Scripta Szombat
2024-11-23
21:54
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Ötletek és Kritikák - Oldal 12 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Ötletek és Kritikák
SmaragdDátum: Hétfő, 2012-07-02, 16:44 | Üzenet # 221
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Na, én is megérkeztem a munkából. Csajok, látszik, hogy meleg van! smile Jókat nevetgéltem itt a gép mögött, úgy látszik a hülyeségem ragadós volt biggrin

Kristine,
bocsi, de nekem Socius valahogy barna smile

Mz drága,
látszik, hogy kipihented magad a Balcsin! happy

Ja igen, az hogy külön nekem ajánlottad és Krisztinek, megtisztelő surprised

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

ErikaDátum: Hétfő, 2012-07-02, 19:24 | Üzenet # 222
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Én is hozzátettem a magam két mondatát.

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

SmaragdDátum: Hétfő, 2012-07-02, 19:43 | Üzenet # 223
Inspektor
Én pedig válaszoltam rá, két mondatban happy Bocsi!

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

AmyDátum: Hétfő, 2012-07-02, 19:56 | Üzenet # 224
Ötödéves
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Nekem is kész a részletem kicsit rövid lett most happy

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-02, 23:46 | Üzenet # 225
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Oh és Smaragd drága elintézte,hogy Albus ismét győztesen kerüljön ki és még a kis titka is megmaradjon smile Okos húzás volt az öregtől,még fültanúkat is szerzett a kis közjátékához.Nos azt hiszem erre lehet azt mondani,hogy az orránál fogva vezeti a másikat,ugye? biggrin Nos úgy tűnik,hogy a vérdíjat vissza vonják.Azért tényleg elég fura,hogy egy névtelen bejelentés miatt azonnal így cselekedtek és még Kingsleynek sem jutott eszébe,hogy Albusnál érdeklődjön.Bár az is lehet,hogy abban az esetben nem tudott volna így reagálni at öreg,mert azért ugye most volt ideje kitalálni,hogy mit mondjon az aurorok vezetőjének.Közben pedig Sirius és Remus arra várnak,hogy Sociusék találjanak valamit.Nos a két manó egész talpraesett és láss csodát megtalálták a kúriát de mivel Perselus ugye azt hiszi,hogy a fia képzelődik(még mindig röhög ET-n) ezért most roppantul kíváncsi vagyok,hogy a két manó vajon mit fog csinálni,mert ezek szerint ők is úgy látják mint ha a kúria nagyon messze lenne.Áhhh még ilyet,ott vannak a közvetlen közelükben mégis a lehető legtávolabb,vagy még sem?Visszamennek Remusékhoz és elárulják nekik,hogy hol vannak a nyomok alapján, vagy meg próbálnak ők maguk bejutni a kúriába.Arra is roppant kíváncsi vagyok,hogy Albus miként szándékozik majd kiengesztelni majd Minervát,mert a lehető legnehezebb dolog egy sértett nőt kiengesztelni.No és akkor ha sikerrel jár és Albusnak újra éled a kapcsolata Minervával akkor ő lesz Perselus mostoha anyja és Harry mostoha nagyanyja?Egyáltalán létezik ilyen szó?Jesszus mik jutnak eszembe smile wink

Hozzáadva (2012-07-03, 00:46)
---------------------------------------------
Köszönet Smaragd ismét sikerült megnevettetned happy Komolyan mondom gyakran elgondolkozom,hogy miért nem világosítja fel valaki Albust arról,hogy miként kéne öltözködni.Ezek szerint Remus nem tudja,hogy Perselus az apja Harrynek.Elgondolkoztam azon,hogy vajon Sirius miért ennyire ideges és az aggódáson kívül vajon miért akarja mielőbb megtalálni őket.Vajon mikor jön el az idő amikor el lehet majd mondani ezt a titkot.Vajon Remus mikor tudhatja meg hiszen Sirius is tudja,hogy Perselus azért ment el a kastélyból a fiúval,mert megtudták az igazat,akkor már nem teljesen mindegy,hogy Remus is megtudja az igazat?Albus hódító hadjárata smile Még el sem értem a végére és már nevetve mondtam ki amikor az jött,hogy milyen ruhákat vett magára,hogy már csak a csörgősipka és elmehet udvari bolondnak happy Minerva allergiás,hát igen a betegségek mindig a legrosszabbkor jönnek,így Albus is kénytelen várni a hódító hadjáratával.Viszont nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit fog válaszolni Hermionenak a kérdésére,hogy miért öltözött harlequin bohócnak smile

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

mzperxDátum: Kedd, 2012-07-03, 12:22 | Üzenet # 226
Írástudó
Üzenetek: 276
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Figyelem! Új szereplő a porondon! happy

ErikaDátum: Kedd, 2012-07-03, 12:35 | Üzenet # 227
Hatodéves
Megint elvittem a sztorit! 1 mondat!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

mzperxDátum: Kedd, 2012-07-03, 13:09 | Üzenet # 228
Írástudó
látom megint csak én lettem bőbeszédű... cry

ErikaDátum: Kedd, 2012-07-03, 14:08 | Üzenet # 229
Hatodéves
Túl meleg van! sad Élni sincs kedvem!

AmyDátum: Kedd, 2012-07-03, 17:44 | Üzenet # 230
Ötödéves
Kész van a részletem lehet olvasni biggrin Most ez rövid lett,de majd legközelebb hosszabbat írok biggrin

evelynDátum: Kedd, 2012-07-03, 20:32 | Üzenet # 231
Hatodéves
Hm Alastor Mordon az élete legnagyobb hibáját készül elkövetni.Albus meg az ő remek tervei,hogy eltitkoljunk fontos információkat.Mordon nem fog leállni amíg el nem kapja és az az egy biztos,hogy nem fog félni alaposan megátkozni szerencsétlen férfit.Én mindig elcsodálkozom azon,hogy az aurorok magukat nagyon tiszta és nagyon világos varázslónak tartják a módszereik még sem különböznek a sötét varázslókétól.Különösen Mordon esetében.Ráadásul olyan mint egy vadászkopó ha szagot fog akkor addig megy amíg a végére nem ér.Nem ártana ha valaki felvilágosítaná,hogy ha a saját feje után megy akkor kivel fog szembe nézni.Esetleg Albus fülébe juthatna valahogy,hogy Mordon magán akcióba akar kezdeni és nem akar addig meg állni amíg el nem kapja Pitont.Ha az öreg fülébe jutna akkor talán sikerülne lebeszélnie róla.Bár lehet ez sem érdekelné kivéve ha neki elárulna Albus azt a kis titkát,hogy Perselus Piton nem csak,hogy a világos oldal kéme volt,de ráadásul a fia is.Más különben Mordon beindul és tudjuk,hogy milyen az ember ha bosszúra szomjazik.Hm kíváncsi vagyok,hogy most merre fogtok tovább haladni lányok biggrin

Hozzáadva (2012-07-03, 21:32)
Hm tényleg nekem még eszembe sem jutott,hogy mit fog csinálni Perselus ha Voldi úgy dönt,hogy magához hívatja.Addig amíg a fején volt a vérdíj valószínűleg nem is akarta hiszen csak arra készült,hogy miként fogja fogadni az ő teljesen összetört unokáját.Most,hogy nincs vérdíj nem lehet tudni,hogy mit fog csinálni,már az őrjöngésen kívül smile Hatásos ébresztő volt.Szegény Harry,bár én még azt is el tudtam ám képzelni,hogy miközben Perselus a fiúhoz beszélt,hogy magára vessen mert ő szólt,hogy ez lesz még vigyorgott is hozzá.Valahogy nem tudom elképzelni,hogy ezt tök komoly arccal mondta végig biggrin Nos kíváncsi vagyok,hogy Perselus a reggeli fényben végre hajlandó lesz-e megnézni,hogy van-e valami a kúria körül csak,hogy megnyugtassa a fiút.Főleg ha reggel Harry a rossz éjszakája miatt morcosan meg is jegyzi,hogy mi van ha mégis rájuk akadnak.Érdekesen alakulnak a dolgok.Kíváncsian várom,hogy mit hoztok ki ebből smile

(Alban Goodier)

mzperxDátum: Kedd, 2012-07-03, 22:21 | Üzenet # 232
Írástudó
Smaragd kedvéért pray , na meg persze Amy és Erika elborzasztására!!! faint

mzperxDátum: Kedd, 2012-07-03, 22:25 | Üzenet # 233
Írástudó
Én meg most hosszút írtam, majd legközelebb rövidebbet írok happy

SmaragdDátum: Kedd, 2012-07-03, 22:57 | Üzenet # 234
Inspektor
Tőlem csak ennyire tellett, totál agylágyulás sad

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Kedd, 2012-07-03, 22:59 | Üzenet # 235
Inspektor
MZ, ha így haladsz kizárólagosan te írhatod Voldit! happy

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Kedd, 2012-07-03, 23:27 | Üzenet # 236
Hatodéves
Uh hát ez nagyon ott van.Ez brutális MZ happy Úristen már tényleg nagyon sajnálom szerencsétlen Perselust,hogy Voldemort a nagyapja.Ez nagyon beteg.Ennyi zöldtől és ezüsttől Perselus nem,hogy maradni akarna,hanem inkább messzire menekülni.Már látom is lelki szemeim előtt ahogy Voldemortból előtör a nagyapa és úgy fog körülötte táncolni mint egy kotlós tyúk.Mi lesz ennek az elmeháborodottnak a terve ha kiderül,hogy ki az dédunokája?Már előre félek,hogy milyen eszközökhöz fog nyúlni ha megtudja Harry az unokájának a fia.Végtére is nem akarhatja megölni vagy azt tervezni ha az unokáját már ilyen szépen rózsaszínbe,uh bocsika zöld-ezüstbe öltöztette,vetkőztette és fektette happy Nagika kis monológja baromira tetszett.Tényleg milyen kár,hogy Perselus nem fog érteni a sok sziszegésből semmit viszont agybajt fog kapni tőle smile Uf ezekszerint Nagika végre megszabadítja a világot egy patkánytól? wink Itt lenne az ideje.Öm Albus és az öltözködési szokásai.Ezen még mindig vihogok happy Tehát legközelebb tanácsot fog kérni,no de kitől,és ami a legfontosabb milyen szöveggel?Ha már ennyire sokat titkolózik még azok után is,hogy vérdíjat tűztek ki a saját fia fejére akkor nem hiszem,hogy pont azt fogja elárulni,hogy Minervát akarja meghódítani.Hm tehát Sociusék nem tudtak bejutni de visszatértek,hogy elmondják Siriuséknak,hogy megvannak csak éppen trükkös lesz a bejutás.Ennél már csak az lenne viccsebb ha Perselus mégis kinézne a birtokra,hogy van-e ott valaki aki zöld színben pompázik és a manók már nem ott lennének erre a fiú megnyugodna egészen addig amíg újra nem látná álmában,hogy aztán ismét azzal nyaggassa az apját,hogy márpedig oda kint vannak a kis zöld lények.Uh szegény gyerek nem is tudom,hogy mennyire nézné hibbantnak az apja happy Kíváncsi vagyok,hogy a két manó milyen megoldást fog találni a bejutásra.Érdeklődve várom a többit smile Én nagyon jól szórakozom miközben olvasok biggrin Köszi lányok smile

(Alban Goodier)

ScaleDátum: Szerda, 2012-07-04, 08:34 | Üzenet # 237
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Elnézést kérek mindenkitől a részletemért, de meg kellett tennem. sob

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

AmyDátum: Szerda, 2012-07-04, 09:28 | Üzenet # 238
Ötödéves
Sziasztok! Kész van a részletem! Remélem megmentettem a helyzetet biggrin Olvassátok szíves örömest

AmyDátum: Szerda, 2012-07-04, 09:29 | Üzenet # 239
Ötödéves
Ezzel egyet értek happy

Hozzáadva (2012-07-04, 10:29)
Evelyn köszönjük ezt a mélyre ható kritikát

ScaleDátum: Szerda, 2012-07-04, 09:29 | Üzenet # 240
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Amy, drága, örülök, hogy Socius nem jutott Dobby sorsára, és életben maradt. smile

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024