Scripta Vasárnap
2024-11-24
01:31
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 16 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
evelynDátum: Péntek, 2012-07-06, 22:14 | Üzenet # 301
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Kíváncsian várom smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

MzDátum: Péntek, 2012-07-06, 22:15 | Üzenet # 302
Csoport: Vendégek

Majd Voldi békés családi esteken tanítgatja a párszaszóra v Pers főz vmi bájitalt rá
csak fantázia kérdése de szívesen vfenném ha megoldanátok happy happy

AmyDátum: Péntek, 2012-07-06, 22:16 | Üzenet # 303
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Kész a részletem biggrin Lehet olvasni!

SmaragdDátum: Péntek, 2012-07-06, 22:30 | Üzenet # 304
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Folytattam, de már most kijelentem, hogy nem engedek a kritikusok nyomásának biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2012-07-06, 22:43 | Üzenet # 305
Hatodéves
Aha értem biggrin smile

(Alban Goodier)

evelynDátum: Péntek, 2012-07-06, 22:53 | Üzenet # 306
Hatodéves
Na igen,Voldi meg a békés családi estek happy
Amy imádlak!!! heart Beleraktad Lilyt.Igen ez kell most Perselusnak.Voldi pedig most olyan mint egy igazi nagyapa aki aggódik az unokájáért smile Ebből mi lesz.Mos nagyon boldog vagyok,hogy megjelent Persnek Lily.Érdeklődve várom,hogy mit fog mondani a férfinek.Kellett,hogy valamikor szeresse ha tőle várt gyereket és az is érdekelne,hogy miért mentek ők ketten szét és miért James vette el Lily,hogy miért kellett eltitkolni Pers elől,hogy apa lett.Mi lehet az a súlyos dolog ami miatt ennyi évig nem tudhatta meg,hogy Harry a fia.

Hozzáadva (2012-07-06, 23:53)
---------------------------------------------
Juj de gonosz vagy Smaragd.Ez nem ér.Viszont az már igaz,hogy Voldi úgy viselkedik mint akinek el ment az esze happy Szegény Perselus szerintem most már bánja,hogy olyan elhamarkodottan döntött.Nos még tartozik neki egy magyarázattal amiatt,hogy miért lett neki hirtelen ott egy lakosztálya,hogy miért nem mehet haza és miért mondta neki azt Voldi,hogy mostantól neki mellette van a helye.Persi jelenleg nem ért semmit csak azt tudja,hogy meg akarta váltani a fia jövőét erre belecsöppent egy rémálomba wink Smaragd gonosz módon elvette Lilyt,de remélem valaki még vissza hozza biggrin Érdeklődve várom ám,hogy mit fog mondani Voldi az unokájának.Mégis,hogy fogja előadni,hogy milyen rokoni kapcsolat van közöttük.Ez igazán érdekes lesz.Remélem,hogy azért nem kell szegénynek túl sokáig ott maradnia,különben szegény megőrül.

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szombat, 2012-07-07, 09:00 | Üzenet # 307

smile smile Smaragd! Én imádlak! Ha férfi lennék, te meg egyedülálló nő most biztos feleségül kérnélek, d így is tiéd őszinte hódolatom pray ez nagyon tetszett
Tényleg nagy vagy!

SmaragdDátum: Szombat, 2012-07-07, 09:48 | Üzenet # 308
Inspektor
Köszönöm! biggrin Bizony már én is többször szembesültem vele, hogy egy rugóra jár az agyunk! heart

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 10:24 | Üzenet # 309
Hatodéves
Smaragd,MZ,kezdhetek aggódni? sweated

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Szombat, 2012-07-07, 11:02 | Üzenet # 310
Inspektor
Hát, ha eddig nem kezdted el, akkor bizony ideje lenne smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 11:24 | Üzenet # 311
Hatodéves
Azért ne legyetek nagyon gonoszok Perselussal,oké? Egyébként pedig nagyon bízom még Amyben és Scaléban,hogy ők ellensúlyozzák a Ti gonoszkodásotokat smile

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Szombat, 2012-07-07, 11:36 | Üzenet # 312
Inspektor
happy (gonosz kacaj) én mára lelépek, csak 23 felé jövök újra. Valakinek ma is kell dolgozni... Addig lehet garázdálkodni a történettel! cool

Ciryl Vernon Conolly

MZDátum: Szombat, 2012-07-07, 11:38 | Üzenet # 313

happy Most miért nem mondhatod hogy nem hoztunk össze egy fordulatokban gazdag történetet, van itt minden: dráma, tragédia, humor. lumped Ehhez kellettünk mind a négyen. Jó kis huzavona, de ettől lett izgi wink Bár azt elfogadom h Smaragddal nem akármilyen katyvaszt tudunk teremteni, evil na de a Amyék meg rendre helyrehozzák azt, szóval ne panaszkodj! tongue

SmaragdDátum: Szombat, 2012-07-07, 11:41 | Üzenet # 314
Inspektor
Helyes! Helyes! applause Ez pontosan így van, mi csak gondoskodunk arról, hogy a sztori nem üljön le! angel

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Szombat, 2012-07-07, 11:42 | Üzenet # 315
Inspektor
Ja, ez lemaradt...

tongue

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 12:23 | Üzenet # 316
Hatodéves
Igazatok van biggrin Pontosan ezért imádom én ezt a sztorit az összes írójával együtt smile

(Alban Goodier)

AmyDátum: Szombat, 2012-07-07, 13:27 | Üzenet # 317
Ötödéves
Kész a részletem! Egy kis hosszú terjengős részlet happy .Úgy gondoltam kell egy kis találkozás Lilyvel és egy kis beszélgtés . Olvássátok szeretettel! Kíváncsi vagyok, hogy folytatjátok csajok biggrin

ScaleDátum: Szombat, 2012-07-07, 13:38 | Üzenet # 318
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Írtam hozzá egy kicsit, de ahogy észre vettem, Amy megelőzött, ezt nem láttam, így egy kicsit előre rohantam az időben. happy Viszont kárpótlásul, hogy ilyen sokáig nem írtam bele, van benne két olyan ember is, akiket nagyon szerettek. wink

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

AmyDátum: Szombat, 2012-07-07, 13:41 | Üzenet # 319
Ötödéves
Nem gond Scale! happy Én addig javítottam az enyémen happy

evelynDátum: Szombat, 2012-07-07, 13:53 | Üzenet # 320
Hatodéves
Amy drága tudtam,hogy rád számíthatok smile Hm érdekes ez a fura Voldemort.Dühös de visszafogja magát.Kíváncsi vagyok,hogy mikor fogja végre felvilágosítani a bájitalmestert arról,hogy miért lett vele ilyen "kedves".Hm és mégis igazam volt mikor azt mondtam,hogy Perselus szereti a fiát biggrin Most is első gondolata az volt,hogy csak ő ne csináljon semmi ostobaságot.Szerintem már ő maga is kezdi sajnálni,hogy ilyen butaságot tett.Lily drága Lily.Szeretem amikor kedvesen mosolyog Perselusra.Végre sikerült elérnie az álmában.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lehet az oka,hogy eddig nem sikerült.Talán mert túlzottan védte eddig az elméjét vagy köze van a kúrián lévő varázslatoknak hozzá?Mondjuk ez attól függ,hogy mióta próbálja Lily elérni őt.De szerintem az elméje védelme volt a felelős.Most annyi minden érte ami rossz hatással volt rá,hogy nem lenne csoda ha meggyengült volna ez a védelem éjszakára.Nagyon kíváncsian várom,hogy mit fog mondani neki Lily biggrin

Hozzáadva (2012-07-07, 14:53)
---------------------------------------------
Oh tehát Lily Harryről akar beszélgetni a férfivel.Nos érdeklődve várom azt a beszélgetést biggrin Ajajjjjj fogadjunk,hogy a drága Voldika volt a névtelen aki közölte,hogy Harry meghalt.Szegény Molly én szeretem ezt a nőt mert mindig fiaként gondoskodott Harryről ez a hír most nagyon összetörte szegény asszonyt.Mintha az egyik gyermekét veszítette volna el.Naná,hogy Caramel így nyilatkozik.Most mindenki azt fogja hinni,hogy Perselus ölte meg Harryt,pedig ez nem is igaz.Azt hiszem erről a tényről Mineván kívül csak Sirius fog tud a többiek mint azt fogják hinni,hogy a hír igaz.Viszont Remusnak ez egy kicsit fura lesz hiszen Minerva azt állította,hogy a fiú már az iskolában van csak látogatót nem fogadhat.Ez fel fogja kelteni a kíváncsiságát.Sirius tudni fogja,hogy Pers nem tett semmit a fiával,de vajon Albus mit fog gondolni.Na erre leszek én kíváncsi.El fogja hinni amit az újság írt vagy azt fogja gondolni,hogy Perselusnak valami terve volt azzal,hogy a fia halálhírét keltette,esetleg azt fogja hinni,hogy mivel még nem került elő sem a férfi sem a fiú ezért valaki ezt az ostobaságot elhintette mint a vérdíj és állítólagos gyerekrablás ügyében.Hát lányok most nagyon kíváncsi vagyok,hogy miként fogjátok ezt folytatni biggrin

(Alban Goodier)

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024