy gyengébb fiúhoz /mert Piton igeni gyengébb volt, hisz egyedül volt/, és ezek után ők négyen jó barátok lettek, míg Perselusnak nem tudott adni egy 2. esélyt a barátságra), se Albusnak.

AmyDátum: Vasárnap, 2012-07-08, 11:40 | Üzenet # 340
Ötödéves
Rendben Smaragd, kijavítottam köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem biggrin Remélem érthető a magyarázatom biggrin és nem egy fatális tévedés biggrin

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024