| Ötletek és Kritikák | 
|  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 15:02 | Üzenet # 41 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Én bátorkodtam belenyúlni, de a folytatást meghagyom másnak. (Nem mintha nem tudnék mit beleírni.)   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 17:08 | Üzenet # 42 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | na megjöttem én is  Nagyon ügyik voltatok! Erika! Örülök, hogy mégis hozzátetted a magadét te is!!! Megyek belefirkálok valamit..   
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 17:54 | Üzenet # 43 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Én meg megyek, elolvasom és hozzáteszem a magamét   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 18:56 | Üzenet # 44 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Na én is írtam hozzá egy rövidke részletet  Olvassátok. Nem sok, de most erre futotta:D Hozzáadva (2012-06-19, 19:56)---------------------------------------------
 Juhé!!!!! Elértük a 3. oldalt
  |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 20:09 | Üzenet # 45 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Bizony!  Haladgatunk, igaz örülnék neki, ha mások is belepötyögnének!   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 20:23 | Üzenet # 46 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | nagyon rövid de neki álltam elkezdeni az igazgató részét XD téll csak elkezdtem 
 "Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."

Az üzenetet módosította: aena - Kedd, 2012-06-19, 20:25 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 20:27 | Üzenet # 47 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | De jó!  Az nem baj, hogy rövid, annyit teszel hozzá amennyit akarsz!   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 20:33 | Üzenet # 48 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | ooh majd megprobálom megcsillogtatni a fantáziám és ékesszolásomat hamár a suliban álmodozással töltök egynapot akkor ideje teljesíteni
 igaz a művészetek főleg az írás az én ikertesóm reszortja
  megyei külön díjjas vers és novella kategoríában és egy könyvkiadonál is nyert egy versenyt az olvasók szavazatai alapján 
 "Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 20:37 | Üzenet # 49 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Gratula neki! Helyes-helyes, ez egy játék, ami közben még jól is szórakozunk   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 21:46 | Üzenet # 50 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Na Kész vagyok egy újabb részlettel. Kicsit rövid várom az folytatásaitokat  Hozzáadva (2012-06-19, 22:46)---------------------------------------------
 Újabb részlet áll rendelkezésetekre
  |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 00:08 | Üzenet # 51 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Nos, az agyam mára már zokni, de holnap, amint KH anyánk ír hozzá, a történet folytatva lesz részemről is, csak hagyok kibontakozni másokat is   
 Miket beszélek! A holnap már ma van!

Ciryl Vernon Conolly

Az üzenetet módosította: Smaragd - Csütörtök, 2012-06-21, 00:10 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 03:23 | Üzenet # 52 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Te cafatka!! Arról volt szó, hogy együtt tvzünk!! Te meg orvul vissza settenkedtél?   
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 05:42 | Üzenet # 53 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Nekem megy a két dolog egyszerre is! Különben is, el sem mentem!  De látom, hogy végre a törihez is hozzátetted a magad részét. 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 08:05 | Üzenet # 54 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Sziasztok!   
 Kész egy újabb részlet. kicsit rövid,de most ez tőlem ez tellett
   |  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 08:50 | Üzenet # 55 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | új részlet remélem eltaláltam a "hangulatot " 
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 09:24 | Üzenet # 56 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Beírtam a soron következő mondatomat!   
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 09:48 | Üzenet # 57 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | basszus erika :DDD ez hatalmas egy mondat de ez áááá :DDD

Az üzenetet módosította: aena - Csütörtök, 2012-06-21, 09:48 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 09:55 | Üzenet # 58 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Hát ő, igen! Innen lehet folytatni!   
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 18:36 | Üzenet # 59 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Folytatva  nehéz dolgom volt!   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Csütörtök, 2012-06-21, 19:58 | Üzenet # 60 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Én is írtam hozzá igaz nemsokat  Hozzáadva (2012-06-21, 20:58)---------------------------------------------
 Innen lehet folytatni nem jutott eszembe több sajna
 |  |  |  |  |