A 200. nap játéka
|
|
KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-09-13, 14:24 | Üzenet # 101 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Állapot: Offline
| Oké, Ev! De ígérd meg, hogy nem tűnsz el!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2012-09-13, 14:35 | Üzenet # 102 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Dehogy tűnök el.Ettől nem kell félni.Ez az oldal a menedékem Csak szóltam,hogy nem biztos,hogy a mostani játékban részt tudok venni.
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Morte | Dátum: Szerda, 2012-09-26, 07:41 | Üzenet # 103 |
Baby
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
| Sziasztok! Mortisha jelentkezik, úgy látszik... Erős nyomásnak lettem kitéve, már-már kényszerítve vagyok...:))) De megoldjuk.:)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-09-26, 09:50 | Üzenet # 104 |
Főinspektor
| Ceva, Kislányom!
Szerencséd - így Smaragd Anyád így legalább megkíméli az éltedet!
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-09-26, 11:03 | Üzenet # 105 |
Hatodéves
| Sajnálattal kell közölnöm,hogy nem fogok tudni semmit leadni,így nem tudok részt venni a játékban.Ha rám hallgattok akkor legalább három különböző helyre mentitek le az összes fontos adatot,mert én most úgy jártam,hogy a pendrive-om meghalt és minden amit rámentettem oda lett.A törikezdeményem is Hétfőn van a határidő és ráadásul akkor kezdődik a továbbképzésem is ami még több időmet veszi el,így még késéssel sem lesz időm,hogy újra kezdjek egy törit amit be is tudnék fejezni Most pedig megyek vissza a fejemet a falba verni Sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Persze ha sikerülne valami csoda folytán egy nem túl hosszút mégis összevakarnom akkor beküldöm,de nem hiszem,hogy lesz rá időm.
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
Az üzenetet módosította: evelyn - Szerda, 2012-09-26, 11:05 |
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-09-26, 11:57 | Üzenet # 106 |
Főinspektor
| Ev! Nagyon sajnáljuk! Tudom milyen- nekem anno a Severitus kihire írt teljes, kész törim halt meg a gép vinyójával együtt...( De ha esetleg mégis megjönne a kedved, csak szólj.. és kapsz haladékot!!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-09-26, 12:09 | Üzenet # 107 |
Hatodéves
| Köszike drága
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-09-26, 14:45 | Üzenet # 108 |
Főinspektor
| Drágáim!!
Vészesen közeledik a határidő! Szeretnénk tudni, hogy kitől számíthatunk törire!!
|
|
| |
Scale | Dátum: Szerda, 2012-09-26, 17:50 | Üzenet # 109 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Tőlem, habár tény, hogy a teljes történetet kitöröltem, és ma előröl kezdtem az egészet. De az is tény, hogy ez jobb lesz, mint az volt.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
mzperx | Dátum: Szerda, 2012-09-26, 18:10 | Üzenet # 110 |
Írástudó
Üzenetek: 276
| Hát tőlem kaptok valamit az biztos, de hogy mit? Megemlegetitek, az biztos
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-09-27, 06:39 | Üzenet # 111 |
Főinspektor
| Köszi Drágák! Ha valakinek haladék kell szóljon, mert hétfőn már elseje!!
|
|
| |
Altaris | Dátum: Csütörtök, 2012-09-27, 12:19 | Üzenet # 112 |
Másodéves
Üzenetek: 51
| tőlem is készül, épp félkész állapotban leledzik, mert vázlattervem lesz, meg zh-m, meg kórházba került a barátom, meg szülinapozás lesz, meg TDK jelentkezési határidő van, .... szóval elvagyok, de készül remélem készen lesz :P
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-09-27, 17:11 | Üzenet # 113 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Hotaru! A történeted megkaptam. Köszi
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Csütörtök, 2012-09-27, 20:01 | Üzenet # 114 |
Írástudó
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 67
| Ennek örülök, Smaragd! Akkor én most hátradőlök, és várom a 18át. A többieknek pedig kitartást és sok sikert! ^^
|
|
| |
NeonBlack | Dátum: Szombat, 2012-09-29, 22:56 | Üzenet # 115 |
Baby
Üzenetek: 3
| Jelentkeznék én is. Viszont mivel még sosem írtam történetet, nem vagyok 100% biztos abban, hogy elsejéig befejezem. Kissé későn, most hétfőn kezdtem neki. Nem akartam túl korán jelentkezni, ismervén magam, ha nagyon ellustálkodom a dolgokat, akkor semmi sem lenne belőle. :))
Üdvözlettel:
NeonBlack
Az üzenetet módosította: NeonBlack - Szombat, 2012-09-29, 22:57 |
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-09-30, 06:23 | Üzenet # 116 |
Főinspektor
| Szia NeonBlack! Nagyon örülünk, hogy nálunk mutatod majd meg az első töridet! Ha esetleg szükséged lenne, még 1-2 napra, akkor holnapig feltétlenül szóljál majd!
|
|
| |
Altaris | Dátum: Vasárnap, 2012-09-30, 10:05 | Üzenet # 117 |
Másodéves
Üzenetek: 51
| hmm, szerda este tutira készen lesz, addig nem biztos - egy jelenet hiányzik már csak, fejben nagyjából kész, de rajzolnom kell még sokat... :S szóval én picit kések, de kész lesz hamarosan kissé besűrűsödött most minden (lásd előző hsz... )
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-09-30, 10:11 | Üzenet # 118 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Szia Altaris! NeonBlack, üdv köztünk!
Semmi akadálya a késésnek, ezért is hagytunk majd két hetet a leadási és közzétételi idő között A lényeg, hogy játszotok velünk.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
NeonBlack | Dátum: Vasárnap, 2012-09-30, 21:23 | Üzenet # 119 |
Baby
Üzenetek: 3
| Elküldve.
Smaragd, gondolom te nézed, ha nem stimmelnek a betűtípus, méret, egyéb valamik, bocsánatot kérek, próbáltam rákeresni, milyennek kellene lennie, de vagy fáradt vagyok, vagy csak rossz helyen kerestem:)
Üdvözlettel:
NeonBlack
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-10-01, 07:39 | Üzenet # 120 |
Főinspektor
| Neonblack!
Köszi!
|
|
| |