A 100. nap játéka
|
|
Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 23:02 | Üzenet # 121 |
Másodéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
Állapot: Offline
| köszi, Smaragd
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 23:13 | Üzenet # 122 |
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
| Szívesen
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 11:09 | Üzenet # 123 |
Főinspektor
Üzenetek: 507
| Altaris!! A törid megérkezett - a helyén várja az olvasókat!!
Smaragd! Köszi, hogy itt voltál...
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 19:18 | Üzenet # 124 |
Főinspektor
| Alig több mint 24 óra múlva lejár a leadási határidő!!!
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
mzperx | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 11:45 | Üzenet # 125 |
Írástudó
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 276
| na erre én is megembereltem magam
|
|
| |
Altaris | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 12:27 | Üzenet # 126 |
Másodéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
| Quote (KristineHolt) Altaris!! A törid megérkezett - a helyén várja az olvasókat!!
Rendben, köszi A másikat már nem fogom tudni befejezni, később majd felkerül valahová :D
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 13:42 | Üzenet # 127 |
Főinspektor
| Valahováááá?????? IDE!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 18:28 | Üzenet # 128 |
Hatodéves
Üzenetek: 493
| Kris amit ma küldtem,azon nem kell javítani?Csak mert 5 percenként nézem az emailem,hogy időben legyek
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 18:50 | Üzenet # 129 |
Inspektor
| Szerintem az már fent van.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 19:03 | Üzenet # 130 |
Hatodéves
| Kettőt küldtem Krisnek Az elsőt javította nekem a másodikat pedig ma küldtem és meló közben csaptam össze,de szerintem tele volt hibával
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 19:23 | Üzenet # 131 |
Főinspektor
| Azt Ev megcsinálta az előbb a Béták Gyöngye... haha igaz megkevertem mert összekevertem, hogy melyikőtöké...
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 19:27 | Üzenet # 132 |
Hatodéves
| Köszönöm Kris Smaragdnak is nagy köszönet
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 19:56 | Üzenet # 133 |
Főinspektor
|
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-07-19, 04:55 | Üzenet # 134 |
Főinspektor
| Nos, a határidő lejárt! 12 történet került fel - rövidebbek-hosszabbak, de mind nagyon szórakoztató! Nincs más dolgotok, mint olvasni-véleményt hagyni, és jegyzetelni!
Vasárnap kerülnek ki a szavazó topikok - addigra biztosan mindenkinek meglesz a maga kedvence!
Minden írónak sok szép kritit kívánok - az olvasóknak pedig nagyon jó szórakozást!!
Mindenkinek köszönöm aki velünk játszott játszik!
Na és egy kis mérlegelés: A Scripta életének az első 100 napja alatt:
112 tag regisztrált! Pontosan 100 fejezet került fel! ( igaz az utolsó 6 már a scrip II-re) 1323 fórum bejegyzés lett! 498 kritkát írtatok! 3978 csevegő bejegyzést hagytatok! 26025 oldalmegnyitás történt eddig a percig!
Amikor idehoztam a már régóta működő és többször tönkrement oldalkámat - nem gondoltam volna, hogy azon a 2-3 emberen kívül aki addig nézegette a firkáimat, akár egy is ránézne... Tévedtem! Igazi, baráti társaságot hoztatok itt össze, aminek nagyon örülök! Szeretem itt, veletek tölteni az időmet! Bár nem akarok külön kiemelni senkit, mert mindenki hozzáteszi a magáét - Smaragdot, a Béták Gyöngyét nem hagyhatom ki, nélküle most nem tartanánk itt!
Köszönöm!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 08:56 | Üzenet # 135 |
Inspektor
| Jó reggelt, mindenkinek! Mától lehet szavazni a legjobban tetsző történetre, aki még nem olvasta el mindet, az pótolja, eme vétkes mulasztását!
És egy kis Off:
A Merengő ma borítja ki a Kívánság Üstöt, és négy új, befejezett történetet lehet majd ott olvasni
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 10:15 | Üzenet # 136 |
Főinspektor
| Na, Drágáim!
Megmutizta ma Smaragd a készülő ajikat!!
Nekem nagyon tetszenek - tuti h ti is imádni fogjátok őket!!
Arany keze van a Béták Gyöngyének!!!
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 10:49 | Üzenet # 137 |
Inspektor
| Kedves 100. napi szerzők! Egy Evapores bűbáj folytán, Kriszinél lábakélt az alkotók listája. Kérek minden ajándékozót, hogy PÜ-ben jelezze nekem a kulcsát, a nicknevét, és a története címét. Köszönöm!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:03 | Üzenet # 138 |
Hatodéves
| Én elküldtem mind a kettőtöknek,biztos ami biztos alapon Így csak nem fog lába kélni
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:07 | Üzenet # 139 |
Főinspektor
| Meg is kaptuk..
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-07-24, 11:21 | Üzenet # 140 |
Inspektor
| Quote (Smaragd) Kedves 100. napi szerzők! Egy Evapores bűbáj folytán, Kriszinél lábakélt az alkotók listája. Kérek minden ajándékozót, hogy PÜ-ben jelezze nekem a kulcsát, a nicknevét, és a története címét. Köszönöm!
Továbbra is keresem a "Tesz(l)ek rád" című történet íróját!
|
|
| |