Scripta Vasárnap
2024-11-24
03:37
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 18 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
MZDátum: Vasárnap, 2012-07-08, 11:55 | Üzenet # 341
Csoport: Vendégek

Valóban nem, de kukacoskodni mindig jó érzés biggrin

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-07-08, 12:01 | Üzenet # 342
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Részemről nem kukacoskodásnak szántam. Csak a részletek a heppem biggrin sajna ebben és tényleg az vagyok.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

AmyDátum: Vasárnap, 2012-07-08, 12:25 | Üzenet # 343
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
biggrin

mzperxDátum: Vasárnap, 2012-07-08, 13:56 | Üzenet # 344
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Én viszont tényleg nem tudok szabadulni a csúszómászóktól biggrin

ErikaDátum: Hétfő, 2012-07-09, 07:39 | Üzenet # 345
Hatodéves
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Elmagyarázná nekem valaki, hogy kell színessel és dőlt betűvel írni?[i]

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-09, 09:12 | Üzenet # 346
Hatodéves
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Úgy tűnik,hogy ilyenkor már csak én garázdálkodok itt,de megérte mert igazán megmosolyogtató volt Smaragd kis részlete biggrin Kezdem nagyon megkedvelni Naginit.Perselus azon töri a fejét,hogy hogyan is juthatna ki és közben érdekes felfedezést tesz.Érti amit Nagini mond.Ezek szerint ha megérti akkor beszélni is fog tudni vele.Imádtam,hogy Nagika kiakadt Voldira.Annyira aranyos volt ahogy duzzogva mondta a kis monológját.Egyre érdekesebb lesz a sztori smile No lányok érdeklődve várom,hogy miként fogjátok folytatni.Vajon Nagika fellázad és segít az ő hercegének?Egyáltalán Perselus elmondja neki,hogy ki kéne jutnia a kúriából de Voldi valamiért nem engedi neki?No és mikor fogja megtudni az újabb borzalmas hírt a családfájáról. wink Kíváncsian várom,hogy fogjátok tovább vinni a szálat smile

Hozzáadva (2012-07-09, 10:12)
---------------------------------------------
Erika két kis mondata remélem,hogy megihleti valamelyikőtöket.Mondjuk Amyt? Most kellene valakinek elmondania Perselusnak az igazságot.Oh és igen Pers észre sem vette,hogy párszaszót használt.Szegény rendesen le lehet döbbenve.No most hogyan tovább? biggrin Szegénynek elég megdöbbentő lehet,hogy hirtelen megérti amit egy kígyó mond,.Érdeklődve várom,hogyan folytatjátok smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

Az üzenetet módosította: evelyn - Hétfő, 2012-07-09, 13:43

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-09, 12:41 | Üzenet # 347
Ötödéves
Ebelyn drága hagyok másokat is kibontakozni biggrin

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-09, 12:42 | Üzenet # 348
Ötödéves
Na azt én sem tudom pedig néha nekem is jól jönne biggrin

ErikaDátum: Hétfő, 2012-07-09, 12:48 | Üzenet # 349
Hatodéves
Üzenetek: 374
Pedig olyan jó kis folytatást találtam ki! :(

Hozzáadva (2012-07-09, 13:48)
Megvan! smile

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-09, 18:00 | Üzenet # 350
Hatodéves
smile biggrin

Hozzáadva (2012-07-09, 19:00)
Eh naná,hogy Perselus első gondolata az volt,hogy biztosan megőrült.Hm Naginit egyre jobban kedvelem biggrin Hm talán mégis lehet némi esély rá,hogy segíteni fog Persnek? Végül is Voldemort hagyta meg a kígyónak,hogy tegyen meg neki mindent,bár gondolom azért az nem szerepelt köztük,hogy a szökésben is segédkezzen.No akkor most Nagika lesz az aki felvilágosítja Perselust a rokoni kapcsolatról és Voldemort már csak megerősítésként majd rábólint? Hm érdekes,kíváncsi vagyok,hogy első nekifutásra elfogadja ezt vagy hadakozni fog ellene.Az tény,hogy fura lesz neki,hogy most így hirtelen szót ért a kígyóval,de vajon ezt miként fogja fogadni?Roppant kíváncsi vagyok arra,hogy miként fogjátok folytatni smile

(Alban Goodier)

MZDátum: Hétfő, 2012-07-09, 20:35 | Üzenet # 351

Kedves Smaragd! Sajnos ma nem sok időm jut itt téblábolni, írni meg végkép nem, de nagyon örültem az utóbbi két részednek, sikerült egy kis színt vinned ebbe a borzalmas napba. Köszönet!! Pompás előadásmódja, h Perselus Naginitől tudja meg ezt az új rokonsági információt /ellenkező esetben félnék, h a Nagyúr fej nélkül maradna az újabb sokk után)

SmaragdDátum: Hétfő, 2012-07-09, 22:58 | Üzenet # 352
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Sajnálom, hogy kevés az időd, de remélem holnap már rá fogsz érni, mert "akarlak"! biggrin (Kellene a véleményed, még mielőtt valaki rosszra gondol wink )

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-09, 23:44 | Üzenet # 353
Hatodéves
Rossz az aki rosszra gondol,szokták vala mondani smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Kedd, 2012-07-10, 09:27 | Üzenet # 354
Írástudó
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Én rosszra gondoltam és bele is írtam a fórumsztoriba. Smaragd, gyerünk, ne hagyjuk magunkat elnyomni. Élesszök fel a sötét oldalunkat. :D

evelynDátum: Kedd, 2012-07-10, 12:06 | Üzenet # 355
Hatodéves
Ajajjj megjelent a színen Alastor Mordon.Ez nagyon de nagyon nem tesz jót szegény Perselusnak.Hacsak Minerva nem tud hatni rá annyira,hogy a vén auror lemondjon miatta a bosszújáról vagy legalább enyhítsen rajta.Szegény Perselusnak most így is van épp elég baja.Azt hiszem elmondhatjuk,hogy nem kicsit döbbent le a hírtől,de Nagika édes.Kezdem egyre jobban kedvelni ezt a kígyót.A végén még eléritek,hogy megszeressem Naginit biggrin Nos Pers szépen összefoglalta a kis családfáját.Valóban érdekes egy család smile Hm kíváncsi vagyok,hogy ezek után mit fog tenni Perselus,sajnos egyenlőre nem fogja tudni egyik bájitalába sem belefőzni drága nagyapját happy viszont érdekel,hogy mit fog tenni a szökése ügyében.Eközben pedig roppantul érdekel,hogy Minerva mit és mennyit fog elmondani Mordonnak és főleg Mordon,hogy fog arra reagálni.Hm és közben mi van a manókkal és Siriusékkal?Ők most valahogy kicsit háttérbe szorultak.Remélem,hogy szegény manókat azért ellenőrzi valaki.Minerva vagy Harry,tekintve ugye,hogy rajtuk kívül senki más nem tudja,hogy hol vannak.Na igen és Albus Dumbledore is hallgat.Na lányok merre halad tovább a történet?Érdeklődve várom smile

(Alban Goodier)

MZDátum: Kedd, 2012-07-10, 12:16 | Üzenet # 356

Egyetértek veled, bár jelezném, h Pitonnak nem kéne addig elmenekülnie, még ki nem használja a lehetőséget h felaprítsa a nagyurat, elvégre most tűzközelben van, ugyanakkor hasznára lenne ha fel tudná venni a kapcsolatot Minervával, vagy épp Siriusékkal. mordont mg hagyjuk, had ármánykodjon még egy kicsit biggrin

evelynDátum: Kedd, 2012-07-10, 12:58 | Üzenet # 357
Hatodéves
Na igen ebben van valami biggrin

(Alban Goodier)

ScaleDátum: Kedd, 2012-07-10, 14:19 | Üzenet # 358
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Írtam egy rövidet a sztorihoz. Örülök, hogy elértünk ehhez a részhez, mert be akartam már kavarni egy kicsit. evil

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

MugliDátum: Kedd, 2012-07-10, 14:58 | Üzenet # 359

Szépem alakulgat a történet. Én meg itt be- belógtam napközben, mikor tudtam...
Alias, Smaragd
biggrin

MugliDátum: Kedd, 2012-07-10, 15:01 | Üzenet # 360

Csak érjek haza... Remélem MZ addigra tesz hozzá valamit! smile
S

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024