A 200. nap játéka
|
|
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 07:16 | Üzenet # 1 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Állapot: Offline
| Bár még rengeteg idő van a 200. napig - mégis lassan nekikezdünk a 200-as játéknak. Bizony! Ez a játék más lesz... Figyeljetek röpke pár óra és kiderülnek a részletek is
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:07 | Üzenet # 2 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| A 200. napi játék leírása
Minden kedves érdeklődővel tudatjuk, hogy megrendezzük a 200. napi játékot. Tanulva a 100. napi játékból, az alábbi változások lesznek:
10 db. választható kulcs - egy HP szereplő, akinek a szemszögéből kell megírni a történetet. A min. szó szám: 1000 szó. Leadási határidő: 2012.10.01. Publikálás kezdete: 2012.10.18.
Választható szereplők:
1. Albus Dumbledore 2. Minerva McGalagony 3. Rubeus Hagrid 4. Madam Pomfrey 5. Lucius Malfoy 6. Alastor Mordon 7. Argus Frics 8. Charlie Weasley 9. Bellatrix Lestrange 10. Voldemort
A történet műfajilag bármi lehet, téma megkötés nincs, de befejezettnek kell lennie! Egy kulcsot többen is választhatnak, hiszen nem az fogja egyedivé tenni a történetet, hanem az írója Amennyiben elnyerte tetszésedet a játék, itt a fórumban jelezd a részvételi szándékodat. A már elkészült, kész írásokat a
smaragd29@freemail.hu
címre kérjük beküldeni, az alábbi fejléccel:
Nick neved: A történet címe: A választott kulcsod: Figyelmeztetések: Szereplők: Kategória: Leírás:
A már publikált írásokra 1-5-ig lehet majd szavazni (tetszési index), és ettől függően (átlagot nézve) az első 10 történet fog bekerülni a végső szavazási körbe, ahol is kiválasztjuk az Olvasók Kedvence történetet. Munkára fel! Eredményes alkotást kívánunk:
Smaragd és KristineHolt
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Scale | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:14 | Üzenet # 3 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Scale akkor máris jelentkezik!
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:17 | Üzenet # 4 |
Főinspektor
| Örömmel nyugtáztuk Scale!!
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:19 | Üzenet # 5 |
Inspektor
| Üdv a játékban! Remélem nem vállalod túl magad.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Scale | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:29 | Üzenet # 6 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Nem, Smaragd, ez így pont jó lesz. ^^ Ráadásul most lehetőségem nyílik egy olyan törit megírni, ami már nagyon régóta motoszkál a fejemben.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:36 | Üzenet # 7 |
Főinspektor
| Még jobb! De azért csak ügyesen..:DD
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:37 | Üzenet # 8 |
Harmadéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 83
| Akkor hát én is jelentkeznék! (persze a fordításokat meg a saját töriket sem fogom elhanyagolni)
Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:38 | Üzenet # 9 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Scale te mázlista!!!! Én még gondolkodom.Meddig lehet jelentkezni drágáim?
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:46 | Üzenet # 10 |
Főinspektor
| Aremeh, Örülünk Neked is - de azért vigyázz is magadra!
evelyn, Határidő csak a töri leadásra van! Ha jelentkezel (amit nagyon szeretnénk) akkor Úgy tedd, hogy bőven maradjon időd a törire..:D
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 11:46 | Üzenet # 11 |
Inspektor
| Nincs határidő, drága. Ez csak egy felmérés, hogy tudjuk kb. mennyi törire számíthatunk. Persze, ha kicsúszol a leadási határidőből (10.01.) és azt jelzed nekem, akkor még tudunk majd egy kis haladékot adni. Ez bárkire érvényes!
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 12:00 | Üzenet # 12 |
Harmadéves
| A 10 db kulcs az mikor érkezik?
Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 12:13 | Üzenet # 13 |
Inspektor
| Quote (Smaragd) 10 db. választható kulcs, egy HP szereplő, akinek a szemszögéből kell megírni a történetet. Quote (Smaragd) Választható szereplők:
1. Albus Dumbledore 2. Minerva McGalagony 3. Rubeus Hagrid 4. Madam Pomfrey 5. Lucius Malfoy 6. Alastor Mordon 7. Augustus Friccs 8. Charlie Weasley 9. Bellatrix Lestrange 10. Voldemort Öhm... Azt hiszem nem értem a kérdést.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 12:19 | Üzenet # 14 |
Hatodéves
| Köszönöm szépen! Még gondolkodom,de nem sokáig.Csak még alaposan át kell gondolnom Hozzáadva (2012-08-29, 13:19) --------------------------------------------- Akkor ha jól értem,akkor a kiválasztott szereplőnek a szemszögéből kell írni egy minimum ezer szavas történetet,ugye? Csak,hogy minden tiszta legyen az én öreg agysejtjeimnek
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 12:26 | Üzenet # 15 |
Inspektor
| Jól érted, drága! Pontosan így van.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 12:30 | Üzenet # 16 |
Hatodéves
| Köszönöm drága!Akkor most mély töprengésbe kezdek,aztán meglátjuk,hogy mire jutok
|
|
| |
Tinn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 13:35 | Üzenet # 17 |
Elsőéves
Üzenetek: 30
| Hali! A fórum sztorin felbuzdulva én is megpróbálok beszállni a játékba. Próba cseresznye
"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!" Vavyan Fable
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 13:52 | Üzenet # 18 |
Főinspektor
| Nagyon örülünk Tinn!!! Hajrá..:D
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 14:17 | Üzenet # 19 |
Harmadéves
| Huh, bocsi a "válaszható" szót kihagytam
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 14:48 | Üzenet # 20 |
Főinspektor
| Nah akkor pontosítsunk!! Nem egyszemélyes, egy szereplős töriket várunk..:D Csak egy szereplő ( a választott ) szemszögéből szeretnénk olvasni a beküldött történeteket! Reméljük így már pontos..:DD
|
|
| |