KristineHolt... avagy kérdezz, ha mersz!
|
|
Scale | Dátum: Hétfő, 2012-07-02, 09:26 | Üzenet # 81 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
Állapot: Offline
| Nyugodtan jöhet, annyi mindent olvastam már, hogy ez meg se kottyanna. Felőlem akár még BDSM-et is írhatsz.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-02, 09:41 | Üzenet # 82 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Jöhet drága. Én is elmúltam 18 úgy lassan 21 éve Nekem akármi jöhet
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-02, 11:46 | Üzenet # 83 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
| Édik vagytok! De azért még megvárom a Béták Gyöngyét - hátha olvasás után visítva leszámol
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 09:36 | Üzenet # 84 |
Hatodéves
| Szia drága! Írtam kritit neked a cipőhöz de kétszer küldte el a kritimet Bocsika érte,de inkább legyen kettő mint egy sem
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 08:22 | Üzenet # 85 |
Főinspektor
| Láttam Nagyon köszönöm!! Amúgy nekem is eszembe jutott némi kis folytatás
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 12:42 | Üzenet # 86 |
Hatodéves
| Oh igen?Akkor én borzasztóan kíváncsi vagyok rá Remélem,hogy hamarosan olvashatom Ha már itt tanyázok akkor megkérdem,hogy a Túlélniből lesz mostanában friss?
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 16:36 | Üzenet # 87 |
Főinspektor
| Öhm... lesz! Mindenből majdnem kész a kövi, csak valami frappáns lezárást kell kitalálnom - de szerintem a héten még meglesznek!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 08:12 | Üzenet # 88 |
Hatodéves
| Hogy állsz a frappáns lezárással?Már nagyon várom a frisseket Persze nem akarlak sürgetni,csak hát szeretem és már nagyon olvasnám a Túlélni a békét és a lelkünk mélyén friss részeit
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:22 | Üzenet # 89 |
Főinspektor
| Khm-khm... A farppáns lezárásokat még csak most fogom megírni, ugyanis alaposan elterelték a figyelmemet, ami egyrészt jó, mert rengeteg megírni valót kaptam az eltereléstől - másrészt meg jó, mert...
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:28 | Üzenet # 90 |
Hatodéves
| Aha értem én.... Azért örülök,hogy előkerültél
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:50 | Üzenet # 91 |
Főinspektor
| Köszi!! Én is, mert már nagyon hiányoztatok!!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:54 | Üzenet # 92 |
Hatodéves
| Te is hiányoztál Fura volt nélküled
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:17 | Üzenet # 93 |
Főinspektor
| Ezt nagyon jó hallani!! Képzeld, körvonalazódik a 100 nap ünnepi bulija!!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:46 | Üzenet # 94 |
Hatodéves
| De jóóóóóóóóó jó nagy bulit érdemel az oldal és vele mindenki Kíváncsivá tettél Hozzáadva (2012-07-13, 22:46) --------------------------------------------- Most néztem,hogy már csak 6 nap van addig
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:50 | Üzenet # 95 |
Főinspektor
| Vasárnap te és mindenki megkapjátok a Püt - abban benne lesz minden!!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 22:04 | Üzenet # 96 |
Hatodéves
| De jó addig meg már csak 2 nap van Már most nagyon izgatott vagyok és kíváncsi
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 09:51 | Üzenet # 97 |
Főinspektor
| Nos, a száz nap miatt kissé le és elfoglalt vagyok, de szerda után tényleg befejezem az össze lógó fejimet!! Plusz!!! A cipő c. szöszimhez született egy második fejezet is - kellően mocskos lett, de kicsit belelopta magát a romantika is... Egy hangyányival többet hallunk benne majd Harrytól..:DD
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:46 | Üzenet # 98 |
Hatodéves
| Milyen jó hírek Öröm így melózni Az meg nem baj,hogy a száz nap miatt kicsit csúsznak a fejik,mert ez a kis játék nagyon izgalmas Jujjj a Cipőhöz lesz második rész?Ráadásul kellően mocskos és megfelelően romantikus?Már az elsőt is imádtam,most meg tűkön ülve várom a következőt,meg a többit na de a legjobban most a száznapos játékot De régen voltam már így besózva valami miatt
Az üzenetet módosította: evelyn - Hétfő, 2012-07-16, 13:47 |
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:54 | Üzenet # 99 |
Főinspektor
| Itt
Ha kicsit letekersz és megkeresed a szombati bejegyzést, akkor találsz a Cipőből egy aprócska kis részletet!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 14:56 | Üzenet # 100 |
Hatodéves
| ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez így nem ér.Most még jobban várom a cipő második részét Egészen egyszerűen annyira felcsigázott az a kis részlet.Miért ilyen kevés?*sír*Oké tudom ha több lenne akkor az már a fejezet lene.igyekszem türelmes lenni
|
|
| |