Ötletek és Kritikák
|
|
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:44 | Üzenet # 401 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
| Uh megyek és alkut kötök a sátánnal ha ez így megy tovább Nem hiszem el,hogy képesek voltak tényleg csak így egyszerűen kicsinálni Billt.Szegény Molly ebbe teljesen bele fog pusztulni Akinek itt a leginkább szenvednie kéne az Dumbledore de őt meg békén hagyjátok.Tessék már kitalálni valamit az öregnek is,hogy szenvedjen legalább annyira,mint most Molly és amennyire Perselus,Harry és Minerva is szenvedett.Ne mindig csak azok szenvedjenek akik nem érdemlik azt meg...agrrrr
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
MZ | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:46 | Üzenet # 402 |
Csoport: Vendégek
| Hát, a tündéreknek is hagyunk azért valamit!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:50 | Üzenet # 403 |
Hatodéves
| Ez igazán kedves tőletek!
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:51 | Üzenet # 404 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| MZ, ez nagyot ott van!
Látjátok? Mire nem képes a csapatmunka!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:53 | Üzenet # 405 |
Írástudó
Üzenetek: 276
| Ja, csak bírják a tempónkat! Ha egyszer mi megsuhintjuk a kaszát! Sorra dőlnek a búzák!
.... vagy mik, lényegtelen, csak dőljenek!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:56 | Üzenet # 406 |
Hatodéves
| Uh remélem lesz aki megállítja a kaszátokat,különben nagyon rossz világ jön nekünk
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:58 | Üzenet # 407 |
Inspektor
| Na igen, a negatív kritika sarkallt minket erre, hogy legalább igaz is legyen!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:59 | Üzenet # 408 |
Hatodéves
| Na de ennyire?
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:04 | Üzenet # 409 |
Írástudó
| Hát persze, elvégre mi mindent megteszünk, hogy megfeleljünk az olvasóink kívánalmainak!
Az üzenetet módosította: mzperx - Péntek, 2012-07-13, 21:07 |
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:07 | Üzenet # 410 |
Hatodéves
| Oh tényleg?Akkor én most azt kívánom,hogy szenvedjen az öreg is és öhm mondjuk Voldi vagy legalább Bella Oké kiegyezek azzal is,ha láthatom Bellatrixot szenvedni,nagyon szenvedni
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:10 | Üzenet # 411 |
Írástudó
| Belláért felelek! A többiekért viszont nem!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:12 | Üzenet # 412 |
Hatodéves
| Oké,nekem mindegy csak olyan szenvedjen már végre aki meg is érdemli a többi jelenleg nem számít.Uh a végén még tényleg lepaktálok az ördöggel
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:15 | Üzenet # 413 |
Írástudó
| Olyan szenvedett! Evelyn kihívta maga ellen a sötétség démonainak haragját!- Nem tudtad, h a szellemidézés bűn?- Erika pedig kigúnyolta őket, amikor zsákos bácsikká degradált!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:20 | Üzenet # 414 |
Inspektor
| Sajnálom, de gonosz, a gonoszt nem bántja. Csak indokolt esetben!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:21 | Üzenet # 415 |
Hatodéves
| Uh de igen,evelyn tudta de a démonok vagy szellemek vagy ki tudja,hogy kik elterelték a tündéreimet és kénytelen vagyok bármilyen eszközt bevetni,hogy mentsem ami még menthető A Sötétség kezd már nagyo túlsúlyban lenni,muszáj tenni valamit ellene
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:24 | Üzenet # 416 |
Írástudó
| hihi, megszoksz, vagy megszöksz! .... ... ... öhm, tévedtem, nincs 2. lehetőség MEGSZOKSZ!!!!!!
Az üzenetet módosította: mzperx - Péntek, 2012-07-13, 21:26 |
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:38 | Üzenet # 417 |
Hatodéves
| Nana,előbb keresek valami jó okot amiért valamelyiküket alaposan meg lehet kínozni Ha már az összes lehetőséget kimerítettem majd akkor fogok csak megszokni Ha már megszökni nem lehet
|
|
| |
Amy | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 08:10 | Üzenet # 418 |
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
| Sziasztok! Kész lett a részletem kicsit hosszú lett és terjengős. MZ kölcsön vettem egy mondatot tőled remélem nem haragszol. Szükségem volt rá. Remélem nem lett nagyon rossz. A bétázásnak szerintem nagyon örülnék
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 09:19 | Üzenet # 419 |
Inspektor
| ÁÁÁÁÁÁ és megint ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Az OK, hogy feltámasztod Billt, de nekem ez nem hihető, több ponton sem. Az adavát Harryn kívül még senki nem élte túl, azért az aki. Az is OK, hogy Perselusnak szerepet szántál a dologban, de egy bájital? Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki inná, és akkor semmi értelme nem lenne Volditól rettegni. Nos, hirtelenjében ennyi. De amúgy ötletesen megoldottad a dolgot, gratula! És most reszkess, mert mi jövünk!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 09:26 | Üzenet # 420 |
Főinspektor
Üzenetek: 507
| Amy, bétázva
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |