Ötletek és Kritikák
|
|
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 15:36 | Üzenet # 361 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
| Hehehe Scale tényleg alaposan belezavart de én imádtam Legalább előkerült az öreg.*Hangosan röhög*Most komolyan rózsaszín talár?Szegény nagyon ízlésficamos Hah és akkor most vajon Mordon mihez fog kezdeni?Főleg ha megtudja,hogy bizony Perselus az ő régi jó barátjának a fia.Most roppant kíváncsi vagyok,hogy ki fog beszélni Mordonnal,hogy megtudja-e az igazságot és főleg,hogy Minerva miként fog viselkedni Albussal?Minervát szeretem különösen mert anyai érzései vannak Perselus irányába ami jó dolog tekintve,hogy Minerve mennyire kemény és szívós asszony.De lányok mi van szegény manókkal?Nagyon megfeledkeztünk róluk.De jó volt olvasni ezt a kis részt és jót mulatni Albus öltözékén.
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Amy | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 16:09 | Üzenet # 362 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
| Sziasztok! kész a részletem Lehet olvasni, remélem nem lett ostobaság,de most ezt tudtam írni.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 16:21 | Üzenet # 363 |
Hatodéves
| Drágám ez remek lett,de hiába megy oda Nagini hiszen Harryt elvitte magához Minerva.Kivéve persze ha a fiú pont akkor megy vissza megnézni a manókat amikor Nagini megérkezik.Egyszerűen imádom ezt a kígyót főleg amikor csak úgy fogja magát és hátat fordít a Nagyúrnak Perselus okos férfi,remélem sikerül barátságot kötniük és a kígyó segíteni fog neki amennyire csak tud.Jó lenne ha már Perselusnak is megvan a képessége arra,hogy beszéljen a kígyókkal és ha már Nagika is annyira szeretne a barátja lenni.Az biztos,hogy Perselus nem fogja úgy kezelni őt mint Voldemort,szerintem Pers meghálálná a segítséget.Még akkor is ha egyenlőre csak a postás szerepét töltené be Ígéretes barátság kezdete ez,reméljük Nagika nem fogja elárulni újdonsült gazdáját. Oké most már csak a manók és Siriusék hiányoznak. Kíváncsian várom,hogy mit fogtok kihozni ebből lányok
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Amy | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 16:35 | Üzenet # 364 |
Ötödéves
| Tényleg.El is feljtettem, hogy Harry-vagyis Harold-már a Roxfortban van Kíváncsian várom én is mit hoznak ki ebből a többiek a Roxfortba ugye nem mehet hiszen megőlnék, ha csak meglátják mielőtt az üzenetet átadná Harrynek Az meg persze egyik félnek sem lenne jó
Az üzenetet módosította: Amy - Kedd, 2012-07-10, 16:35 |
|
| |
Amy | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 19:01 | Üzenet # 365 |
Ötödéves
| Sziasztok! kész a részletem Lehet olvasni, remélem nem lett ostobaság,de most ezt tudtam írni.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 20:17 | Üzenet # 366 |
Hatodéves
| Áh most komolyan nem tudom eldönteni,hogy örüljek vagy ne annak,hogy ilyen szinten le lett pattintva az öreg.Bár mulatságos volt látni,hogy a bölcs öreget ilyen nyilvánvalóan majd nem,hogy el küldték a fenébe Nos Mordon ki van éhezve a bosszúra de attól tartok,hogy ő maga is bosszúnak lesz az áldozata ha bántani merészeli Perselust és nem ám Albus miatt hanem Minerva lesz az aki seggbe fogja rúgni ha bántatni merészeli.Legalábbis nekem most ez az érzésem vele kapcsolatban.Minerva jobban törődik és jobban szereti őt mint a saját apja.Azért ez már sokat elárul.Viszont kíváncsi vagyok,hogy mit fog mondani neki Minerva és mit fog Albus.Hm Nagikának találkoznia kell Harryvel és mivel Minerva magukhoz viszi Mordont talán Harry vissza megy a kúriába a két manóhoz és akkor lesz lehetősége a kígyónak beszélni a fiúval.Most már csak arra vagyok kíváncsi,hogy Sirius és Remus eközben mi a fenét csinálnak.Vajon ők,hogy akarják megtalálni Perselust.Én csak abban reménykedem,hogy Mordon nem lesz egyedül Perselussal mikor megtalálják hanem ott lesznek Siriusék is akik meg tudnák védeni az aurorral szemben.Bár kétlem,hogy védelemre lenne szüksége azért jó tudni,hogy még is vannak akikre számíthat,még akkor is ha Pers ezzel még nincs tisztában.Vagyis,hogy pontos legyek az egyetlen akire úgy gondolja,hogy számíthat az Minerva és a fia.Jajjjj de kíváncsi vagyok arra a beszélgetésre Érdeklődve várom,hogy mit fogtok kihozni azokból a bizonyos beszélgetésekből Hozzáadva (2012-07-10, 21:17) --------------------------------------------- Jaj de kis cseles Azért kíváncsi vagyok,hogy mordon ki fogja-e szúrni vagy sem.Mert ugye egy dolgot azért el lehet mondani róla azt,hogy eléggé paranoiás és állandóan figyel a környezetére.Tehát Albus kémkedni akar.Van ám bőr a képén rendesen.Még,hogy a nagyobb jó érdekében.A bölcsessége addig már nem terjed ki neki úgy látom,hogy pont,hogy azzal nem fogja tudni vissza hódítani a szerelmét,hogy a nagyobb jóért felkiáltással teszi tönkre mások de ami a legfontosabb a saját fia életét.Minervát nem fogja vissza kapni ha ezt így folytatja.Eltitkolta,hogy Pers a fia sőt elnézte,hogy a tekergők megalázzák aztán pedig elküldte kémkedni miután végig nézte,hogy beáll halálfalónak,eltitkolta,hogy van egy fia aki nem mellesleg a saját unokája akinek szintén tönkre vágta az életét és most csodálkozik azon,hogy akik a családtagjai lehetnének azok mind elfordulnak tőle.Én nem csodálkoznék a helyében.Kíváncsi vagyok,hogy mikor lesz már benne annyi tartás,hogy vállalja a felelősséget azokért akikért eddig is kellett volna.Jelen állás szerint előbb lesz Minervából szülő és nagyszülő mint Albusból.De megérdemli,majd elgondolkozik azon,hogy mikor és hol szúrta el.Kíváncsian várom én ezt a beszélgetést most,hogy Albus is csatlakozik hozzájuk láthatatlanul.
|
|
| |
Scale | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 20:24 | Üzenet # 367 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Hah, Dobbyt nem kaptam meg, de most Albus kémkedni fog. Ebből nem engedek!
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 20:45 | Üzenet # 368 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| És mi van akkor, ha ezt is megvétózom?
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Scale | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 20:59 | Üzenet # 369 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Megoldom én azt, ne aggódj.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-11, 00:37 | Üzenet # 370 |
Hatodéves
| Ajh most alaposan féltékennyé tették a jó öreg Albust.Hm úgy tűnik,hogy Minerva jobban haragszik rá mint ahogy azt az öreg elképzelte volna és az ex-auror úgy tűnik,hogy partner ebben.Na persze a mágikus szeme elől akart Dumbledore eltűnni?Komolyan hova tette az eszét az öreg.Fura azért,hogy Mordonnak fel sem tűnik,hogy mennyire hideg lett Minerva viselkedése Albussal szemben.Azért ezen elgondolkozhatna,végülis valamikor a legjobbak között volt,nem hiszem,hogy nem tűnik fel neki ha két ember akik eddig remekül megvoltak egymás mellett most hirtelen az egyikük ellenségesen kezd el viselkedni a másikkal szemben.Vagy annyira csak arra összpontosít,hogy megtudjon valamit Pitonról?Kíváncsian várom,hogy mit fog tenni egy féltékeny öreg de azért erős mágus,vajon hogyan reagálja majd le ezt az egészet a féltékeny Albus?Érdeklődve várom Hozzáadva (2012-07-11, 01:37) --------------------------------------------- Uh észre vettem,hogy tegnap az ötletelőbe írtam az egyik részlethez a kritikámat
|
|
| |
Amy | Dátum: Szerda, 2012-07-11, 08:52 | Üzenet # 371 |
Ötödéves
| Kész lett a részletem.
|
|
| |
mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-07-12, 07:04 | Üzenet # 372 |
Írástudó
Üzenetek: 276
| Bocsánat, de a nagy rohanásba csak ennyire futotta
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-07-12, 21:43 | Üzenet # 373 |
Hatodéves
| És igen.Ahogy gondoltam Harryt elküldik így ő vissza tud menni a kúriába és ott találkozhat Naginivel.Hm kíváncsi vagyok,hogy Nagini,hogy fogja elmagyarázni a fiúnak,hogy a sötétség hercege valójában az édesapja és jelenleg jól van.Hm arra is kíváncsi vagyok,hogy közben a kígyó esetleg az üzenet átadása közben el árulja-e neki,hogy Voldemort az édesapja nagyapja,hogy jobban megértesse a fiúval,hogy miért is nevezi őt a sötétség hercegének.Minervát egyszerűen imádom.Albus még nem tudja,hogy mi is vár rá Hm és milyen büszkén mondja Harryt az unokájának.A végén úgy is fog tekinteni rá mintha valóban az unokája lenne,bár szerintem már most is így érez,ahogy Perselussal kapcsolatban is.Nagyon szeretheti őket hiszen nagyon szeretné Perselust kihozni Voldemort házából.Jelenleg Minerva jobban kiérdemelte nálam a szülői és nagyszülői státuszt,mint Albus és végre Siriusék is előkerültek.Nos most már talán van némi esélye annak,hogy Mordon nem fogja azonnal kicsinálni szerencsétlen Perselust.Albus pedig pedálozhat majd,hogy egyáltalán megbocsássanak neki.Ha jobban bele gondolok akkor Harry a legesélyesebb arra,hogy előbb fog megbocsátani de csak akkor ha élve és épségben kapja vissza az édesapját.Ellenkező esetben bizony meg makacsolja magát.Nos Nagini elérte a célját és Harry is megérkezett.A Piton mentő csapat is összeült már.Albus a válogatott átkokat szedi össze bár nem értem,hogy mire föl hiszen nem volt kapcsolata Minervával csak ő gondolta úgy,hogy akkor most már újra felmelegíthetnék a kapcsolatukat.A manók is jól vannak.Most már csak arra vagyok kíváncsi,hogy Pers mire jutott a szökési tervével kapcsolatban.Na meg tervezi-e és ha igen akkor hogyan tervezi a nagyapja megölését.Remek részlet lett.Sok felé lehet innen menni és én nagyon kíváncsi vagyok,hogy merre fogtok haladni lányok Hozzáadva (2012-07-12, 11:39) --------------------------------------------- Ah és igen sikerült Nagikának beszélnie Harryvel.Haha és a kígyót nem lehetett átverni.Tehát Nagika azt is tudja,hogy a fiú nem halott,de úgy tűnik,hogy a kígyó jobban szereti Perselust és Harryt mint Voldemortot.Legalábbis a lelkesedéséből erre lehet következtetni.Okos kis kígyó mielőtt át adta volna az üzenetet előtte felvilágosította róla a fiút,hogy ki is küldte és így már Harry is tudja,hogy Voldemort az édesapja nagyapja tehát ő is rokonságban áll vele.Szegény gyereket is alaposan ledöbbentette.Viszont a kígyó úgy tűnik,hogy örül ennek a fejleménynek.Most már csak az üzentet kell átadni és talán még a fiú is üzenhet így az apjának.Viszont Harry ezt az apró titkot el tudja mondani Minervának amikor haza megy.De azt hiszem előtte neki is meg kell emésztenie ezt a hírt.Nagyon nagy érdeklődéssel várom,hogy ki mivel folytatja Hozzáadva (2012-07-12, 22:43) --------------------------------------------- Háh naná,hogy Harry azt hiszi megbolondult a kígyó.Ez annyira jellemző rá,de azért legalább gondolkodik is közben.Örül,hogy kapott hír az apjáról de furának tartja,hogy Nagika tudja,hogy ki is az ő igazi apja.Talán gondolkozik még egy kicsit és összerakja a darabokat ha máshogy nem akkor segítséggel.Hiszen ott van neki segítségnek Minerva aki mindenről tud és aki szereti őket.Tehát nyilván segítene ebben is ha már azért is mindent elkövet,hogy Harry kiléte egyenlőre titokban maradjon és Perselust is mielőbb hazahozza és lehetőleg élve és épségben.Hm kíváncsi vagyok,hogy fognak-e még beszélgetni,hogy Nagika el fog-e mondani még dolgokat Harrynek vagy Harry küld-e vele üzenetet vissza.Tetszik,hogy Nagika ennyire oda van a két ifjú gazdájáért Érdeklődve várom,hogy fog ez folytatódni
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 06:36 | Üzenet # 374 |
Írástudó
| a kígyóhoz a gyomrán át vezet az út
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 12:22 | Üzenet # 375 |
Ötödéves
|
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 12:27 | Üzenet # 376 |
Inspektor
| Azért Nagika elég különleges kígyó ám... Mindig enne, pedig a hüllőknek lassú az emésztése, és egy patkánnyal elvannak egy hétig!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 12:35 | Üzenet # 377 |
Írástudó
| épp most gonoszkodok a fórumsztorival
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 15:00 | Üzenet # 378 |
Hatodéves
| Ajajjjjj nem tetszik nekem Mordon.Minerva is inkább Mardekáros mint Griffedéles az már hétszentség.Azt hittem,hogy többet fog elárulni Mordonnak,hogy letegyen a kis bosszújáról de legalább azt tudja,hogy Harryt nem ölte meg viszont arról,hogy a fia vagy,hogy Dumbledore kicsodája Perselusnak azt nem.Ez így nem jó,nagyon nem jó.Így csak Siriusékra számíthatnak,Mordonra nem.Perselus viszont okos,igyekszik a saját malmára hajtani a tudást amit szerzett.Ha Voldi nagyapát akar játszani akkor ő áll elébe és el játsza a büszke unokát és még élvezni is fogja ha közben ugráltathatja Bellát akinek ezt tűrnie kell ha nem akar egy jó kis kínzást magától a Nagyúrtól.Közben pedig Pers szépen tervet kovácsol amivel szépen majd belülről robbanthatja szét az egész beteg bagázst.Legalábbis nagyon remélem,hogy így lesz.Perselus is rájött,hogy a kígyót tudja használni,hogy üzeneteket küldjön kintre és tudjon meg minél több dolgot arról ami oda kint zajlik.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Albus mit fog elmondani Mordonnak.Azért viszont nagyon imádkozom,hogy ne legyen lehetősége bántani Perselust.Nos lányok érdeklődve várom,hogy mivel folytatjátok
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 17:42 | Üzenet # 379 |
Inspektor
| Hozzátettem a magam kis semmitmondó részletét
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 18:50 | Üzenet # 380 |
Írástudó
| Kedves Smaragd, nem csalódtam benned, bár az ellentábor helyzetét tovább kell nehezítenünk.
|
|
| |