KristineHolt... avagy kérdezz, ha mersz!
|
|
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-08-18, 14:30 | Üzenet # 141 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
| Kris drága! Olvastam,Imádtam és véleményeztem
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-08-18, 19:29 | Üzenet # 142 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
| Köszi, Drága - a kritit is... Válaszoltam..
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-08-21, 20:18 | Üzenet # 143 |
Hatodéves
| Kris drágám,lehet érdeklődni,hogy mit tervezel legközelebb frisselni? A túlélnit,a lelkünk mélyént vagy az Ellenállókat? Az első kettőt még mindig imádom,főleg a Túlélnit.Az annyira élethű és annyira szeretem,hogy alig tudom magam türtőztetni,hogy ne kérdezzek rá minden nap,hogy hogy állsz a kövi résszel Nem akarlak sürgetni és tudom,hogy más dolgod is van,ezért csak érdeklődöm és közben reménykedem,hogy hamarosan olvashatom Meg tudom,hogy ígértem az Ellanállókat,még a szabim alatt elolvasom és hagyok véleményt is,ahogy a Ha kiderül az igazság-hoz is.Már olvastam még a merin de tervezem,hogy újra olvasom és akkor hagyok neked itt majd egy szép kritit.egyébként imádtam
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-22, 05:01 | Üzenet # 144 |
Főinspektor
| Szia Ev! Persze.. A soron következő friss a Lelkünk mélyén lesz, még a héten. Aztán kaptok egy rövidke Novellát a Land Of Eroticába, ezúttal Voldival. Utána a kövi héten lesz friss a Hosszú úton-ból és az Ellenállókból, majd az után valamikor a Túlélni a békét jön újra
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
|
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-22, 10:05 | Üzenet # 146 |
Főinspektor
| na, ja.. nálunk már lecsengett a nyári zsongás..:D Így mostantól minden a rendes tempóban halad..
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-09-02, 07:14 | Üzenet # 147 |
Főinspektor
| Drágáim!
Újabb szösszenettel bővül a "Land of erotica" (feltéve, ha visszakapom a fejit Smaragdtól) Ezúttal ismét egy minden romantikát nélkülöző apróságot kaptok - egy eddig talán sehol nem olvasott párosítással! A rövidke történet az AU jegyében íródott...
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-09-24, 17:30 | Üzenet # 148 |
Főinspektor
| Na, Drágáim: Fent a Land of... egy újabb kis szöszije... és és.. és... és.....
és az Ellenállók 23. fejezete is!
A héten még kaptok frisst a Túlélni a békétből is..:D
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-09-24, 19:46 | Üzenet # 149 |
Hatodéves
| Kris drága a Land of.....édes kis szösszt már olvastam,kritiztem,a válaszod is olvastam.....kis perverz A Túlélni a békét kövi részét már nagyon várom
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-09-25, 05:24 | Üzenet # 150 |
Főinspektor
| Tudom Ev! Túlélni is lesz a héten..:D
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-09-28, 07:40 | Üzenet # 151 |
Főinspektor
| ma valamikor délután felkerül a Túlélni a békét 9. fejezete is..:D
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-09-28, 10:05 | Üzenet # 152 |
Hatodéves
| De jó.Ez nagyon jó hír drága Az elveszett dolgaim miatt letargiát lesz mivel enyhíteni
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-09-28, 11:43 | Üzenet # 153 |
Főinspektor
|
7 körül már bizti fent lesz!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-09-29, 12:04 | Üzenet # 154 |
Hatodéves
| Kris drága! Olvastam,imádtam és komiztam a Túlélni a békét új részét Nagyon jó lett.Köszönöm,felvillanyoztad a napomat
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-09-29, 12:14 | Üzenet # 155 |
Főinspektor
| Én köszönöm, Ev!!!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-10-19, 23:16 | Üzenet # 156 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Boldog születésnapot!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-10-19, 23:39 | Üzenet # 157 |
Hatodéves
| Nagyon Boldog Szülinapot Drága!!
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2012-10-19, 23:51 | Üzenet # 158 |
Írástudó
Üzenetek: 276
| Megint egy évvel öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz 39 éves is csak egy évig maradsz! Boldog szülinapot!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2013-02-12, 08:10 | Üzenet # 159 |
Főinspektor
| Sziasztok Drágáim! Végre itt...:D Ha nem üt el a villamos, vagy Smaragd nem gáncsol el - akkor többé nem szabqdultok tőlem..:D Köszi a jókívánságokat és azt is, hogy zaklattátok miattam a Béták Gyöngyét. Igen.. Ti is hiányoztatok nekem Igen.. a firssek úton, jó sok - csak győzze őket bétálni Smaragd!
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2013-02-12, 17:39 | Üzenet # 160 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Üdv újra köztünk, Kris!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |