A 100. nap játéka
|
|
Altaris | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 19:04 | Üzenet # 21 |
Másodéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
Állapot: Offline
| Hű, aranyosak vagytok, nem biztos, hogy megvan még, de ahogy emlegettem, eszembe jutott sok minden belőle, lehet, hogy most nyáron neki állok és megírom. Egyelőre a szösszenetbe kezdtem bele, mert olvastam már ilyeneket, de nem jött be annyira/ vagy nem éreztem elég elhivatottságot ilyen iránt, ám most mégis nekiláttam mindenesetre egy érdekes tapasztalat lesz, és ahogy megkaptam a kulcsot, rögtön láttam magam előtt egy jelenetet, ami elég rövid és impresszionista (mint a kedvencem - Claude Monet )
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 19:18 | Üzenet # 22 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
| Juj te mázlista Én attól félek,hogy mindent fogok látni csak jelenetet nem De megígértem Krisnek,hogy nem parázok és igyekszem is tartani magam ehhez Már csak az a kérdés,hogy meddig tartok ki
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 19:48 | Üzenet # 23 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
| Figyu Mindenki!! Az össze bagoly *majdnem galambot írt* elindult a címzetthez!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 19:48 | Üzenet # 24 |
Írástudó
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 67
| Jájj ideért a bagoly! *vegyes reakciók* xD
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 19:58 | Üzenet # 25 |
Hatodéves
| Ide is ideért és nem hagyta el út közben postát*kétségbeesetten pillog*Hát nem tudom,hogy lesz e ebből valami szerda éjfélig Azt hiszem most túlságosan akarom,szóval inkább kicsit félre rakom
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 20:04 | Üzenet # 26 |
Főinspektor
| Ne feledjétek - pusztán 100 szó! Nem kell nagyregényt, éppen a határidő rövidsége miatt *persze nem tiltott a szószám túllépés*
No para- ez csak egy játék!!
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 20:14 | Üzenet # 27 |
Írástudó
Üzenetek: 67
| Nekem minimum annyi lesz, mint egy feji! Rövidebbet nemtok xD
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 20:22 | Üzenet # 28 |
Hatodéves
| No majd meglátjuk,hogy mit fogok tudni alkotni.Úgy állok hozzá,hogy erre most írnom kéne egy véleményt,kritikát hátha akkor összejön az a 100 szó Tudom,hogy játék de még soha nem írtam ilyet csak kritikát gyártottam eddig
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 20:35 | Üzenet # 29 |
Főinspektor
| Menni fog mindenkinek! Én tudom!!
Hotaru! A fórum egyszerre max 5000 szót enged fel...
|
|
| |
Scale | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 21:41 | Üzenet # 30 |
Ötödéves
Üzenetek: 171
| Jaaj, én is megkaptam a baglyom! Hm... Egyelőre még nem tudom mi lesz belőle, de szerdáig ki fogok hozni valamit, ez tuti, ahogy az is, hogy hosszabb lesz mint száz szó. ^^
http://scaleoldala.ucoz.hu/
A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.
(Pillangó-hatás c. film)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 01:46 | Üzenet # 31 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Az én baglyom is elhessegetve, azóta már tuti odaért a kulcsoddal Krisz
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 05:34 | Üzenet # 32 |
Főinspektor
| Köszi Smaragd, megjött - csakhogy sajna olyan szót hozott amit már kiosztottam..
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 09:37 | Üzenet # 33 |
Főinspektor
| Végre én is megkaptam a kulcsomat!!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 10:23 | Üzenet # 34 |
Főinspektor
| Az elkészült történeteket Privát üziben küldjétek be Smaragdnak vagy nekem!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 12:12 | Üzenet # 35 |
Hatodéves
| Oké,bár én még mindig gondolkozom,hogy mit írjak.Annyira nem is könnyű egyetlen szóhoz törit kanyarítani Minden elismerésem a tiétek lányok,hogy csak úgy ontjátok magatokból a történeteket Én azt hiszem meg maradok kritika gyárosnak
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 12:24 | Üzenet # 36 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Ev, drága! Nálam 90 szónál megállt a tudomány! Eltartott egy darabig, mikorra sikerült folytatni!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 12:40 | Üzenet # 37 |
Hatodéves
| De legalább eljutottál már 90 szóig,én még mindig csak a kapott kulcsomnál tartok Nem tudom,hogy ebből,hogy lesz bármi is,de nem adom föl,egyenlőre
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 12:46 | Üzenet # 38 |
Főinspektor
| Ne is Ev.. én ma kaptam meg a kulcsot és még ötletem sincsen úgyhogy nyugi
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 12:46 | Üzenet # 39 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Még mit nem! Tessék csak szépen megírni, mi meg majd jól megkritizáljuk! Vicc volt! Rajtad a világ szeme!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 12:54 | Üzenet # 40 |
Hatodéves
| Én is ettől félek De nem adom fel
|
|
| |