Scripta Szombat
2024-11-23
21:22
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 13 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
evelynDátum: Szerda, 2012-07-04, 09:31 | Üzenet # 241
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Juj Scale Te kis kegyetlen.Szegény Dobby cry Öm oké a manók tönkre vágták a bűbájt így mindenki előtt faltárul a kúria ami nagyon nem jó.Nagyon nagy veszélybe sodorták ezzel mindkettejüket,kivéve ha Perselus gyorsan újra teremti az illuzió bűbájt.Hm remélem azért a kis Dobbyt még vissza lehet hozni valahogy.Nos akkor most mégis,hogy fog a hír eljutni Siriusékhoz?Egyik manó sem tud jelenleg visszamenni és szerintem Perselus a két manót biztonságba helyezi a kúriában aztán pedig újra felállítja az illuzió bűbájt,mert így túlságosan védtelenek lesznek.Ajjjjj Te lány honnan jött most hirtelen ez az ötlet?Jajjj most aztán aggódhatok,hogy mit fogtok még erre kitalálni sad Azért remélem,hogy Perselusék még biztonságban vannak,bár innen is akármerre lehet tovább menni.Mi lenne ha mondjuk Sirius és Remus is hozzá lennének adva a bűbájhoz és besegítenének,hogy erősebb védelemmel legyenek ellátva cserébe bármikor el tudnának menni hozzájuk,azzal a kikötéssel,hogy nem beszélhetnek arról senkinek,hogy hol rejtőzködnek.Így a vásárlást is könnyen meg tudnák oldani hiszen Sirius és Remus mindent be tudna szerezni nekik amire szükségük van.No és talán Albus is rákényszerülne,hogy átgondolja miként is tovább.Öm mondjuk Minerva kioktathatná arról,hogy mégis miért volt annyira rossz ötlet tőle,hogy elhallgatta az igazat a két érintett előle és alaposan a fejére olvasná a hibáit és,hogy mennyire tönkre vágta az életüket.No lányok nagyon érdekel,hogy ki merre fog tovább haladni smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

AmyDátum: Szerda, 2012-07-04, 09:36 | Üzenet # 242
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Köszi Scale! Nem volt szívem megölni azt a kis szürke drágát biggrin És milyen lenne már, hogy nincs aki a híreket vigye Siriuséknak ellenben úgy gondolom Perselusnak is fontos lehet a kis manó éltben maradása biggrin Én nem tudnám elveszíteni a drágát biggrin

Hozzáadva (2012-07-04, 10:36)
---------------------------------------------
Evelyn! Remélem az ötleteidet a többiek is figyelembe veszik biggrin Ilyen ötletekkel te is beszállhatnál a töribe biggrin

SmaragdDátum: Szerda, 2012-07-04, 12:47 | Üzenet # 243
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Sajnálom, de Dobbyt nem adom biggrin Készen van a részletem.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szerda, 2012-07-04, 13:28 | Üzenet # 244
Hatodéves
Amy drága köszönet ezért az apró kis jó hírért. biggrin Azért Dobbyt nagyon sajnálom az a kis manó odáig volt Harryért,biztosan nagyon fog fájni neki a manó halála.De örülök annak,hogy Socius rendben van. biggrin Talán a kis drágának sikerül besegítenie majd a védelmükbe,Socius imádja Perselust és ha megtudja,hogy Harry a fia őt is ugyan úgy fogja majd szeretni ebben biztos vagyok biggrin Nos a sok rosszból ami röpke pár perc alatt végbe ment azért legalább egy jó dolog származott belőle.Socius vissza került a gazdájához és bár ő is megsérült de legalább életben maradt.Nos remélem,hogy miután vissza rakták az erős védelmet a kúriára megadják a kis manónak a végtisztességet,meg érdemli és egészen biztos,hogy Perselus nem hagyná csak úgy magára és ha már nem sikerült őt megmenteni a kúria területén eltemetik.Kivéve persze ha valaki úgy nem dönt,hogy Dobbyt valahogy vissza hozza az életbe biggrin wink Érdeklődve várom merre mentek innen tovább smile

Hozzáadva (2012-07-04, 10:46)
Köszönöm Amy,drága vagy biggrin Hm én nem tudok írni viszont rengeteg ötlet jut eszembe közbe,hogy merre mehetne még a történet és azt meg is osztom veletek hátha valaki hasznát veszi smile Én csak kritikát tudok írni és ezt szeretem is,ezért sikerül mindig ilyenre biggrin Azért köszönöm szépen heart

Hozzáadva (2012-07-04, 14:28)
Drága smaragd,hogy én most mennyire boldog vagyok smile Igen és mind a két manó életben van.Nagyon nagyon örülök neki.Naná,hogy Harry nem fog a fenekén maradni,ő soha nem azt csinálja amit mondanak neki és valószínűleg aggódott ezért ment ki az apja után.Sejtettem,hogy Harryt megrázza ha megtudja,hogy a kis manó barátja meghalt hiszen Harry szerette a kis manót.Perselus is azért érti meg,hogy mit érzett a fiú hiszen látható,hogy ő is nagyon szereti a manóját.Socius pedig segített még akkor is ha ő is éppen csak,hogy életben volt,mégis a saját magiajából adott Dobbynak.Így legalább van két gyenge de legalább élő manójuk.Perselus biztonságba helyezte őket adott nekik még bájitalt aztán kiment újraépíteni a bűbájt.Igen ez a mi jó Perselusunk.A tettek embere.Eközben pedig Sirius még mindig Remus idegein táncol,hogy mikor fognak a manók valamit elérni,Albus a fejét töri,hogy miként engesztelhetné ki Minervát,Hagrid pedig kesereg,hogy elveszített egy barátot.Mordon pedig remélhetőleg Albusnál köt ki,hogy a bosszújától eltántorítsák és,hogy mit csinál eközben a Nagyúr?Hát persze,hogy dühöng,hogy a vérdíjat amit kitűztek a drága unokája fejére visszavonták és azon töpreng,hogy miként is kaparinthatná meg Perselust és bónuszként Harryt biggrin Érdeklődve várom ki,hogy folytatja smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-04, 19:16 | Üzenet # 245
Írástudó
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
cool Na ráizzítottam az Öreget a Piton-ügyre, Mordon akcióba lendül, és nem akármilyen szövetségest talál magának.
sajnálom, de megint hosszú voltam, viszont most Nagikát kihagytam. tongue

Az üzenetet módosította: mzperx - Szerda, 2012-07-04, 19:16

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-04, 19:25 | Üzenet # 246
Írástudó
smile A barna meg a zöld töpszli ismételten főhőseink mellett, hogy védjék és helyrerakják őket! köszönjük Smaragd, hogy feltámasztottad a manóinkat!!! pray

SmaragdDátum: Szerda, 2012-07-04, 19:28 | Üzenet # 247
Inspektor
Én meg az új részletet köszönöm smile Ötletesen megoldottad Lucius bevonásával a dolgokat, aztán majd kiderül, hogy a szőkeség kinek nagyobb barátja biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-04, 19:32 | Üzenet # 248
Írástudó
Háát az egész azon múlik h. tud e arról, h Piton Voldi unokája. Ha igen, akkor csak a "jogos örökségének elfoglalásában" akarja elősegíteni, ha nem, nos akkor egy szimpla talpnyaló.

Az üzenetet módosította: mzperx - Szerda, 2012-07-04, 19:34

SmaragdDátum: Szerda, 2012-07-04, 19:33 | Üzenet # 249
Inspektor
De kár... Nagika kezd a kedvencem lenni, ő a legjobb az egész történetben biggrin

--------------------------------

Egy kis részlet hozzáadva.

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Szerda, 2012-07-04, 19:37 | Üzenet # 250
Inspektor
Vagy csak szimplán mardekáros, és igyekszik a neki legjobbat kihozni a helyzetből, de azért remélem, hogy számít neki valamit a barátság is...

Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-04, 20:49 | Üzenet # 251
Írástudó
Hát Smaragd, megint nagyot alkottál! applause aztán többé ne is halljalak lamentálni! Tökéletesen írsz te Voldisat meg halálfalósat ( nono Csak Nagikát felejtetted ki) happy

Az üzenetet módosította: mzperx - Szerda, 2012-07-04, 20:49

evelynDátum: Szerda, 2012-07-04, 20:55 | Üzenet # 252
Hatodéves
Uh hát ez aztán a csavar surprised Mordon nem semmi.Nagyon akarja Pitont ahogy látom és remélem,hogy ezért a legnagyobb mértékben fogja megütni a bokáját.ÁÁÁÁÁÁÁ most komolyan kezdem a hajamat tépni,ez azért már valami wink Tehát Mordon képes vállalni,hogy futni hagyjon egy halálfalót,hogy elkaphassa Pitont csak mert elcsúfították az arcát az egyik bájitalával?Na ez aztán a nem semmi.Mordon aki közismerten üldöz minden egyes sötét varázslót most képes lepaktálni az ellenséggel,hogy Elkapja Voldemort unokáját és Albus fiát.Uh hát nem lennék a helyében amikor ez majd kiderül.Kíváncsi vagyok,hogy Luciusnak mennyit fog érni a barátsága Pitonnal és tudja-e,hogy ő a Sötét Nagyúr nem éppen Sötét unokája biggrin Hm bár az az utolsó kis mondat azt hiszem elég sokat elárul.Lucius elég Mardekáros ráadásul mindig úgy helyezkedik,hogy az neki jó legyen és Perselus állítólag a barátja,hm vajon miként fog cselekedni? Elmondja Voldemortnak,hogy Rémszem Mordon mindenáron el akarja kapni Pitont és általa akarja csapdába csalni,vagy megpróbálja elérni Pitont és figyelmezteti valahogy vagy esetleg csak és kizárólag a saját érdekeit fogja szem előtt tartani és elárul egy barátot.Nos ha Mordon így áll hozzá a dolgokhoz én nem bíznék ám benne,hogy ha segítek akkor cserébe amikor már nem lesz szüksége Luciusra akkor nem fogja-e cserben hagyni őt és aztán mehet a dutyiba.Áhhh valaki állítsa már le MZ Mordonját cool Ha ez így megy tovább akkor tényleg az lesz a vége,hogy Perselus összetörve fog Voldemorthoz kerülni és aztán szörnyet halhat a nagypapi törődésétől happy Jesszus miket hoz ki belőlem ez a Mordon happy No lányok merre tovább? Hiányoltam Nagikát,komolyan mondom az egyetlen értelmes lény azon a helyen az a kígyó smile Érdeklődve várom a folytatást lányok biggrin

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Szerda, 2012-07-04, 21:01 | Üzenet # 253
Inspektor
Pedig ez nem így van... Abszolút semmi agyam nincs most ehhez sad Nagika pedig a tiéd, nem akarom lenyúlni a legokosabb szereplőt biggrin

Ciryl Vernon Conolly

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-04, 21:07 | Üzenet # 254
Írástudó
biggrin Pedig Voldi most igazán nagyon csavartra sikerült! Szinte láttam magam előtt vele együtt a képet a térdelő Pitonról, és ahogy maga mellé emeli (és aztán tovább is képzeltem, ahogy bevezeti az új szobájába és mindent lelkesen körbemutogat tongue )

EVELYN! A Happy End előtt kell ám a dráma, hogy hősssszeinknek legyen honnan felemelkedniük a végére, ahhoz előbb le kell tasssszítanunk őket! legalábbis Nagika így gondolja happy

Az üzenetet módosította: mzperx - Szerda, 2012-07-04, 21:13

AmyDátum: Szerda, 2012-07-04, 21:09 | Üzenet # 255
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Kész a részletem smile Nagyon jó vagyok 2 mondattal elintéztem biggrin Most csak ennyire tellett tőlem biggrin majd egy kicsit hosszabb lesz biggrin

Hozzáadva (2012-07-04, 22:09)
Úristen MZ! Ez bizarr elképzelés! Nem tenném szegény Perselussal

SmaragdDátum: Szerda, 2012-07-04, 21:12 | Üzenet # 256
Inspektor
happy Még lehet róla szó a későbbiekben biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szerda, 2012-07-04, 21:13 | Üzenet # 257
Hatodéves
Oké megint lemaradtam egy kicsit de se baj.Tehát közben kiderült,hogy Lucius továbbította a hírt Voldermortnak aki most igencsak boldog.Szegény még mindig abban a tévképzetben él,hogy Perselus majd ott fog előtte összetörten térdelni és könyörögni fog neki,bámulatos,hogy az öreg Sötét Nagyúr még mindig hisz a mesékben happy Érdekel,hogy mégis mit tervez ezzel az egésszel Voldi,mert ugye én már azért látom magam előtt,hogy Perselus nem fogja ám magát könnyen adni és ennek könnyen lehet ám más vége is,mint amit drága Voldi barátunk szépen kitervelt.Uh nem akarok ötleteket adni,én azt szeretném ha végre valaki leállítaná az öreg Mordont biggrin Hm szegény Albus ezt tényleg jól elcseszte.Ideje lenne már végre felhagyni a titkolózással,beláthatná már,hogy semmire nem jó csak szépen elmar maga mellől mindenkit és mint kiderült eddig se vált be úgy ahogy azt ő eltervezte.Tehát valaki értesse már meg vele,hogy ne játszadozzon tovább főleg ne azzal két emberrel akik állítólag sokat számítanak neki.Bár kezdek kételkedni abban,hogy igazán szereti-e őket vagy csak arra kellettek neki,hogy irányíthassa őket.Hm azért merem remélni,hogy valóban szereti őket hiszen mégis csak a legközelebbi rokonai kell,hogy érezzen irántuk valamit.Azért arra is kíváncsi lennék,hogy miként magyarázza meg Minervának,hogy miért nem kezdte vele újra miután Pers anyja elhunyt.Végül is nem volt a felesége csak a fia anyja,tehát simán el vehette volna Minervát.Na erre a beszélgetésre nagyon kíváncsi vagyok.Remélem,hogy Perselusék továbbra is védve vannak.Hupsz és megjelent a jó öreg Friccs úr is és jelentette,hogy eltűnt két manó.Nyilván azt is tudják,hogy melyik kettő és ez igaz akkor az öreg hívni fogja őket.Na ilyenkor mit fognak tenni a manók.Mondjuk Dobby egy szabad manó Socius pedig Piotn manója így felmerül bennem a kérdés,hogy ha az igazgató hívja őket akkor kell nekik engedelmeskedni vagy nem? Simán figyelmen kívül hagyhatják a hívást? Végül is egyik sem Roxforti manó wink Uh nos nagyon kíváncsi vagyok merre fog haladni a történet szála smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Szerda, 2012-07-04, 21:14 | Üzenet # 258
Írástudó
Melyik bizarr elképzelésemre gondolsz Amy? Van belőle elég sok, kérdezd csak Evelynt smile

evelynDátum: Szerda, 2012-07-04, 21:20 | Üzenet # 259
Hatodéves
Igen MZ igazad van happy Uh ezt ugye nem teszitek meg szegény Perselussal? surprised

Hozzáadva (2012-07-04, 22:20)
Hm Amy MZ-nek igaza van biggrin Vannak ám neki nagyon bizarr elképzelései biggrin Pont ez a szép benne happy
Hm azt hiszem az igazgató most el van tévedve egy picit,mert ha jól értem akkor ez a két manó nem az övé és nem a roxforté,de nem ám happy

(Alban Goodier)

SmaragdDátum: Szerda, 2012-07-04, 21:20 | Üzenet # 260
Inspektor
wink

Ciryl Vernon Conolly

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024