A 100. nap játéka
|
|
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 22:52 | Üzenet # 81 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
| Én már most ide készítettem ám egy jó nagy jegyzettömböt magamnak :)Szerintem itt senki nem akarna versengeni,én legalábbis nem akarok és én úgy érzem,hogy Mi itt olyanok vagyunk mint egy szép nagy család és a családdal a játék a legszebb, legjobb élmény.Nincs igazam?
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 23:00 | Üzenet # 82 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
| De bizony igazad van Ev!!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 09:31 | Üzenet # 83 |
Főinspektor
| Scale felvetette, hogy egy kulcsra írhat-e több törit...
Ha valakinek több ötlete is van, és kedve is akad, akkor nyugodtan beadhat akár több törit is.. elvégre ez a cél! Megajándékozni magunkat - egymást a századik nap alkalmából jó sok olvasnivalóval!!!
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 09:37 | Üzenet # 84 |
Hatodéves
| Uh az ötlet nagyon jó.Örülök neki Én már annak is örülök,hogy ezt az egyet meg tudtam írni
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 09:42 | Üzenet # 85 |
Főinspektor
| Megtudod!!!!!
Kicsit több önbizalmat!!!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 10:00 | Üzenet # 86 |
Főinspektor
| Nyakunkon a szerda! Kérnék kis helyzetjelentést, hogy ki, hogyan áll a törijével!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 10:09 | Üzenet # 87 |
Hatodéves
| Én szerintem már kész vagyok vele,de biztosra csak este mondom.Most meló közben vagyok Hozzáadva (2012-07-16, 11:09) --------------------------------------------- A második törit még addig átgondolom,hogy van-e rá valami ötlet.Amit bétáztál nekem azt tegnap két óra alatt hoztam össze.Szóval nagyon büszke vagyok magamra
|
|
| |
Scale | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 10:20 | Üzenet # 88 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Az elsőt most fejeztem be, és küldtem el neked a fejlécét, a második folyamatban. Egy pöppet nehéz írni, habár nem tudom miért, mikor kész van a fejemben az egész átólcettig, de meglesz az, meglesz! Hajráááá! Hajráááá!
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 10:50 | Üzenet # 89 |
Főinspektor
| Scale!! Szerintem a fejit is elküldhetnéd - vagy csak a fejlécet szánod az olvasóknak???
|
|
| |
Scale | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:02 | Üzenet # 90 |
Ötödéves
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 171
| Elküldtem. Az volt írva a kiírásban, hogy a töri címét és a nevet küldjük el, én elküldtem, még többet is.
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:04 | Üzenet # 91 |
Főinspektor
| Akkor ez az én saram
Megvan - mentettem!! Köszi
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:09 | Üzenet # 92 |
Hatodéves
| Kris ha végeztem akkor elküldöm.Csak egy kérdés.Pü-ben,hogy tudom elküldeni?Másoljam be az egész törit és úgy küldjem?Bocsi,de tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:14 | Üzenet # 93 |
Főinspektor
| Persze csak másold be! ha esetleg azt írja, hogy túl sok a szöveg, akkor dobd át mailben...!
|
|
| |
Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:15 | Üzenet # 94 |
Másodéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
| Halad, nagyjából a felénél járok, de most sok a programom - ma délután sem lesz rá időm... :S de holnap mindenképp befejezem :P
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:18 | Üzenet # 95 |
Főinspektor
| Altaris!! Ráérsz! Szerdáig bőven van időd!!
PS: Annyira jóóóó az avatarod!!! <3 <3
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:26 | Üzenet # 96 |
Hatodéves
| Okés.Köszi Kris.Este fele küldöm
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:29 | Üzenet # 97 |
Főinspektor
|
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:30 | Üzenet # 98 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Kár, pedig úgy megkritizáltam volna magam!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 11:54 | Üzenet # 99 |
Csoport: Vendégek
| Esetleg második/ többedik töri esetében, a fel nem használt kulcsokból lehetne válogatni...
|
|
| |
Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 12:29 | Üzenet # 100 |
Másodéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
| Quote (KristineHolt) PS: Annyira jóóóó az avatarod!!! <3 <3 Köszi - elég válogatós vagyok ilyen tekintetben, AMF-en volt még jó az avatarom (Amatőr művészek fóruma) :P
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |