Scripta Szombat
2024-11-23
23:54
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 15 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 18:44 | Üzenet # 281
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Látom vetted a lapot MZ biggrin Nagyon jó lett a trónusról való lesétálás...

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Péntek, 2012-07-06, 18:47 | Üzenet # 282
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
smile köszönöm, h megteremtetted a lehetőséget, h megírhassam! smile

Kriszti tőled ezt bóknak veszem! Nagikát akkor is megérte megírni tongue

SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 18:53 | Üzenet # 283
Inspektor
Szívesen. Msn?

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Péntek, 2012-07-06, 19:11 | Üzenet # 284
Csoport: Vendégek

sajna most nem megy, vidéken vagyok korlátozott nettel cry

SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 19:17 | Üzenet # 285
Inspektor
Kár sad Akkor majd legközelebb.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2012-07-06, 19:38 | Üzenet # 286
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Köszönöm szépen mz pray Ez így még is jobb mint amit Perselus akart elérni.Azért még mindig sajnálom szegényt.Uh úgy látom,hogy a halálfalók többsége Perselus halálát akarta.Gondolom,hogy ezáltal előbbre jussanak azon a bizonyos ranglétrán.Voldemort hm levonulása a trónjától Pers elé igazán drámai hatást kelthetett főleg a nagy csendben.Az egészben azon vigyorgok,hogy az összes halálfaló szerintem nem érti az egészet.De szegény Perselus nem csodálom,hogy elájult,ennyi sokkot már ő sem képes elviselni.No igen az egyik rosszból átment a másik rosszba.De legalább még életben van,még akkor is ha szegénynek az elméje felmondta egy időre a szolgálatot.Most elképzeltem,hogy Voldemort szépen a karjaiba kapva az ájult bájitalmestert,döbbent halálfalókat hátrahagyva elviszi a már előre kialakított lakosztályába,lefekteti az ágyba,szépen betakargatja aztán ott ül mellette amíg magához nem tér,hogy aztán még jobban lesokkolja szegény Perselust.Remélem,hogy valaki kimenti onnan,hogy vissza térhessen a fia mellé.Hálás köszönet mégegyszer biggrin Bár innen is sok felé lehet tovább menni,remélem a bájitalmester nem fog szenvedni és nem fog elhalálozni.Érdeklődve várom,hogy miként megy innen majd a folytatás biggrin

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

MZDátum: Péntek, 2012-07-06, 20:07 | Üzenet # 287

Drága evelyn megint igazad van, én is kíváncsi vagyok, mit írnak a többiek. ugyanakkor sztem ez egy soha vissza nem térő alkalom Perselusnak, h legyőzze Voldemortot, aki most teljesen megbízik benne és vsz mindent megtenne h megnyerje végleg magának. most elpusztíthatja. s talán még harrynk se kell majd szembeszállnia vele, Kérdés Dumbi mit szól majd ha meghallja h a fia megölte az unokáját??? cool

KristineHoltDátum: Péntek, 2012-07-06, 20:14 | Üzenet # 288
Főinspektor
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
ÁÁÁ... megen remekeltetek Csajszik!!

MZ! Veheted bóknak happy

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája

SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 20:23 | Üzenet # 289
Inspektor
Bizony MZ, igazad van biggrin Piton a lehető legjobb helyen van, különben is ki kell próbálnia a szép szobáját, amit Voldi készített neki smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2012-07-06, 20:32 | Üzenet # 290
Hatodéves
Hah épp ez a szép ebben a sztoriban,nem igaz? Kíváncsi voltam,hogy mi fog történni mikor Minerva visszatér az iskolába Harryvel és most Smaragdnak hála ezt is megtudtuk biggrin A levél jó ötlet volt Perselustól mert így legalább tudják,hogy hol kell keresniük.Szegény fiú,annyira tudtam,hogy maga alá zuhan ha megtudja,hogy az apja elment.Most Minerva tényleg olyan mint ha a fiú nagymamája lenne.Ez nagyon tetszik és hívta Siriusékat.Szegény Remus össze van zavarodva alaposan,de Sirius mivel ő tudta,hogy Harry Perselus fia így aztán Minerva unokájának kiléte sem titok előtte,és igazán rendes tőle,hogy nem fedi fel a turpisságot.Ilyennek szeretem Sirius,most bebizonyította,hogy igen is jó ember és nem kérdez semmit hanem megy,hogy visszavigye Harrynek az apját.Na igen Albusra leszek kíváncsi ezek után mit fog tenni.Ami még eszembe jutott a két sérült manó meg ott maradt egyedül a kúriában?Hm velük mi lesz? Most elgondolkoztam ám.Albus nem fogja úgy tudni,hogy a fia megölte az unokáját hiszen Minerva azt mondta Siriuséknak is,hogy a suliban van csak nem fogadhat látogatót,bár ez még nem jelenti azt,hogy Albusnak ez fog a fülébe jutni.Viszont MZ-nek igaza van,ez tényleg remek alkalom lenne Perselusnak,hogy megölje Voldemortot ha már ennyire a megszállottja lett,viszont ahhoz először meg kéne tudnia szegénynek,hogy ő a nagyapja és még ezt is ki kéne hevernie,hogy aztán terveket szövögethessen,hogy miként tudná elintézni és közben Siriusék is tudnának neki segíteni.Így ráébredne Perselus,hogy azért még van akiben megbízhat és van miért és ami a legfontosabb van kiért élnie.Hm például meglátogathatná őt Lily szelleme amíg eszméletlen és elmondhatná neki,hogy a fia mennyire maga alatt van mert ő ezt az utat választotta és elmondhatná neki,hogy kik azok akikben teljesen megbízhat.Ez azért is lenne jó,mert legalább Lily tartaná benne a lelket ha lenne aki tudatosítaná benne,hogy a fia nem fog boldogan élni ha az apja azért hal meg,hogy neki legyen élete és legyen jövője.Ezt meg tehette volna másként is,de erre rá kéne valakinek döbbentenie.No kislányok innen merre tovább? biggrin Érdeklődve várom smile

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 20:38 | Üzenet # 291
Inspektor
Igen, a manókat jól otthagytuk biggrin Na, de nem lehet mindent egyszerre biggrin

Ciryl Vernon Conolly

MZDátum: Péntek, 2012-07-06, 20:44 | Üzenet # 292

És akkor szegény megszálott Mordonról is megfeledkezett mindenki, nehogy azt higyjétek, h. hagyni fogom! cool

Ami meg a szobákat illeti...

Lehet szavazni happy

evelynDátum: Péntek, 2012-07-06, 20:54 | Üzenet # 293
Hatodéves
MZ drága én nem feledkeztem meg Mordonról csak épp taktikai okokból kifolyólag nem említettem meg,hátha Te is elfejted happy Hm a szavazatommal azt hiszem még várok happy

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 20:58 | Üzenet # 294
Inspektor
Nekem jöhet minden, ha nem tetszik majd úgy is kanyarítok a történeten biggrin

Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Péntek, 2012-07-06, 21:07 | Üzenet # 295
Írástudó
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Helyes! Ez a megfelelő hozzáállás! Legalább nem törik meg a történet lendülete biggrin
Közben ideírtam még a kis kedvencemet (szigorúan 18-as rész)

SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 21:16 | Üzenet # 296
Inspektor
A te hibád, hogy még nem vagyok lent a kutyával! biggrin Köszönet Nagikáért, de most már tényleg lemegyünk, mielőtt remélhetőleg elered az eső smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2012-07-06, 21:16 | Üzenet # 297
Hatodéves
Jesszus mz surprised Én kezdem imádni a Te Nagikádat,de azért ez... surprised Az a kis patkány aki elárulta a Potter házaspárt az ebédje volt,vagy ő volt a desszert?Amúgy nem csodálom,hogy szegény kígyónak csikorog a hasa,én azt a patkányt még egy kígyónak sem adtam volna,hogy egye meg,annál még egy kígyó is jobbat érdemel smile

(Alban Goodier)

MZDátum: Péntek, 2012-07-06, 21:31 | Üzenet # 298

Ugyan Smaragd! Direkt rövidet írtam, csakis a kutyus kedvéért angel

Hmmm aszem ezt elírtam, de mondjuk amióta Voldi így elhanyagolja neki ez a lakoma volt a mennyország, főleg ha jó pontokat is szerezhet vele wink

Féregfark azt kapta amit megérdemelt!

evelynDátum: Péntek, 2012-07-06, 21:56 | Üzenet # 299
Hatodéves
Ezzel egyet értek biggrin Már csak az a kérdés,hogy Nagika,hogy fogja magát megértetni az ő Sötét Hercegével smile

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 22:02 | Üzenet # 300
Inspektor
Köszi MZ, ez írtó rendes volt tőled, hogy gondoltál ránk biggrin
Evelyn, hát majd megoldjuk wink

Ciryl Vernon Conolly

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024