A 200. nap játéka
|
|
Hotaru | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 15:20 | Üzenet # 21 |
Írástudó
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 67
Állapot: Offline
| Én is jelentkezem! (bár még ötletem az nincsen, de ki nem hagynám) Lehet benne saját szereplő is?
Quote (Smaragd) Publikálás kezdete: 2012.10.18. Kyaaaa dejó ajándékom lesz :P
Öhm, egyébként Frics az Argus... (http://hu.wikipedia.org/wiki/Argus_Frics) Csak szólok, hogy minden okés legyen
Az üzenetet módosította: Hotaru - Szerda, 2012-08-29, 15:23 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 15:36 | Üzenet # 22 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Szia, Hota! Persze, lehet benne saját is, csak a narrátor személyét kell kiválasztani a 10-ből Köszi az észrevételt Javítottam! Le fogom cserélni Krisztit, mert nem vette ezt észre... Nem is tudom, hogy akkor meg minek tartom!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
mzperx | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 16:04 | Üzenet # 23 |
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
| MZPERX! MZPERX! JELENTKEZIK!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 16:17 | Üzenet # 24 |
Inspektor
| Nagyon helyes!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 16:45 | Üzenet # 25 |
Hatodéves
Üzenetek: 493
| Én még mindig gondolkodom,de nagyon hajlok egy bizonyos irányba Azért még ne vegyétek ezt száz százalékra
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 16:56 | Üzenet # 26 |
Inspektor
| Van egy hónapod alkotni.
|
|
| |
Erika0204 | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 18:06 | Üzenet # 27 |
Baby
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
| Én is megpróbálkozom vele, csak nem sül ki belőle rossz
A szemembe tükröződő dolgok nem jelentenek semmit...
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 18:13 | Üzenet # 28 |
Inspektor
| Helyes! Az előző történeted is jó volt, itt meg még több időd is lesz rá
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 18:15 | Üzenet # 29 |
Főinspektor
Üzenetek: 507
| Smaragd! Lecserálnél Na, abbél nem eszel..
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 18:17 | Üzenet # 30 |
Főinspektor
| nah... nem csak a bibiket nem veszem észre... de már írni sem tudok!!! BÉTÁT kérek!!!
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 18:21 | Üzenet # 31 |
Inspektor
| Bizony, szép, hogy belátod! Ez már a korral jár. Sajnos, úgy vettem észre, hogy kezdesz leépülni... Sürgősen találnom kell egy még alig használt bétát!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 18:29 | Üzenet # 32 |
Főinspektor
|
Nem is igaz, csak annyit gyötörtél ma, hogy már belédfájdult a fejem!!
HELP!!! Valaki védjen meg...(((
|
|
| |
mzperx | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 18:36 | Üzenet # 33 |
Írástudó
Üzenetek: 276
| Én vagyok a Bitang! Senki se bánthatja Kriszt! Ő az enyém! Ha ti lestrapáljátok, én már nem élvezkedhetek a gyötrésében. Szóval HESSS!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 18:49 | Üzenet # 34 |
Főinspektor
| *hálásan pislog* Te gyötörhetsz - bár ahhoz még edződnöd kell..:DD
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 19:11 | Üzenet # 35 |
Inspektor
| Majd kitanítom, ne izgulj!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 21:27 | Üzenet # 36 |
Hatodéves
| Kris kis félre írása mindig megnevettet Hm már írtam 6 oldalt és még most sem tudom,hogy hova akarok kilukadni Fogalmam sincs,hogy lesz ebből befejezett töri Hm és el is jutottunk oda,hogy igen evelyn is jelentkezik Arról még fogalmam sincs,hogy milyen lesz a sztori de majd csak lesz valami.Remélem..... Hozzáadva (2012-08-29, 22:27) --------------------------------------------- Még egy kérdésem lenne,mennyi lehet a max.szavak száma
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 22:27 | Üzenet # 37 |
Inspektor
| Nincs max. határ, a fórum 40.000-re van beállítva (de ez karakter szám, szóval lehet számolgatni)
|
|
| |
aena | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 22:29 | Üzenet # 38 |
Harmadéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 81
| na jó emberek jelentem én is gondolkodom igaz még a 6 fejezet sincs kész (fejet vakar) de azért még gondolkodom a dolgon
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 22:44 | Üzenet # 39 |
Hatodéves
| aena ha én jelentkeztem akkor neked kötelező Köszi Smaragd most megnyugodtam, ugyanis már a nyolcadik oldalt írom a kezem már görcsben áll és még mindig nem látom a végét
|
|
| |
aena | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 23:10 | Üzenet # 40 |
Harmadéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 81
| hm elöször mindenképpen befejezem a 6-ik fejezetet. azután ha tudok valami igazán jót alkotni akkor el küldöm
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |