| KristineHolt... avagy kérdezz, ha mersz! | 
|  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 19:38 | Üzenet # 61 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Dehogy rontanád el!!!! (bocs eddig bétázni voltam) 
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 20:29 | Üzenet # 62 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Én meg olvastam! Most aztán nagyon várom a Túlélni a békét következő fejezetét. 
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 20:30 | Üzenet # 63 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Köszi! Arra még várhatsz  legalább egy hetet!! 

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 12:03 | Üzenet # 64 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline |  Köszi!  Hozzáadva (2012-06-19, 13:03)---------------------------------------------
 Írtam hozzá 2 mondatot. Többet ne is várj tőlem.

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 17:03 | Üzenet # 65 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Ésss... nem mondtam igazat.. az egy hetes várás a Lelkünk mélyénre igaz...:   A Túlélni a békét... öhm... max 3 nap

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 17:35 | Üzenet # 66 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Helyes!   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 17:38 | Üzenet # 67 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline |  Ja tegnap kissé benéztem..:D Láttam írtál a törihez - nagyon ügyes vagy     

|  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 20:45 | Üzenet # 68 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | hm  csupa jó hír már ha mondhatok ilyet :PP 
 "Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-06-20, 01:39 | Üzenet # 69 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Monddhatsz..   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-06-22, 18:47 | Üzenet # 70 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Túlélni a békét 7. már olvasható   

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 10:21 | Üzenet # 71 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Oké felfedeztem a fórumot és meló helyett itt garázdálkodok  Mondd csak drága mikor várható friss a túlélniből és a lelkünk mélyén-ből? Nem egyáltalán nem türelmetlen   

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 10:33 | Üzenet # 72 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Csak nehogy ejnye-bejnyét kapjál a dolgozóban   
 Friss?? Hm...
 Szerintem a héten kaptok mindent! Az Ellenállóim, majdnem készek,
 A Lelkünk mélyén, félig, a Túlélni a békét, pedig már elkezdtem...

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 10:36 | Üzenet # 73 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Igyekszem ám nem lebukni és így úgy tűnik mintha baromira dolgoznék   De jó hírek,így már munka is sokkal jobban fog menni

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 10:42 | Üzenet # 74 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Ennek örülök!!! 
 Azért csak vigyázz!!

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 15:00 | Üzenet # 75 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Az Ellenállók elballagtak a bétázóba   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 16:54 | Üzenet # 76 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | A fejezet visszaballagott a bétázóból a feladónak! Nem úsztad meg egy rövidke kis megjegyzés nélkül, de igyekeztem kedves és aranyos lenni   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 17:45 | Üzenet # 77 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Láttam, a köviben majd megkapod a 18+ is - persze női szemmel nézve...   Köszönöm!!

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-06-30, 17:55 | Üzenet # 78 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline |   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-01, 14:49 | Üzenet # 79 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Fúúúú... Csajszik!!! 
 Olyan slasht írtam, hogy legalább négy helyen kell ellenőriztetnem, hogy nem-e káros az egészségre

Öhm kérdeznék: Mennyire bírjátok - nem bírjátok a nyílt szexuális leírásokat Slash esetében! A nyíltat tessék szó szerint érten!!!!!

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-02, 08:46 | Üzenet # 80 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Nekem mindegy. Rég elmúltam 18, így a nyílt leírásokat olvashatom is!   

Az üzenetet módosította: Erika - Hétfő, 2012-07-02, 08:47 |  |  |  |  |