Szabadon választott...
|
|
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 19:20 | Üzenet # 21 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
|
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
aena | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 20:06 | Üzenet # 22 |
Harmadéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 81
| ismerős amikor szoba cicánk és papagájunk volt ami 2 macskánk közül az egyik félszemű
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-06-28, 16:48 | Üzenet # 23 |
Hatodéves
| Nem baj az,a szépséghibás cicák a legédesebbek Ma már nincs sok állatunk,csak két cica és egy kutya,de volt régebben mikor egy háromszobás panellakásban laktunk volt két cica,két kutya,három hörcsög,két papagáj és egy fehér kacagó gerle Sokszor volt olyan érzésem,hogy egy állatkertben lakom Hozzáadva (2012-06-28, 17:48) --------------------------------------------- Engem érdekel drága,hogy hogyan lehet kikerülni a Nod védelmét.Bár az a gépem amelyiken a NOD van telepítve még nem működőképes de egyszer az lesz és akkor bajok lesznek ha nem tudok feljutni az oldalra
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-06-28, 17:26 | Üzenet # 24 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Beállítások -> Webhozzáférés-védelem -> HTTP, HTTPS -> pipát kivenni a HTTP-forgalom ellenőrzésének engedéllyezéséről.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-06-28, 18:52 | Üzenet # 25 |
Hatodéves
| Köszönöm,lejegyeztem
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 21:30 | Üzenet # 26 |
Inspektor
| Esti mese:
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy kis veréb. Egy nap ez a kis madár elindult délnek, hogy melegebb tájakra repüljön, de sajnos későn indult el, így repülés közben megfagyott és a földre zuhant. Arra járt egy disznó, és pont a verébre szart. A szar meleg volt és felmelegítette a kismadár testét, így az újra életre kelt. Jól érezte magát és elkezdett csipogni. A csipogást meghallotta egy rühes macska, aki pont arra járt. A mancsával rögtön elkezdte kapargatni a szart, és mikor meglátta a verebet, megette. Tanulság: Aki leszar, nem biztos, hogy az ellenséged, és aki kihúz a szarból, nem biztos, hogy a barátod. És ha jobbra fordul a sorod, jobb ha befogod a pofád!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 22:21 | Üzenet # 27 |
Hatodéves
| Hozzáadva (2012-07-10, 23:21) --------------------------------------------- Honnan jönnek nálad ezek Amúgy köszönet érte,kellett nekem egy kis jó kedv és most megnevettettél.Fáj a kezem és a tarkóm,ma egy barom beleszállt a kocsinkba hátulról és kb.egy métert küldött még előre.Olyan jó,hogy mi is álltunk és előttünk még négy másik autó.Hogy az emberek néha hova teszik a szemüket?
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 23:08 | Üzenet # 28 |
Inspektor
| Mondhatnám, hogy bölcs vagyok, de ez nem igaz (max. csak olvasott!) Inkább egy bölcselet a Lámától. A Dalai Láma, mikor arról kérdezték, hogy mi az ami a leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta: "Az ember. Mert feláldozza az egészségét. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha sosem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-11, 00:12 | Üzenet # 29 |
Hatodéves
| Köszönöm drága.Én úgy élek mintha nem lenne holnap így kiélvezek minden egyes pillanatot
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:46 | Üzenet # 30 |
Főinspektor
Üzenetek: 507
| Ezennel megnyitom a pletyi szakaszt!!!!
Tessék mindenféle pletykával elárasztani a fórumot...
Közben elárulom ezerrel ordít a zeze (zene) éppen Ped Hot Chilli Peperst hallgatok!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:49 | Üzenet # 31 |
Hatodéves
Üzenetek: 374
| Pletyizzünk! Hozzáadva (2012-07-16, 14:49) --------------------------------------------- Matyi túl van az első fürdetésen! Olyan aranyos volt, ahogy benne feküdt a kotli vízben! Kár, hogy nem tudtam lefotózni!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Amy | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:50 | Üzenet # 32 |
Ötödéves
Üzenetek: 199
|
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:50 | Üzenet # 33 |
Főinspektor
| Cuki lehetett a kutyid... mi tegnap előtt pancsiztunk - de a Dunán!!
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:51 | Üzenet # 34 |
Hatodéves
| Anyu kijött segíteni, de nem kellett, mert hagyta magát a drágám!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:56 | Üzenet # 35 |
Főinspektor
| Na nálunk a zafrina nem hajlandó kádban fürdeni - úgy gondolja, hogy az személye ellen való merénylet!!
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:59 | Üzenet # 36 |
Hatodéves
| Matyi egy régi műanyag lavórban fürdött, és nagyon élvezte! Most alszik a lépcsőn!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 14:02 | Üzenet # 37 |
Főinspektor
| A lavór nem is olyan rossz ötlet - kérdés, hogy a "hatalmas" fürdőben elférek-e én is a lavór mellett...
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 14:03 | Üzenet # 38 |
Hatodéves
| Én az udvaron fürdettem!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 14:05 | Üzenet # 39 |
Főinspektor
| Felvágós!!! Nekem nincsen udvarom!!
A mellettem ülő leányzó erősen érdeklődik, hogy ki az a dögös pacák az avatarodon!! Elárulnád??
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 14:11 | Üzenet # 40 |
Hatodéves
| Domhnall Gleeson ő játszotta Billt!
|
|
| |