| KristineHolt... avagy kérdezz, ha mersz! | 
|  | 
| 
					| Scale | Dátum: Hétfő, 2012-07-02, 09:26 | Üzenet # 81 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | Nyugodtan jöhet, annyi mindent olvastam már, hogy ez meg se kottyanna.  Felőlem akár még BDSM-et is írhatsz.   
 http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-02, 09:41 | Üzenet # 82 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Jöhet drága.  Én is elmúltam 18 úgy lassan 21 éve    Nekem akármi jöhet   

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-02, 11:46 | Üzenet # 83 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Édik vagytok! De azért még megvárom a Béták Gyöngyét - hátha olvasás után visítva leszámol   
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 09:36 | Üzenet # 84 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Szia drága! Írtam kritit neked a cipőhöz de kétszer küldte el a kritimet
  Bocsika érte,de inkább legyen kettő mint egy sem   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 08:22 | Üzenet # 85 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Láttam   Nagyon köszönöm!!
 Amúgy nekem is eszembe
  jutott némi kis folytatás 

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 12:42 | Üzenet # 86 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Oh igen?Akkor én borzasztóan kíváncsi vagyok rá  Remélem,hogy hamarosan olvashatom  Ha már itt tanyázok akkor megkérdem,hogy a Túlélniből lesz mostanában friss? 

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-06, 16:36 | Üzenet # 87 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Öhm... lesz! Mindenből majdnem kész a kövi, csak valami frappáns lezárást kell kitalálnom - de szerintem a héten még meglesznek!

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-10, 08:12 | Üzenet # 88 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Hogy állsz a frappáns lezárással?Már nagyon várom a frisseket  Persze nem akarlak sürgetni,csak hát szeretem és már nagyon olvasnám a Túlélni a békét és a lelkünk mélyén friss részeit     

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:22 | Üzenet # 89 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Khm-khm...   A farppáns lezárásokat még csak most fogom megírni, ugyanis alaposan elterelték a figyelmemet, ami egyrészt jó, mert rengeteg megírni valót kaptam az eltereléstől - másrészt meg jó, mert...

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:28 | Üzenet # 90 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Aha értem én....   Azért örülök,hogy előkerültél

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:50 | Üzenet # 91 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Köszi!! Én is, mert már nagyon hiányoztatok!!   

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:54 | Üzenet # 92 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Te is hiányoztál  Fura volt nélküled   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:17 | Üzenet # 93 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Ezt nagyon jó hallani!! Képzeld, körvonalazódik a 100 nap ünnepi bulija!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:46 | Üzenet # 94 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | De jóóóóóóóóó  jó nagy bulit érdemel az oldal és vele mindenki  Kíváncsivá tettél  Hozzáadva (2012-07-13, 22:46)---------------------------------------------
 Most néztem,hogy már csak 6 nap van addig

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 21:50 | Üzenet # 95 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Vasárnap te és mindenki megkapjátok a Püt - abban benne lesz minden!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 22:04 | Üzenet # 96 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | De jó addig meg már csak 2 nap van  Már most nagyon izgatott vagyok és kíváncsi   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 09:51 | Üzenet # 97 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Nos, a száz nap miatt kissé le és elfoglalt vagyok, de szerda után tényleg befejezem az össze lógó fejimet!! Plusz!!!
 A cipő c. szöszimhez született egy második fejezet is - kellően mocskos lett, de kicsit belelopta magát a romantika is... Egy hangyányival többet hallunk benne majd Harrytól..:DD

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:46 | Üzenet # 98 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Milyen jó hírek  Öröm így melózni  Az meg nem baj,hogy a száz nap miatt kicsit csúsznak a fejik,mert ez a kis játék nagyon izgalmas  Jujjj a Cipőhöz lesz második rész?Ráadásul kellően mocskos és megfelelően romantikus?Már az elsőt is imádtam,most meg tűkön ülve várom a következőt,meg a többit na de a legjobban most a száznapos játékot    De régen voltam már így besózva valami miatt   

(Alban Goodier)

Az üzenetet módosította: evelyn - Hétfő, 2012-07-16, 13:47 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:54 | Üzenet # 99 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Itt 
 Ha kicsit letekersz és megkeresed a szombati bejegyzést, akkor találsz a Cipőből egy aprócska kis részletet!

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 14:56 | Üzenet # 100 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez így nem ér.Most még jobban várom a cipő második részét  Egészen egyszerűen annyira felcsigázott az a kis részlet.Miért ilyen kevés?*sír*Oké tudom ha több lenne akkor az már a fejezet lene.igyekszem türelmes lenni     

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  |