| A 200. nap játéka | 
|  | 
| 
					| Scale | Dátum: Hétfő, 2012-10-01, 08:35 | Üzenet # 121 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | *besomfordál, és kissé félve körülnéz  * 
 Khm... Előferdülhet, hogy csak holnap tudom leadni a sztorit, de akkor már biztibiztos, hogy el tudom küldeni. ^^ Remélem, hogy nem túl nagy gond a holnapi leadás. Ha igen, akkor gyorsan odakanyarítom a végét, és még ma este küldöm a baglyot.

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-10-01, 13:06 | Üzenet # 122 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Scale! Nyugi - holnap is belefér!   
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-10-01, 17:27 | Üzenet # 123 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Tinn és NeonBlack történetét is megkaptam. 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Scale | Dátum: Hétfő, 2012-10-01, 18:53 | Üzenet # 124 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | Képet lehet/tudtok beilleszteni? És ha igen, akkor kell linket mellékelnem hozzá? Oh, és köszi, hogy még elfogadjátok holnap is. ^^ 

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-10-01, 19:14 | Üzenet # 125 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Persze, ha akarsz tegyél, és a biztonság kedvéért legyen ott a link is a történet alján. 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Scale | Dátum: Hétfő, 2012-10-01, 19:15 | Üzenet # 126 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | Rendben, köszi.   

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-10-02, 05:04 | Üzenet # 127 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Scale! A képnek az URL cimét linkeld, légyszi! 

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Scale | Dátum: Kedd, 2012-10-02, 19:51 | Üzenet # 128 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | Sziasztok! 
 Smaragd, elküldtem a törimet.

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Szerda, 2012-10-03, 17:00 | Üzenet # 129 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | Ma valószínűleg elküldöm, de nem garantálom, hogy közben nem alszom el (az elmúlt három napból a négy óra volt a napi alvásplafon....) kissé kezdek bekómálni :P 
 Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)

Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-10-03, 18:22 | Üzenet # 130 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Scale, megkaptam a töridet. 
 Morte, a tiedet is megkaptam, de még lógsz egy fejléccel

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Szerda, 2012-10-03, 18:25 | Üzenet # 131 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline |  Történetem a kezetekben! |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-10-03, 20:06 | Üzenet # 132 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | megvan, MZ!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Csütörtök, 2012-10-04, 11:39 | Üzenet # 133 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | hát bocsi, bealudtam írás közben, de ma este átküldöm  Ha még lehet   
 Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-10-04, 15:14 | Üzenet # 134 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | LEHET...   

|  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-10-04, 15:46 | Üzenet # 135 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | Smaragd baglyod érkezett!   |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szombat, 2012-10-06, 09:47 | Üzenet # 136 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Eltévedt a fránya, de már itt van a küldemény! 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Szerda, 2012-10-10, 07:06 | Üzenet # 137 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | Sajnálom, de ez most kimarad.  Nagyon összejöttek a dolgok, örülök, hogy élek, épp lábadozom... De fel fogom tenni majd a honlapra, mert kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá. 

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-10-10, 17:36 | Üzenet # 138 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Legközelebb összejön. Majd szívesen olvassuk, ha elkészült. 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Szerda, 2012-10-10, 18:44 | Üzenet # 139 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | el fog lassan készülni, de nem ma az biztos  és izgi/rom lesz, ígérem :P 

|  |  |  |  | 
| 
					| Scale | Dátum: Kedd, 2012-10-16, 15:42 | Üzenet # 140 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | Smaragd, elküldtem a törim javított változatát, és a 200 szavast is. ^^ 

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  |