Ötletek és Kritikák
|
|
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 22:14 | Üzenet # 301 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
| Kíváncsian várom
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Mz | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 22:15 | Üzenet # 302 |
Csoport: Vendégek
| Majd Voldi békés családi esteken tanítgatja a párszaszóra v Pers főz vmi bájitalt rá csak fantázia kérdése de szívesen vfenném ha megoldanátok
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 22:16 | Üzenet # 303 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
| Kész a részletem Lehet olvasni!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 22:30 | Üzenet # 304 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Folytattam, de már most kijelentem, hogy nem engedek a kritikusok nyomásának
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 22:43 | Üzenet # 305 |
Hatodéves
| Aha értem
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 22:53 | Üzenet # 306 |
Hatodéves
| Na igen,Voldi meg a békés családi estek Amy imádlak!!! Beleraktad Lilyt.Igen ez kell most Perselusnak.Voldi pedig most olyan mint egy igazi nagyapa aki aggódik az unokájáért Ebből mi lesz.Mos nagyon boldog vagyok,hogy megjelent Persnek Lily.Érdeklődve várom,hogy mit fog mondani a férfinek.Kellett,hogy valamikor szeresse ha tőle várt gyereket és az is érdekelne,hogy miért mentek ők ketten szét és miért James vette el Lily,hogy miért kellett eltitkolni Pers elől,hogy apa lett.Mi lehet az a súlyos dolog ami miatt ennyi évig nem tudhatta meg,hogy Harry a fia.Hozzáadva (2012-07-06, 23:53) --------------------------------------------- Juj de gonosz vagy Smaragd.Ez nem ér.Viszont az már igaz,hogy Voldi úgy viselkedik mint akinek el ment az esze Szegény Perselus szerintem most már bánja,hogy olyan elhamarkodottan döntött.Nos még tartozik neki egy magyarázattal amiatt,hogy miért lett neki hirtelen ott egy lakosztálya,hogy miért nem mehet haza és miért mondta neki azt Voldi,hogy mostantól neki mellette van a helye.Persi jelenleg nem ért semmit csak azt tudja,hogy meg akarta váltani a fia jövőét erre belecsöppent egy rémálomba Smaragd gonosz módon elvette Lilyt,de remélem valaki még vissza hozza Érdeklődve várom ám,hogy mit fog mondani Voldi az unokájának.Mégis,hogy fogja előadni,hogy milyen rokoni kapcsolat van közöttük.Ez igazán érdekes lesz.Remélem,hogy azért nem kell szegénynek túl sokáig ott maradnia,különben szegény megőrül.
|
|
| |
mzperx | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 09:00 | Üzenet # 307 |
Csoport: Vendégek
| Smaragd! Én imádlak! Ha férfi lennék, te meg egyedülálló nő most biztos feleségül kérnélek, d így is tiéd őszinte hódolatom ez nagyon tetszett Tényleg nagy vagy!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 09:48 | Üzenet # 308 |
Inspektor
| Köszönöm! Bizony már én is többször szembesültem vele, hogy egy rugóra jár az agyunk!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 10:24 | Üzenet # 309 |
Hatodéves
| Smaragd,MZ,kezdhetek aggódni?
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 11:02 | Üzenet # 310 |
Inspektor
| Hát, ha eddig nem kezdted el, akkor bizony ideje lenne
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 11:24 | Üzenet # 311 |
Hatodéves
| Azért ne legyetek nagyon gonoszok Perselussal,oké? Egyébként pedig nagyon bízom még Amyben és Scaléban,hogy ők ellensúlyozzák a Ti gonoszkodásotokat
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 11:36 | Üzenet # 312 |
Inspektor
| (gonosz kacaj) én mára lelépek, csak 23 felé jövök újra. Valakinek ma is kell dolgozni... Addig lehet garázdálkodni a történettel!
|
|
| |
|
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 11:41 | Üzenet # 314 |
Inspektor
| Helyes! Helyes! Ez pontosan így van, mi csak gondoskodunk arról, hogy a sztori nem üljön le!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 11:42 | Üzenet # 315 |
Inspektor
| Ja, ez lemaradt...
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 12:23 | Üzenet # 316 |
Hatodéves
| Igazatok van Pontosan ezért imádom én ezt a sztorit az összes írójával együtt
|
|
| |
Amy | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 13:27 | Üzenet # 317 |
Ötödéves
| Kész a részletem! Egy kis hosszú terjengős részlet .Úgy gondoltam kell egy kis találkozás Lilyvel és egy kis beszélgtés . Olvássátok szeretettel! Kíváncsi vagyok, hogy folytatjátok csajok
|
|
| |
Scale | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 13:38 | Üzenet # 318 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Írtam hozzá egy kicsit, de ahogy észre vettem, Amy megelőzött, ezt nem láttam, így egy kicsit előre rohantam az időben. Viszont kárpótlásul, hogy ilyen sokáig nem írtam bele, van benne két olyan ember is, akiket nagyon szerettek.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Amy | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 13:41 | Üzenet # 319 |
Ötödéves
| Nem gond Scale! Én addig javítottam az enyémen
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-07, 13:53 | Üzenet # 320 |
Hatodéves
| Amy drága tudtam,hogy rád számíthatok Hm érdekes ez a fura Voldemort.Dühös de visszafogja magát.Kíváncsi vagyok,hogy mikor fogja végre felvilágosítani a bájitalmestert arról,hogy miért lett vele ilyen "kedves".Hm és mégis igazam volt mikor azt mondtam,hogy Perselus szereti a fiát Most is első gondolata az volt,hogy csak ő ne csináljon semmi ostobaságot.Szerintem már ő maga is kezdi sajnálni,hogy ilyen butaságot tett.Lily drága Lily.Szeretem amikor kedvesen mosolyog Perselusra.Végre sikerült elérnie az álmában.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lehet az oka,hogy eddig nem sikerült.Talán mert túlzottan védte eddig az elméjét vagy köze van a kúrián lévő varázslatoknak hozzá?Mondjuk ez attól függ,hogy mióta próbálja Lily elérni őt.De szerintem az elméje védelme volt a felelős.Most annyi minden érte ami rossz hatással volt rá,hogy nem lenne csoda ha meggyengült volna ez a védelem éjszakára.Nagyon kíváncsian várom,hogy mit fog mondani neki Lily Hozzáadva (2012-07-07, 14:53) --------------------------------------------- Oh tehát Lily Harryről akar beszélgetni a férfivel.Nos érdeklődve várom azt a beszélgetést Ajajjjjj fogadjunk,hogy a drága Voldika volt a névtelen aki közölte,hogy Harry meghalt.Szegény Molly én szeretem ezt a nőt mert mindig fiaként gondoskodott Harryről ez a hír most nagyon összetörte szegény asszonyt.Mintha az egyik gyermekét veszítette volna el.Naná,hogy Caramel így nyilatkozik.Most mindenki azt fogja hinni,hogy Perselus ölte meg Harryt,pedig ez nem is igaz.Azt hiszem erről a tényről Mineván kívül csak Sirius fog tud a többiek mint azt fogják hinni,hogy a hír igaz.Viszont Remusnak ez egy kicsit fura lesz hiszen Minerva azt állította,hogy a fiú már az iskolában van csak látogatót nem fogadhat.Ez fel fogja kelteni a kíváncsiságát.Sirius tudni fogja,hogy Pers nem tett semmit a fiával,de vajon Albus mit fog gondolni.Na erre leszek én kíváncsi.El fogja hinni amit az újság írt vagy azt fogja gondolni,hogy Perselusnak valami terve volt azzal,hogy a fia halálhírét keltette,esetleg azt fogja hinni,hogy mivel még nem került elő sem a férfi sem a fiú ezért valaki ezt az ostobaságot elhintette mint a vérdíj és állítólagos gyerekrablás ügyében.Hát lányok most nagyon kíváncsi vagyok,hogy miként fogjátok ezt folytatni
|
|
| |