| KristineHolt... avagy kérdezz, ha mersz! | 
|  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 14:58 | Üzenet # 101 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Türelem, holnap este nézi át a Béták Gyöngye és utána megkapjátok - azért ilyen rövid, mert a feji a megszokotthoz képest elég hosszú lesz... 
 Sőt a fejemben a 3. telve ármánnyal...:DD

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 14:29 | Üzenet # 102 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Ennek kimondottan örülök  szeressem ha sok ármány van benne,meg azt is ha elég perverz     

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 18:16 | Üzenet # 103 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline |   

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 16:32 | Üzenet # 104 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Túlélni a békét -ből mikor lesz friss? 
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:39 | Üzenet # 105 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | izééé... 

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 17:41 | Üzenet # 106 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Remélem, karácsony előtt!   
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-07-19, 05:41 | Üzenet # 107 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Hááát... attól függ melyik karira gondoltál   

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-07-19, 09:54 | Üzenet # 108 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Én elnéző vagyok  Végül is sokat dolgozott Kris a 100.napi játék miatt  Azért remélem drága,hogy még idén lesz a friss.   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-07-19, 10:16 | Üzenet # 109 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Jövő karácsonyra gondoltam!   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 16:49 | Üzenet # 110 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Huhh.. az elég szoros határidő nem gondolod???   

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 16:58 | Üzenet # 111 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Csak egy kicsit!   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 17:28 | Üzenet # 112 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Még pár mondat és készen van! Immár bizti, hogy az idén még megkapod!!

|  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 18:12 | Üzenet # 113 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Szuper!   

|  |  |  |  | 
| 
					| aena | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 20:44 | Üzenet # 114 |  |  Harmadéves Csoport: Barátok Üzenetek: 81 Állapot: Offline | örömteli hírek   
 "Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
 |  |  |  |  | 
| 
					| Aremeh | Dátum: Hétfő, 2012-07-30, 18:19 | Üzenet # 115 |  |  Harmadéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 83 Állapot: Offline | SZia! Egy kis kérdés  a történeteidnek (Ellenállók, Túlélni a békét) mikor érkezik a folytatása? Nem mintha türelmetlenül rágnám a körmöm miattuk, áhh nem...   
 Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-30, 22:40 | Üzenet # 116 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Aremeh, Már majdnem készen vannak (tudom már hetek óta ezt halljátok) de most tényleg.. szerintem a héten elárasztok Smaragdot a fejikkel! Szóval hamarosan..:D

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-31, 00:52 | Üzenet # 117 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Ezt jó hallani  Én már nagyon olvasnám a Túlélni-t és a lelkünk mélyén-t az Ellenállókat még el sem kezdtem,bevallom még mindig vacillálok mert valahogy én nem szeretem Persi mellett Hermit de Te olyan jó töriket prezentálsz,hogy valószínűleg el fogok csábulni.     

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-31, 05:00 | Üzenet # 118 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | evelyn, Hááát... Azt kell mondjam *igyekszik szerény maradni*
 hogy nem egy ember téritett már meg az a töri.
 Nem egy habos-babos romantikus történet, bár a két főszereplő ugyan lassan de biztosan összemelegedik benne, nem csak az a lényeg.
 Talán az eddigi legösszetettebb és legátfogóbb történetem.

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-31, 09:40 | Üzenet # 119 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Uh egyre inkább hajlok az olvasása felé  Úgy is hamarosan szabin leszek szóval nagyon úgy érzem,hogy ezt a törit is muszáj lesz elolvasnom   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-01, 13:45 | Üzenet # 120 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Az Ellenállók 22. fejezete készen van - amint Smaragd előkerül már az övé a töri, így kéretik őt szekírozni érte!!   

|  |  |  |  |