A 200. nap játéka
|
|
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-08-29, 23:40 | Üzenet # 41 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
| Rendben
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 08:17 | Üzenet # 42 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
| Jelentem: Én is játszom..:D Az első oldal megírva..:DDD
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 10:39 | Üzenet # 43 |
Hatodéves
| ÁÁÁÁÁÁ megőrülök*már a haját tépi* Az egyik irományom nyolc oldal tömény unalom,a másik meg tömény szirup Miért nem megy ez most nekem Most pedig megyek kávé szünetre mert különben valamit összetörök
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 12:31 | Üzenet # 44 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Nos, drága, ilyen hobby a miénk! Néha felemel, néha pedig porig aláz
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 12:36 | Üzenet # 45 |
Hatodéves
| Vagy a beton alá Én már legalábbis ott érzem magam A harmadik változat és még mindig nem jóóóóóó Komolyan elgondolkodtam,hogy sikerül-e befejeznem egy hónap alatt
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 12:38 | Üzenet # 46 |
Inspektor
| Sikerülni fog. Még csak 1 nap telt el és te már megírtál két verziót! Én konkrétan még sehol nem tartok Ha így haladok lehet, hogy nem is játszom...
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 12:41 | Üzenet # 47 |
Hatodéves
| Hm ez igaz.Ha innen nézem akkor egészen termékeny voltam Oké fő az optimizmus,szóval majd csak összejön.
|
|
| |
Scale | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 13:08 | Üzenet # 48 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Quote (Smaragd) Nos, drága, ilyen hobby a miénk! Néha felemel, néha pedig porig aláz
Smaragd, ezt komolyan elcsórnám idézetnek aláírásomként.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 13:10 | Üzenet # 49 |
Inspektor
| Viheted
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 13:12 | Üzenet # 50 |
Főinspektor
| Smaragd! Quote (Smaragd) Ha így haladok lehet, hogy nem is játszom...
Ezt meg ne halljam még egyszer - bár mondjad csak, úgyis régen kellett rugdalnom már...
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Scale | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 13:27 | Üzenet # 51 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Köszi Smaragd!
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Tinn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 15:42 | Üzenet # 52 |
Elsőéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
| komolyan kezdek bepánikolni, ilyen kreatív írok mellett egyáltalán merjem e majd elküldeni az én kis csoffadt történetem
"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!" Vavyan Fable
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 15:53 | Üzenet # 53 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Még szép, hogy merd! *Erika csendben elhúz a balfenéken, mielőtt bárki rájönne, hogy annyira maga aalatt an, hogy nem jelentkezett, és nem is tud semmit összehozni*
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 16:04 | Üzenet # 54 |
Hatodéves
| Ne aggódj Tinn én sem vagyok egy nagy író.Na jó a kriti az más Az első történet amit írtam és közzé is tettem az a 100 nap 100 szó volt itt az oldalon de akkor nekem is jobban ment
|
|
| |
Tinn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 16:08 | Üzenet # 55 |
Elsőéves
| köszi a megnyugtatást, komolyan ha nem lenne a fórumsztori én még mindig csak nézegetnék (kritit nem szeretek írni mert max a megköszönésig terjed a kreativitásom:D)
"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!" Vavyan Fable
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 16:39 | Üzenet # 56 |
Hatodéves
| Szívesen Tinn Én pedig pont kritit szeretek írni,mert ott már egy előre megírt részt kell kielemezni és közben bele szövöm a saját kis kreativitásom,de egy teljes törit már nem olyan könnyű megírni ezért maradok én inkább a kritikánál,így mindenki jól jár
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 17:17 | Üzenet # 57 |
Inspektor
| Tinn drága, a fórumsztori pont ezért van. Örülünk, ha mások is velünk gyakorolnak Hová lett a cuki kis képed? Az olyan ari volt.
|
|
| |
mzperx | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 17:23 | Üzenet # 58 |
Írástudó
Üzenetek: 276
| Bizony, itt bátran lehetsz merész!!! max a következő rádcáfol, te meg rákontrázol és kész
|
|
| |
Tinn | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 17:44 | Üzenet # 59 |
Elsőéves
| Szerkesztgettem a bigyómat és véletlen elállítottam most meg nem találom mz első eset h beszállok ilyesmibe nálam már az is merészségnek számít hogy leírok egy szót is
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-08-30, 19:00 | Üzenet # 60 |
Főinspektor
| Tinn! Egyszer mindent el kell kezdeni! De ezt kár lett volna kihagynod...DD
|
|
| |