| KristineHolt... avagy kérdezz, ha mersz! | 
|  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:13 | Üzenet # 41 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Az de jóó... elárulom neked én nagyon sokáig azt hittem, hogy Ero.... öhm... pasi.   Csak most néztem meg komolyabban, mert a profilképedről azonnal az ottani éned jutott eszembe...

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:18 | Üzenet # 42 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Pasi? Hát igen, sokan mondták már, hogy inkább vagyok fiú, mint lány.  Mint mentalitásban, mint gondolkozásban. Ha tudnád, hogy mennyi ideig vadásztam ezt a képet! 
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:22 | Üzenet # 43 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Nem tudom, de jól elkaptad, mert annyira jellegzetes, hogy sose felejti el az ember ha egyszer már látta..:D A pasis mentalitással ne legyen bajod, én sem vagyok egy hercegnő típus..   

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:24 | Üzenet # 44 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Bizony!  Én a falra tudok mászni a plázapicsáktól! Uff, ez már nagyon off.  Mikor jön a következő fejezet?   
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:34 | Üzenet # 45 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Nem baj én vagyok a modi       Melyik következőjére gondoltál????

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:57 | Üzenet # 46 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Túlélni a békét! 

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:59 | Üzenet # 47 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Szerintem, mivel már majdnem egészen készen van, holnap, legkésőbb holnap után... lassabban megy a firkálás, mert nincsenek itthon a manók, hiányzik a zsivi.:   

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:02 | Üzenet # 48 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Azt hittem, hogy nyugiban jobban megy!   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:04 | Üzenet # 49 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Péntekig én is  de azóta csend van... nem is haladok rendesen...( 

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:06 | Üzenet # 50 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Legközelebb vedd fel a hangjukat, hátha az segít!   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:15 | Üzenet # 51 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Remek ötlet!!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:27 | Üzenet # 52 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Igen, én találtam ki!     

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:29 | Üzenet # 53 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Akkor azért   

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:42 | Üzenet # 54 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Na ugye?   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:45 | Üzenet # 55 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Bezony-bezony   A Fórumsztorinkba beleolvastál már???

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 17:57 | Üzenet # 56 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Persze! Jó kis sztorit hoztok össze!   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 18:02 | Üzenet # 57 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Te is beleszólhatsz, írhatsz ám - mindenkinek szabad!!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 18:09 | Üzenet # 58 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Én nem tudok írni. Eddig egy rövid izét írtam, de azt is hosszú kínszenvedés után!   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 18:20 | Üzenet # 59 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | attól még ha ötleted van, vagy éppen olyasmi jut az eszedbe amit olvasni szeretnél benne azt az ötletelőben nyugodtan közzé teheted..   

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 19:05 | Üzenet # 60 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Inkább nem rontanám el, köszi!   

|  |  |  |  |