| A 100. nap játéka | 
|  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 23:02 | Üzenet # 121 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | köszi, Smaragd   
 Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)

Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 23:13 | Üzenet # 122 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Szívesen   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 11:09 | Üzenet # 123 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Altaris!! A törid megérkezett - a helyén várja az olvasókat!!

Smaragd! Köszi, hogy itt voltál...

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 19:18 | Üzenet # 124 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Alig több mint 24 óra múlva lejár a leadási határidő!!! 

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 11:45 | Üzenet # 125 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | na erre én is megembereltem magam   |  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 12:27 | Üzenet # 126 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | Quote (KristineHolt) Altaris!! A törid megérkezett - a helyén várja az olvasókat!!
 Rendben, köszi
  A másikat már nem fogom tudni befejezni, később majd felkerül valahová  :D 
 Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)

Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 13:42 | Üzenet # 127 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Valahováááá?????? IDE!

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 18:28 | Üzenet # 128 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Kris amit ma küldtem,azon nem kell javítani?Csak mert 5 percenként nézem az emailem,hogy időben legyek   

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 18:50 | Üzenet # 129 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Szerintem az már fent van. 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 19:03 | Üzenet # 130 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Kettőt küldtem Krisnek  Az elsőt javította nekem a másodikat pedig ma küldtem és meló közben csaptam össze,de szerintem tele volt hibával   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 19:23 | Üzenet # 131 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Azt Ev megcsinálta az előbb a Béták Gyöngye... haha igaz megkevertem mert összekevertem, hogy melyikőtöké...

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 19:27 | Üzenet # 132 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Köszönöm Kris  Smaragdnak is nagy köszönet   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-07-18, 19:56 | Üzenet # 133 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline |   

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Csütörtök, 2012-07-19, 04:55 | Üzenet # 134 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Nos, a határidő lejárt! 12 történet került fel - rövidebbek-hosszabbak, de mind nagyon szórakoztató!
 Nincs más dolgotok, mint olvasni-véleményt hagyni, és jegyzetelni!

Vasárnap kerülnek ki a szavazó topikok - addigra biztosan mindenkinek meglesz a maga kedvence!

Minden írónak sok szép kritit kívánok - az olvasóknak pedig nagyon jó szórakozást!!

Mindenkinek köszönöm aki velünk játszott játszik!

Na és egy kis mérlegelés:
 A Scripta életének az első 100 napja alatt:

112 tag regisztrált!
 Pontosan 100 fejezet került fel! ( igaz az utolsó 6 már a scrip II-re)
 1323 fórum bejegyzés lett!
 498 kritkát írtatok!
 3978 csevegő bejegyzést hagytatok!
 26025 oldalmegnyitás történt eddig a percig!

Amikor idehoztam a már régóta működő és többször tönkrement oldalkámat - nem gondoltam volna, hogy azon a 2-3 emberen kívül aki addig nézegette a firkáimat, akár egy is ránézne...
 Tévedtem!
 Igazi, baráti társaságot hoztatok itt össze, aminek nagyon örülök!
 Szeretem itt, veletek tölteni az időmet!
 Bár nem akarok külön kiemelni senkit, mert mindenki hozzáteszi a magáét - Smaragdot, a Béták Gyöngyét nem hagyhatom ki, nélküle most nem tartanánk itt!

Köszönöm!

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 08:56 | Üzenet # 135 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Jó reggelt, mindenkinek! Mától lehet szavazni a legjobban tetsző történetre, aki még nem olvasta el mindet, az pótolja, eme vétkes mulasztását!

És egy kis Off:

A Merengő ma borítja ki a Kívánság Üstöt, és négy új, befejezett történetet lehet majd ott olvasni

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 10:15 | Üzenet # 136 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Na, Drágáim! 
 Megmutizta ma Smaragd a készülő ajikat!!

Nekem nagyon tetszenek - tuti h ti is imádni fogjátok őket!!

Arany keze van a Béták Gyöngyének!!!

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 10:49 | Üzenet # 137 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Kedves 100. napi szerzők! Egy Evapores bűbáj folytán, Kriszinél lábakélt az alkotók listája. Kérek minden ajándékozót, hogy PÜ-ben jelezze nekem a kulcsát, a nicknevét, és a története címét.
 Köszönöm!

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:03 | Üzenet # 138 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Én elküldtem mind a kettőtöknek,biztos ami biztos alapon  Így csak nem fog lába kélni   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 11:07 | Üzenet # 139 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Meg is kaptuk..   

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-07-24, 11:21 | Üzenet # 140 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Quote (Smaragd) Kedves 100. napi szerzők! Egy Evapores bűbáj folytán, Kriszinél lábakélt az alkotók listája. Kérek minden ajándékozót, hogy PÜ-ben jelezze nekem a kulcsát, a nicknevét, és a története címét.
 Köszönöm!
 Továbbra is keresem a "Tesz(l)ek rád" című történet íróját!

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  |