| Szabadon választott... | 
|  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 07:50 | Üzenet # 141 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Igen, az. Kapott kálciumot az éjjel, és most is. Szépen lappad a duzzanat! 
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 07:57 | Üzenet # 142 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | Adj neki valami finomságot, csak h jobb kedve legyen legalább!   |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 08:38 | Üzenet # 143 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Most kapott egy kis párizsit a hűtőből. Majdnem leharapta az ujjamat!   
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 08:40 | Üzenet # 144 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline |   |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 08:51 | Üzenet # 145 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Az jó, csak figyelj arra, hogy mindkettőtől nagyon kell majd pisilnie, és ha nem kertesben laktok, akkor bizony most sűrűbben kell majd levinned   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 09:08 | Üzenet # 146 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Azzal nem lesz gond, szép nagy udvarunk van!   

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:03 | Üzenet # 147 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Csokis-körtés muffint valaki? 

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:06 | Üzenet # 148 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Hm guszta és biztos nagyon finom  Recept?   

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:15 | Üzenet # 149 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | 25 dkg liszt 12,5 dkg cukor
 12,5 dkg margarin
 0,5 csomag sütőpor
 1 tojás
 tej
 Közepesen folyós masszát készítesz, és úgy ízesíted, ahogy akarod. Az enyémben kakaópor, körtebefőtt és egy-egy kocka étcsoki van!

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:26 | Üzenet # 150 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Húúú Erika - ez nagyon gusztás. Mentettem is a receptet! Köszi!   
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:32 | Üzenet # 151 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Nincs mit! Mondjuk bátyám a muffin király! Nagyon finom muffinokat csinál! 

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:34 | Üzenet # 152 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Köszi Erika én is mentettem a receptet   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:35 | Üzenet # 153 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Lassan kellene egy cseréljünk recepteket topik!   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 18:45 | Üzenet # 154 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Felkerült a Merengőre a Kívánság Üst első négy története! 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 19:23 | Üzenet # 155 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | wahuuu olvasásra fel , van egy fekete kis cicám és a tesóm Maffiának akarta el nevezni erre közöltem vele hogy kizárolag egy név jöhet szoba  a Shadow ,de ha nagyon akarja mondhatja hogy Kage :PP a lényeg mind 2 ugyan azt jelnti  ha már nem a fején de a mellénél vanm egy kis fehér csík igazán aranyos ja és imád fára mászni  és mindig kisérget a vállon utazás is élvezetes föleg ha neked dörgölözik és nem birod ki nevetés nélkül :PP

"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 19:40 | Üzenet # 156 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Az tök cuki!   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 14:44 | Üzenet # 157 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Újabb négy történet olvasható a Kívánság Üstben! 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 17:33 | Üzenet # 158 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Smaragd! te hová a búbánatba tűntél el az msn-emről?? sehol nem talállak a listámon!! 
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 20:20 | Üzenet # 159 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | Kris vagy aki tudja: scripta II-re kell regisztrálni vagy az hogy műkszik?... nem vagyok szőke ezekhez de ez úgy látszik megviseli most az agyamat :P 
 Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)

Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 20:29 | Üzenet # 160 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Szerintem regisztri nélkül is olvashatod,megnéztem most direkt ezért és nem jelentkeztem be ettől függetlenül meg tudtam nyitni a 18-as ficceket is.Én azért a biztonság kedvéért regeltem   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  |