Ötletek és Kritikák
|
|
MZ | Dátum: Vasárnap, 2012-07-08, 11:55 | Üzenet # 341 |
Csoport: Vendégek
| Valóban nem, de kukacoskodni mindig jó érzés
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-08, 12:01 | Üzenet # 342 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Állapot: Offline
| Részemről nem kukacoskodásnak szántam. Csak a részletek a heppem sajna ebben és tényleg az vagyok.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Amy | Dátum: Vasárnap, 2012-07-08, 12:25 | Üzenet # 343 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
|
|
|
| |
mzperx | Dátum: Vasárnap, 2012-07-08, 13:56 | Üzenet # 344 |
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
| Én viszont tényleg nem tudok szabadulni a csúszómászóktól
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 07:39 | Üzenet # 345 |
Hatodéves
Üzenetek: 374
| Elmagyarázná nekem valaki, hogy kell színessel és dőlt betűvel írni?[i]
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 09:12 | Üzenet # 346 |
Hatodéves
Üzenetek: 493
| Úgy tűnik,hogy ilyenkor már csak én garázdálkodok itt,de megérte mert igazán megmosolyogtató volt Smaragd kis részlete Kezdem nagyon megkedvelni Naginit.Perselus azon töri a fejét,hogy hogyan is juthatna ki és közben érdekes felfedezést tesz.Érti amit Nagini mond.Ezek szerint ha megérti akkor beszélni is fog tudni vele.Imádtam,hogy Nagika kiakadt Voldira.Annyira aranyos volt ahogy duzzogva mondta a kis monológját.Egyre érdekesebb lesz a sztori No lányok érdeklődve várom,hogy miként fogjátok folytatni.Vajon Nagika fellázad és segít az ő hercegének?Egyáltalán Perselus elmondja neki,hogy ki kéne jutnia a kúriából de Voldi valamiért nem engedi neki?No és mikor fogja megtudni az újabb borzalmas hírt a családfájáról. Kíváncsian várom,hogy fogjátok tovább vinni a szálat
Hozzáadva (2012-07-09, 10:12) --------------------------------------------- Erika két kis mondata remélem,hogy megihleti valamelyikőtöket.Mondjuk Amyt? Most kellene valakinek elmondania Perselusnak az igazságot.Oh és igen Pers észre sem vette,hogy párszaszót használt.Szegény rendesen le lehet döbbenve.No most hogyan tovább? Szegénynek elég megdöbbentő lehet,hogy hirtelen megérti amit egy kígyó mond,.Érdeklődve várom,hogyan folytatjátok
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
Az üzenetet módosította: evelyn - Hétfő, 2012-07-09, 13:43 |
|
| |
Amy | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 12:41 | Üzenet # 347 |
Ötödéves
| Ebelyn drága hagyok másokat is kibontakozni
|
|
| |
Amy | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 12:42 | Üzenet # 348 |
Ötödéves
| Na azt én sem tudom pedig néha nekem is jól jönne
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 12:48 | Üzenet # 349 |
Hatodéves
Üzenetek: 374
| Pedig olyan jó kis folytatást találtam ki! :( Hozzáadva (2012-07-09, 13:48) --------------------------------------------- Megvan!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 18:00 | Üzenet # 350 |
Hatodéves
| Hozzáadva (2012-07-09, 19:00) --------------------------------------------- Eh naná,hogy Perselus első gondolata az volt,hogy biztosan megőrült.Hm Naginit egyre jobban kedvelem Hm talán mégis lehet némi esély rá,hogy segíteni fog Persnek? Végül is Voldemort hagyta meg a kígyónak,hogy tegyen meg neki mindent,bár gondolom azért az nem szerepelt köztük,hogy a szökésben is segédkezzen.No akkor most Nagika lesz az aki felvilágosítja Perselust a rokoni kapcsolatról és Voldemort már csak megerősítésként majd rábólint? Hm érdekes,kíváncsi vagyok,hogy első nekifutásra elfogadja ezt vagy hadakozni fog ellene.Az tény,hogy fura lesz neki,hogy most így hirtelen szót ért a kígyóval,de vajon ezt miként fogja fogadni?Roppant kíváncsi vagyok arra,hogy miként fogjátok folytatni
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
MZ | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 20:35 | Üzenet # 351 |
| Kedves Smaragd! Sajnos ma nem sok időm jut itt téblábolni, írni meg végkép nem, de nagyon örültem az utóbbi két részednek, sikerült egy kis színt vinned ebbe a borzalmas napba. Köszönet!! Pompás előadásmódja, h Perselus Naginitől tudja meg ezt az új rokonsági információt /ellenkező esetben félnék, h a Nagyúr fej nélkül maradna az újabb sokk után)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 22:58 | Üzenet # 352 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Sajnálom, hogy kevés az időd, de remélem holnap már rá fogsz érni, mert "akarlak"! (Kellene a véleményed, még mielőtt valaki rosszra gondol )
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 23:44 | Üzenet # 353 |
Hatodéves
| Rossz az aki rosszra gondol,szokták vala mondani
|
|
| |
mzperx | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 09:27 | Üzenet # 354 |
Írástudó
Üzenetek: 276
| Én rosszra gondoltam és bele is írtam a fórumsztoriba. Smaragd, gyerünk, ne hagyjuk magunkat elnyomni. Élesszök fel a sötét oldalunkat. :D
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 12:06 | Üzenet # 355 |
Hatodéves
| Ajajjj megjelent a színen Alastor Mordon.Ez nagyon de nagyon nem tesz jót szegény Perselusnak.Hacsak Minerva nem tud hatni rá annyira,hogy a vén auror lemondjon miatta a bosszújáról vagy legalább enyhítsen rajta.Szegény Perselusnak most így is van épp elég baja.Azt hiszem elmondhatjuk,hogy nem kicsit döbbent le a hírtől,de Nagika édes.Kezdem egyre jobban kedvelni ezt a kígyót.A végén még eléritek,hogy megszeressem Naginit Nos Pers szépen összefoglalta a kis családfáját.Valóban érdekes egy család Hm kíváncsi vagyok,hogy ezek után mit fog tenni Perselus,sajnos egyenlőre nem fogja tudni egyik bájitalába sem belefőzni drága nagyapját viszont érdekel,hogy mit fog tenni a szökése ügyében.Eközben pedig roppantul érdekel,hogy Minerva mit és mennyit fog elmondani Mordonnak és főleg Mordon,hogy fog arra reagálni.Hm és közben mi van a manókkal és Siriusékkal?Ők most valahogy kicsit háttérbe szorultak.Remélem,hogy szegény manókat azért ellenőrzi valaki.Minerva vagy Harry,tekintve ugye,hogy rajtuk kívül senki más nem tudja,hogy hol vannak.Na igen és Albus Dumbledore is hallgat.Na lányok merre halad tovább a történet?Érdeklődve várom
|
|
| |
MZ | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 12:16 | Üzenet # 356 |
| Egyetértek veled, bár jelezném, h Pitonnak nem kéne addig elmenekülnie, még ki nem használja a lehetőséget h felaprítsa a nagyurat, elvégre most tűzközelben van, ugyanakkor hasznára lenne ha fel tudná venni a kapcsolatot Minervával, vagy épp Siriusékkal. mordont mg hagyjuk, had ármánykodjon még egy kicsit
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 12:58 | Üzenet # 357 |
Hatodéves
| Na igen ebben van valami
|
|
| |
Scale | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 14:19 | Üzenet # 358 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Írtam egy rövidet a sztorihoz. Örülök, hogy elértünk ehhez a részhez, mert be akartam már kavarni egy kicsit.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Mugli | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 14:58 | Üzenet # 359 |
| Szépem alakulgat a történet. Én meg itt be- belógtam napközben, mikor tudtam... Alias, Smaragd
|
|
| |
Mugli | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 15:01 | Üzenet # 360 |
| Csak érjek haza... Remélem MZ addigra tesz hozzá valamit! S
|
|
| |