| Szabadon választott... | 
|  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 20:45 | Üzenet # 161 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Altaris, Ha csak olvasni és véleményezni szeretnél akkor nem kell regizned! ha viszont törit is tennél fel, akkor az első lépés a regisztráció! Bármiben segítség kell, csak szólj bátran

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 20:46 | Üzenet # 162 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Mikor lesz kész a magyarítása? 
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 21:45 | Üzenet # 163 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | Quote (KristineHolt) Altaris, Ha csak olvasni és véleményezni szeretnél akkor nem kell regizned! ha viszont törit is tennél fel, akkor az első lépés a regisztráció! Bármiben segítség kell, csak szólj bátran
Köszi :):):)

Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)

Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-25, 09:32 | Üzenet # 164 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | [b]Figyelem! Elrontottam a muffin receptet! Nem 12,5 dkg liszt kell bele, hanem 25 dkg! Bocsi!   
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-25, 09:36 | Üzenet # 165 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Semmi baj  Javítjuk   

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-25, 09:43 | Üzenet # 166 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Muffin recept javítva!! 
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-25, 09:50 | Üzenet # 167 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Köszi, Kris! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Péntek, 2012-07-27, 14:36 | Üzenet # 168 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | Sziasztok! 
 Ha van kedve és ideje valakinek bétáskodni nekem, azt szívesen veszem. Én már azt hiszem elégszer láttam ahhoz a történetem, hogy ne tudjam, mikor ismétlem magam

Köszi

Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)

Az üzenetet módosította: Altaris - Péntek, 2012-07-27, 14:36 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-27, 22:02 | Üzenet # 169 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Látom sok a vállalkozó szellem! Nekem lökheted, ha nincs más   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Kedd, 2012-07-31, 17:13 | Üzenet # 170 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | na ami mindenkinek kötelező   a tango
  hallgasd meg 
 "Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
 |  |  |  |  | 
| 
					| Aremeh | Dátum: Szerda, 2012-08-01, 14:20 | Üzenet # 171 |  |  Harmadéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 83 Állapot: Offline | aena!  ez félelmetesen jó volt  már csak a tánc hiányzott alóla, de így is nagyon jó volt  köszi 
 Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
 |  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Szerda, 2012-08-01, 15:48 | Üzenet # 172 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | aena! ez nagyon jóóó  xD párom épp elhatározta, hogy megtanít majd tangózni is - jó alap :P:P:P:P 

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-08-04, 21:04 | Üzenet # 173 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Senki nem követi a Merin az Üstöt? Ahogy látom eléggé lelanyhult az érdeklődés, pedig van egy-két olvasnivaló ám. 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 08:56 | Üzenet # 174 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Én nézegetem! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 09:41 | Üzenet # 175 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Ahogy én látom nem nagy az érdeklődés... Van olyan történet, ami 1 kritikát sem kapott  Ahhoz képest, hogy elég sokan megfordulnak ott. 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 09:58 | Üzenet # 176 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Igen, ismerős!  Ez nagyon megcsappantja az írói kedvet! A te történeted kikerült már? 

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 10:42 | Üzenet # 177 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Igen, már fent van, és ahhoz képest, hogy a tesztolvasók jól fogadták, és milyen sokan járnak a Merire olvasni, meg kell, hogy mondjam a kritikák száma egyenlő a 0-val - és ahogy látom, szinte csak azok kritiznek akiknek íródott a történet. Nem mintha olyan eszméletlen jót írtam volna... De azért több megnyilvánulást vártam. 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 12:14 | Üzenet # 178 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Hát igen! Senki nem szeret kritikát írni!  Az én 3 törimre átlagosan 6 kritika érkezett. Kivéve az Agyarra, arra 2!   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-08-07, 20:16 | Üzenet # 179 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Ez itt a reklám helye!   
 Támogatója lettem a Töviskapu.hu két éves évfordulója alkalmából meghirdetett a TK Antológia kiírásnak.
 Bővebb tájékoztatás az oldalamon a Hirek/Érdekességek rovatban találtok.

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-08-07, 20:29 | Üzenet # 180 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Óh, igen! Ezt a történetet ismeri valaki? Ma ajánlották a figyelmembe.

Snapegirl: Away in a Manger

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  |