Szabadon választott...
|
|
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 20:08 | Üzenet # 101 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Állapot: Offline
| Jó éjt Erika - majd éjjel elszöszölök vele, holnapra megcsinálom..::DD
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 20:22 | Üzenet # 102 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Jó éjt Erika! Aena a recepteket örömmel fogadom és szerintem mindenki Imádom a finom házilag készült sütiket és még csak nem is hízom tőle
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
aena | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 20:24 | Üzenet # 103 |
Harmadéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 81
| de mázlista vagy én sajnos hízom tölük szóval csak mértékkel :S sajnos
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 22:22 | Üzenet # 104 |
Hatodéves
| Nem érzem magam mázlistának Egyszerűen nem tudok hízni Ha jó időszakot fogok ki akkor sikerül tartanom a kemény 47 kg-t.Ha pedig stresszes vagyok,mint két éve mikor anyukám szívműtéten esett át akkor meg simán lefogyok 3 nap alatt 7 kg-t A jó dokik meg nem tudják,hogy mitől van ez
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 07:33 | Üzenet # 105 |
Hatodéves
Üzenetek: 374
| Jó reggelt! Ahogy mondani szoktam: Veszek egy mély lélegzetet, és hízok 2 kg-t! Egyébként nem zavar, hogy nem vagyok nádszál! Jól érzem magam a bőrömben! Hagyd csak Kris, nem fontos!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 09:06 | Üzenet # 106 |
Hatodéves
| Engem is csak azért zavar,mert nem lehet ilyen vékony derékra nadrágot kapni
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 09:12 | Üzenet # 107 |
Hatodéves
| Most képzeld el, a magasságomhoz mért ideális testsúllyal a gyerekosztályon kellene vásárolnom! Rossz rágondolni!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 10:59 | Üzenet # 108 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
| Szia Csjszik!!! Erika - makacs dög vagyok azért is megcsinálom....!!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 11:24 | Üzenet # 109 |
Hatodéves
| Szia Kris! Ha nincs jobb dolgod!
Ev Drága! Talonba tettem a törit! Nincs lelkierőm, sem kedvem vele foglalkozni, de nem fogom elfelejteni, idővel folytatni fogom!
Az üzenetet módosította: Erika - Kedd, 2012-07-17, 12:11 |
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 13:23 | Üzenet # 110 |
Hatodéves
| Semmi gond,drága!Ha nem megy nem szabad erőltetni.Elfelejteni tuti nem fogod,mert majd időnként emlékeztetlek rá
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 13:26 | Üzenet # 111 |
Hatodéves
| Köszi, drága!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 14:22 | Üzenet # 112 |
Hatodéves
| ugyan, ez természetes!
Az üzenetet módosította: evelyn - Kedd, 2012-07-17, 14:23 |
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:02 | Üzenet # 113 |
Hatodéves
| Nem is meséltem: Hódmezővásárhelyen van egy Lucius díszhal-, és kisállat kereskedés!
|
|
| |
Scale | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:19 | Üzenet # 114 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Ez jól hangzik. És milyen a tulaj vagy az eladó? Szép szőke, szürke szemekkel? (Hajj, micsoda alliterációt írtam én ide! )
Anya meg ma természetfilmet nézett, és mikor kimentem hozzá, azzal fogadott, hogy piton lenyelt egy leopárdkölyköt. Először nem is értettem... mondom mit nyelt le Piton?
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:25 | Üzenet # 115 |
Hatodéves
| Az az utolsó kis mondatod Scale nagyon ott van
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:34 | Üzenet # 116 |
Hatodéves
| Vörös hajú csaj az eladó! Basszus, elképzeltem, hogy Piton lenyel egy leopárd kölyköt!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:36 | Üzenet # 117 |
Hatodéves
| A mi Pitonunknak egy kicsit nagy falat lenne
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:38 | Üzenet # 118 |
Hatodéves
| Kitaláltam valamit a fórum sztorihoz! De az még MZ-hez mérten is kegyetlenség lenne! Hmm, belerakom!
Az üzenetet módosította: Erika - Szerda, 2012-07-18, 17:40 |
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:58 | Üzenet # 119 |
Hatodéves
| Ez most komoly? A végén nem marad senki meg a jó oldalon és mindenkit temethetünk
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 18:03 | Üzenet # 120 |
Hatodéves
| Nem ölök meg senkit, ígérem! Ez inkább durva lesz, és gusztustalan!
|
|
| |