Szabadon választott...
|
|
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 20:45 | Üzenet # 161 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Állapot: Offline
| Altaris, Ha csak olvasni és véleményezni szeretnél akkor nem kell regizned! ha viszont törit is tennél fel, akkor az első lépés a regisztráció! Bármiben segítség kell, csak szólj bátran
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 20:46 | Üzenet # 162 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Mikor lesz kész a magyarítása?
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 21:45 | Üzenet # 163 |
Másodéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
| Quote (KristineHolt) Altaris, Ha csak olvasni és véleményezni szeretnél akkor nem kell regizned! ha viszont törit is tennél fel, akkor az első lépés a regisztráció! Bármiben segítség kell, csak szólj bátran Köszi :):):)
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-25, 09:32 | Üzenet # 164 |
Hatodéves
| [b]Figyelem! Elrontottam a muffin receptet! Nem 12,5 dkg liszt kell bele, hanem 25 dkg! Bocsi!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-25, 09:36 | Üzenet # 165 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Semmi baj Javítjuk
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-25, 09:43 | Üzenet # 166 |
Főinspektor
Üzenetek: 507
| Muffin recept javítva!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-25, 09:50 | Üzenet # 167 |
Hatodéves
| Köszi, Kris!
|
|
| |
Altaris | Dátum: Péntek, 2012-07-27, 14:36 | Üzenet # 168 |
Másodéves
| Sziasztok!
Ha van kedve és ideje valakinek bétáskodni nekem, azt szívesen veszem. Én már azt hiszem elégszer láttam ahhoz a történetem, hogy ne tudjam, mikor ismétlem magam
Köszi
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az üzenetet módosította: Altaris - Péntek, 2012-07-27, 14:36 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-27, 22:02 | Üzenet # 169 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Látom sok a vállalkozó szellem! Nekem lökheted, ha nincs más
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
aena | Dátum: Kedd, 2012-07-31, 17:13 | Üzenet # 170 |
Harmadéves
Üzenetek: 81
| na ami mindenkinek kötelező a tango hallgasd meg
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Szerda, 2012-08-01, 14:20 | Üzenet # 171 |
Harmadéves
Üzenetek: 83
| aena! ez félelmetesen jó volt már csak a tánc hiányzott alóla, de így is nagyon jó volt köszi
Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
|
|
| |
Altaris | Dátum: Szerda, 2012-08-01, 15:48 | Üzenet # 172 |
Másodéves
| aena! ez nagyon jóóó xD párom épp elhatározta, hogy megtanít majd tangózni is - jó alap :P:P:P:P
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-08-04, 21:04 | Üzenet # 173 |
Inspektor
| Senki nem követi a Merin az Üstöt? Ahogy látom eléggé lelanyhult az érdeklődés, pedig van egy-két olvasnivaló ám.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 08:56 | Üzenet # 174 |
Hatodéves
| Én nézegetem!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 09:41 | Üzenet # 175 |
Inspektor
| Ahogy én látom nem nagy az érdeklődés... Van olyan történet, ami 1 kritikát sem kapott Ahhoz képest, hogy elég sokan megfordulnak ott.
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 09:58 | Üzenet # 176 |
Hatodéves
| Igen, ismerős! Ez nagyon megcsappantja az írói kedvet! A te történeted kikerült már?
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 10:42 | Üzenet # 177 |
Inspektor
| Igen, már fent van, és ahhoz képest, hogy a tesztolvasók jól fogadták, és milyen sokan járnak a Merire olvasni, meg kell, hogy mondjam a kritikák száma egyenlő a 0-val - és ahogy látom, szinte csak azok kritiznek akiknek íródott a történet. Nem mintha olyan eszméletlen jót írtam volna... De azért több megnyilvánulást vártam.
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 12:14 | Üzenet # 178 |
Hatodéves
| Hát igen! Senki nem szeret kritikát írni! Az én 3 törimre átlagosan 6 kritika érkezett. Kivéve az Agyarra, arra 2!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-08-07, 20:16 | Üzenet # 179 |
Inspektor
| Ez itt a reklám helye!
Támogatója lettem a Töviskapu.hu két éves évfordulója alkalmából meghirdetett a TK Antológia kiírásnak. Bővebb tájékoztatás az oldalamon a Hirek/Érdekességek rovatban találtok.
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-08-07, 20:29 | Üzenet # 180 |
Inspektor
| Óh, igen! Ezt a történetet ismeri valaki? Ma ajánlották a figyelmembe.
Snapegirl: Away in a Manger
|
|
| |