Ötletek és Kritikák
|
|
mzperx | Dátum: Szerda, 2012-07-04, 21:23 | Üzenet # 261 |
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
Állapot: Offline
| De asssszem megtessssszem vele, de nem ebben a ficben, nem akarom paródiává változtatni, de majd jót nevetünk rajta valamikor máskor
|
|
| |
mzperx | Dátum: Szerda, 2012-07-04, 23:44 | Üzenet # 262 |
Írástudó
| Na írtam még egy kicsit hozzá. ezúttal egy kis mélylélektan öhm, azt hiszem kissé túlzásba vitte a metafórákat, elnézést
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 06:24 | Üzenet # 263 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Folytatás hozzátéve. Teljes mértékben MZ hibája, mint ahogy az is, hogy most még a munkából is el fogok késni miatta!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 09:22 | Üzenet # 264 |
Hatodéves
Üzenetek: 493
| Hozzáadva (2012-07-05, 02:30) --------------------------------------------- Öhm az a pusztulás nem Mordont akarja jelenteni,ugye?Most nagyon de nagyon nem vagyok kibékülve az utolsó mondatoddal Hm Perselus végre elkezdett gondolkozni és és végre meghozta a legjobb döntést.Igen a fiának még van élete,még van jövője de ahhoz,hogy ez a jövő ez az élet boldog legyen ahhoz az is szükséges,hogy az apja mellette legyen.Perselus egész életében védte a fiút,most rájött,hogy egy kicsit másként kell védenie mást is kell adnia.Perselus okosan viselkedik,ő valóban az apja akar lenni a fiának még akkor is ha a régi szokásokat nehéz levetkőzni.Számára a fia élete a legfontosabb,még a sajátjánál is fontosabb.Albus igazán példát vehetne róla.Tetszik,hogy a fiú leköltözött a manókhoz a nappaliba és a kényelmetlen kanapén aludt inkább.Nos végül is ha úgy vesszük akkor Perselus is virrasztott vagyis ő virrasztott,míg Harry aludt.Remélem,hogy a manók hamar felépülnek.Hm nem tetszik nekem ez a csend.Túlságosan aggasztó,de remélem,hogy az illúzió bűbájt újra felrakta a kúria köré és nem ártana még néány másikat a biztonság kedvéért rátenni.Mondjuk Fidelius alá is helyezhetné a környéket a titok gazda pedig lehetne a manója,vagy Harry vagy ha Remusék megtudnák,hogy hol vannak akkor valamelyik a kettő közül.Sirius évekig tartotta magában a titkot miszerint Harry apja Perselus és emiatt képes volt kibékülni vele ezért nem látom akadályát,hogy miért ne lehetne ő titokgazdájuk.Senki más nem tudna róla és így rejtve maradna a birtok. Nos érdeklődve várom hogyan folytatjátok Hozzáadva (2012-07-05, 10:22) --------------------------------------------- Öhm nos ez egy nagyon érdekes fordulat.El akarja változtatni Harry külsejét?Ha igen akkor a sajátját is kéne kivéve ha Perselusra fog hasonlítani Minerva,drága Minerva rá még lehet számítani.Nos Perselus elmondta neki,hogy azért van szüksége a segítségére mert profi átváltozatóra van szüksége és azt is,hogy Harry az ő fia.Remélem mivel Mineva tudja,hogy Albus meg Pers apja ezt akarja elmondani neki.Úgy látom,hogy Minervát is bosszantja,hogy Albus Dumbledore ilyen súlyos információkat titkolt el,ezért remélem legalább ő lesz már annyira rendes és tájékoztatja a férfit a másik titokról.Érdekelne,hogy miként reagálna erre Perselus.Hm arra is,hogy mit reagálna Harry Örültem,hogy Minerva azonnal át akar menni hozzájuk csak előbb felöltözik.Hm Minerva is lehetne a titokgazdájuk ha mondjuk elvégeznék a Fideliust Nos nagyon érdekel,hogy hova fog jutni a történetnek ez a szála.Kíváncsian várom,hogy merre mentek tovább lányok
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
MZ | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 10:26 | Üzenet # 265 |
Csoport: Vendégek
| Neked aztán nagyon a szívügyed lett ez a Fidelius Evelyn
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 11:59 | Üzenet # 266 |
Hatodéves
|
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 22:33 | Üzenet # 267 |
Inspektor
| Nos, mivel senki nem volt elég vállalkozó szellem én folytattam...
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 22:41 | Üzenet # 268 |
Írástudó
| Hát Smaragd, ha nem tüntettelek volna már ki egyszer ma, most biztosan megkapnád a bátorságrendet (remélem vki megadja). Nagyon szeretem ezt a becsületes Minervát, de szegény Perselus... Evelynnek nem kell aggódnia, hamarosan nem kell ide már Mordon h összetörjön a sok árulástól.
Az üzenetet módosította: mzperx - Csütörtök, 2012-07-05, 22:42 |
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 23:43 | Üzenet # 269 |
Hatodéves
| Uh mzperx azt hiszem igazad van....lassan tényleg nem kell ide Mordon,hogy szegény ember összetörjön Viszont Minervát most imádom.Végre egy ember aki nem hazugságokkal traktálja és nem vezeti félre hanem őszinte hozzá,még akkor is ha a hír amit elmondott tényleg sokkoló.Szegény Perselus.Minerva okos asszony szépen levezette fejében a hasonlóságokat és ahogy láttam őt is meglepte,hogy csak figyelnie kellett volna és észre veszi a hasonlóságot Perselus és Albus között ahogy emlékezett Eileenre is és Harryben is felfedezte a hasonlóságot.Hm hát ezek után nem tudom,hogy mit fog tenni Perselus.Az biztos,hogy nem fogja megköszönni Albusnak,hogy hagyta,hogy nem csak a gyerekkora ment tönkre de az iskolás évei alatt sem tett semmit,sőt végig nézte ahogy felveszi a jegyet aztán meg nyugodt szívvel küldte kémkedni.Milyen apa az ilyen? Nos ezek után nem csodálkoznék azon sem ha szépen a fiával együtt vissza térnének Voldemorthoz és beintene Albusnak vagy ha fogná magát és még az országot is elhagyná a fiával együtt.De tudom,hogy ezt nem teszi meg,annál ő sokkal becsületesebb.De legalább egy embert biztosan maga mellett tudhat akiben megbízhat és akiben még soha eddig nem csalódott.Remélem,hogy Minerva most,hogy tudja hol vannak elmegy hozzájuk amikor csak teheti.Érdekel,hogy mit fog tenni amikor vissza megy a kastélyba.Az már biztos,hogy ő nem fogja elárulni Perselust és bár fájdalmas volt a férfinak megtudni az igazat örülök,hogy ő nem titkolta el amit megtudott hanem az volt az első,hogy elmondta,sőt már akkor elmondta volna amikor megtudta csak Perselusék akkor már elhagyták az iskolát.Albus rossz lóra tett,mert Perselus pontosan az a fajta a férfi akit csak egyszer lehet elárulni.Talán idővel megbocsátana neki de nem könnyen és főleg nem gyorsan.Uh most nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz Perselus reakciója miután sikerül meg emésztenie az új hírt.Ennek a két fekete hajúnak tönkre ment az egész élete,sőt egy hazugság volt az élete és az egész csak egyetlen emberhez vezethető vissza Albus Dumbledorehoz.Mi lesz még itt ha kiderül,hogy Voldemort pedig a nagyapja. Jujjj most annyira kíváncsi vagyok,hogy mit fogtok ehhez hozzá tenni.Smaragd imádom a Minervádat.De jó lenne ha Minerva tenne valamit vagy mondana valamit Albusnak.Mondjuk nem lenne nehéz neki hiszen az öreg ismét meg akarja hódítani és biztos vagyok benne,hogy Minerva nem fogja megkönnyíteni neki a dolgot
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 05:03 | Üzenet # 270 |
Írástudó
| SMARAGD UTÁN FELVETTEM A SZÁLAT ÉS MEGINT LELKIZTEM EGY KICSIT. REMÉLEM TETSZIK
Az üzenetet módosította: mzperx - Péntek, 2012-07-06, 05:03 |
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 05:23 | Üzenet # 271 |
Írástudó
| Evelyn igyekeztem teljesíteni a kívánságod, na jó mondjuk a Fidelius lemaradt
Az üzenetet módosította: mzperx - Péntek, 2012-07-06, 05:24 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 05:47 | Üzenet # 272 |
Inspektor
| Nagyon jó lett a részleted MZ, habár nem tudom, hogy Perselus mennyire fogja megbánni, hogy Harry és Minerva látta sírni. Idő híján, most nem teszek hozzá semmit, remélem mások azért aktívak lesznek Nekem elég volt a tegnapi nap.
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 07:09 | Üzenet # 273 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
| Kész lett a részletem. Remélem nem lett oltári hülyeség, de most ezt tudtam írni. Smaragd MZ nagyon jó lett a részletetek és hosszas gondolkodás után ez lett belőle
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 10:23 | Üzenet # 274 |
Ötödéves
| KIRÁLY LETT MZ Hozzáadva (2012-07-06, 11:23) --------------------------------------------- És én is hozzátettem a magamét
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 10:42 | Üzenet # 275 |
Hatodéves
| MZ,Amy a részetek annyira jól sikerült,hogy miközben olvastam potyogtak ám a könnyeim rendesen.Köszönet érte nektek Hm szerintem egyáltalán nem kell szégyenkeznie amiatt,hogy a fia és Minerva előtt sírt.Az amit megtudott bizony összeroppantja az ember és lefogadom,hogy ha nem lenne a fia akkor annyira megviselné ez a tudat,hogy már nem érdekelné semmi.Ahogy visszaemlékezett arra,hogy az igazgató az ő vér szerinti édesapja,hogyan is viselkedett vele bizony felmerül a kérdés,hogy egyáltalán miért viselkedett így a saját fiával.Miért hagyta,hogy ennyit szenvedjen és főleg miért nézett rá megvetően és kényszerített ki belőle egy esküt.Egy apa aki szereti a gyermekét még akkor is ha a gyermek nem is róla,akkor is szereti ha a legnagyobb hibát követi el.Nos Albusról ugye ez nem mondható el.Inkább azt mondanám az egész viselkedése alapján nagyon gonosz volt tőle ez a viselkedés.Perselusnak amíg iskolás volt addig egyetlen ember volt akit a páncélja mögé engedett és az Lily volt,de ő is eltitkolta előle,hogy van egy fia mégis úgy érzem,hogy a mai napig tiszta szerelemmel szereti Lilyt és jelenleg az egyetlen akibe kapaszkodni tud,aki miatt érdemes tovább folytatnia,tovább élnie az a fia.Imádtam,hogy Harry oda ment hozzá és végre hangosan is kimondta azt,hogy apa.Meggyőződésem,hogy ha Harry nem így szólította volna akkor nem ez lett volna rá a reakciója.Nos azt hiszem Albus Dumbledore felkötheti a gatyáját,mert Minerva bizony mindent el fog követni,hogy Albus egy életre megtanulja,hogy milyen az amikor Minerva McGalagony dühös rá.Jelenleg Perselusnak a legfontosabb a fia,érte bármire képes és az egyetlen akiben megbízik az Minerva.Ha a nő azt kérné tőle,hogy bármikor meglátogathassa őket akkor biztos vagyok benne,hogy megengedné.De csak neki.Azok közül aki elárulták őt azok közül azt hiszem a legnagyobb árulás a férfi szemében Albusé.Kíváncsian várom,hogy miként is fogja megbüntetni az öreget.Remélem,hogy Perselus nem fog vissza bújni az álarai mögé,legalábbis a fia előtt,ahogy abban is reménykedem,hogy mostantól Harry sem fogja tanár urazni vagy professzorozni és Perselus marad a Harrynél.Azt hiszem nem lenne már helyes ha vissza térnének oda ahol voltak,azok után nem,hogy Pers összeomlott és a fia vigasztalta.Emiatt nem kell szégyenkezni és ahogy mondta is Harrynek megtudta,hogy az egész élete hazugság volt.De,hogy értelmetlen? Azt nem hiszem,mert most ott van neki a fia.Az igazgató pedig tényleg megérdemli amit majd Minervától fog kapni.Nos kicsit sajnálom,hogy a Fidelius lemaradt,de ugye még nincs vége a napnak Tehát még bármi lehetséges.Csak azt kérem,hogy Pers és Harry már ne térjenek vissza a formális megszólításokhoz hanem mostantól kezdjenek el már közeledni és beszélgetni.Bár szerintem Perselus nem akarja,hogy ő is olyan apa legyen amilyen az övé volt,szerintem Pers annál jobban szereti a gyermekét még akkor is jelenleg még nem mondja ki hangosan.Túl sokat szenvedett már az életben.Tehát Pers mostantól Harrynek hívja a gyereket és Harry pedig apának,rendben?Érdeklődve várom mit fog Minerva tenni az igazgatóval és nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz Persékkel a továbbiakban Rajtatok a világ szeme lányok
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 12:57 | Üzenet # 276 |
Ötödéves
| OHH Evelyn drága akkor megríkattunk téged? Ez nekem új. De jó érzés Örülök, hogy így érezted.Az ötleteid a többiek remélem megvalósítják és majd lehet én is beszállok ebbe Köszönjük a nagyon szép és hosszú kritit.
Az üzenetet módosította: Amy - Péntek, 2012-07-06, 16:09 |
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 16:46 | Üzenet # 277 |
Főinspektor
Üzenetek: 507
| Csajszik! Sírva röhögtem végig az egészet! MZ!! Nagika imádnivaló... teljesen eszementül hülye vagy! Smaragd! Az a gönc.... Csak te vagy képes ekkora marhaságra! Erika! Még mindig tökéletesen tudsz terelni az egy mondatjaiddal! Amy! Még mindig tökéletesen más irányba tudod terelni a sztorit! Scale! Most sem csalódtam! Evelyn! Az ötleteid újfent alaposan belekavartak a töribe!
Ezeregy szerencsétek, hogy nem nyírtátok ki a MANÓMAT!!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Amy | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 17:03 | Üzenet # 278 |
Ötödéves
| ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Smaragd ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne öld meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! remélem nem leszel ilyen kegyetlen és nem veszed el Harrytől az apját
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 17:38 | Üzenet # 279 |
Hatodéves
| Smaragd ezt most miért kellett?Nem lehetsz ennyire kegyetlen!!!!!!!!!!!!Lányok valaki légysziiiiiii hozzátok ki onnan Perselust!!!!!!!!!!!!!!!!! Most aztán alaposan össze vagyok zavarodva.Pers szereti a fiát és nem jutott eszébe,hogy a halálával a fia szíve is darabokra fog törni????????? Harry remekül jellemezte Albust.Hm Perselus pedig úgy tűnik,hogy Minervát a nagy anyjának tekinti.Ha Harry magához tér és megtudja,hogy az apja vissza ment Voldemorthoz akkor nagyon dühös lesz.Hm kíváncsi vagyok,hogy hányan fognak kételkedni abban,hogy Minervának valóban van egy unokája hiszen senki nem tudott arról,hogy lenne gyermeke.Abban reménykedek,hogy ezt a kis ostoba kalandot valahogy megússza Perselus és valahogy kihozzák onnan.Vagy Voldit még ez sem fogja érdekelni mert végül is az ő unokája végzett az ellenségével,amilyen agybajos talán még rohadtul büszke is lesz rá,hogy az unokája elvégezte neki a piszkos munkát és most szépen maga mellé emelheti az unokáját.Áh nem akarom,hogy Perselusnak bármi baja legyen.Sirius és Remus menjenek és hozzák vissza.Bizonyítsa be Sirius,hogy rá is lehet számítani,hogy nem fogja hagyni,hogy egy nehezen megszerezett barátságot csak úgy hagyni fog elveszni.Be kell bizonyítaniuk,hogy ők sokkal jobbak,sokkal különbek mint Albus,vagy Voldemort vagy akárki más.Nem hagyhatják ott szenvedni a férfit.Nem hiszem el,hogy képes volt ezt tenni.Oké feláldozná magát a fia életéért cserébe de arra nem gondolt,hogy a fia élete semmit sem fog érni,ha elveszíti az apját akit végre maga mellett tudhatott volna.Csinálnotok kell valamit.Úgy érzem Perselus már nem akar élni és úgy gondolta,hogy egy más külsővel,Minerva unokájaként majd új életet kezdhet de mit ér az új élet ha abból hiányzik az apa.Együtt meg tudták volna oldani.Remélem,hogy valaki segíteni fog ennek a két szerencsétlennek.Nem veszíthetik el Perselust,nem vehetik el Harrytől Valaki remélem,megszánja őket és kihozza onnan,mert Harry nem fogja hagyni,hogy az apja feláldozza magát érte.Remélem,hogy Vodlemort van annyira beteg agyilag,hogy nem fogja ezt pont tőle akkora hibának venni végtére is annyira maga mellett akarta tudni az unokáját,csak nem fogja megölni azért mert végzett az ellenségével.arról pedig nem kell tudnia,hogy a fiú mégis életben van.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ na lányok most,hogyan fogtok tovább menni?Erre nagyon kíváncsi vagyok és borzasztóan reménykedek,hogy a végén majd újra egymásra találhat apa és fia,mert amennyit ők szenvedtek már megérdemelnék,hogy végre békében és nyugalomban élhessenek együtt.
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 18:38 | Üzenet # 280 |
Írástudó
| remélem így megfelel evelyn. Még mindíg bármire van esély :-) Hogy is mondják: cseverből vederbe
|
|
| |