| KristineHolt... avagy kérdezz, ha mersz! | 
|  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:56 | Üzenet # 1 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Bezony, ez itt a ficblogom   
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:56 | Üzenet # 2 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Nyahh... 
 Az Ellenállók 15 fejezete fent!

A Lelkünk mélyén 5. fejezete fent!

Ésssssssssss..................

Az új Severitusom első fejezete szintén!

Túlélni a békét címmel

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:56 | Üzenet # 3 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | A Snanger Bajnokok Ligájára írt firkám elkészült és le is adtam!!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:56 | Üzenet # 4 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Az Ellenállók 16. fejezete elkészült - hamarosan olvasható lesz   
 A Túlélni a békét 2. fejezete szintén - azt is megkapjátok hamar!!

Hamarosan jön a Lelkünk mélyén is !!

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:57 | Üzenet # 5 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Bocs a késésért! Mostanra az Ellenállók 16. fent - ma valamikor a túlélni a békét is megkapjátok!!     

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:57 | Üzenet # 6 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | A Túlélni a békét is frissült! Fent a 2. is..   Kritiknek igazán örülnék!!!

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:57 | Üzenet # 7 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Készül az Ellenállók 17. - lehet, hogy már holnap megkapjátok   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:57 | Üzenet # 8 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Kaptatok kárpótlásul egy apró kis Drarryt   Jó olvasgatást!!

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:57 | Üzenet # 9 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | A Túlélni a békét 3.már olvasható! 
 A kritik jöhetnek...

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:57 | Üzenet # 10 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Az Ellenállók 18. fejezete már olvasható! 
 Figyelj majd oda - mert csak kettőben fért fel a feji, nehogy a második feléről lemaradj!!!

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:58 | Üzenet # 11 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Ha esetleg valakit érdekel: 
 irofigyelo.muzsalak.hu/?p=1462#more-1462

Meginterjúvoltak

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 04:58 | Üzenet # 12 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Órák kérdése és elkészül a 4. Túlélni a békét:) 
 Estére meg is kapjátok - de lehet, hogy a Lelkünk mélyén is csatlakozik mellé

|  |  |  |  | 
|  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 14:52 | Üzenet # 14 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Tudom nem szép dolog dicsekedni, de ma megint eszembe jutottak ezek: 

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 14:54 | Üzenet # 15 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Na, ezt jól eltoltam - akkor újra   

Na megy ez nekem!

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-05-17, 08:03 | Üzenet # 16 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | A Túlélni a békét lassan elkészül!   
 Ma este, vagy holnap meg is kapjátok!

Ellenállók szombatra várható

Lelkünk mélyén és Hosszú úton pedig jövő hét elejére

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-05-17, 17:25 | Üzenet # 17 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Lelkünk mélyén 5. már olvasható ;)   

|  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-05-17, 20:36 | Üzenet # 18 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | Csak az tud dicsekedni, akinek van mivel!   |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-05-18, 02:41 | Üzenet # 19 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Hmmm... Igazad lehet   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Péntek, 2012-05-18, 10:46 | Üzenet # 20 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Röpke 3 óra alatt ma elkészült az Ellenállók 19. fejezete is!!! 
 Alig egy óra múlva már olvashatjátok is

Szerk: Már olvasható is!

|  |  |  |  |