| Ötletek és Kritikák | 
|  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-06-22, 03:10 | Üzenet # 61 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Megint hozzátettem a magamét. Mz, üdv a játékban! 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-06-22, 08:59 | Üzenet # 62 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Ismét felvetném a kérdést, hogy mi legyen a történet címe. Az ötleteket ide kérném; mert ellenkező esetben én fogok címet adni a sztorinak!   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Péntek, 2012-06-22, 09:10 | Üzenet # 63 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Sziasztok! Kész van a részletem  Rövid igaz, de most tőlem ennyire futotta.  Na majd a következőhez többet írok  Címről pedig gondolkodom. Juhhé a 4. oldalnál tartunk   |  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Péntek, 2012-06-22, 16:33 | Üzenet # 64 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | Címnek: "Az asszony ingatag..."  jobb ha engem nem kérdeztek |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Péntek, 2012-06-22, 17:35 | Üzenet # 65 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline |  Hozzáadva (2012-06-22, 18:35)---------------------------------------------
 MZ Van fantáziád rendesen
  |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-06-22, 17:49 | Üzenet # 66 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | na.. a friss feji fent... menek a sztoriba is frikálok kicsit..   
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
|  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szombat, 2012-06-23, 19:33 | Üzenet # 68 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | A hűtlen Hozzáadva (2012-06-23, 20:33)---------------------------------------------
 Rekordot döntöttem! 3 mondat!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-23, 19:46 | Üzenet # 69 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Erika!! Megy ez neked...   

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szombat, 2012-06-23, 19:51 | Üzenet # 70 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Először Agyar szemszögéből akartam írni! Elkapott az ihlet!  Most megyek és leírom a füzetbe, míg el nem felejtem! 
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-23, 20:00 | Üzenet # 71 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | helyes! De miért a füzetbe? írd egyből a sztorihoz!!   

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szombat, 2012-06-23, 20:12 | Üzenet # 72 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | 1. mert mire bepötyögöm, elfelejtem, hogy mit akartam 2. mert nem a sztorihoz tartozik!

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-23, 21:23 | Üzenet # 73 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Tettem hozzá pár mondatot. 
 Erika,
 ha nem hosszú a töri tedd be a "Mutasd mit írtál" topicba. Ott el lehet majd olvasni, és később Kriszti átteszi az írások közé, ha akarod.

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Szombat, 2012-06-23, 23:07 | Üzenet # 74 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Kész van nekem is a részletem kicsit kibővittettem  Olvassátok   |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 07:28 | Üzenet # 75 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Találtam bétát, amint visszakapom felrakom ide!  Persze, ha találok hozzá egy jó címet! 

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 09:06 | Üzenet # 76 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Erika! Bétaügyben szólhatsz ám nekem is nyugodtan   

|  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 10:17 | Üzenet # 77 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | nos írtam a sztorihoz lehet folytatni 
 "Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 10:38 | Üzenet # 78 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Na akkor elmondom újra - minden új tag( friss husi a tyúkólban) kedvéért! A Fórumsztori nyílvános - és éppen azért van, hogy kiélhesse rajta mindenki a finkálhatnékját!! Bárki aki az oldal tagja, hozzá teheti a saját szavait, nem kell hozzá engedélyt kérni

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 11:02 | Üzenet # 79 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Köszi KristineHolt, már Cas-nél van.  Ha előbb tudtam volna, hogy szívesen átnézed, akkor elküldtem volna neked!  Erről jut eszembe: szeretnék kérni egy általános kategóriát, mert a többibe nem jó a firkálmányom. 

|  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 12:12 | Üzenet # 80 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | naaa erika már várom a sztoridat  most én is neki álltam firkálgatni adig se kell gondolnom másra 
 "Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
 |  |  |  |  |